Java og Bali

Tag med på eventyr på Java og Bali

Eventyrlig rejse til Bali og Java

Store oplevelser venter i Indonesien - et fascinerende og afvekslende land, der byder på både en interessant kultur og en overvældende natur. Glæd dig til en flot og naturskøn rejse på Java og gudernes ø Bali.

 • Oplev den typiske indonesiske kultur
 • 1 let cykeltur i de smukke landskaber på Java
 • Enestående buddhistiske templer
 • Besøg ved Javas mest kendte vulkan Mount Bromo
 • Oplev kunstnerbyen Ubud og de skønne rismarker


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 11 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 5 x middag
 • Alle udflugter og entréer jf. program
 • Lufthavnsskatter 
 • Flybillet København - Yogyakarta//Bali - København inkl. forplejning i fly med Singapore Airlines
 • 1 x togtur i naturskønne landskaber, 1 x let cykeltur og alle øvrige transporter
 • Dansk rejseleder hele vejen og lokal guide i Indonesien
 • Bidrag til Rejsegarantifonden  
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 2.500. Afbestillingsforsikring kr. 1.500.

Bestil rejsen

Pris fra 17.498,-

14 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Togtur gennem den centrale del af Java
 • Alle udflugter inkluderet jf. program
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Naturskønne Java og gudernes ø Bali.

Spændende rejse med Gislev til Indonesien - et fascinerende og afvekslende land, der byder på et væld af store oplevelser. Det hele opleves i et behageligt rejsetempo, så du også får sjælen med på rejsen. Der benyttes en kombination af bus, tog og skib, så oplevelserne hele tiden kommer i centrum.

På Java oplever vi Yogyakarta – en af Javas spændende byer. Her bor vi i 4 nætter. Herfra venter mange spændende oplevelser bl.a.skal vi besøge det berømte tempel Borobudur og vi skal cykle i et roligt tempo i de naturskønne og smukke landskaber. Vi tager toget gennem den centrale del af Java og ender ved den berømte vulkan Mount Bromo hvor vi skal opleve en meget smuk solopgang. Turen fortsætter med skib fra Java til Bali hvor første stop er på den nordlige del af øen i byen Lovina. En heldagstur med indbyggede stop undervejs bringer os til den centrale del af Bali og til kunstnerbyen Ubud. Her finder du det gamle Bali med kunst, kultur og natur i højsædet. Her tilbringer vi 3 nætter så der bliver rig mulighed for at udforske Ubud og omegn.

Gode hoteller og alle udflugter og entréer inkluderet sikrer dig den totale rejseoplevelse. 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark med Singapore Airlines.
Direkte fly til Singapore. Måltider inkluderet denne dag: mad og drikke om bord på flyet.

Dag 2: Ankomst til Yogyakarta.
Vi lander i Singapore, hvor vi skifter fly og flyver til Yogyakarta på Java, hvortil vi ankommer midt på formiddagen. Vi bliver i hentet i lufthavnen og kørt til vores hotel. Det er tid til at akklimatisere ovenpå den lange rejse og resten af dagen er til egen disposition. Overnatning i Yogyakarta for 4 nætter. Måltider inkluderet denne dag: Let snack i flyet og velkomstmiddag på lokal restaurant.

Cykeltur til Candirejo Mad på Bali

Dag 3: På tur i den skønne natur.  
Med lokal hestevogn - en såkaldt Dokar kører vi ad små veje igennem et skønt landskab til Candirejo som er en typisk indonesisk og rolig landsby. Her får vi et godt indtryk af kulturen på Java. Vi tilbringer noget tid her og vi får lejlighed til at komme i kontakt med de lokale. Efter besøget i landsbyen kører vi til det berømte tempel Borobudur. Templet er et enestående buddhistisk tempel i nærheden af Magelang. Vi spiser frokost på en lokal restaurant hvorefter vi returnerer til hotellet i Yogyakarta. Målltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

Rismarker Bali Templer

Dag 4: Tempel, Sultan Palace og Water Castle. 
I dag starter vi med en let cykeltur. Vi skal besøge det berømte Prambanan tempel. Efter besøget i templet kører vi tilbage til Yogyakarta. Her skal vi på en byrundtur hvor vi bl.a. besøger Sultan Palace og Water Castle – kendt som Taman Sari. Yogyakarta er berømt for den helt unikke batik kunst og vi besøger en af de lokale kunstnere. I alt cykler vi i ca. 2 timer inkl. pauser så alle kan være med. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

Water Castle

Dag 5: Besøg i historisk sølvby.
Efter morgenmaden tager vi på en historisk rejse som tager os tilbage til det 16. århundrede. Kota Gede Sargede ligger omkring fem kilometer sydøst for Yogyakarta. Byen er en lille by med smalle gader og flere små butikker bl.a. traditionelle sølvsmed butikker. Siden 1930'erne er Kota Gede blevet kendt for at være centrum for Yogya sølvindustrien. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Abe på Bali

Dag 6: Togrejse gennem det centrale Java til Bromo.
Vi forlader Yogyakarta og tager på en togrejse til Bromo. Togturen gennem den centrale del af Java mod øst tager os gennem prægtige og naturskønne landskaber, hvor vi også kommer tæt på lokalbefolkningen. Om eftermiddagen ankommer vi til hotellet som ligger ved skråningerne af Mount Bromo, som er Javas mest kendte vulkan. Resten af dagen er til egen disposition. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Vulkaner på Bali

Dag 7: Jeeptur og solopgang ved vulkankrater.
Meget tidligt om morgenen kører vi i jeep til Mount Bromo. Vi kommer helt tæt på krateret og er klar til at se en af de smukkeste solopgange, der er en oplevelse ud over det sædvanlige. Nyd samtidig den særprægede og fantastiske natur. Medbring en varm trøje, hat og tynde vanter på turen til Bromo - det er ret koldt, når vi venter på solopgang. Vi vender tilbage til vores hotel i Bromo og derfra fortsætter vi til Kalibaru. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Mad på Bali

Dag 8: Lokale plantager med gummi, kaffe og vanilje.
Om morgenen besøger vi en lokal plantage. Udover en gummiproduktion ser vi et lokalt landbrug med bl.a. kaffe, nelliker, vanilje og andre planter som er mere sjældne. Efter den interessante morgen og besøget i plantagen, skal vi på endnu en uforglemmelig bustur til Banyuwangi. Denne tur bringer os endnu engang tæt på de lokale folk og vi ser en anden side af Indonesien. Efter disse skønne oplevelser kører vi til færgeterminalen Ketapang hvorfra vi sejler i ca. 30 minutter til Gilimanuk på Bali. Herfra kører vi langs nordkysten af Bali til vi når vores hotel i Lovina. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.


Kaffeplanter Vanille

Dag 9: Tid til afslapning i Lovina. 
Denne dag er til egne oplevelser eller afslapning i Lovina og omegn. Rejselederen hjælper gerne med forslag til aktiviteter. Mulighed for at tage på en delfintur tidligt om morgenen eller brug tiden på at fordøje de sidste dages mange oplevelser ved stranden. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Vulkankrater Solnedgang

Dag 10: Vandfald, tempel og rismarker.
I dag skal vi på sightseeing transfer. Vi starter turen mod syd fra vores hotel i Lovina og første stop er ved Git-Git vandfaldet. Vi spadserer den lette tur ned gennem den tropiske plantage til det fascinerende vandfald som har et fald på ca. 35 meter. Vandtemplet Pura Ulun Danu Bratan er det næste stop. Templet er bygget i 1663 og ligger ved søen Lake Bratan i bjergene nær Bedugul. Det er et såkaldt vandtempel, det er et af de største på Bali og her kom de med ofringer til vandgudinden Dewi Danu. Vi fortsætter vores tur til Candi Kuning, det farverige frugt- og blomstermarked beliggende i centrum af Bedugul. Vi gør også stop ved et af verdens fantastiske vidundere - Jatiluwih risterrasserne der strækker sig helt ud i horisonten i endeløse grønne rækker over bakker og dale. Dagens sidste stop er Taman Ayun-templet, også kendt som det kongelige tempel af Mengwi dynastiet. Templet er et af Balis vigtigste templer bygget i 1634. Dette tempel er beliggende på en ø i en flod, og den indre del af templet er omgivet af en voldgrav. Ankomst og check in på hotellet i Ubud. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

Vandfald

Dag 11: Panoramatur på det østlige Bali.
Vi kører fra Ubud til Kintamani på det østlige Bali. På denne enestående tur oplever vi mange forskellige vinkler på det balinesiske liv lige fra kultur til mad til landbrug. Nyd et show med Barong Dans, en klassisk balinesisk kunstform, der fortæller Bali's mytologiske historie. Besøg "Elephant Cave", en gammel helligdom med skabninger hugget ind i de glinsende sten. Prøv de lækre lokale kaffesorter og varme drikke, herunder verdens dyreste kaffe, den berømte Kopi Luwak. Kaffen er kendetegnet ved, at bønnerne har passeret igennem fordøjelsessystemet på en så kaldt palmeruller eller toddykat og opsamles fra dyrets afføring, inden de viderebearbejdes. Ved ankomst til Kintamani venter den mest fantastiske udsigt over bjerge, søer og rismarker. Den bedste udsigt er kun en kort vandretur væk på de fredfyldte og mindre turistede Tegalalang Ris Terrasser. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

Østlige Bali

Dag 12: Dagen er til egen disposition.
Der er god tid til at udforske Ubud og omegn. Gå en tur i gaderne, foretag de sidste indkøb, slap af ved poolen eller få en afslappende massage. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og afskedsmiddag.
 
 

Dag 13: Hjemrejse efter en flot og oplevelsesrig rejse.
Vi forlader hotellet midt på eftermiddagen. Hjemrejse fra Bali med flyskift i Singapore. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og let snack om bord på flyet.

Dag 14: Hjemkomst.
Vi lander i Københavns Lufthavn tidligt om morgenen. Måltider inkluderet denne dag: Mad og drikke om bord på flyet.

Hotel

Gallery Prawirotaman Hotel (4 nætter)
Jalan Prawirotaman 11 No. 839B
Mergangsan, Daerah Istimewa, Yogyakarta
Læs mere om Gallery Prawirotaman Hotel her

Dejligt hotel med 94 smukke værelser. Hotellet indeholder pool og fitness. Restauranten tilbyder lokale retter samt europæisk, japansk og kinesisk mad. På hotellet finder du også et spa og massage område. Værelserne indeholder alle en balkon, aircondition, kaffe og te faciliteter, hårtørrer, sikkerhedsboks, wifi, mini bar, TV og arbejdsbord. Morgenmaden er inkluderet i opholdet. 


Jiwa Jawa Resort Bromo (1 nat)
Jl. Raya Bromo, Wonotoro, Sukapura,
Probolinggo,
Jawa Timur 67254,
East Java
Læs mere om Jiwa Jawa Resort Bromo her

Bo på et hotel i vidunderlige omgivelser. Hotellet ligger 2.000 meter over havoverfladen og giver derfor en smuk udsigt ud over landskabet. Der findes en restaurant med god udsigt. På hotellet er der 50 flotte værelser med kaffe og te faciliteter, hårtørrer, og TV.
 

Margo Utomo Agro Resort (1 nat)
Jalan Lapangan No. 10,
Kalibaru Banyuwangi
Læs mere om Margo Utomo Agro Resort her 

Hotellet ligger midt i en botanisk have. Området er omgivet af smukke haver med eksotiske planter, blomster og træer. Her lever mange fugle, firben og sommerfugle. Der produceres en masse forskelligt på grunden så som, kaffe, kakao, vanilje, peber, kanel og kokos. Hotellet indeholder en stor pool hvor der er mulighed for massage. Der er også en restaurant hvor i får jeres morgenmad. Morgenmaden kommer fra området hvor de selv producerer korn, marmelade, juice, ost og kaffe.


Aneka Lovina Villas and Spa (2 nætter)
Jl. Raya Kalibukbuk
Lovina Beach, North Bali
Læs mere om Aneka Lovina Villas and Spa her 

Bo på et smukt resort i det nordlige Bali, lige ned til stranden. Lovina er kendt for sine sorte strande, solnedgange, dykning og delfiner. Hotellet ligger i et roligt område. På hotellet finder man en stor pool tæt på vandet, to restauranter, en bar og hæveautomat. Der er mulighed for spa behandlinger på stedet mod merbetaling. Der er 35 værelser indrettet i balinesisk stil. Morgenmad er inkluderet i opholdet.
 

Pertiwi Resort and Spa (3 nætter)
Monkey Forest St,
80571 Ubud, Bali 
Læs mere om Pertiwi Resort and Spa her

Bo midt i smuk natur i byen Ubud, som er kendt for sine rismarker og vilde aber. Når man ankommer, går tiden i stå og der er god mulighed for afslapning i den store pool eller i spa badet. Der er mulighed for aromaterapi, traditionel massage, en tur i jacuzzien eller nyde en cocktail mod merbetaling. Værelserne er store og lyse og indeholder en stor seng, TV, Wifi, arbejdsbord, minibar, sikkerhedsbokse, aircondition og balkon. På hotellet findes en restaurant som ligger i den tropiske have, her spiser i jeres morgenmad.

 

Gæsterne siger

Gæsterne siger

”Vulkanen Bromo er en helt fantastisk oplevelse”

”Vi havde en dejlig tur til Java og Bali”

”Jeg elsker at møde lokal­befolkningen”

Værd at vide

Afrejse
Venligst henvend dig til rejselederen før check-in. Ved ankomst til destinationen beder vi dig venligst vente på rejselederen ved bagagebåndet. Når alle er samlet ved bagagebåndet i ankomsthallen, følger rejselederen gruppen til bussen.

Aircondition
Findes stort set alle steder. Kan visse steder støje en smule.

Apotek
Skulle du få brug for et apotek spørg efter drugstore.

Bagage
Der må medbringes en kuffert pr. person. Den må veje 30 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 13/12 2017). Det er en god idé at lægge en seddel i kufferten med en kopi af rejseplan, hotellernes navn & adresse samt privat adresse i Danmark.
Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 7 kilo og max. dimensioner er 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryk lynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard. Oftest fungerer bussens aircondition og luftcirkulation ved, at der blæses kølig luft op langs med vinduerne. Det er ikke muligt at slukke for denne luftstrøm, idet al cirkulation så vil stoppe. Du bør altid have en trøje på dig. En stor del af denne rejse foregår med bus. Busser i Indonesien har ikke samme standard som Gislevs egne busser, men vi har bestilt de bedst mulige busser. Det er ikke muligt at købe faste pladser i bussen på denne rejse.

Børn
Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk at hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk).

Drikkepenge
Er almindeligt i Indonesien. Taxichauffører, tjenere og barberer forventer 500 - 1.000 rp. Større hoteller opkræver en 15% "service charge" for logi, bar- og restaurantregninger. Desuden er der oven i hatten den officielle "government tax" på 11%. Det er kutyme at give drikkepenge til både chauffør og den lokale guide efter endt rejse. En retningslinie er USD 3 pr. person pr. dag til guiden og USD 2 pr. person pr. dag til chaufføren og hjælper. Gislev har inkluderet drikkepenge til guiden og chaufføren i rejsens pris.

Drikkevand
Det frarådes at drikke vand fra hanen. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder.

Elektricitet
Der er 220/230V, 50 Hz. Adapter anbefales. Kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark.

Elevator
Der findes ikke elevator på alle hoteller.

Fly
Vi flyver med Singapore Airlines med flyskift i Singapore på både ud- og hjemrejsen. Der er mad og drikke inkluderet på flyrejsen.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig
Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Fotografering
Generelt er der ikke særlige regler. Er du i tvivl – så spørg rejselederen til råds. Hvis du fotograferer mennesker er det høfligt at spørge først.

Helligdage
Der findes tre faste helligdage i Indonesien: Nytårsdag, 1. januar. Indonesiens uafhængighedsdag, 17. august. Juledag, 25. december. Flytbare helligdage: Eid al-Fitr, markerer Ramadanens afslutning. Nyepi, i marts. Langfredag, i marts eller april. Eid al-Adha, i april eller maj. Kristi Himmelfartsdag, oftest i maj. Det islamiske nytår Waisak, i maj eller juni.

Hotelstandard
Der overnattes på gode 3 og 4 stjernet hoteller med god beliggenhed. De fleste værelser indeholder tv, telefon, hårtørrer, strygefaciliteter, køleskab og kaffemaskine.

Hygiejne
Medbring evt. vådservietter eller desinfektionsgel som f.eks. MediCare der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse hvor mange mennesker er samlet.

Hårtørrer
Der findes hårtørrer på de fleste hoteller.

Insekter
Almindeligvis er der ikke grund til at tage særlige forholdsregler.

Internet
Flere steder er det muligt at benytte computer på hotellerne evt. mod betaling.

Klima
Indonesien har tropisk klima. Det er varmt året rundt med dagtemperaturer på ca. 27 - 30 grader og om natten ca. 20 - 25 grader. Monsunvindene medbringer kraftig regn, og regntiden starter på Bali mellem december og marts. På dette tidspunkt er luftfugtigheden som regel høj (70 - 85%), og der kan falde mere end 200 mm regn hver måned. Regnen falder oftest i form af intensive byger, som efterfølges af solskin. I højsæsonen som er fra april til oktober, er luftfugtigheden lavere (ca. 60%).

Kreditkort
Selv om kreditkort ikke er så udbredt kan Visa og især Mastercard anvendes flere steder dog opkræves ofte et gebyr på 2%. Det er ikke muligt at anvende kreditkort til betaling af entréer, frokost og drikkevarer. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes kontantautomater.

Lufthavnsskat
Alle lufthavnsafgifter bliver opkrævet i flybilletten.

Mad
På alle hoteller er morgenmad inkluderet. Desuden er der på denne rejse inkluderet 4 x frokost og 5 x middag.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage.

Mobil
Mobiltelefoner kan benyttes i stor udstrækning. Forvent dog ikke dækning i de mere øde egne. Husk at slå mobildata + roaming fra da det ellers kan blive en dyr fornøjelse!

Pas
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra rejsen. Dette gælder også for børn (og spædbørn), som også skal være i besiddelse af eget pas. Bemærk at dit navn på rejsebeviset skal stemme 100% overens med navnet i dit pas. Det er vigtigt, at du sender en kopi af dit pas, så snart du har bestilt rejsen.

Påklædning
Generelt får du brug for let sommertøj, et par lange bukser, en lun trøje og vindjakke samt gode sko. Det er også en rigtig god idé at medbringe en tynd trøje, da der er aircondition både i bussen, på restauranter og i butikker. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, slips eller lignende. Det er en god idé at medbringe badetøj, da mange hoteller har swimmingpool.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder
Du møder rejselederen i Københavns lufthavn ved afrejsen fra Danmark.

Religion
Hovedparten af befolkningen er hinduer. Vær opmærksom på at der er visse ting du bør respektere. Rør for eksempel aldrig ved en hindus hoved da det opfattes som groft fornærmende. Ved besøg i templer skal du være tækkeligt klædt på og det kræves at du som kvinde bærer sarong og har skuldrene dækket. Ofte kan du leje saronger ved templet. Saronger kan købes overalt på øen til næsten ingen penge.

Rygning
I Indonesien er rygning meget almindeligt.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner, som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Souvenirs og kunsthåndværk. På markeder er det helt normalt at prutte om prisen. Husk at medbringe kontanter.

Sikkerhed
Du bør udvise almindelig forsigtighed. Penge og værdier bør opbevares i forlomme eller pengekat. Desuden bør du holde øje med bagage og håndbagage, når bussen pakkes. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker. Det er kun få hoteller, der har safety-boks.

Sol
Solen kan være meget stærk. Medbring solcreme med høj beskyttelsesfaktor samt solhat. Undlad ophold i direkte sol mellem kl. 12.00 og 15.00.

Sprog
Det officielle sprog er bahasa indonesisk. Flere og flere af de lokale forstår og taler engelsk.

Strygefaciliteter
Der findes strygefaciliteter på nogle hoteller, oftest på værelset. Hvis ikke kan der lånes i receptionen.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejselederen være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Takt og tone
Det forventes at du respekterer helligdomme og skikke med ærbødighed.

Taxa
Kører enten efter taxameter eller aftalt fast pris. Husk drikkepenge, ca. 20 %.

Telefon
Kaldenummeret til Danmark er 00 45 + telefonnummer. Husk at slå mobildata + roaming fra da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.

Tidsforskel
Der er 6 timers tidsforskel mellem Danmark og Indonesien. Det vil sige, når klokken er 11.00 i Danmark, er den 17.00 i Indonesien.

Toiletartikler
Almindeligvis forefindes der shampoo, balsam, lotion og sæbe på værelserne.

Toldregler
Fra Danmark til Indonesien må du indføre 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin (vin og spiritus skal købes i Singapore pga. regler om væsker i håndbagagen). Fra Indonesien til Danmark må du indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin (vin og spiritus skal købes i Singapore pga. regler om væsker i håndbagagen) samt varer købt i Indonesien til en værdi af max. kr. 3.250. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til Indonesien. Dog tillades konserves og brødprodukter.  

Trafik
Trafikken kan virke kaotisk. Bemærk at der er venstrekørsel, vær ekstra opmærksom når du krydser gaden.

Vaccinationer
Per 1.12.18 anbefales følgende ved kortere rejser til turistede områder af Indonesien:
• Hepatitis A
• Difteri/stivkrampe
Spørg Statens Serum Institut eller egen læge til råds

Valuta
Valutaen i Indonesien hedder indonesiske rupiah. 100.000 svarer til ca. 45 danske kroner. Du kan uden problemer veksle nye 100 dollar sedler om til rupier når du er i Indonesien.

Vegetar/diabetiker
Det er vigtigt, at du informerer os, hvis du har et særligt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid inden afrejse.

Visum
Der kræves ikke visum. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Huskeliste
I god tid før afrejse:
• Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.
• Gislev Rejser skal have kopi af pas ved bestilling af rejsen.
• Er rejseforsikring i orden?
• Stemmer navn på rejsebevis 100 % overens med navn i pas?

I kufferten pakkes:
• Lille rygsæk (kan med fordel bruges som håndbagage)
• Gode lukkede sko til vandrerturene
• Gode sandaler
• Let sommertøj
• Et par lange bukser
• Vindjakke og varm trøje
• Tynde vanter
• Badetøj
• Strømper
• Undertøj
• Evt. lommekniv
• Neglesaks
• Toilettaske
• Myggenet og myggespray

 

Flyv fra

Fly letter

Mulighed for tilkøb af provinstilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund

Ud- og hjemrejse med Singapore Airlines.

Mødetid i Københavns Lufthavn er kl. 10.00.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn
Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder.


Kort

Java-Bali kort

 

 

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
18-09-2020Fly fra Københavns LufthavnMere end 817.498,-Bestil rejsenMere information
26-03-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 817.998,-Bestil rejsenMere information
17-09-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 817.998,-Bestil rejsenMere information