Fra Rocky Mountains til Hawaii

Canadas Rocky Mountains, Alaskas bjørne og gletsjere

 Fra Rocky Mountains til Hawaii

Nyhed. I 2021 fylder Gislev 75 år og vi er stolte af at præsentere endnu en flot jubilæumsrejse, hvor vi har kombineret det bedste af 2 verdener. Denne unikke rejse forener de barske Rocky Mountains med Hawaiis frodige grønne øer, med brusende vandfald og eksotiske strande. Der venter dig storslåede oplevelser på denne rundrejse. I Canada oplever du både Jasper National Park, Icefield Parkway og hundredvis af gletsjere og spejlblanke søer, den mægtige Athabasca gletsjer og vingårdsbesøg i frodige Kelowna. Derefter tager vi dig med på 11 dages krydstogt på krydstogtskibet Radiance of the Seas med fuld forplejning. Skibet besøger hele 3 Hawaii-øer og slutter i Honolulu, hvor vi har inkluderet en udflugt til Pearl Harbor og 3 nætter på et dejligt hotel nær Waikiki Beach. Aloha og velkommen om bord.

• Oplev Icefield Parkway i Rocky Mountains

• Kør med specialbus ud på gletsjeren Columbia Icefield

• Canada med vinstokke og frugttræer i frodige Kelowna

• 11 dages krydstogt til Hawaii med fuld forplejning.

• Du oplever hele 3 forskellige smukke Hawaii-øer 

• Inklusiv udflugt til Pearl Harbour og USS Arizona

• Dansk rejseleder med på hele rejsen – det er din tryghed.


Med i prisen:

• 9 x ophold i dobbeltværelse

• 9 x morgenmad

• 1 x jubilæumsmiddag på Waikiki Beach

• 10 x ophold i indvendig dobbeltkahyt

• 11 dages krydstogt med fuld forplejning inkl. kaffe, te, juice og vand

• Drikkepenge på skibet (Gælder ikke drikkepenge ved køb af vin/øl/drinks)

• Byrundtur i Edmonton

• Udflugt til Jasper National Park

• Sejltur på Maligne Lake

• Icefield Parkway

• Tur med snebus op på gletsjer

• Lake Louise

• Vinsmagning i Kelowna

• Byrundtur i Vancouver

• Udflugt til Pearl Harbor

• Byrundtur i Honolulu

• Dansk rejseleder

• Flybilletter og afgifter

• Gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Udvendig kahyt: kr. 2.200 p.p. Balkon kahyt: kr. 8.200 p.p. Enkeltværelse/indvendig kahyt: kr. 9.000. Enkeltværelse/udvendig kahyt: kr. 11.200. Enkeltværelse/balkon kahyt: kr. 17.200. Udflugt til Polynesisk kulturcenter inklusiv middag og show: kr. 775. (skal bestilles sammen med rejsen). Afbestillingsforsikring er 10% af rejsens pris.

 

 

Bestil rejsen

Pris fra 41.998,-

21 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

  • Rundrejse i Canada
  • 11 dages krydstogt
  • Jubilæumsmiddag
Bestil rejsen

Om rejsen

Canadas gletsjere og krydstogt til eksotiske Hawaii
Flot rundrejse som kombinerer det bedste af det vestlige Canada med et flot krydstogt til Hawaii. Rejsen starter i Canada, med en sejltur i Jasper National Park, før vi kører ad Icefield Parkway og oplever hundredvis af gletsjere og spejlblanke søer. Midtvejs tager vi med specialbus op på den mægtige Athabasca gletsjer. Fra de barske Rocky Mountains kører vi til en vingård i frodige Kelowna, hvor vi smager på de liflige vine. I Vancouver starter et 11 dages krydstogt. Du vil nyde det komfortable ophold på Radiance of the Seas - et flydende luksushotel med fuld forplejning. Krydstogtet er meget mere end behagelig transport. Du oplever hele 3 Hawaii-øer, der hver byder på helt unikke oplevelser. På Big Island kan du smage den berømte Kona kaffe og komme tæt på en aktiv vulkan i Volcano National Park. På Maui er der mulighed for at køre ad den berømte vej Road to Hana, der følger de frodige vulkanske bjerge og ser utallige vandfald og imponerende panoramaer. Krydstogtet slutter i Honolulu, Oahu med 3 nætter på Waikiki Beach.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Edmonton.
Afrejse fra København. Flyskift før vidererejse til Edmonton. Ankomst til Edmonton samme dag. Overnatning i Edmonton. Forplejning inklusiv denne dag: Ingen.


Dag 2: Kørsel til Jasper ”Porten til Rocky Mountains”.
Edmonton, der er hovedstaden i den canadiske delstat Alberta, har ca. 1 million indbyggere. Byen blev grundlagt i 1795, da Hudsons Bay Company oprettede en handelsstation på stedet. Kort byrundtur i Edmonton. Frokost pause i West Edmonton Mall, der er verdens 3. største center og huser 800 butikker, 110 restauranter, badeland, skøjtebane, 26 biografer og meget mere. Herfra til Jasper, hvor vi overnatter. (Ca. 360 km). Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad.

Dag 3: Rocky Mountains, Jasper National Park og sejltur på Maligne Lake.
Hele dagen bruges i Jasper National Park, hvor der er inkluderet en sejltur på den betagende sø Maligne Lake. Sejlturen der varer 1,5 time, bringer os til den sagnomspundne Spirit Island – hør den spændende historie fra rejselederen. God tid til at nyde de imponerende bjergmassiver der omgiver søen. Overnatning i Jasper. Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad. (Ca. 75 km).

Maligne Lake i Jasper  Jasper National Park - Elg
 

Dag 4: Icefield Parkway, Athabasca Gletsjeren.
Et af turens mange højdepunkter venter, når vi kører ad Icefield Parkway med dens perlerække af betagende udsigter. Vi kører i alt 230 km fra Jasper til Lake Louise ad den berømte vej. Strækningen anses for at være én af de smukkeste i hele verden, hvor bjerge, spejlblanke søer og op mod 600 gletsjere afløser hinanden i en lang række af helt utrolige naturscenerier. Midtvejs skiftes bussen ud med et gigantisk specialkøretøj og vi kører op på Athabasca Glacier. Denne gletsjertunge er en del af den 325 km2 store gletsjer Columbia Icefield. Når vi kommer op på gletsjeren, stopper det store køretøj, og der er mulighed for at komme ud og mærke isen under fødderne. Kort stop ved Lake Louise, før der fortsættes til Golden, hvor der overnattes. Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad. (Ca. 370 km).

Sne bus Icefield Parkway Icefield Parkway
 

Dag 5: Vinsmagning i Kelowna – Canadas frugthave.
Fra de barske Rocky Mountains køres til frodig Kelowna – også kaldet Canadas frugthave. Her må man forundret betragte de mange frugtplantager og vingårde. Vi gør et stop ved en af vingårdene, hvor der er inkluderet en vinsmagning. Skønt Canada ikke betragtes som en vinnation, så har de canadiske vine fra Kelowna vundet flere priser. Overnatning i Kelowna. Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad. (Ca. 345 km).

Vinsmagning i Kelowna Kelowna
 

Dag 6: Gennem kystbjergene, langs Fraser River til Vancouver ved Stillehavskysten.
Vi fortsætter vestover, og snart skal vi krydse de maleriske kystbjerge, den vestligste del af Rocky Mountains. Ved byen Hope møder vi den mægtige Fraser River, der er den største flod i British Columbia. Den har snoet og ædt sig gennem The Rockies over en strækning på mere end 1000 km. Her ved Hope munder den ud i den stadig bredere flodslette, som strækker sig det sidste stykke ud til Stillehavet. Det barske og storslåede landskab afløses af det frodige og flade land, som vi kører igennem ud til kysten. Vi kører lige nord for grænsen til USA og kommer først på eftermiddagen ind i en af de smukkest beliggende storbyer i verden, Vancouver. Vel ankommet stifter vi bekendskab med byen på en byrundtur. Vi skal opleve Gastown, den ældste del af byen med den smukt placerede Canada Place, som summer af liv fra krydstogtskibe og den travle lufthavn for vandflyvere. Vi kører gennem Chinatown, den største kinesiske by uden for Kina, og besøger naturligvis også Stanley Park. Dette er en stor, grøn oase midt i millionbyen, der bl.a. rummer en stor samling af indianske totempæle indsamlet langs den canadiske Stillehavskyst. Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad. (Ca. 385 km).

Vancouver solopgang
 

Dag 7: Afsejling fra Vancouver.
Vi fortsætter vores oplevelser i Vancouver før vi først på eftermiddagen går om bord på det flotte skib Radiance of The Seas fra Royal Caribbean. Afsejling fra Vancouver 16.30. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Vancouver samt fuld forplejning om bord på skibet.

Krydstogskibet Radiance of The Seas - Royal Caribbean
 

Dag 8-13: Afslapning på Stillehavet.
God tid til at lære det smukke skib at kende mens vi bevæger os over Stillehavet. Du vil nyde det komfortable liv om bord, hvor der er masser af aktiviteter i løbet af dagen. Der er også god tid til at hygge med dine medrejsende og måske spille kort i en af skibets hyggelige saloner. Gå heller ikke glip af de forrygende shows som du kan opleve i skibet teater hver aften. Forplejning inkluderet disse dage: Fuld forplejning om bord på skibet.

Krydstogskibet Radiance of The Seas - Royal Caribbean - swimmingpool Krydstogskibet Radiance of The Seas - Royal Caribbean - Baren
 

Dag 14: Island of Hawaii – Big Island.
Skibet ankommer til Hilo kl. 7.00. Hilo ligger på østkysten af den største ø i ø-gruppen Hawaii. Selv om det korrekte navn for denne ø er Hawaii, så kaldes den i daglig tale for Big Island. Også her er der mulighed for spændende udflugter fra skibet. Besøg evt. den imponerende Volcano National Park, hvor en af jordens mest aktive vulkaner nærmest har været i konstant udbrud siden 1983. Du kan også vælge udflugter der inkluderer et af de smukke vandfald Rainbow Fall eller Akaka Fall. Se mere under afsnittet Krydstogt – udflugter. Skibet sejler fra Hilo kl. 18.00. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.


 

Dag 15: Kona – Hawaii, Big Island.
Krydstogtskibet kaster anker ud for Kona på Big Islands østkyst kl. 07.00. Der sejler mindre både (tenderboats mellem Konas lille havn og skibet hele dagen). Big Island er kendt for et fantastisk undervandsliv. Oplev det fra en af de mange snorkelture som skibet tilbyder. I Kona vil du også uundgåeligt støde på Kona kaffe, der hører til blandt verdens bedste. Se mere under afsnittet Krydstogt – udflugter. Skibet sejler fra Kona kl. 18.00. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

Kona
 

Dag 16: Krydstogtskibet ankommer til Maui – Skønhedens Ø.
Efter en god nats søvn ankommer vi til øen Maui kl. 7.00. Maui kaldes også for Skønhedens Ø grundet sin overdådige natur med regnskov, vandfald og smukke kyst. Skibet tilbyder flere spændende udflugter bl.a. den legendariske kystvej Road to Hana, hvor utallige sving bringer dig til det ene smukke panorama efter det andet. Se mere under afsnittet Krydstogt – udflugter. Skibet sejler først kl. 23.00, så der er maser af tid til at opleve skønne Maui. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

Road to Hana Maui Maui – Skønhedens Ø
 

Dag 17: Krydstogtet slutter i Honolulu, Waikiki Beach.
Efter morgenmaden forlader vi det gode skib Radiance of the Seas efter et flot og oplevelsesrigt krydstogt. Forplejning inkluderet denne dag: morgenmad om bord på skibet.


 

Dag 18: Pearl Harbour med USS Arizona, Byrundtur i Honolulu
Dagen starter med besøg i Pearl Harbour. Oplev historien tæt på, og hør om japanernes overraskelsesangreb på den amerikanske flåde. Det mægtige krigsskib USS Arizona blev sænket og ligger nu på havets bund – men ikke dybere end man kan se ned på skibet fra mindesmærket, der er bygget på havet. Også byrundtur i Honolulu, der er hovedstad i staten Hawaii. Her ses bl.a. State Capitol, det eneste royale palads i USA og domkirken. Udflugten er inkluderet i rejsens pris. Forplejning inkluderet denne dag: morgenmad.

Pearl-Harbour-Hawaii Royal Palads Honolulu Hawaii
 

Dag 19: Polynesisk kulturcenter eller afslapning Waikiki Beach
Du kan vælge at slappe af på Waikiki Beach og nyde den fine sandstrand og det lune Stillehav eller tage med på udflugt til det polynesiske kulturcenter. Hvis du ønsker at deltage i denne udflugt, er formiddagen er til fri disposition, før der køres til Det Polynesiske Kulturcenter. En flot køretur til den nordlige del af Oahu venter. I centret der er som en tropisk oase, kommer man tæt på den polynesiske kultur. Vi bliver mødt af en lokal guide der fører os rundt i Polynesien. Glæd dig til sejltur, huladans og et imponerende show. Udflugten koster kr. 775 og skal bestilles sammen med rejsen.  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad samt middag hvis der deltages i udflugten.

Polynesisk Center Polynesisk Kulturcenter Hawaii
 

Dag 20: Hjemrejse fra Honolulu.
En eventyrlig rejse er slut og vi kører til lufthavnen og begynder vores hjemrejse. Forplejning inkluderet denne dag: morgenmad.

Surfboard Surfer Waikiki Hawaii

Dag 21: Ankomst til København.

Hotel

Hotelliste Fra Rocky Mountains til Hawaii 2021

1. dag
Coast Edmonton Plaza Hotel   
             
10155 – 105 Street
Edmonton, Alberta T5J 1E2

Dejligt hotel, central beliggende i Edmonton. Hotellet har bar, restaurant, fitnesscenter og pool.
Pæne, rummelige værelser med wifi, kaffemaskine med kaffe, hårtørrer, strygebræt og strygejern, sikkerhedsboks.
Se hotellets hjemmeside

Edmonton Edmonton


2. + 3. dag
Chateau Jasper

96 Geikie St.
Jasper, Alberta T0E 1E0

Dejligt hotel med 119 værelser. Hotellet har bar, restaurant, fitnesscenter og indendørs pool. Pæne, rummelige værelser med hårtørrer og sikkerhedsboks.
Se hotellets hjemmeside


Eller

Marmot Lodge
86 Connaught Dr.
Jasper, Alberta T0E 1E0

Godt hotel med 107 værelser. Hotellet har bar, restaurant, fitnesscenter og indendørs pool. Pæne, rummelige værelser med køleskab, hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.
Se hotellets hjemmeside


                                        

Eller

Crimson Jasper
200 Connaught Dr.
Jasper, Alberta T0E 1E0

Godt hotel med 99 værelser. Hotellet har restaurant, fitnesscenter og indendørs pool. Pæne, rummelige værelser med sikkerhedsboks, køleskab, hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.
Se hotellets hjemmeside


4. dag
Days Inn Golden

1416 Golden View Road
Golden BC V0A 1H1

Godt turistklassehotel med restaurant, fitnesscenter, sauna og indendørs pool. Pæne værelser med hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.
Se hotellets hjemmeside

 


5. dag
Ramada Kelowna

2170 Harvey Avenue
Kelowna, BC Y1Y 6G8

Godt hotel med minimarked, cafe, fitnesscenter, indendørs pool. Pæne værelser med sikkerhedsboks, hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.
Se hotellets hjemmeside

 


6. dag
Metropolitan Hotel Vancouver

645 Howe Street
Vancouver BC V6C 2Y9

Godt hotel beliggende i downtown Vancouver med restaurant, fitnesscenter, indendørs pool. Pæne værelser med køleskab, strygebræt og strygejern, sikkerhedsboks, hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.
Se hotellets hjemmeside

 

Eller

Sheraton Vancouver Wall Centre
1088 Burrard St.
Vancouver BC V6Z 2R9

Godt hotel beliggende i downtown Vancouver med bar, café, fitnesscenter, indendørs pool. Pæne værelser med strygebræt og strygejern, sikkerhedsboks, hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.

Vancouver Vancouver


7. til 17. dag
Krydstogt med Radiance of The Seas
 
Se fane vedr. skibet.


18. til 20. dag
Shoreline Hotel Waikiki
342 Seaside Aveune
Honolulu, HI96815

Godt hotel beliggende i downtown Anchorage tæt på Anchorage Museum. Hotellet har bar, café, restaurant, fitnesscenter, indendørs pool. Pæne værelser med sikkerhedsboks, hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.

Shoreline Hotel Waikiki, Hawaii

20. til 21. dag
Hjemrejse og hjemkomst

Forbehold for ændringer. Du modtager endelig hotelliste sammen med din flybillet.

Skibet

Radiance of The Seas fra Royal Caribbean Cruise Lines

Læs mere om Royal Caribbean Cruise Line

Krydstogt – livet ombord
I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. På skibet Radiance of the Seas kan der være ca. 2.500 passagerer, der betjenes af 859 besætningsmedlemmer. Skibet er næsten 300 meter langt og består af 13 etager eller dæk.

Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter, dette gælder dækkene 2, 3, 7, 8, 9 og 10. På skibet er der ude foran et stort teater, der hedder Aurora. Det fylder forenden på dækkene 4, 5 og 6. En anden stor ting er hovedrestauranten, som hedder Cascade. Den ligger bagerst i skibet på dækkene 4 og 5. I midten på dæk 4 er der kahytter, og på dæk 5 er der en forretningsarkade i midten. På dæk 6 er der en række mindre restauranter og barer. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spa område, der ligger i den forreste del af skibet på dæk 11 og 12. På dæk 11 er der desuden et solarium og svømmebassiner. Bagerst på dæk 11 er der det store cafeteria, som hedder Windjammer. På dækkene 12 og 13 er der nogle barer og lounges samt en minigolfbane.

Krydstogt – forplejning
I den store restaurant, Cascade, er der reserveret borde til Gislev til middagen. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i det store cafeteria, Windjammer. Der er også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der betales ekstra. Morgenmad og frokost kan du spise på de samme restauranter som nævnt ovenfor. Morgenmaden kan også nydes i jeres kahyt mod et mindre gebyr. Endvidere er der en række mindre caféer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i hovedteatret, Aurora. Det er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

Krydstogt – påklædning
Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor vi foreslår, at du har pænt tøj på. Nogle damer har lange kjoler på og nogle mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med.

Krydstogt – udflugter
Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk. De dage hvor skibet er i havn, er der et stort udflugtsprogram med op til 40 forskellige udflugter i alle prisklasser ved de enkelte havne. Herunder er der nævnt 3 forskellige udflugter i hver havn. Læs hele programmet på Royal Caribbean Cruise Line (alle udflugter er med engelsktalende rejseleder og bestilles på nettet/ombord og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer).

Krydstogt – udflugter – Hilo, Big Island, Hawaii

Vulkaner, vandfald og orkidéer
Lige uden for Hilo kan du opleve det 27 meter høje vandfald Rainbow Falls. Hilo anses for at være Hawaiis orkidé-hovedstad og der aflægges besøg i Akatsuka Gardens, der er det helt perfekte stede at opleve disse smukke blomster. Herfra er der ca. 1 times kørsel til Volcano National park. Her kan du opleve verdens mest aktive vulkan. Ifølge myten er Halemaumau-krateret hjemsted for ildens gudinde Pele. Du får også mulighed for at vandre gennem et lavarør formet af en flod af lava. På vej tilbage til skibet stoppes ved macademia nøddefabrik. Du vil ikke se flydende lava, men stadig er Volcano National Park en kæmpe oplevelse. Udflugten varer 6 timer og koster ca. USD 60. Tour Code: Hilo and Kilauea Volcano HL02

Vandfald, orkidéer og Astronomi-center
På denne udflugt kan du opleve floden Wailuku River, der bliver til det 27 meter høje vandfald Rainbow Falls, når kaskader af vand vælter ud af den tropiske jungle. Du vil og så se utallige smukke orkideer i Akatsuka Gardens og smage på de lækre macademia-nødder i Mauna Loa Macademia Nut Center. Sidst men ikke mindst venter en interessant køretur gennem særpræget natur til Imiloa Astronomy Center, hvor du kan bliver klogere på Hawaiis historie, mytologi og natur i det kuppelformede planetarium. Udflugten varer 6 timer og koster ca. USD 99. Tour Code: Hilo Highlights & Imiloa Astronomy Center HL69.

Akaka Falls, Botanisk Have og Rainbow Falls
Udflugten starter med besøg ved Rainbow Falls. Bag det 27 meter høje vandfald Rainbow Falls ligger en lavehule, hvor myten siger at Måne-gudinden Hina bor. Herefter flot spadseretur i den botaniske have, der byder på mere end 2000 forskellige arter blomster og planter – heraf et utal af orkidéer. Ved næste stop bringer en kort spadseretur dig ind i regnskoven, hvor der åbenbarer sig en imponerende syn af det 127 meter høje vandfald Akaka Falls. På vej tilbage til skibet bliver der mulighed for at købe macademia-nødder, Kona-kaffe, kunsthåndværk og souvenirs. Udflugten varer 4 timer og koster ca. USD 129. Tour Code: Ultimate Hilo Coast and Botanical Garden HL64.

Krydstogt – udflugter – Kailua-Kona, Big Island, Hawaii

Guldkysten, skyskove og Kona-kaffe
Når man forlader Kona og ser de enorme lavamarker er det svært at forestille sig at der findes den smukkeste skyskov blot en lille køretur væk. Ikke desto mindre er det præcis hvad du skal opleve i Kaloko. Her er luften frisk og omgivelserne er frodige og grønne, helt tilgroet af bregner, mos og andre grønne planter. Du hører historien om hvordan de indfødte fiskede i vandhullerne i gamle dage og ser deres hulemalerier. På vej tilbage til skibet besøges den prisvindende Mountain Thunder Coffee Plantation, hvor der er en rundvisning og naturligvis smagsprøver på den berømte Kona-kaffe. Lukkede sko og lange bukser, er et krav for at deltage. Udflugten varer 4 timer og koster ca. USD 129. Tour Code: Gold Coast and Cloud Forest KN63.


Sejltur med båd med glasbund
Komfortabel sejltur med båden Marian. Båden er let at komme om bord på og den er overdækket så der er skygge. Her kan alle være med. En del af bådens bund er gennemsigtig, så det er muligt at betragte de farverige fisk, helt tørskoet. Havbunden varierer fra at være få tommer fra bådens glasbund til at der blot et øjeblik efter er mere end 30 meter dybt. Der er mange delfiner i farvandet – så der er gode chancer for at se delfiner på turen. Udflugten varer 1 time og koster ca. USD 50. Tour Code: Glassbottom Boat Reef Tour KN08.

Dybhavsfiskeri
Har du en lystfisker gemt i maven, så er dette den helt rigtige udflugt for dig. Lystfiskere fra hele verden drømmer om at fiske i farvandet ud for Kona. Her er der gode muligheder for at få fx Blue Marlin, tun, mahi-mahi eller andre kæmpe fisk på krogen. Turen foregår i både med plads til 6 lystfiskere. Bådene er fuldt udstyret og personalet om bord, der er er uddannet af US Coast Guard, vil gøre sit bedste til at hjælpe dig til at få en fantastisk dag.
Udflugten varer 5 timer og koster ca. USD 225. Tour Code: Deep Sea Fishing KN04.


Krydstogt – udflugter – Lahaina, Maui, Hawaii

Maui og vejen til Hana
Oplev Mauis meget forskelligartede landskab på denne spændende udflugt til Hana. Du vil køre gennem ørkenlignende landskaber, helt ulig alt hvad man forbinder med Hawaii. Den lille by Hana er på ingen måde interessant, det er selve køreturen væk derfra, der er dagens højdepunkt. Man siger, at hvis der er en hovedvej i Paradis, vil den være præcis som Road to Hana. Den berømte kystvej snor sig med mere end 600 sving og åbenbarer utallige vandfald og imponerende panoramaer. (Ikke anbefalelsesværdig for gæster med tendens til køresyge). Udflugten varer 9,5 time og koster ca. USD 195. Tour Code: Adventure to Hana MA06.

Tropisk plantage og smukke & Iao Valley
Udflugten starter med en ganske kort køretur til den gudesmukke Iao Valley, hvor den ikoniske 400 meter høje klippe Iao Needle dominerer det frodige, grønne landskab. Her er der tid til at spadsere en lille tur langs med det rislende vandløb i den smukke dal. På vej tilbage til skibet er der besøg i en tropisk plantage. Hawaii eksporterer mange ananas, men også macadamia-nødder og eksotiske frugter, Du får mulighed for at smage på de friske varer og oplever også sukkerrør og smukke blomster.

Snorkeltur til en sunken vulkan
Hop ombord på en hurtigsejlende Zodiac båd, der hurtigt tager dig ud til Molokini, der er på top 10 listen over verdens bedste steder at snorkle. Molokini er en undersøisk vulkan hvor kun en del af kraterkanten stikker op af vandet. Dette er en hel enestående chance for at snorkle i et vulkankrater. På sejlturen ses ofte havskildpadder, især på det sted der kaldes Turtle Town, og delfiner er heller ikke noget særsyn. Udflugten varer 5,45 timer og koster ca. USD 199. Tour Code: Molokini Zodiac Snorkel Adventure MA66

 

Værd at vide

Links - læs mere om

Alberta: travelalberta.com
British Columbia: www.travel.bc.ca
Alaska: www.travelalaska.com
Royal Caribbean Cruise Line: www.royalcaribbean.com
Hawaii: https://www.visittheusa.com/state/hawaii

Afrejse
Afrejse fra København. Rejselederen står klar til at modtage dig i lufthavnen. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen før, du går til check-in. Flyskift før ankomst til Edmonton. Ved ankomst til Edmonton samler rejselederen atter gruppen og går til immigrationen, hvor dit pas bliver stemplet. Derefter går vi til bagagebåndet, hvor du får din bagage. Her samles gruppen atter med rejselederen. Først når alle er samlet, følges gruppen igennem tolden. Når gruppen er kommet igennem tolden, er indrejse procedurerne til Canada i orden. Det er vigtigt, at gruppen forbliver samlet hvis nogen kommer til at forlade området ved en fejl kan de ikke komme ind igen. Gruppen går samlet til bussen der kører os til hotellet ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen.

Aircondition
Findes stort set alle steder. Kan visse steder støje en smule.

Alcohol/Bar
Vi gør venligst opmærksom på, at ifølge lovgivningen har børn og unge under 21 år ikke adgang til barer. Den tilladte aldersgrænse for udskænkning af øl, vin og spiritus er 21 år.

Apotek
Drugstores findes i alle byer – både store og små. Større supermarkeder har deres egen apoteker-afdeling og et stort udvalg af håndkøbsmedicin.

Bagage
Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Den må max veje 23 kilo (pr. 1/2 2020). Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen. Vi gør opmærksom på, at din kuffert ikke må være aflåst (særligt godkendt lufthavnslås dog undtaget). Sikkerhedskontrollen i lufthavnene skal have adgang til din bagage. Såfremt der ikke er det, har sikkerhedsfolkene ret til at bryde din kuffert op, og der er ikke erstatningspligt! (Brug evt. en elektriker-strip som lås, den kan klippes op af myndighederne om nødvendigt) Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Målene må ikke overstige: 55 x 40 x 20 cm. Håndbagagen må max. veje 10 kilo (pr. 1/2 2020). Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på regler om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser. (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelige canadisk/amerikansk standard. Selv om Gislev Rejser bestiller de bedst mulige busser, så er disse busser af en lidt anden standard end dem, vi kender fra Gislev Rejsers egne busser. Bussen har ikke nogen midterdør, og der forefindes ikke køleskab eller kaffemaskine. Bussen er udstyret med toilet, vippesæder, luftdyser og aircondition. Oftest fungerer bussens aircondition og luftcirkulation ved, at der blæses kølig luft op langs med vinduerne. Det er ikke muligt at slukke for denne luftstrøm, idet al cirkulation så vil stoppe, men det er muligt at begrænse luftstrømmen, ved at lægge et lille gæstehåndklæde eller en trøje ned i rillen ved vinduet.

Børn
Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis fx bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk)

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge i Canada/USA. På restaurant gives ca. 15 %, og det er høfligt at lægge 1-2 dollar på værelset til stuepigen. Til chaufføren bør påregnes 3 dollar pr. person pr. dag. Dog er drikkepenge til skibets personale inkluderet.

Drikkevand
Nogle steder frarådes det at drikke vandhanevandet i Canada/USA. Det kan visse steder indeholde en del klor, der kan give problemer med maven. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder.

Elektricitet
Der er 110 volt i Canada/USA, hvilket betyder at danske elektriske apparater vil køre på halv kraft eller i særlige tilfælde slet ikke fungerer. Stikkontakterne kræver stik med flade ben – eller visse steder tynde runde ben, så det er nødvendigt med et rejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark. På skibet er der både danske stik og amerikanske stik.

Elevator
Der findes elevator på de fleste hoteller og naturligvis også på skibet.

Entré
På Gislev Rejsers rejse til det vestlige Canada og Alaska er følgende entréer inkluderet i rejsens pris:

Banff National Park
Jasper National Park
Sejltur Maligne Lake
Snowcoach Icefield Parkway
Vinsmagning i Kelowna

eTA                        
Per 15. marts 2016 indførtes det nye indrejseprogram Electronic Travel Authorization (eTA). Dette betyder, at der skal indtastes en lang række informationer, og at den rejsende skal forhåndsgodkendes, førend der kan opnås tilladelse til at gå om bord på et fly til Canada. Programmet er for rejsende med statsborgerskab i bl.a. Danmark. eTA er en internetbaseret formular, der ligger på http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp. Her indtastes de samme personoplysninger, som man før skrev på indrejsepapirerne. Det koster p.t. CAD 7 pr. rejsende, og gyldigheden for godkendelsen er 5 år (eller indtil passets udløbsdato).

Vigtig information om eTA på en Gislev rejse.
Ved bestilling, af en rejse til Canada, vil du have følgende to valgmuligheder:

eTA: Valgmulighed 1
Du udfylder selv din eTA ved at klikke dig ind på følgende link: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp
Dette koster $7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler at du laver din eTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at eTA udfyldes korrekt og manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din eTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.

Vejledning til udfyldning af eTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Alle felter, der er markeret med en stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne. Når din eTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge. Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.
Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt eTA.

eTA: Valgmulighed 2
Du betaler kr. 250 – og Gislev laver din eTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt eTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din eTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Vigtig information om ESTA på en Gislev rejse.

Ved bestilling, af en rejse til Canada og USA, vil du have følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

Vejledning til udfyldning af ESTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev.
Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser dit navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Du bedes også fremsende kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Flyveturen
Flyselskab kan oplyses ca. 9 måneder før afrejse. Her kan det også oplyses hvorvidt der er forplejning om bord.

Flyveturen udrejse
Kan oplyses ca. 9 måneder før afrejse. Alle tider vil være lokal-tider og med forbehold for ændringer.

Flyveturen hjemrejse
Kan oplyses ca. 9 måneder før afrejse. Alle tider vil være lokal-tider og med forbehold for ændringer.

7 gode råd til at gøre flyturen mere behagelig
1. Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme bukser.
2. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag.
3. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen.
4. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen.
5. Brug støttestrømper under flyrejsen, kan købes i Matas.
6. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol.
7. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Fotografering
Generelt er der ingen særlige regler. Hvis man fotograferer mennesker, er det høfligt at spørge først. Nogle forventer drikkepenge, hvis man ønsker at fotografere dem.

Hygiejne
Medbring evt. vådservietter eller desinfektionsgel som f.eks. Medicare der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse hvor mange mennesker er samlet.

Hårtørrer
Der findes hårtørrer på både hotel og skib.

Internet
Næsten alle steder er det muligt at benytte computer på hotellerne. På skibet er det muligt at benytte internet mod betaling.

Klima
Canada: Generelt mildt vejr med dagtemperaturer på 17-25°C.
Hawaii: Generelt sommervejr med dagtemperaturer på 25-30°C.

Kreditkort
Der kan anvendes kreditkort i næsten alle forretninger samt på skibet. Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes kontantautomater.

Krydstogt
Se under fanen ”skibet”

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicinpas er ikke nødvendig, men medbringer du medicin der indeholder morfin, er det vigtigt også at medbringe recept.

Mobiltelefon
Alle mobiltelefoner kan benyttes i stor udstrækning. Forvent dog ikke dækning i de mere øde egne. Husk at slå mobildata + roaming fra da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.

Moms
Alle priser i forretninger i Canada/USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 10-15 %.

Morgenmad
Der er morgenmad af lokal standard inkluderet i Canada samt på hotellet ved Waikiki Beach. På skibet er der flere muligheder for morgenmad lige fra den helt store buffet til små caféer og room service.

Myg
I visse perioder er der mange myg i Canada. Myggeolie/myggespray samt kløedæmpende creme kan medbringes – eller købes på rejsen.

Mål og vægt
I Canada benyttes fortrinsvis enheder som i Danmark – men i USA er det lidt anderledes.
1 ounce (oz) = 28,35 gram
1 pound (16 oz) = 453,6 gram
1 ton = 907,2 kg
1 tomme (inch) = 2,54 cm
1 fod (foot) = 30,48 cm
1 mil = 1,61 km
1 acre = 4046,8 m²
1 gallon = 3,785 liter

Pas
Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra Canada/USA. Dette gælder også for børn (og spædbørn), som også skal være i besiddelse af eget pas. Husk at sende en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen – og at medbringe kopi af pas på turen. Se også vigtig information under eTA og ESTA.

Påklædning
Canada: Almindeligvis er det mildt vejr 17-25°C – varmest i indlandet, mens temperaturerne i Vancouver, og på krydstogtet godt kan kræve lange bukser, en striktrøje og en vindtæt jakke. Det er også en rigtig god idé altid at have en trøje med sig, da der er aircondition både i bussen, på skibet, på restauranter og i butikker.
Skibet: Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt men skjorte og slips/pæn kjole anbefales til middagene på skibet.
Hawaii: Sommertøj – husk badetøjet.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder
Du møder Gislevs rejseleder i København. Venligst henvend dig til rejselederen før check-in. Ved ankomst til Edmonton beder vi dig venligst vente på rejselederen ved bagagebåndet. Når alle er samlet ved bagagebåndet i ankomsthallen, følger rejselederen gruppen til bussen.

Religion
Hovedparten af befolkningen er kristne/katolikker.

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge på offentlige steder i Canada/USA. Det er altså heller ikke tilladt at ryge på restauranter, i hotelreceptioner eller på værelser.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Der er mulighed for at købe spændende indiansk kunsthåndværk i Canada samt smykker og kunsthåndværk på Hawaii.

Sikkerhed
Der bør altid udvises almindelig forsigtighed. Penge og værdier bør opbevares i forlommen eller pengekat. Desuden bør man holde øje med bagage og håndbagage, når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker. Det er kun få hoteller, der har safety boks. Alle steder er det sikkert at benytte offentlige transportmidler.

Sprog
Det officielle sprog i denne del af Canada og USA er engelsk – men den massive indvandring fra mange andre lande gør, at alverdens sprog høres overalt. På skibet tales der også engelsk.

Strygefaciliteter
Der kan fremskaffes strygefaciliteter på både hotel og skib. Ofte er det på værelset. Hvis ikke kan der lånes i receptionen/informationen.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Taxa
Kører enten efter taxameter eller fast aftalt pris. Husk drikkepenge, ca. 15-20%.

Telefon
Kaldenummeret til Danmark er 011 45 + telefonnummer.

Tidsforskel
Der rejses gennem flere tidszoner på denne rejse. Rejselederen vil informere undervejs. Der er 8-10 timers tidsforskel mellem Danmark og Alberta/British Columbia/Alaska og 11 timer mellem Danmark og Hawaii. Danmark er foran.

Toiletartikler
Almindeligvis forefindes der shampoo, balsam, lotion og sæbe på værelset/kahytten.

Toldregler
Fra Danmark til Canada må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra Canada til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til Canada og USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa.  Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Vaccinationer
Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg evt. egen læge til råds.

Valuta
En canadisk dollar er ca. 5,15 kr. (Januar 2020). Sedlerne findes i 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har næsten samme størrelse, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent, 5-cent, 10-cent, 25-cent, 1 dollar og 2 dollar. Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til canadiske dollars.
En US-dollar er ca. 6,80 kr. (Januar 2020). Sedlerne findes i 1, 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har næsten samme farve og størrelse, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent, 5-cent, 10-cent, 25-cent, og i sjældne tilfælde 1 dollar. Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til US-dollars.

Vask
På enkelte hoteller forefindes der møntvask og tørretumbler, så det er muligt at få vasket lidt undervejs. Vaskemiddel kan købes i receptionen eller trækkes i automater. På skibet er der renseriservice mod betaling.

Visum
Der kræves ikke visum, men det er obligatorisk med en eTA til Canada samt en ESTA til USA, se vigtig information under eTA og ESTA.

 

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA og en gyldig eTA ved rejser til Canada.

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

Kort

Fra Rocky Mountains til Hawaii

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
04-09-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 841.998,-Bestil rejsenMere information