Skip to main content

Juleferie på Falster

-
Glæd dig til 4 hyggelige dage på familiedrevet hotel på en af Danmarks dejligste øer

Jul på Falster

For 11. gang slår Hotel Falster dørene op til en dejlig jul. Værtsparret og deres personale byder dig velkommen til fire dage med masser af julehygge, hvor du hurtigt vil føle dig hjemme i hotellets afslappede atmosfære. Du får masser af oplevelser på hotellet i Nykøbing Falster, og vi fejrer juleaften med lækker julemad, juleknas, levende musik og dans om juletræet.

Vi kombinerer opholdet med hyggelige udflugter og julegudstjeneste i Klosterkirken. Glæd dig til et par skønne dage på en af Danmarks dejligste øer.

Bemærk: Enkeltværelse uden tillæg.

Glæd dig til

 • Rundvisning og ølsmagning på Krenkerup Bryggeri
 • Dejlig juleaften med buffet, dans om juletræet og levende musik
 • Drikkevarer inkluderet under opholdet på Hotel Falster

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet m. kaffe
 • 1 x kaffe/gløgg og brunkager
 • 2 x kaffe m. knas
 • 2 x let frokost
 • Juleaftensarrangement
 • Vin og øl/vand til alle frokoster og aftensmåltider på hotellet
 • Udflugter jf program
 • Kørende rejseleder
 • Broafgifter

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse

  Fra Jylland og Fyn kører vi via Storebæltsbroen til Falster. Gislevs kørende rejseleder informerer undervejs om de næste dages program. Med passende pauser når vi Hotel Falster om eftermiddagen og bliver budt velkommen med kaffe/gløgg og brunkager. Om aftenen serveres buffet med efterfølgende kaffe.

 • Dag 2: Nykøbing Falster og julegudstjeneste (Juleaftensdag)

  Bymidten i den gamle købstad ved Guldborgsund byder bl.a. på fredede huse, torvet med Bjørnebrønden, Klosterkirken og meget mere. Vi slentrer en tur gennem byen, og nyder den lille hyggelige bymidte.

  Tilbage på hotellet venter en dejlig frokost med eftermiddagskaffe og knas. Om eftermiddagen kører vi en lille afslappende tur ad naturskøn rute til det lille fiskerleje i Hesnæs. Herfra retur til Nykøbing og julegudstjeneste i Klosterkirken.

  Juleaften
  Middagen juleaften serveres som buffet: Fiske forret, buffet med andesteg, flæskesteg, medisterpølse og frikadeller med diverse tilbehør. Ris a la mande med mandelgave.

  Aftenen byder også på kaffe, juleknas, gaver og dans om juletræet.

 • Dag 3: Rundvisning og ølsmagning på Krenkerup Bryggeri samt afslapning (1. juledag)

  Lidt uden for Sakskøbing ligger Krenkerup Gods, som i dag drives af 18. generation og er en moderne land- og skovbrugsvirksomhed med tilhørende bryggeri og polo-bane.

  I 2007 besluttede man, at godset skulle have et bryggeri, og i 2008 startede brygprocessen. Krenkerup Bryggeri er en moderne og innovativ del af det gamle og distingverede Krenkerup Gods.

  Vi får en rundvisning i selve bryggeriet, og efterfølgende smager vi på de gyldne dråber, brygget på dansk malt. Der er også mulighed for at købe lidt med hjem. Vi er retur på hotellet til frokost, eftermiddagskaffe og juleknas. Der bliver tid til hygge og afslapning inden aftenbuffeten og aftenkaffe.

 • Dag 4: Hjemrejse (2. juledag)

  Efter morgenmad siger vi farvel og tak for denne gang til Hotel Falster og kører retur til vores hjembyer.

Hotel

 • Dag 1-4

  Hotel Falster

  Hotel falster er et hjemligt familiedrevet hotel, som i 1986 blev bygget af Ove Jørn Hansen og Lise Jørn Hansen. Det bliver nu drevet videre af deres tre børn.

  Hotel Falster byder på en uhøjtidelig og dejlig atmosfære midt på Falster og har i mange år huset egnens begivenheder, store som små. Pæne værelser med tv, wi-fi og telefon. God forplejning.

  Læs mere: www.hotel-falster.dk

  TVJa
  Wi-fiJa
  RestaurantJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Røget ørred med peberrodscreme
  Buffet med gammeldags andesteg og flæskesteg samt medisterpølse og frikadeller med diverse tilbehør
  Ris à la mande med mandelgave
  Kaffe/te og juleknas
  Vine og øl/vand til maden
  (Forbehold for ændringer)

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring inkl. statsafgift 7,0782% af rejsens pris.

  NB! Intet tillæg for enkeltværelse.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu