Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 5 dage

Oplev hele den fantastiske klippeø

Populær rejse til Danmarks dejligste ferieø. Små charmerende byer med hyggelig atmosfære. Du vil opleve en varieret natur med stejle klipper, skove, søer, klitter og sandstrande. Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Hver dag byder på nye skønne udflugter og hjemme på hotellet venter eftermiddagskaffen. Så glæd dig til nogle dejlige dage på den skønne klippeø.

 • Erfaren chauffør, som kender hele historien
 • Skønt hotel tæt på stranden, gode faciliteter og en øl eller et glas vin til middagen
 • Alle udflugter inkluderet

   

  Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3 retters middag eller buffet (afhængig af ugedag)
 • 1 øl, vand eller vin til middagen samt aftenkaffe
 • 3 x kaffe/te om eftermiddagen
 • Alle udflugter
 • Færge og broafgifter
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


  Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt. 

  Rabat: Børnerabat for barn u/12 år i værelse med 2 betalende voksne kr. 350.

  Tillæg: Enkeltværelse kr. 898. Afbestillingsforsikring kr. 240.


Danmarks dejligste ferieø

Bestil rejsen

Pris fra 3.598,-

5 dage
Bus
 • Lækkert hotel tæt på strand
 • Halvpension og 1 glas vin til middagen
 • Alle udflugter inkluderet
Bestil rejsen

Om rejsen

Populær busrejse til Danmarks dejligste ferieø, Bornholm

Små charmerende byer, dejlig atmosfære og en varieret natur med stejle klipper, skove, søer, klitter og sandstrande.

Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder og øen er velsignet med mange solskinstimer. Det er ikke uden grund, at mange gæster flere gange tager med på Gislevs busrejse til Bornholm.

Vi bliver godt modtaget på vores hotel ved Balka Strand. Her spiser vi god mad, nyder den skønne have og ikke at forglemme den flotte sandstrand. Hver dag tager vi på udflugter og ser alle de kendte seværdigheder. Hammershus, Almindingen, Helligpeder, Våde Ovn og meget mere. Vi skal besøge Østerlars Rundkirke, den største og flotteste rundkirke på øen. Vi skal på røgeri i Svaneke. Du skal unde dig selv en Sol over Gudhjem med en liflig snaps til.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Med bus og Bornholmerfærgen til Rønne

Fra Danmark til Ystad i Sverige og vi er allerede godt på vej. Herfra tager vi færgen til Rønne og ankommer på vores hotel Balka Strand, hvor aftensmaden står klar med et glas vin/øl.

Hotel Balka Strand Hotel Balka Strand

Dag 2 - 4: Varieret udflugtsprogram

Klippelandskab, smuk natur og Hammershus.
Vi tager på en dejlig ø-rundtur til nogle af Bornholms største seværdigheder. Vi kører over øen til Vang og Hammershus, Nordeuropas største borgruin, som ligger på en 74 meter høj klippeknude. Fra Hammer Havn er der, i stille vejr, mulighed for at sejle ud og se de flotte klippeformationer Løvehovederne og Den Våde Ovn, som er en ca. 70 meter dyb hule i klippen. Herfra kører vi den smukke tur langs kysten og retur til vores hotel til middag. Inkluderet.

 

Bjergbyen og Bornholms største borgruin
Vi besøger Østerlars Rundkirke, som er den mest kendte af Bornholms 4 rundkirker og én af Bornholms største seværdigheder med ca. 120.000 besøgende om året. Den menes at være bygget helt tilbage i år 1150 og er Bornholms største og flotteste rundkirke. Herfra kører vi til Gudhjem, Danmarks eneste bjergby, hvor vi har tid til at nyde den hygelige stemning i Guds hjem, inden vi kører videre mod Helligdomsklipperne nord for Gudhjem. De forrevne klipper med dybe grotter og stejle granitsøjler ligger i dag ca. 20 meter over havet og er et flot syn. Inkluderet.

 

Ekkodalen, Svaneke og Dueodde
Efter morgenmaden kører vi til Danmarks femtestørste skov Almindingen og Ekkodalen, som er Bornholms største sprækkedal på ialt 12 km og som løber tværs gennem landet til Saltuna på Bornholms østkyst. Her findes også, på de stejle klipper, en næsten 200 år gammel fredet skov. Herfra til øens østligste by Svaneke med de fint bevarede bindingsværkshuse og det hyggelige torv. Her kan du f.eks. nyde en røget sild fra Svaneke Røgeri til frokost eller en god øl fra Svaneke Bryggeri. Vi kører til Bornholms sydspids til besøg ved Dueodde med det fine kvartssand, som er så fint, at det har været brugt i timeglas. Inkluderet.

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi til Rønne, herfra med færgen til Sydsverige og med bus hjem mod Danmark efter nogle herlige dage på Bornholm.

Rønne Bornholm Rønne Bornholm

Hotel

Velkommen på Hotel Balka Strand i Neksø

Godt familiedrevet hotel beliggende kun 150 meter fra dejlige Balka Strand. Det moderne hotel har reception, restaurant, bar og en dejlig opholdshave. Alle værelser har egen terrasse med havemøbler, åben garderobe, bad og toilet, hårtørrer, strygejern, strygebræt, små svaleskabe, tv og telefon. Værelserne er placeret i forskellige bygninger. Hotel Balka Strand byder også på solcelle-opvarmet swimmingpool (åben maj-september), sauna, petanque, skak, minigolf, cykeludlejning og gratis wi-fi.

Måltidernes serveres som 3-retters menu (der kan være enkelte dage med buffet). Til middagen er et glas vin eller øl inkluderet i prisen.

Hotel Balka Strand
Boulevarden 9A, Balka
DK-3730 Nexø
Læs mere om hotellet her

 

Værd at vide

Bemærk
Ved grænseovergangen til Sverige skal der medbringes gyldigt billedelegitimation. 

Entréer
Er ikke inkluderet med mindre det er anført i teksten. Der køres udflugter hver dag - så der er masser af oplevelser.

Sejltur Hammer Havn
Ca. kr. 75. (afhængig af vejret)  

Østerlars Rundkirke
Entré: Kr. 20.

Leje af cykel
Pr. dag kr. 85. 2 timer kr. 60.

Internet
Gratis wi-fi i hovedbygningen

Swimmingpool
Er ikke åben på disse ture af 5 dages varighed.

Christiansø
Der sejles ikke til Christiansø på disse ture af 5 dages varighed.

 

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
18-10-2021Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Mere end 83.598,-Bestil rejsenMere information