Skip to main content

Rejse til London

-
Danmarks bedste tilbud - Inklusiv stor byrundtur med dansk lokalguide

London med fly

Flyrejse til altid skønne London med stor byrundtur med dansk lokalguide, der tager dig med til alle byens store seværdigheder. Du bor centralt på roligt beliggende hotel i Kensington nær Highstreet Kensington og undergrundsstation.

Med Gislevs dygtige danske rejseleder og lokalguide får du god information om London og kommer rundt til mange af byens store seværdigheder bl.a. Houses of Parliament, Tower of London og Saint Pauls Cathedral. Dejlig spadseretur gennem St. James Park til Buckingham Palace. Tag med op i London Eye og nyd den flotte udsigt ud over hele London.

Tag dig tid til at besøge en af byens mange pubber, hvor de daglige nyheder udveksles eller nyd en traditionel Afternoon Tea på en af de mange caféer. Du har god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens mange gratis museer, f.eks. National Gallery ved Trafalgar Square med udsigt til statuen af Lord Nelson, Science museet nær hotellet eller du kan besøge nogle af de mange spændende butikker. Vores rejseleder står også klar til at hjælpe med gode råd og forslag.

Har du lyst til at se en musical eller andet, mens du er i London, står vores rejseleder klar til at hjælpe med at finde billetterne.

Glæd dig til

 • Alle udflugter er inkluderet
 • God tid på egen hånd til at udforske Londons mange tilbud
 • Vores rejseleder hjælper med gode råd

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x engelsk morgenmad
 • Byrundtur i bus og til fods med dansk lokalguide
 • Transfer
 • Bagage til check-in samt håndbagage
 • Flybilletter og afgifter
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i anden rækkefølge.

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Fly direkte til London

  Velkommen til Swinging London, som med sine mange underholdningstilbud og museer tilbyder et væld af oplevelser. Undervejs fra lufthavnen informerer rejselederen om ugens program, så du er klar til storbyens mange tilbud.

  Vores hotel ligger i det mondæne Kensington nær Kensington Garden og Hyde Park med smukke blomster, søer og flotte springvand.

  Skulle du ønske at se en af Londons mange berømte musicals eller et andet arrangement, hjælper rejselederen gerne med at finde billetter.

 • Dag 2: Windsor Castle eller Londons mange muligheder

  Denne dag kan du vælge at tage med til det tusind år gamle borgområde Windsor Castle. Slottet blev bygget i det 11. århundrede og har siden huset ikke færre end 40 monarker. Efter en voldsom brand i 1992, blev slottet restaureret for 400 mio. kroner og står nu prægtigere end nogensinde.

  Udflugtspris til Windsor kr. 350 inkl. entré og transport.
  Udflugten gennemføres ved min. 10 deltagere.

  Vælger du at blive i London har du denne dag til egne oplevelser. Besøg et af de mange gratis museer, som London er berømt for, f.eks. Natural History Museum eller Science Museum, som ligger i nærheden af hotellet.

  Måske frister en shoppingtur på Oxford Street eller en tur op i The Shard – Europas højeste bygning.
  Rejselederen hjælper med gode råd.


  Om aftenen har du mulighed for at tage med til ABBA Voyage, som er en lang parade af Abbas hits.

  Oplev ABBA's Avatars live, akkompagneret af et 10 mands orkester, i ABBA's helt egen arena i London. ABBA Voyage udvisker grænserne mellem det fysiske og digitale, og det er ren magi at se ABBA blive bragt til live, ved hjælp af det seneste inden for teknologi.

  Pris pr. person for siddepladser kr. 550.
  Bestilles med rejsen.

 • Dag 3: Stor byrundtur med Gislevs dygtige danske lokalguide

  Med bussen og vores lokalguide rundt i London til verdensbyens store seværdigheder, berømte gader og kvarterer. Undervejs ser du bl.a. berømte Albert Hall, Hyde Park, Piccadilly Circus og St. Paul´s Cathedral.

  Der bliver tid til på egen hånd at besøge Tower of London med de berømte kronjuveler. Vi kommer forbi Houses of Parliament med Big Ben og Westminster Abbey, og strækker benene med en gåtur gennem den charmerende St. James´s Park til Kong Charles - Buckingham Palace.

  Byrundturen er inkluderet men eksklusive entréer.

 • Dag 4: London Eye og Covent Garden

  Sammen tager vi undergrundsbanen til Westminster og går over broen til London Eye. Mulighed for at komme op i hjulet og nyde udsigten ud over hele London.

  Herfra til Covent Garden og Leicester Square, hvor du får tid på egen hånd til f.eks. shopping eller Covent Garden med alle specialbutikkerne og det overdækkede marked.

  Udflugt inkluderet, ekskl. entréer.

 • Dag 5: Fly retur til Danmark

  Efter morgenmaden starter hjemrejsen med transfer fra hotellet til lufthavnen. Herfra med fly retur til Danmark.

Hotel

 • Dag 1-5

  Copthorne Tara Hotel

  Mindre men funktionelle værelser, alle med tv, bad og toilet, hårtørrer, værdiboks, gratis wi-fi samt kaffe/te faciliteter.

  Hotellet er beliggende nær Hyde Park og Kensington Garden. Nærmeste Undergrundsstation er Highstreet Kensington, som ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet.

  På Kensington Highstreet er der masser af butikker, restauranter og pubber.

  Se mere om hotellet

  HårtørrerJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiGratis

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
01-09-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns Lufthavn56.298,-Bestil
01-09-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Aalborg Lufthavn57.598,-Bestil
13-10-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Billund Lufthavn16.298,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  20 kilo indtjekket bagage og 8 kilo håndbagage pr. person.

 • Brexit og rejser til England

  Der er ingen ændringer i indrejsen til Storbritannien. Du skal medbringe dit pas for at kunne rejse ind i Storbritannien, og passet skal være gyldigt under opholdet.
   

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • De engelske pubber

  Er stedet, hvor de seneste nyheder og sladder udveksles og englændernes dagligstue. Alle er velkommen på pubben, så snyd ikke dig selv for et besøg og en pint.

 • Drikkepenge i England

  Ingen påbud, men det er almindeligt at give drikkepenge til tjenere og personale på restauranter som en gestus for god service.

 • Elektricitet i England

  240 V - medbring adapter.

 • Entréer

  Er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

  Tower of London ca. £ 27.
  St. Pauls Cathedral tårn ca. £ 21.
  London Eye ca. £ 28.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke egnet for dårligt gående og folk med rolator og kørestol.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for ABBA-koncert

  ABBA Voyage er en lang parade af ABBA's hits.

  Oplev ABBA's Avatars live, akkompagneret af et 10 mands orkester, i ABBA's helt egen arena i London. ABBA Voyage udvisker grænserne mellem det fysiske og digitale, og det er ren magi at se ABBA blive bragt til live, ved hjælp af det seneste inden for teknologi.

  Vi har siddepladser til showet, der varer 1½ time.
  Pris pr. person kr. 550. Bestilles med rejsen.

  Transporten til ABBAs digitale koncert er for egen regning og foregår med Londons Undergrundsbane med 2 stop undervejs. Rejselederen er med hele vejen til og fra koncerten.

  Bemærk: På afgangen d. 6. maj finder koncerten sted torsdag aften.

 • Musical

  Rejselederen hjælper gerne med at finde billetter til musical eller lignende arrangementer.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rejseleder

  Du møder Gislevs lufthavnsguide i Billund Lufthavn. I London står vores rejseleder klar til at modtage dig i ankomsthallen.

 • Shopping og spisesteder

  Harrods er et besøg værd - også selv om du ikke skal købe noget. Det er storslået som sjældent set.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tidsforskel i England

  England er en time bag efter Danmark - dvs. når klokken er 13 i Danmark er den 12 i England.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.998.

  Afbestillingsforsikring 7% af rejsens pris.

  ABBA Voyage kr. 550.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Transport med undergrunden og busserne i London

  Kørsel med Londons undergrundsbane og busser er for egen regning. Betales med Visa, Masterkort eller køb et Oysterkort. Rejselederen er behjælpelig.

 • Tresengsværelse

  Kun muligt, hvis 3. person er under 12 år.

  Rabat kr. 175.

 • Ud- og hjemrejse

  BILLUND LUFTHAVN

  Billund Lufthavn d. 6. maj
  Mødetid: Kl. 15.00.
  Afrejse kl. 17.05 med British Airways. Ankomst i London kl. 17.50 lokal tid.
  Hjemrejse fra London kl. 13.30 med ankomst til Billund kl. 16.10.

  Billund Lufthavn d. 13. oktober
  Mødetid: Kl. 15.00.
  Afrejse kl. 17.00 med British Airways. Ankomst i London kl. 17.40 lokal tid.
  Hjemrejse fra London kl. 18.20 med ankomst til Billund kl. 21.00.

  KØBENHAVNS LUFTHAVN

  Københavns Lufthavn d. 24. marts
  Mødetid: Kl. 10.15.
  Afrejse kl. 12.20 med Norwegian. Ankomst i London kl. 13.25 lokal tid.
  Hjemrejse fra London kl. 11.25 med ankomst til København kl. 14.15 dansk tid.

  Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:
  Du skal møde i lufthavnen kl. 07.30.
  Afrejse med Norwegian kl. 09.55. Ankomst til København kl. 10.40.
  Hjemrejse fra København kl. 16.35 med ankomst til Aalborg kl. 17.20.

  Københavns Lufthavn d. 1. september
  Mødetid: Kl. 11.45.
  Afrejse kl. 13.55 med Norwegian. Ankomst i London kl. 14.50 lokal tid.
  Hjemrejse fra London kl. 15.35 med ankomst til København kl. 18.25.

  Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:
  Du skal møde i lufthavnen kl. 07.00.
  Afrejse med Norwegian kl. 08.25. Ankomst til København kl. 09.10.
  Hjemrejse fra København kl. 21.40 med ankomst til Aalborg kl. 22.25.

  Ved afrejse fra Aalborg møder du Gislevs rejseleder og resten af gruppen ved gaten i Københavns Lufthavn.

 • Udflugt til Windsor Castle

  Mulighed for udflugt til Windsor Castle om mandagen på afrejserne d. 24. marts, 1. september og 13. oktober.
  Byrundturen med dansk lokalguide vil finde sted om tirsdagen på disse 3 afgange.

  På afrejsen d. 6. maj vil der være udflugt til Windsor Castle om torsdagen.

  Udflugtspris til Windsor kr. 350 inkl. entré og transport.
  Udflugten gennemføres ved min. 10 deltagere.

 • Valuta og kreditkort i England

  Kontanter accepteres kun få steder.
  Medbring derfor kreditkort - Visakort, Mastercard eller Eurocard.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu