Skip to main content

Rejse til Canada med Krydstogt til Hawaii

-
Du oplever Rocky Mountains og hele 3 Hawaii-øer

Fra Rocky Mountains til Hawaii

Gislev er stolte af at præsentere en flot nyhed, hvor vi har kombineret det bedste af 2 verdener. Denne unikke rejse forener de barske Rocky Mountains med Hawaiis frodige grønne øer, med brusende vandfald og eksotiske strande. Der venter dig storslåede oplevelser på denne rundrejse. I Canada oplever du både Jasper National Park, Icefield Parkway og hundredvis af gletsjere og spejlblanke søer, den mægtige Athabasca gletsjer og vingårdsbesøg i frodige Kelowna. Derefter tager vi dig med på 10 dages krydstogt på krydstogtskibet Ovation of the Seas med fuld forplejning. Skibet besøger hele 3 Hawaii-øer og slutter i Honolulu, hvor vi har inkluderet en udflugt til Pearl Harbor og 3 nætter på et dejligt hotel nær Waikiki Beach. Aloha og velkommen om bord.

Glæd dig til

 • Oplev Icefield Parkway i Rocky Mountains
 • Kør med specialbus ud på gletsjeren Columbia Icefield
 • Canada med vinstokke og frugttræer i frodige Kelowna
 • 10 dages krydstogt til Hawaii med fuld forplejning
 • Du oplever hele 3 forskellige smukke Hawaii-øer
 • Udflugt til Pearl Harbour og USS Arizona
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen – det er din tryghed

Inkluderet i rejsens pris

 • 9 x ophold i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad
 • 9 x ophold i indvendig dobbeltkahyt kategori 4U
 • 10 dages krydstogt med fuld forplejning inkl. kaffe, te, juice og vand
 • Drikkepenge på skibet (gælder ikke drikkepenge ved køb af vin/øl/drinks)
 • Byrundtur i Edmonton
 • Udflugt til Jasper National Park
 • Sejltur på Maligne Lake
 • Icefield Parkway
 • Tur med snebus op på gletsjer
 • Lake Louise
 • Vinsmagning i Kelowna
 • Byrundtur i Vancouver
 • Udflugt til Pearl Harbour
 • Byrundtur i Honolulu
 • Flybillet, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Edmonton

  Afrejse fra København. Flyskift før vidererejse til Edmonton. Ankomst til Edmonton samme dag. Overnatning i Edmonton.

  Forplejning inklusiv denne dag: Ingen.

 • Dag 2: Kørsel til Jasper ”Porten til Rocky Mountains”

  Edmonton, der er hovedstaden i den canadiske delstat Alberta, har ca. 1 million indbyggere. Byen blev grundlagt i 1795, da Hudsons Bay Company oprettede en handelsstation på stedet. Kort byrundtur i Edmonton før vi kører til Jasper, hvor vi overnatter. (Ca. 360 km).

  Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad.

 • Dag 3: Rocky Mountains, Jasper National Park og sejltur på Maligne Lake

  Hele dagen bruges i Jasper National Park, hvor der er inkluderet en sejltur på den betagende sø Maligne Lake. Sejlturen, der varer 1,5 time, bringer os til den sagnomspundne Spirit Island – hør den spændende historie fra rejselederen.

  God tid til at nyde de imponerende bjergmassiver der omgiver søen. Overnatning i Jasper. (Ca. 75 km).

  Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad.

 • Dag 4: Icefield Parkway, Athabasca Gletsjeren

  Et af turens mange højdepunkter venter, når vi kører ad Icefield Parkway med dens perlerække af betagende udsigter.

  Vi kører i alt 230 km fra Jasper til Lake Louise ad den berømte vej. Strækningen anses for at være én af de smukkeste i hele verden hvor bjerge, spejlblanke søer og op mod 600 gletsjere afløser hinanden i en lang række af helt utrolige naturscenerier.

  Midtvejs skiftes bussen ud med et gigantisk specialkøretøj og vi kører op på Athabasca Glacier. Denne gletsjertunge er en del af den 325 km2 store gletsjer Columbia Icefield.

  Når vi kommer op på gletsjeren, stopper det store køretøj, og der er mulighed for at komme ud og mærke isen under fødderne. Kort stop ved Lake Louise, før der fortsættes til Golden, hvor der overnattes. (Ca. 370 km).

  Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad.

 • Dag 5: Vinsmagning i Kelowna – Canadas frugthave

  Fra de barske Rocky Mountains køres til frodig Kelowna – også kaldet Canadas frugthave. Her må man forundret betragte de mange frugtplantager og vingårde.

  Vi gør et stop ved en af vingårdene, hvor der er inkluderet en vinsmagning. Skønt Canada ikke betragtes som en vinnation, så har de canadiske vine fra Kelowna vundet flere priser. Overnatning i Kelowna. (Ca. 345 km).

  Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad.

 • Dag 6: Gennem kystbjergene, langs Fraser River til Vancouver ved Stillehavskysten

  Vi fortsætter vestover, og snart skal vi krydse de maleriske kystbjerge, den vestligste del af Rocky Mountains. Ved byen Hope møder vi den mægtige Fraser River, der er den største flod i British Columbia.

  Den har snoet og ædt sig gennem The Rockies over en strækning på mere end 1000 km. Her ved Hope munder den ud i den stadig bredere flodslette, som strækker sig det sidste stykke ud til Stillehavet.

  Det barske og storslåede landskab afløses af det frodige og flade land, som vi kører igennem ud til kysten. Vi kører lige nord for grænsen til USA, og kommer først på eftermiddagen ind i en af de smukkest beliggende storbyer i verden, Vancouver.

  Vel ankommet stifter vi bekendtskab med byen på en byrundtur. Vi skal opleve Gastown, den ældste del af byen med den smukt placerede Canada Place, som summer af liv fra krydstogtskibe og den travle lufthavn for vandflyvere.

  Vi kører gennem Chinatown, den største kinesiske by uden for Kina, og besøger naturligvis også Stanley Park. Dette er en stor, grøn, oase midt i millionbyen, der bl.a. rummer en stor samling af indianske totempæle indsamlet langs den canadiske Stillehavskyst. (Ca. 385 km).

  Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad.

 • Dag 7: Afsejling fra Vancouver

  Vi fortsætter vores oplevelser i Vancouver før vi først på eftermiddagen går om bord på det flotte skib Ovation of The Seas fra Royal Caribbean. Afsejling fra Vancouver kl. 16.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Vancouver samt fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 8 - 12: Afslapning på Stillehavet

  God tid til at lære det smukke skib at kende mens vi bevæger os over Stillehavet. Du vil nyde det komfortable liv om bord, hvor der er masser af aktiviteter i løbet af dagen.

  Der er også god tid til at hygge med dine medrejsende og måske spille kort i en af skibets hyggelige saloner. Gå heller ikke glip af de forrygende shows som du kan opleve i skibets teater hver aften.

  Forplejning inkluderet disse dage: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 13: Krydstogtskibet ankommer til Maui – Skønhedens Ø

  Efter en god nats søvn ankommer vi til Hawaii kl. 7.00. Måske har du lyst til at stå tidligt op og se indsejlingen til Lahaina. Maui kaldes også for Skønhedens Ø grundet sin overdådige natur med regnskov, vandfald og smukke kyst.

  Skibet tilbyder flere spændende udflugter bl.a. den legendariske kystvej Road to Hana, hvor utallige sving bringer dig til det ene smukke panorama efter det andet før du ankommer til den lille by Hana med den sorte lavastrand.

  Skibet ligger i havn natten over, så du har to fulde dage til at opleve skønne Maui.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 14: Dagen er fri til fortsat at opleve Maui

  Du kan evt. besøge den frodige dal Iao Valley med den spektakulære Iao Needle. Den 365 meter høje klippeformation knejser stolt over det frodige vildnis og en spadseretur langs den rislende flod er en skøn oplevelse.

  Måske har du mere lyst til en sejltur til Molokini Crater – et sunket vulkankrater. Her kan du snorkle i det klare vand, blandt farvestrålende fisk og måske hilse på en af de mange havskildpadder.

  Det er også muligt at tage på udflugt til Haleakala National Park. Her i nationalparken, er naturen alt andet end frodig. Parken er bl.a. hjemsted for den 3.055 meter høje vulkan Haleaka Volcano.

  Det helt særlige ved denne vulkan er, at den fortsætter langt ned under Mauis og havets overflade. Faktisk hele 5.998 meter – så målt fra vulkanens base til top er den 205 meter højere end Mt. Everest. En sjov tanke skønt udregningen nok er lidt ukonventionel. Skibet sejler fra Lahaina kl. 19.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 15: Napali Coastline, Kauai

  Kauai kaldes også for havernes ø og omtales ofte som den smukkeste af de hawaiianske øer. Det er nok grunden til at filmen Blue Hawaii med Elvis Presley blev optaget netop her.

  I dag venter et af krydstogtets helt store oplevelser, når vi sejler langs den betagende kystlinje, Napali Coastline. Her synes de frodige vulkanske klipper at rejse sig direkte af havet. Det flotte syn, oplevet fra skibets dæk, er en uforglemmelig oplevelse.

  Der er ingen veje, der fører til Napali. Kysten kan kun opleves fra havet eller fra luften. Det usædvanlige landskab har været med i mange film, bl.a. Jurassic Park og Pirates of the Caribbean.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 16: Krydstogtet slutter i Honolulu, Waikiki Beach

  Vi ankommer til Honolulu på øen Oahu kl. 07.00. Vi nyder en sidste morgenmad om bord, før vi forlader det gode skib Ovation of the Seas, efter et flot og oplevelsesrigt krydstogt.

  Vi kører til vores hotel for de næste 3 nætter beliggende nær Waikiki Beach. Resten af dagen er fri til at slappe af på den verdensberømte strand, betragte surferne og svømme i det lune Stillehav, der aldrig kommer under 24°.

  Solnedgangen her plejer også at være formidabel – og er et tilløbsstykke, der efterlader en med både ydmyghed og taknemmelighed for at have oplevet de smukke Hawaiiøer.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet.

 • Dag 17: Pearl Harbor med USS Arizona, Byrundtur i Honolulu

  Dagen starter med besøg i Pearl Harbor. Oplev historien tæt på, og hør om japanernes overraskelsesangreb på den amerikanske flåde. Det mægtige krigsskib USS Arizona blev sænket, og ligger nu på havets bund – men ikke dybere end man kan se ned på skibet fra mindesmærket, der er bygget på havet.

  Det er en hjertegribende oplevelse at stå og se ned på det mægtige krigsskib, der i 1941 blev forvandlet til en fælles grav for de 1177 mænd, der var om bord. Også byrundtur i Honolulu, der er hovedstad i staten Hawaii.

  Her ses bl.a. State Capitol, domkirken samt Iolani Palace, der er det eneste royale palads i USA. Udflugten er inkluderet i rejsens pris.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet.

 • Dag 18: Polynesisk kulturcenter eller afslapning Waikiki Beach

  Du kan vælge at slappe af på Waikiki Beach og nyde den fine sandstrand og det lune Stillehav eller tage med på udflugt til det polynesiske kulturcenter. Hvis du ønsker at deltage i denne udflugt, er formiddagen til fri disposition, før der køres til Det Polynesiske Kulturcenter.

  En flot køretur til den nordlige del af Oahu venter. I centret der er som en tropisk oase, kommer man tæt på den polynesiske kultur. Vi bliver mødt af en lokal guide, der fører os rundt i Polynesien.

  Glæd dig til sejltur, huladans og et imponerende show. Udflugten koster kr. 1.275 og skal bestilles sammen med rejsen.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet samt middag, hvis der deltages i udflugten.

 • Dag 19: Hjemrejse fra Honolulu

  En eventyrlig rejse er slut, og vi kører til lufthavnen og begynder vores hjemrejse.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet.

 • Dag 20: Ankomst til København

  Flyskift før hjemkomst til København.

Mere om rejsen

Flot rundrejse som kombinerer det bedste af det vestlige Canada med et flot krydstogt til Hawaii. Rejsen starter i Canada, med en sejltur i Jasper National Park, før vi kører ad Icefield Parkway og oplever hundredvis af gletsjere og spejlblanke søer. Midtvejs tager vi med specialbus op på den mægtige Athabasca gletsjer. Fra de barske Rocky Mountains kører vi til en vingård i frodige Kelowna, hvor vi smager på de liflige vine. I Vancouver starter et 10 dages krydstogt. Du vil nyde det komfortable ophold på Ovation of the Seas - et flydende luksushotel med fuld forplejning. Krydstogtet er meget mere end behagelig transport. Du oplever hele 3 Hawaii-øer, der hver byder på helt unikke oplevelser. På Maui, Skønhedens Ø, er der mulighed for at køre ad den berømte vej Road to Hana, der følger de frodige vulkanske bjerge og ser utallige vandfald og imponerende panoramaer. Kauai byder en af verdens smukkeste kystlinjer, som du oplever, når vi sejler langs Napali Coastline. De frodige, forrevne, vulkanske grønne bjerge synes at rejse sig direkte af havet. Krydstogtet slutter i Honolulu, Oahu med 3 nætter på Waikiki Beach.

Skib

 • Dag 7-15

  Ovation of the Seas

  Krydstogt - skibet
  Du bor på krydstogtskibet Ovation of the Seas i 9 nætter. Det flotte krydstogtskib, i Quantum-klassen, fra rederiet RCCL har plads til 4.905 gæster. Skibet tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter. Her er adskillige pools og spabade, teater med gratis show hver aften, forretningsarkade og adskillige restauranter og barer. Opholdet er i indvendig kahyt. Udvendig kahyt samt kahyt med balkon kan forekomme mod tillæg. Opholdet er med fuld forplejning – og kaffe/te og vand er også inkluderet. Vil du bestille andre drikkevarer, inklusiv alkohol i andre restauranter eller barer så kommer der betaling oveni. Så enten betaler du pr. separat bestilling eller også så køber du en drikkepakke. Der er mulighed for at købe drikkepakke om bord.

  Krydstogt – drikkepakker
  Drikkepakke “Refreshment” $26/dag:
  Vand på flaske, sodavand i glas og fra automat, friskpresset juice, alkoholfri drinks/cocktails, te og specialkaffe (gælder ikke Starbucks på de skibe hvor det findes).

  Drikkepakke “Deluxe” $57/dag:
  Vand på flaske, sodavand i glas og fra automat, friskpresset juice, te og specialkaffe (gæller ikke Starbucks hvis det findes) samt lokal og visse internationale øl, vin og drinks/cocktail op til en værdi af $12/enhed. Ved køb af drikkevarer som koster mere end $12/enhed betales differencen. Ved køb af vin i flaske op til $100 får du 40 % i rabat på flaskens pris.

  Drikkepakke “Classic Soda” $8,50/dag:
  Sodavand fra automat, Coca-Cola Freestyle® på glas (refillglas indgår).

  Priser på separate drikkevarer:
  Køber du separate drikkevarer om bord er priserne cirka som følger: sodavand fra $2/glas, vand på flaske fra $3.25, øl fra $4.25/glas, vin fra $6.50/glas, drink fra $5.25, specialkaffe fra $5.95. Serviceafgift er en obligatorisk afgift på 18%.
  Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer.

  Krydstogt – livet ombord
  I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget - og med god grund. Du befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens du sover. Ovation of the Seas er et skib i Quantum-klassen. Skibet er udstyret med store glasvinduer, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler. Hele skibet var færdigbygget i 2016. På skibet Ovation of the Seas kan der være 4905 passagerer, der betjenes af 1500 crew-ansatte. Skibet er 348 meter langt, og består af 16 etager eller dæk.
  Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter. På skibet er der ude foran et stort teater: Royal Theater, der fylder forenden på dækkene 4 og 5. Her er der hver aften flotte shows. Til morgenmad, frokost og aftensmad kan du frit vælge mellem spisestederne Silk, Chic, The Grande og American Icon Grill, der ligger på dækkene 3 og 4. Herudover findes der forretningsarkade, en række mindre restauranter, barer, kasino og et stort fitnesscenter med spaområde. Bagerst på dæk 14 er den store buffet restaurant, der hedder Windjammer. På de øverste dæk finder du swimmingpools, spabade, minigolfbane, surfbane, barer og lounges samt forskellige sportsaktiviteter.

  Krydstogt – forplejning
  De 4 primære spisesteder kaldes for The Main Dining Room, og her kan du hver dag vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i den store buffet restaurant, Windjammer. Der er også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der betales ekstra. Morgenmaden kan også nydes i din kahyt mod et mindre gebyr. Endvidere er der en række mindre caféer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i teatret og i skøjtehallen. Der er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

  Krydstogt – påklædning
  Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor lidt pænere tøj anbefales. Det er ikke et krav med lange kjoler og smoking - almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med.

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
30-09-2023Se afrejsetider 20 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 837.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 8 kg (max 55 x 40 x 20 cm). 

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepakke om bord på skibet

  På denne rejse kan der tilkøbes drikkepakke ved check-in på skibet – og også om bord. Priserne ligger på ca. USD 35 per dag for en Refreshment Package (friskpresset juice, sodavand, kaffe og te) eller USD 65 per dag for Deluxe Package (friskpresset juice, sodavand, kaffe, te, øl, vin, cocktails op til en max. værdi af USD 12). Priserne er vejledende og med forbehold for ændringer. 

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn ca. 15% på restauranter. Herudover 3$ til chaufføren per dag samt 2 dollar til hotellernes stuepiger. På krydstogtet er drikkepengene inkluderet i rejsens pris, dog ikke for drikkevarer mm. købt om bord.

 • Drikkevand

  Vi anbefaler vand på flaske. På skibet kan vandet fra vandhanen ikke drikkes, men der er opsat automater med (gratis) drikkevand flere steder.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet

  Canada og Hawaii: Der er 110 volt i, og der kræves specialstik. Stikkontakter kræver stik med to flade ben – eller 2 flade ben og et rundt. Medbring rejsestik.
  Skibet: har både amerikanske og danske stik, men der er ikke mange kontakter, medbring evt. en stikdåse med plads til flere stik. 

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt. 

 • ESTA

  Ved bestilling af en rejse til USA vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede ESTA:

  ESTA Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $21, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende, der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler, at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar, at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde, at du ikke får lov at gå om bord på din rejse til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning, mister du din rejse, og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA, vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

  Vejledning til udfyldning af ESTA
  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
  Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter, der ikke er markeret med stjerne.

  Når din ESTA er godkendt, vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

  Er I flere der rejser sammen, skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
  Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende, der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt, at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.
  Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer, og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

  ESTA Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 400 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt, at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA, og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • eTA

  Ved bestilling af en rejse til Canada vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede eTA:

  eTA: Valgmulighed 1
  Du udfylder selv dit eta ved at klikke dig ind på følgende link: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp
  Dette koster pt. CAD 7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler, at du laver dit eta mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar, at eTA udfyldes korrekt og manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde, at du ikke får lov at gå ombord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse, og da Gislev Rejser ikke har ansvar for dit eta vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.

  Vejledning til udfyldning af eTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Alle felter, der er markeret med en stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter, der ikke er markeret med stjerne. Når din eTA er godkendt, vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

  Er I flere der rejser sammen, skal ALLE rejsende (også børn) udfylde et eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende, der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København.

  Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.

  Det er vigtigt, at du er i god tid med at få lavet dit eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt et godkendt eTA.

  eTA: Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 300 – og Gislev laver dit eta for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt, at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet et korrekt eTA, og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder dit eta og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Flyselskab kan oplyses ca. 9 måneder før afrejse. Der er et flyskift både på ud- og hjemrejsen. Der er kun forplejning inkluderet på den oversøiske flyvning. 

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.  

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: www.cph.dk

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Internet

  På hotellerne er der wifi, enten gratis eller mod et gebyr. Skibet har investeret i egne satellitter. Internet er tilgængeligt på alle deres skibe, men mod et højt gebyr. Få mere information om bord. 

 • Klima

  Nedenfor finder du gennemsnitstemperaturer for oktober:
  Edmonton: 16° 
  Vancouver: 19° 
  Honolulu: 30°  
  Læs mere om vejret i f.eks. i Honolulu her.

 • Krydstogt udflugter

  Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk. De dage hvor skibet er i havn, er der et stort udflugtsprogram med op til 40 forskellige udflugter i alle prisklasser ved de enkelte havne. Herunder er der nævnt 3 forskellige udflugter i hver havn. Læs hele programmet på Royal Caribbean Cruise Line (alle udflugter er med engelsktalende rejseleder og bestilles på nettet/ombord og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer).

  Krydstogt – udflugter – Lahaina, Maui, Hawaii

  Maui og vejen til Hana
  Oplev Mauis meget forskelligartede landskab på denne spændende udflugt til Hana. Du vil køre gennem ørkenlignende landskaber, helt ulig alt hvad man forbinder med Hawaii. Den lille by Hana er på ingen måde interessant, det er selve køreturen væk derfra, der er dagens højdepunkt. Man siger, at hvis der er en hovedvej i Paradis, vil den være præcis som Road to Hana. Den berømte kystvej snor sig med mere end 600 sving og åbenbarer utallige vandfald og imponerende panoramaer. (Ikke anbefalelsesværdig for gæster med tendens til køresyge). Udflugten varer 9,5 time og koster ca. USD 195. Tour Code: Adventure to Hana MA06.

  Tropisk plantage og smukke & Iao Valley
  Udflugten starter med en ganske kort køretur til den gudesmukke Iao Valley, hvor den ikoniske 400 meter høje klippe Iao Needle dominerer det frodige, grønne landskab. Her er der tid til at spadsere en lille tur langs med det rislende vandløb i den smukke dal. På vej tilbage til skibet er der besøg i en tropisk plantage. Hawaii eksporterer mange ananas, men også macadamia-nødder og eksotiske frugter, Du får mulighed for at smage på de friske varer og oplever også sukkerrør og smukke blomster.

  Snorkeltur til en sunken vulkan
  Hop ombord på en hurtigsejlende Zodiac båd, der hurtigt tager dig ud til Molokini, der er på top 10 listen over verdens bedste steder at snorkle. Molokini er en undersøisk vulkan hvor kun en del af kraterkanten stikker op af vandet. Dette er en hel enestående chance for at snorkle i et vulkankrater. På sejlturen ses ofte havskildpadder, især på det sted der kaldes Turtle Town, og delfiner er heller ikke noget særsyn. Udflugten varer 5,45 timer og koster ca. USD 199. Tour Code: Molokini Zodiac Snorkel Adventure MA66.

 • Mad og Drikke

  På hotellerne er morgenmad inkluderet. Morgenmaden kan visse steder være continental. Der er fuld forplejning inkluderet om bord på skibet. Der er flere forskellige restauranter at vælge imellem. De fleste er inkluderet i prisen – men der findes også nogle specialrestauranter, hvor der betales et symbolsk beløb. Generelt er maden rigtig god. 

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Om krydstogtet

  Krydstogt - skibet
  Du bor på krydstogtskibet Ovation of the Seas i 9 nætter. Det flotte krydstogtskib, i Quantum-klassen, fra rederiet RCCL har plads til 4.905 gæster. Skibet tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter. Her er adskillige pools og spabade, teater med gratis show hver aften, forretningsarkade og adskillige restauranter og barer. Opholdet er i indvendig kahyt. Udvendig kahyt samt kahyt med balkon kan forekomme mod tillæg. Opholdet er med fuld forplejning – og kaffe/te og vand er også inkluderet. Vil du bestille andre drikkevarer, inklusiv alkohol i andre restauranter eller barer så kommer der betaling oveni. Så enten betaler du pr. separat bestilling eller også så køber du en drikkepakke. Der er mulighed for at købe drikkepakke om bord. 

  Krydstogt – drikkepakker
  Drikkepakke “Refreshment” $26/dag: 
  Vand på flaske, sodavand i glas og fra automat, friskpresset juice, alkoholfri drinks/cocktails, te og specialkaffe (gælder ikke Starbucks på de skibe hvor det findes).

  Drikkepakke “Deluxe” $57/dag: 
  Vand på flaske, sodavand i glas og fra automat, friskpresset juice, te og specialkaffe (gæller ikke Starbucks hvis det findes) samt lokal og visse internationale øl, vin og drinks/cocktail op til en værdi af $12/enhed. Ved køb af drikkevarer som koster mere end $12/enhed betales differencen. Ved køb af vin i flaske op til $100 får du 40 % i rabat på flaskens pris.

  Drikkepakke “Classic Soda” $8,50/dag:
  Sodavand fra automat, Coca-Cola Freestyle® på glas (refillglas indgår).

  Pris på separate drikkevarer: Køber du separate drikkevarer om bord er priserne cirka som følger: sodavand fra $2/glas, vand på flaske fra $3.25, øl fra $4.25/glas, vin fra $6.50/glas, drink fra $5.25, specialkaffe fra $5.95. Serviceafgift er en obligatorisk afgift på 18%. 
  Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer.

  Krydstogt – livet ombord
  I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget - og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. Ovation of the Seas er et skib i Quantum-klassen. Skibet er udstyret med store glasvinduer, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler. Hele skibet var færdigbygget i 2016. På skibet Ovation of the Seas kan der være 4905 passagerer, der betjenes af 1500 crew-ansatte. Skibet er 348 meter langt, og består af 16 etager eller dæk.
  Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter. På skibet er der ude foran et stort teater: Royal Theater, der fylder forenden på dækkene 4 og 5. Her er der hver aften flotte shows. Til morgenmad, frokost og aftensmad kan du frit vælge mellem spisestederne Silk, Chic, The Grande og American Icon Grill, der ligger på dækkene 3 og 4.Herudover findes der forretningsarkade, en række mindre restauranter, barer, kasino og et stort fitnesscenter med spaområde. Bagerst på dæk 14 er den store buffet restaurant, der hedder Windjammer. På de øverste dæk finder du swimmingpools, spabade, minigolfbane, surfbane, barer og lounges samt forskellige sportsaktiviteter.

  Krydstogt – forplejning
  De 4 primære spisesteder kaldes for The Main Dining Room, og her kan du hver dag vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i den store buffet restaurant, Windjammer. Der er også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil man spise på en af dem, skal der betales ekstra. Morgenmaden kan også nydes i din kahyt mod et mindre gebyr. Endvidere er der en række mindre caféer, hvor man også kan spise i løbet af dagen. På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i teatret og i skøjtehallen. Der er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

  Krydstogt – påklædning
  Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor lidt pænere tøj anbefales. Det er ikke et krav med lange kjoler og smoking - almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Turen foregår i oktober måned, hvor temperaturen på 16°-19° i Canada, vil kræve lunt og praktisk lag på lag tøj. Efterhånden som skibet nærmer sig Hawaii, vil temperaturerne stige til sommerlige temperaturer. Medbring derfor praktisk tøj, gerne lag på lag egnet til både kølige og varme dage. På skibet er det helt ok med afslappet tøj i fællesarealer og caféer. Shorts, T-shirts og badetøj er ok i badeområderne. Dog pænere tøj til aftenbrug i skibets restauranter. 

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Rygning

  Canada og USA: Cirka samme restriktioner som i Danmark.  
  Skibet: Generelt er skibet røgfrit, men der er enkelte steder om bord, hvor der må ryges. Der må ikke ryges i teatret, restauranter eller i kahytterne - heller ikke på balkonen i en balkonkahyt.

 • Tidsforskel

  Der er 8-11 timers tidsforskel. Danmark er foran.

 • Tillæg

  Udvendig kahyt kategori 2N: kr. 2.200 p.p. 
  Balkon kahyt kategori 4D: kr. 5.500 p.p. 
  Enkeltværelse/indvendig kahyt kategori 4U: kr. 11.200. 
  Enkeltværelse/udvendig kahyt kategori 2N:: kr. 13.400.
  Enkeltværelse/balkon kahyt kategori 4D: kr. 16.700. 
  Udflugt til Polynesisk kulturcenter inklusiv middag og show: kr. 1.275. (skal bestilles sammen med rejsen). 
  Afbestillingsforsikring er 15% af rejsens pris.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Toldregler

  Til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt på turen til en værdi af max. 3.250 kr. 

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.
  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og kreditkort

  Canada: 1 CAD svarer til ca. 5,52 kr. (1/10 2022)
  USA: 1 USD svarer til ca. 7,50 kr (1/10 2022)
  Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Ved brug af kreditkort kan der kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater. Om bord på skibet oplyses kreditkort oplysninger ved indtjekning. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på dit personlige seapass/nøglekort, hvorefter de trækker det fra dit kreditkort efter endt krydstogt. Forbrug kan hele tiden følges på tv i kahytten.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu