Julehygge i Norge

Ro, julefred og idyl, når det er bedst

NYHED STORT juleprogram med alt inkluderet. Ro, julefred og idyl, når det er bedst

 • Hyggelig kanefart gennem de vinterklædte landskaber samt besøg i Åseral Kirke.
 • Nyd de eventyrlige samt unikke omgivelser som danner ramme om denne julerejse.
 • Fuld forplejning på det familieejede hotel som kun er for Gislevs gæster henover julen.

Med i prisen

 • 5 dages busrejse til Norge
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 1 x middag
 • 2 x julemiddage
 • 1 x julebuffet
 • 2 x buffet inkl. drikkevarer på sejladser
 • 1 x kold frokostanretning
 • 1 x kaffe og julekage
 • 1 x julegrød og gløgg
 • 1 x afternoon tea
 • Kanefart
 • Tur til Åseral Kirke
 • Færgebilletter
 • Rejseleder

Entréer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 350. Afbestillingsforsikring: Kr. 240.

 

 

 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Rejs med Gislev på denne nye julerejse til idylliske Norge. Her går værtsfamilien op i at hygge om vores gæster og glæder sig til at byde os velkommen på deres charmerende hotel i de skønne norske fjelde. Her får du god tid til at nyde julefreden ude i den flotte og rolige natur. Nyd hotellets dejlige forplejning under opholdet, der byder på bl.a. julegløgg, julebuffet, julegrød og meget mere. En juleferie her vil være ren afslapning og afkobling. Til dem som har lyst, er det også muligt at stå på langrend eller alpint skiløb.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Hyggelig sejlads til Norge

Vi kører til Hirtshals, og sejler med Color Line til Kristiansand. Ombord på færgen venter en dejlig buffet inklusive drikkevarer. Allerede ved ankomsten til Kristiansand bliver du mødt af julestemning. Der bliver tid til et besøg på julemarkedet på byens torv og til at se det flotte julelysshow ved domkirken, inden vi kører til Eikerapen Gjestegard, hvor vi sammen skal nyde julen. Vi bliver budt velkommen af vores vært, som fortæller om ugens program. Middagen nydes i den julepyntede restaurant.

 

Dag 2: Forfriskninger, historier og juletræ

I dag, lillejuleaften, kan morgenmaden nydes i ro og mag. Gislev har hele hotellet for sig selv, så det er bare os og værtsfamilien til at nyde juledagene sammen. Om eftermiddagen pyntes juletræet, mens der serveres forfriskninger og hotellets julevært fortæller historier om Eikerapen. Dagen byder på rig mulighed for at udforske området. Oplev f.eks. den smukke natur på en gåtur, eller udforsk mulighederne for langrend eller alpint skiløb. Til aften serveres der en skøn middag.

Dag 3: Kanefart og julen synges ind

Om formiddagen skal vi på en flot kanefart igennem det vinterklædte landskab. Vi læner os tilbage i kanerne og nyder det idylliske landskab og den hyggelige stemning. Tilbage på hotellet serveres der en dejlig julegrød inden turen går til Åseral Kirke. Efter turen til kirken bydes der på julegløgg i hotellets lounge, mens julen synges ind.
Kl. 19.30 serveres julemiddagen med efterfølgende samvær, julehygge og julegaver. Denne juleaften vil vi nyde sammen i de eventyrlige omgivelser.

Dag 4: Hygge, samvær og julebuffet

Efter morgenmaden er der tur rundt i nærområdet efterfulgt af en vidunderlig julefrokost. Om eftermiddagen er der god tid til afslapning på hotellet, mens der bydes på afternoon tea. Du har tid til refleksion og forkælelse, eller træk dig tilbage med en god bog. Vi nyder middagen på hotellet efterfulgt af underholdning og spil i baren sammen med værtsparret. Vi vil hygge sammen denne sidste aften.

Dag 5: Farvel til Eikerapen Gjestegard

Anden juledag, og turen går nu hjemover. Først skal vi nyde vores sidste morgenmad på Eikerapen Gjestegard. Herefter er der tid til en spadseretur i de skønne omgivelser, inden vi spiser frokost og efterfølgende tjekker ud fra hotellet. Vi kører til Kristiansand og sejler med Color Line til Hirtshals. Ombord på færgen nyder vi deres middagsbuffet inklusive drikkevarer. Velankommet til Danmark efter en mindeværdig julerejse.

Hotel

Eikerapen Gjestegard

Gamle Gardsvegen 30
4544 Fossdal

Eikerapen Gjestegard er et smukt og særdeles hyggeligt hotel, som stod færdigt i 2017. Hotellet blev ”fundet” af en norsk rigmand, der faldt for de eventyrlige omgivelser og helt unikke rammer. Hotellet er gæstgiveri, når det er bedst. Det er værtskab, der kræser for sine gæster, det er hyggeligt, autentisk og noget helt særligt. Hotellet ligger midt i den smukkeste natur, hvorfra der er uanede muligheder for vandreture, langrend og sågar et lille alpint anlæg.

Læs mere om Eikerapen Gjestegard

Værd at vide

Husk pas

Husk at medbringe gyldigt pas.

Langrend/Alpint skiløb

Stedet åbnes når sneen er til det, der er derfor ikke nogen sat åbningsdato. Du kan evt. følge med på siden her.
Priser for 2020 var som følgende i Norske kroner.

Ønsker til indkvartering

Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, seperate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen af rejsen.
Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker men, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme Jeres ønsker.

Vegetar/Diabetiker

Det er vigtigt at du informere Gislev ved bestilling af rejsen såfremt du har et specielt behov angående kosten.
På denne måde kan vi forberede hotellet i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen.

Klima

Gennemsnitstemperaturen ligger i vintermånederne på -7 til +5 C.
Husk varmt tøj og godt, skridsikkert fodtøj.

Valuta

Norske kroner. 1 NOK = ca. 0,77 DKK.
Kort kan bruges de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med til diverse.
Danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

Køre-/hviletid

Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable 4-stjernede busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

Rejseforsikring

Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.
Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.
HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

Tilskud

Gratis over Storebælt i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel. Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Læs mere https://www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
22-12-2021Bus fra Fyn og JyllandRing til os6.798,-Mere information