København - vores skønne hovedstad

Miniferie i København på Copenhagen Admiral HotelTag med Gislev på en skøn weekendtur til Dronningens København.

 • Copenhagen Admiral Hotel - centralt og skønt beliggende nær Nyhavn
 • Byrundtur med vidende guide, der fortæller alle de gode historier
 • Besøg på Christiansborg er inkluderet
 • Tid til egne oplevelser i vores skønne hovedstad
 • Mulighed for "West Side Story" i Operaen på afgangen d. 16. april
 • Mulighed for musicalen "Jeg er jo lige her" på afgangen d. 22. maj
 • Oplevelser på ud- og hjemrejsen: Havnerundfart og Roskilde Domkirke inkluderet

Med i prisen:

 • Ophold i standard dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • Havnerundfart i København
 • Byrundtur med lokalguide i København
 • Rundvisning på Christiansborg
 • Entré til Christiansborg
 • Entré til Roskilde Domkirke
 • Kørende rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Yderligere entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 650. Deluxe dobbeltværelse kr. 400 per person.
Afbestillingsforsikring: kr. 150.
Billet til musical på afrejse d. 16 april og 22. maj kr. 685 pr. person.
Se mere under Værd at vide
 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Kultur, arkitektur og storbyliv

Tag med Gislev på storbyferie i Danmark til vores skønne hovedstad. Du skal bo 2 nætter på Copenhagen Admiral Hotel lige ved vandkanten og et stenkast fra Nyhavn. Allerede på udrejsen starter oplevelserne, når vi sammen tager på havnerundfart på Københavns kanaler. Med vores lokalguide tager vi på en orienterende byrundtur i København i vores bus og slutter med et besøg på Christiansborg, hvor vi skal se De Kongelige Repræsentationslokaler og Dronningens Gobeliner.

Herefter kan du tage med rejselederen på en gående byrundtur bl.a. forbi Amalienborg og Marmorkirken, og du får hele historien om Nyhavn. Der bliver også tid til egne oplevelser i vores skønne hovedstad. Måske frister et besøg på et af de mange museer, Tivoli med de smukke haver eller måske vil du hellere slappe af og nyde livet på en af de mange caféer i Nyhavn. Inden vi begynder på hjemrejsen, kører vi til stop i Roskilde, hvor rejselederen fortæller hele historien om Roskilde Domkirke og de kongelige, der ligger begravet i og ved kirken.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og Havnerundfart

Når de sidste gæster er stået på bussen, kører vi det sidste stykke til København, hvor vi stiger om bord på båden, der tager os med på en informativ og hyggelig havnerundfart. Herefter til check-in på det dejlige Copenhagen Admiral Hotel et stenkast fra Nyhavn. Du har aftenen på egen hånd. Vores chauffør hjælper gerne med gode forslag. Havnerundfart inkluderet.

Dag 2: Byrundtur med lokalguide, Christiansborg og egen tid

Dagen starter med en orienterende byrundtur i bussen, hvor vores lokalguide vil fortælle om de steder, vi kører forbi. Vi gør et kort stop ved den Lille Havfrue. Herefter tager vi til Christiansborg med besøg i De Kongelige Repræsentationslokaler, og vi ser også Dronningens Gobeliner. Har du lyst, kan du gå med guiden på en gående byrundtur bl.a. forbi Amalienborg, den smukke Marmorkirke, og du får hele historien om Nyhavn. Du har resten af dagen på egen hånd til f.eks. at besøge et af de mange museer, Tivoli eller blot slappe af og nyde livet på en af byens mange caféer. Byrundtur og entré til Christiansborg inkluderet.

Afrejse 16. april: Du har mulighed for at tage i Operaen om aftenen og se musicalen West Side Story. Pris pr. person kr. 685.
Afrejse 22. maj: Du har mulighed for at tage i Operaen om aftenen og se Anne Linnets musical: Jeg er jo lige her. Pris pr. person kr. 685.
Billetter til musical bestilles sammen med rejsen.

Dag 3: Roskilde Domkirke og hjemrejse

Efter en god morgenmad forlader vi København og kører til Roskilde, hvor rejselederen tager dig med på en orienterende byrundtur til fods i området omkring Roskilde Domkirke, og hvis det er muligt, besøger vi også den smukke kirke. Herfra fortsætter vi til vores hjembyer efter en dejlig miniferie i vores hovedstad.

Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28
1253 København K
Tefon: 3374 1414

Se mere på: www.admiralhotel.dk

Moderne hotel beliggende ved vandkanten lige ved siden af Skuespilhuset, et stenkast fra Nyhavn samt Amalienborg og lige over for Operaen.
Hotellet har bar og restaurant ud mod vandet samt døgnbemandet reception.

Du indlogeres i rummelige standard værelser.
Alle værelser med aircondition, gratis wi-fi, bad, toiletartikler, toilet, hårtørrer, pengeboks, tv samt minibar mod betaling.

Det er muligt at opgradere til deluxe værelser - kr. 400 pr. person.
Det er ikke muligt at opgradere et enkeltværelse til deluxe.

Værd at vide

Musical i Operaen

På afrejsen d. 16. april, kan du tage i Operaen og se "West Side Story". Pris pr. person kr. 685. Vi har pladser på række 4 og 5.
Musical er mandag aften kl. 19.30.

På afrejsen d. 22. maj, kan du tage i Operaen og se Anne Linnets musical "Jeg Er Jo Lige Her". Pris pr. person kr. 685. Vi har pladser på række 2 og 3.
Musical er lørdag aften kl. 20.00

Billetter skal købes sammen med rejsen.
 

Wi-fi

Gratis på hotellet

Roskilde Domkirke

Er der kirkelige handlinger i kirken går vores chauffør en tur med dig i området omkring kirken og fortæller om kirkens historie og de kongelige, der ligger begravet her.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. 
Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.