Borneo - natur og dyreliv i verdensklasse

NYHED Borneo - natur og dyreliv i verdensklasse

Borneos magiske regnskov bugner af eksotisk flora og fauna, vilde orkidéer og kødædende planter. Den frodige jungle er hjem for et spændende dyreliv, som gennem århundreder har tilpasset sig det unikke økosystem. Regnskoven er en af de ældste i verden, og du skal opleve dette naturvidunder helt tæt på, til fods ad junglegangbroer og på sejlture på Kinabatangan, Sabahs længste flod. Hold dine øjne åbne efter farverige fugle, sjældne aber, krokodiller, krybdyr, pygmæ-elefanter m.m., mens du nyder det spektakulære landskab omkring dig. I Sepilok vil du møde de fascinerende og smukke orangutanger på rehabiliteringscenteret, og se den sjældne solbjørn. Undervejs vil du også kunne opleve den mageløse udsigt mod Borneos højeste bjerg, Mount Kinabalu, teplantager i Sabah og de varme kilder i Poring.

På Gislevs rundrejse bor du på et skønt hotel i Kuala Lumpur og fantastiske resorts og lodges i naturen på Borneo, omgivet af den eventyrlige natur og det nysgerrige dyreliv. Rejsen begynder med 2 nætter og byrundtur i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad, og afsluttes med 3 nætter på det 5-stjernede luksushotel Shangri-La Rasa Ria, beliggende ved den smukke Dalit strand nær Kota Kinabalu, hvor regnskoven møder havet. Borneo har det hele og eventyret venter på dig.

 • Inklusiv 2 nætter i metropolen Kuala Lumpur på centralt hotel
 • 8 nætter på Borneo på skønne resorts i den smukke natur
 • Behageligt rejsetempo og uforglemmelige oplevelser
 • Lokale naturguider giver dig en flot oplevelse og det fulde udbytte
 • Dansk rejseleder fra start til slut

Så meget har Gislev Rejser inkluderet:

 • Flybilletter til Kualu Lumpur / hjemrejse fra Kota Kinabalu
 •  Flybillet fra Kuala Lumpur til Sandakan, Borneo
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad, 5 x frokost,  5 x middag
 • Byrundtur i Kuala Lumpur
 • Batu grotten
 • Orangutang rehabiliteringscenteret i Sepilok
 • Sun Bear Conservation Centre
 • Entré på Rainforest Discovery Centre
 • Sukau regnskoven inkl. 3 x flodsafari på Kinabatangan floden
 • Vandreture på gangbroerne i Sukau
 • Spektakulær køretur Sukua – Kinabalu
 • Sabah teplantager
 • De varme kilder i Poring
 • Kinabalu National Park inkl. Education Centre og Mountain Garden
 • Lokalguider/naturguider
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 3.800. Afbestillingsforsikring kr. 1.550.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

TANKEN BAG REJSEN
Vild og enestående natur skal opleves tæt på, og det er netop hvad vi ønsker du skal have muligheden for på denne eventyrlige rundrejse på Borneo. Glæd dig til at opleve regnskovens vidunderlige verden, de kære orangutanger, sjældne fugle, bjergrige skovreservater, mangrove og den fabelagtige kyst nær Kota Kinabalu.

Sabah provinsen ligger på den smukke ø Borneo og er en af ​​de 13 stater som Malaysia består af. Sabah er den næststørste stat og deler øen Borneo med Sarawak, Brunei og den indonesiske del, Kalimantan. Sabah er ufattelige rig på enestående natur og et unikt dyreliv, men bugner også af unikke gamle kulturer, eventyr, smukke strande og fantastiske mad til dine smagsløg. Borneo har 'det hele', fra den frodige tætte regnskov, til det højeste bjerg i Sydøstasien - Mount Kinabalu. Det er hjem for 32 forskellige etniske grupper, og øen er kendt for sin varme Sabahan-gæstfrihed og stolte traditioner.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Københavns Lufthavn.
Du møder Gislev rejseleder i lufthavnen, inden afrejse med KLM mod Kuala Lumpur. Der er flyskift i Amsterdam. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning på flyet.

Dag 2: Kuala Lumpur, Malaysia.
Ankomst om eftermiddagen i den spændende storby og hovedstad Kuala Lumpur. Vi køres fra lufthavnen til vores centrale hotel, og dagen er fri til afslapning eller du kan eventuel tage med Gislevs rejseleder på opdagelse i kvarteret. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning på flyet.

  

Dag 3: Stor byrundtur og Batu grotterne.
Oplev Kuala Lumpurs historiske, smukke og velbevarede bydele med dets templer, markeder m.m. Du besøger også Batu grotterne, et hindutempel. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  
 
Dag 4: Med fly fra Kuala Lumpur til Sandakan.
Efter en tidlig morgenmad på hotellet, køres du mod lufthavnen. Forventet afgang fra Kuala Lumpur kl. 10:25, med ankomst kl. 13:10 i Sandakan på Borneo. Efter ankomst, køres du til vores skønne resort, Sepilok Forest Edge. Velkommen til Borneos jungle. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dag 5: Orangutanger og solbjørne i Sepilok.
Kun 4 min. fra vores resort, ligger Sepilok Rehabiliteringscenter hvor du på tæt hold kan møde de forældreløse og tilskadekomne orangutanger, som her får en kærlig behandling, inden de igen sættes fri i den vilde natur. Oplev også fodringen, fra en platform inde i skoven. og lær om disse enestående primaters levevilkår. Vi fortsætter til centeret for solbjørne, hvor vi introduceres til den sjældne og truede bjørneart. Dagens udflugt slutter ved Rainforest Discovery Center, som giver besøgende en chance for at lære mere om den særprægede natur og det enestående dyreliv – bl.a. via de store observationsdæk. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. 

  

Dag 6: Sukau regnskoven.
I dag fortsætter rejsen dybere ind i Borneos natur, når vi kører mod Sukau regnskoven og det prisvindende resort Sukau Rainforest Lodge - kategoriseret blandt verdens 50 bedste af sin slags. Senere venter en spændende og eventyrlig udflugt, når vi i små både langsomt driver ind i junglens vildnis, i søgen efter det eksotiske dyreliv og med udsigt til den frodige, smukke natur. Herude kan vi heldige at opleve næseaber, gibbonaber samt pygmæelefanter. Middagen serveres på vores resort, med udsigt over flodbredden. En lokal naturguide vil afslutningsvis give en kyndig præsentation af områdets flora og fauna. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  

Dag 7: I Attenboroughs fodspor.
Du skal tidligt op for at opleve den fantastiske stemning, morgensang og duft som regnskoven bugner af i de tidlige morgen timer. Du kommer på endnu et flodcruise, denne gang mod Kelenanap Ox-bow søen på jagt efter de vågne vilde dyr og fugle, som er mest aktive i disse timer. Herude kan du blandt andet finde orangutangen, langarmede gibbonaber, den karakteristiske næseabe og måske vilde elefanter. Efter en god morgenmad, fortsætter du ud i naturen på en let vandretur langs resortets Hornbill gangbroer, i selskab med en lokal naturguide. Eftermiddagen er fri til at slappe af. Efter eftermiddagste tager vi ud på floden igen for at søge mere dyreliv inden solnedgang. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  

Dag 8: Sabah te og Porings varme kilder.
Rejsen fortsætter gennem landskabet, mod det majestætiske bjerg Mount Kinabalu og den lille landsby Kundasang, hvor du skal bo med en fabelagtig udsigt over Kinabalu Park. Undervejs gør vi stop ved Sabah Tea Gardens, hvor du kan lære om fremstillingen af den lokale te, og smage naturligvis. Via en smuk og let vandretur på Canopy gangbroen, bygget 41 meter over jorden, besøger vi de nærtliggende naturlige varme kilder i Poring, hvor det er muligt at nå et varmt dyp inden vi fortsætter mod vores hotel. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  

Dag 9: Kinabalu National Park.
Glæd dig til at opleve naturen omkring det ikoniske bjerg, Mount Kinabalu (4096 meter), når vi på en privat tur rejser ind i Mount Kinabalu National Park. Dette naturområde er på UNESCOS Verdensarvsliste. Du skal besøge det spændende lokale uddannelsescenter og Mountain Garden i parkens hovedkvarter. Hvis vejret tillader det, kan vi tage en guidet tur på en af stierne i den kølige bjergskov. Vi fortsætter mod Shangri-La Rasa Ria Resort og Spa, der ligger smukt placeret hvor havet møder regnskoven ved Rasa Ria Reservatet. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  

Dag 10-11: Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa.
Tid til afslapning på vores skønne resort, og mulighed for at tage med Gislevs rejseleder på opdagelse i Kota Kinabalu og omegn. Shangri-La Rasa Ria Resort er meget mere end blot et hotel. Du befinder dig ude i naturen, hvor havet møder regnskoven. Der er let adgang til den smukke strand, Pantai Dalit, og de mange hektar uberørt natur som omkranser Shangri-La. Du finder næsten alt hvad hjertet måtte begære, hvad end det er kulinariske oplevelser, spa og wellness, tennis eller vandsport eller bare rolige spadsereture og en god bog i solen på stranden. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dag 12: Afrejse fra Kota Kinabalu.
Efter morgenmaden skal vi checke ud og tilbringe de sidste timer på det dejlige resort. Midt på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen i Kota Kinabalu. Forventet afrejsetid er kl. 18.55 mod Kuala Lumpur, hvor vi ankommer kl. 21.25. Vi flyver videre rejse mod Amsterdam, her skifter vi fly, inden det går mod Københavns Lufthavns. Ankomst om morgenen kl. 08.40. Forplejning denne dag: Morgenmad samt forplejning på flyene.Dag 13: Hjemkomst til Danmark.
Du ankommer tidlig morgen i Københavns Lufthavn. Velkommen hjem fra en fantastisk rundrejse. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på flyet.

Hotel

Melia, Kuala Lumpur (2 nætter)
16, Jalan Imbi, Bukit Bintang
55100 Kuala Lumpur, Malaysia.
læs evt mere om Melia Kuala Lumpur her
 

Sepilok Forest Edge Resort, Borneo (2 nætter)
Mile 14, Jalan Rambutan, Sepilok
90009 Sandakan, Sabah, Malaysia
 

Sukau Rainforest Lodge, Borneo (2 nætter)
C/O Borneo Eco Tours, Lot 1, Pusat Perindustrian
Kolombong Jaya, Mile 5.5, Jalan Kolombong
88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
læs evt mere om Sukau Rainforest Lodge her
 

Kinabalu Pine Resort, Borneo (1 nat)
Pekan Kundasang, 89308 Ranau
Sabah, Malaysia
læs evt mere om Kinabalu Pine Resort her
 

Shangri-La’s Rasa Ria Resort og Spa, Borneo (3 nætter i Deluxe Sea View værelser)
Pantai Dalit Tuaran
89208 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
læs evt mere om Shangri-La’s Rasa Ria her

Shangri-La's Rasa Ria er et 4+ stjernet resort ikke langt fra byen Kota Kinabalu. Herude er du omgivet af den skønne frodige natur, smukke sandstrande og en svalende brise, og du kan nyde tiden her ved kysten under de svajende palmer, flotte grønne områder og laguneagtige swimmingpools.

Alle værelser er DELUXE MED HAVUDSIGT og balkon (ca. 36 m²), med en herlig udsigt mod det sydkinesiske hav. Værelserne har eget bad/toilet, aircondition, tv, kaffe/te faciliteter, wi-fi m.m..

Værd at vide

27/01 2021: FLERE INFORMATIONER ER PÅ VEJ......
 

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Den må veje 20 kilo. Det er en god idé at lægge en seddel i kufferten med rejseplan, hotellernes navne og adresser samt din privat adresse i Danmark. Der må medbringes et styk håndbagage pr person. Håndbagagen må max. veje 7 kg og ikke overstige følgende mål: 55 x 35 x 25 cm.

Håndbagagen må ikke indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på regler om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus

Busser i Malaysia og på Borneo er af rigtig god kvalitet, hvilket er et krav fra turistmyndighederne. Alle busser er med aircondition og komfortable sæder og god plads. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs. Det er ikke muligt er reservere fast plads i bussen på denne rejse.

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge i Malaysia og på Borneo. På restauranter gives ca. 15 %, og det er høfligt at lægge lidt drikkepenge på værelset til stuepigen. Spørg evt. rejselederen til råds. Rejselederen samler ind i gruppen til lokalguiderne og chaufførene undervejs på rejsen. Det er yderst velset at give drikkepenge til disse personer. Beregn ca. USD 100/MYR 420 i alt for den samlede rejse.

Drikkevand

Det frarådes at drikke vandet i Malaysia og Borneo. Det indeholder en anden bakterieflora der utvivlsomt vil genere vores danske maver. Drik i stedet vand på flaske, som kan købes næsten overalt.
 

Elektricitet

Malaysia har 230 volt som i Danmark og mange hoteller har det samme type stik som i Danmark. For en sikkerheds skyld anbefaler vi dog at du medbringer et adaptersæt.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. 

Flybilletter

Der vil blive fremsendt en såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i passet, så det registreres korrekt på flybilletten. Du bedes også fremsende kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig

• Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser.
• Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres forfod i gulvet, så hælen løftes fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen.
• Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen.
• Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen.
• Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol.
• Sid ikke med korslagte ben og undgå at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Fotografering
Det er god skik altid at spørge om lov, inden du tager billeder af mennesker. Vær særlig opmærksom på fotografering i templer, ved helligdomme, buddhafigurer og lign. Rådfør dig evt. hos Gislevs rejseleder.

 

Klima

Vejret i Malaysia og på Borneo er varmt året rundt, med dagstemperaturer omkring 30 grader. Vejret kan variere fra dag til dag ift. hvor meget eller lidt regn (monsun) der falder, men de typiske regnskyld er heldigvis korte og intense, således det sjældent regner mere end 1 time om dagen. Vores rundrejser i marts og september er måneder med moderat nedbør - dog vil september typisk være den mest regnfulde. Læs mere på: https://www.mitrejsevejr.dk/l/malaysia/vejrudsigt-sandakan-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kontanter og kreditkort

De store kreditkort – Visa og Masterkort – bliver stadig mere udbredte. Der er imidlertid et ret højt gebyr på korttransaktioner – normalt 4 %. Du kan hæve kontanter med Visa og Masterkort i de store banker – som regel også mod et gebyr på 4 %. Der vil også være adgang til automater i større byer. Bemærk at USD anvendes i stor stil i begge lande, men vær opmærksom på at have dollars med i mindre sedler, da det kan være umuligt for de lokale at give tilbage på større dollarsedler.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Forvent ikke dækning i de øde egne. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Pas

Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedato. Husk kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen – og at medbringe kopi af pas på turen. Husk at påføre booking nummer på paskopien. I begge lande skal du ofte aflevere dit pas, når du tjekker ind på et hotel, for at hotellet kan registrere gæster hos det lokale politi. Vi tilråder at du altid bærer en kopi af dit pas på dig.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Generelt let sommertøj, men du bør også medbringe gode vandresko/sandaler, lange bukser og langærmet skjorte/jakke, der kan beskytte mod insektbid og solens stråler samt en lille paraply til en byge. Det er også en rigtig god idé at medbringe en trøje, da der er aircondition både i bussen, på restauranter og i butikker. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, slips eller lignende, almindelig pæn påklædning rækker.

Du skal være specielt opmærksom på beklædning i templer etc. Beklædningen må ikke være stødende: Bermudashorts, bukser, nederdel, løs T-shirt, skjorter, sko, sandaler etc. går an – men f.eks. korte shorts, ærmeløse bluser, stramme T-shirts og klip-klapper er ikke velanset. Det er en god idé at medbringe badetøj. 

Rejseleder

Du møder Gislevs danske rejseleder i lufthavnen. Rejselederen er med på hele rejsen.

Rejseforsikring

Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Shopping

Der er mange muligheder for at købe souvenirs med hjem, og der findes et bredt udvalg af forskellige smukke tekstiler, keramik, træfigurer, smykker, krydderier, te og mærkevarer til langt under de danske priser. Ved evt. køb af smykker og ædelstene anbefales det at handle i større forretninger, der kan udstede et certifikat på dit køb. Der er mange muligheder for at gøre en god handel i Kuala Lumpur og senere i Kota Kinabula, og undervejs på rundrejsen på Borneo er der ofte små lokale boder og markeder hvor vi holder pauser. Hav gerne små sedler (og dine bedste forhandlings-evner) ved hånden, til disse små indkøb. Gøres indkøbene i de pæne forretninger/shoppingcentre er der almindeligvis ikke problemer med kvalitet eller falske varer – men handles der på markeder med f.eks. gadehandlere så hænger prisen og sammen med kvaliteten (og ægtheden af varen). I de fleste shopping centre kan du betale med Visakort eller Mastercard.

Sikkerhed

Kriminalitetsrisikoen i Malaysia er generelt lav. I det meste af Kuala Lumpur kan du færdes sikkert både dag og nat, men det kan dog anbefales at køre med autoriserede taxaer i byen og det koster ikke meget at køre her. Gadekriminalitet, som fx lomme-, taske- og tricktyverier, sker oftest i større byer, som fx Kuala Lumpur. Du bør altid undgå at have dyre smykker og andre ting af høj værdi eller mange penge på dig. Du bør i stedet opbevare dem i en sikkerhedsboks på hotellet.

På Borneo og de områder vi rejser til og steder vi bor, er sikkerheden god. Igen vil vi altid anbefale at du ikke bærer på f.eks dyre smykker, ure og lign. og altid holder øje med sine ejendele, rygsæk m.m. for ikke at friste svage sjæle.

Sol

Solen er stærk. Benyt solhat og solcreme med høj faktor og undlad ophold i direkte sol mellem kl. 12 og 15.

Sprog

Det officielle sprog på Borneo kaldes bahasa malaysia (malajisk på dansk). I langt de fleste turistområder som vi besøger taler de lokale også engelsk.

Takt og tone

Generelt modtages turister med et smil og et ”hello sir”. Det ligger ikke til de lokale at rette på folk, men man går ud fra, at gæster ved ankomsten til landet selv har sat sig ind i, hvordan man opfører sig.

Det forventes at man respekterer deres helligdomme og skikke med ærbødighed og korrekt påklædning. Man tager skoene af, før man betræder et tempel, og husk at fødderne holdes nede og aldrig vendt mod Buddha-figurer eller helligdomme, idet fødderne betragtes som urene. Man berører og klatrer ikke på Buddha-figurer og historiske monumenter.

Ikke alle steder må man fotografere. Vær derfor opmærksom på påbud. Man poserer heller ikke foran Buddha-figurer.

Telefon

Det kan være MEGET dyrt at ringe til udlandet fra hoteller, kontrollér altid telefonpriser inden du ringer.

E-mail og internet: Der er et voksende antal internet caféer, og det er muligt at sende og modtage e-mail til rimelige priser. Du skal enten kunne åbne din e-mail via internettet (webmail, se om din udbyder kan dette) eller oprette en ekstra e-mail adresse, f.eks. via www.hotmail.com, hvor det er gratis.

Tidsforskel

I hovedstaden Kuala Lumpur og på Borneo er tiden 7 timer foran Danmark (dog 6 timer ved sommertid).

Toldregler

 

Vaccinationer

Gislev Rejser anbefaler altid at du forhører dig hos egen læge eller kontakter Statens Seruminstitut (SSI), alternativt Danske Lægers Vaccinations Service på www.dlvs.dk, hvor man ved fremvisning af Gislev Rejsers rejsebevis kan få 10% rabat på vaccinationer. Vaccinationsklinikker findes i København, Slagelse, Odense, Svendborg, Herning, Århus, Randers og Ålborg. Ring evt. på 77 99 77 99.

Den generelle anbefaling fra SSI og DLVS er: Rejser under 3 uger i turistområder: hepatitis A, difteri/stivkrampe

Vær opmærksom på at der er moderat risiko for malaria i det centrale Malaysia samt den Malaysiske del af Borneo, specielt Sabah-provinsen. I disse områder bør man tage forebyggende medicin. I den øvrige del af Malaysia kan man ofte klare sig ved at være omhyggelig med forebyggelse af myggestik (myggespray med DEET eller AUTAN, anvendelse af imprægneret myggenet eller bo på hoteller med aircondition).

Der er denguefeber i hele Malaysia, også i byerne. Der findes ingen vaccine eller medicin man kan tage forebyggende. Man skal være omhyggelig med at beskytte sig mod myggen med myggespray, der indeholder DEET eller AUTAN.

Valuta

Møntfoden er Ringgit  (MYR). 100 MYR = ca. 155 kr.(opdateret 23/06 2020). Vi anbefaler at veksle til den lokale møntfod i Kuala Lumpur. Du kan evt. medbringe kontanter i USD hjemmefra. Store sedler såsom USD 50 eller USD 100 accepteres. Du kan veksle på de fleste hoteller. Der findes hæveautomater i de fleste større byer.

Visum

For danske statsborgere med dansk pas, kræves der ikke visum til Malaysia ved ophold under 90 dage. Vær opmærksom på at dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder udover opholdets varighed.

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en tydelig kopi af dit pas til Gislev Rejser efter bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Flyveturen
Vi flyver med KLM og Malaysian Airlines på ud- og hjemrejsen. Der er gratis forplejning ombord, komfortable sæder med gode underholdningssystemer m.m.

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Gislev Rejsers mødested i København lufthavn
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder.

 

 

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
16-09-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 822.998,-Bestil rejsenMere information