Skagen og Læsø 4 dage

Ferie i Skagen med Grenen, Gammel Skagen, Råbjerg Mile og Læsø.

 Skagen og Læsø


I Skagen er lyset noget helt specielt og her højt mod nord kan du opleve nogle af Danmarks skønneste strande, unik natur og summende aktivitet i den dejlige by. På denne busrejse til toppen af Danmark, bor du på et dejligt hotel i Skagen med halvpension - tæt på by, strand, skov og hede. Glæd dig til flotte oplevelser i Danmark, når det er bedst.

 • Tur med Sandormen til Grenens spids er inkluderet
 • Gislevs busrejser til Skagen har tur til Læsø inkluderet
 • Oplev Råbjerg Mile, Vippefyret, Det Hvide og Det Grå Fyr
 • Dejligt hotel med swimmingpool og halvpension

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse  
 • 3 x morgenmad
 • 3 x 2 retters middag
 • Alle Udflugter, herunder Råbjerg Mile, Kandestederne, Gammel Skagen, Grenen, skønne Læsø
 • Tur med Sandormen
 • Færge og rundtur med bus på Læsø


Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 898. Afbestillingsforsikring: kr. 135.

Bestil rejsen

Pris fra 3.998,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Busrejse med halvpension og godt hotel
 • Udflugt til Læsø med lokalguide
 • Tur med Sandormen
Bestil rejsen

Om rejsen

På toppen af Danmark, hvor havene mødes
Skagen er Danmarks nordligste by omringet af unik og smuk natur med fantastiske hvide sandstrande. Den dejlige by på toppen af Danmark indbyder til gode oplevelser og samvær, og med Gislev får du lidt af det hele. Vi oplever allerede på vejen til Skagen Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile.

Vi skal opleve Grenens spids med Sandormen, se Gammel Skagen med de gule Skagenshuse og Den Tilsandede Kirke. Vi skal selvfølgelig også besøge fantastiske og solrige Læsø, deres saltsyderi og mange andre seværdigheder på øen. Vores hotel med swimmingpool, vinkælder og gårdhave skaber hyggelige rammer om vores ophold i Skagen og indbyder til hygge og afslapning, når vi vender hjem fra dagenes spændende udflugter.

Du bor på det gode Color Hotel Skagen. Ikke langt fra hotellet kan du på egen hånd besøge Skagen Bryghus, Skagen Museum, Michael og Anna Anchers Hus, Saxild Gaard og den hyggelige bymidte i Skagen.

  

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse, Limfjorden, Råbjerg Mile og Kandestederne
Med bus op gennem Jylland til Egense, hvorfra vi sejler til Hals. Vi kører langs kysten og besøger Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Herfra til Kandestederne, som førhen var en samling af 5 gårde, men i dag hovedsageligt fungerer som sommerhusområde og badested. Vi kører videre til Skagen til indkvartering på vores dejlige hotel, som ligger tæt på både by og strand.

Dag 2: Grenen og Gammel Skagen
Efter morgenmaden kører vi forbi Vippefyret, Det Hvide Fyr og Det Grå Fyr mod Grenen. Det sidste stykke ud til Grenens spids, tager vi med Sandormen, og her kan vi være to steder på en gang – nemlig både i Skagerak og Kattegat, da det er her, de to have mødes. Vi har lidt tid til at besøge Drachmanns Grav eller Bunker-museet inden vi kører til Skagen by, hvor vi ser havnen og auktionshallerne. Herfra kører vi til Gammel Skagen med de flotte gule Skagenshuse med røde tage og hvide blonder. Inden vi returnerer til vores hotel, ser vi Den Tilsandede Kirke, som er Skagens gamle sognekirke. Kirken lukkede i 1795 pga. sandflugten, som havde lagt store dele af landskabet øde i mere end 200 år. I dag står kun tårnet tilbage.

  Gammen Skagen

Dag 3: Skønne Læsø med lokalguide.
Efter tidlig morgenmad kører vi til Frederikshavn, hvorfra vi sejler til Læsø med de specielle tangtage. Ved Vesterø Havn møder vi vores lokalguide, som tager os med rundt på den dejlige ø og gør os klogere på øen og dens historie. Vi besøger Læsø Saltsyderi, hvor man kan købe en souvenir med hjem i form af f.eks. Læsø sydesalt, som ved hjælp af en række mineraler giver saltet en unik smag. På Læsø besøger vi desuden Museumsgården og Østerby, som ligger ud til vandet. Vi besøger Vesterø Kirke inden vi tager færgen tilbage til fastlandet og kører retur til hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 4: På gensyn til skønne Skagen
Inden vi kører retur til vores hjembyer, besøger vi Hirtshals, hvor vi holder en lille pause inden turen fortsætter gennem den flotte natur i Nordjylland. En dejlig ferie på Toppen af Danmark er forbi.

 

Hotel

Color Hotel Skagen
Gamle Landevej 39
9990 Skagen
www.skagenhotel.dk

Skønt 4-stjernet hotel tæt på både by og dejlig natur. Hotellet har blandt andet restaurant, vinkælder, opvarmet swimmingpool, finske saunaer, fitnessrum, 24 timers roomservice, dejlig gårdhave og minigolf ligesom der tilbydes billard og dart. En pianist underholder hotellets gæster om aftenen.

Alle værelser er med bad og toilet, tv, hårtørrer og gratis wi-fi.

Gæsterne siger

Det siger gæsterne

"Alt var perfekt til mindste detalje"

"Det var en rigtig god tur og vi fik set rigtig meget"

"Fint hotel og særdeles god mad"

Værd at vide

Aktivitetet
Cykler kan lejes.

Swimmingpoolen
Åben juni-september. Husk badetøjet.

Skt. Hans Aften
Fejres blandt andet ved Solnedgangspladsen og ved Vippefyret. Bålet tændes og aftenen byder på båltale og sang.

Vandring
Mange vandrestier ved hotellet.

Wi-fi
Gratis

Kort

Skagen kort

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
02-08-2020Bus fra Jylland og Fyn14.198,-Bestil rejsenMere information
16-08-2020Bus fra Jylland og FynRing til os3.998,-Mere information
23-08-2020Bus fra Jylland og FynRing til os3.998,-Mere information
30-08-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.998,-Bestil rejsenMere information
13-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.998,-Bestil rejsenMere information