Skip to main content

Festlig busrejse til Bornholm

-
Festlig sensommer på klippeøen

Fest på Bornholm - 5 dage

Gislev fejrer sensommeren på den dejlige ø med masser af oplevelser. Den bornholmske sensommer er noget ganske særligt. Skøn, frodig og lun. Klipperne og havet holder på sommerens varme, og det varer længe, før den slipper sit tag. Går vi uden for hotellet, kan vi høre havets brusen. Busserne kører hver dag, og hjemme på hotellet står der kaffe og te klar. Om aftenen spiller vores musiker Thomas Johansen op til dans. Så glæd dig til nogle dejlige dage på den skønne klippeø.

Glæd dig til

 • Gislevs egen musiker Thomas Johansen spiller
 • Inklusiv drikkevarer til middagen hver aften
 • Spændende udflugter til Hammershus, Gudhjem, rundkirker og røgerier

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag/buffet med øl/vand eller vin samt aftenkaffe
 • Eftermiddagskaffe/te
 • Alle udflugter
 • Musik og dans hver aften
 • Bro- og færgeafgifter
 • Kørende rejseleder

  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • Dag 1: Afrejse fra Jylland over Fyn til Sjælland

   Over Øresundsbroen til Skåne, gennem det skønne Sydsverige til Ystad, hvorfra vi sejler med Bornholmstrafikken til Rønne.

   Ankomst til Hotel Balka Strand, hvor middagen står klar.

   Afrejse fra Jylland over Fyn til Sjælland
  • Dag 2 - 4: Varieret udflugtsprogram

  • Flot klippelandskab, Hammershus og Helligdomsklipperne

   Dejlig ørundtur med blandt andet Hasle, Helligpeder, Teglkås, Vang og Hammer Havn. Naturligvis også besøg på Nordeuropas største borgruin, Hammershus, som ligger på toppen af en 74 m høj klippeknude.

   Herfra til toppen af øen, Sandvig og Allinge. Vi følger nu østkysten til Sandkås, Tejn og Helligdomsklipperne. Ind gennem landet til Klemensker og tilbage til hotellet.

   Flot klippelandskab, Hammershus og Helligdomsklipperne
  • Svaneke, røget sild, Almindingen og det sydlige Bornholm

   I Svaneke er der mulighed for at smage den lokale øl eller et hjemmelavet bolche og en røget sild. Almindingen, den store skov, er et eldorado for naturelskere.

   Vi kører igennem den afvekslende natur og kommer også til Ekkodalen, inden vi fortsætter sydpå til Dueodde, der har Danmarks måske bedste strand med det ekstremt fine kvartssand.

   Svaneke, røget sild, Almindingen og det sydlige Bornholm
  • Østerlars Rundkirke og Gudhjem

   Til Østerlars, hvor vi skal se den største og flotteste af Bornholms 4 rundkirker. Videre til Gudhjem, som er en af Danmarks smukkest beliggende byer - også kaldet Malernes By pga. det specielle lys.

   Gå en tur mellem de gamle velholdte huse eller besøg et af de små spændende kunsthåndværkssteder.

   Østerlars Rundkirke og Gudhjem
  • Dag 5: Hjemrejse

   Vi nyder den dejlige morgenbuffet og siger farvel til vores gæstfrie vært og personalet. Vi kører til Rønne, øens hovedstad, forbi lufthavnen og svenskerhusene til havnen.

   Hjemrejse med færgen til Sydsverige og med bus hjem efter nogle herlige dage på den skønne klippeø.

   Hjemrejse

  Mere om rejsen

  En blanding af små charmerende byer, atmosfære og en varieret natur med stejle klipper, lyng, skove, søer, klitter og sandstrande. Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Bornholm er velsignet med mange solskinstimer, og efteråret er normalt lunere end i resten af Danmark. Det er ikke uden grund, at mange gæster tager med på Gislevs busrejse til Bornholm flere gange.

  Vi bliver godt modtaget på vores hotel ved Balka Strand. Her spiser vi god mad, nyder den skønne have og ikke at forglemme den flotte sandstrand, som blot ligger få minutters gang fra hotellet. Hver dag tager vi på udflugter og ser alle de kendte seværdigheder: Hammershus, Gudhjem Almindingen, Helligpeder og meget mere. Vi skal besøge Østerlars Rundkirke, den største og flotteste rundkirke på øen. Vi skal på røgeri i Svaneke. Du skal unde dig selv en Sol over Gudhjem med en liflig snaps til.

  Hotel

  • Dag 1-5

   Hotel Balka Strand

   Godt hotel beliggende kun 150 meter fra dejlige Balka Strand. Det moderne hotel har reception, restaurant, bar og en dejlig opholdshave.

   Alle værelser har egen terrasse med havemøbler, åben garderobe, bad og toilet, hårtørrer, strygejern, strygebræt, små svaleskabe, tv og telefon. Værelserne er placeret i forskellige bygninger. Hotel Balka Strand byder også på solcelle-opvarmet swimmingpool (åben maj-september), sauna, petanque, skak, minigolf, cykeludlejning og gratis wi-fi.

   Måltidernes serveres som 4-retters menu (der kan være enkelte dage med buffet). Frie drikkevarer (øl, vin, vand) under middagen (2 timer) inkluderet i prisen.

  Afrejser og bestilling

  AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
  06-10-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland, Fyn og Sjælland 44.998,-Bestil
  06-10-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland, Fyn og Sjælland Mere end 84.998,-Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

  • Elektricitet i Norden

   I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

   På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

  • Entréer

   Er ikke inkluderet med mindre det er anført i teksten. Der køres udflugter hver dag - så der er masser af oplevelser.

  • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
   Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

  • Køre- og hviletid

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   Bemærk:

   Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Musik

   Vores egen musiker Thomas Johansen spiller op til dans med populær musik.

  • Overnatningshoteller

   Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

   Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Rabat

   3. voksne personer i 3-sengsværelse kr. 250.

  • Rejseforsikring - Rejser til Norden

   Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

   Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

   HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

  • Tillæg

   Enkeltværelse kr. 500.

  • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Udflugter

   Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Vil du vide mere?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu