Jul på Aalbæk gl. kro

Dansk jul når det er bedst. Inkl. drikkevarer til frokost og middag.

gislev

Glæd dig til at holde jul på den gamle Kro i Aalbæk, hvor kroejer Ulla Mosich og hendes veloplagte personale hygger om dig. Vi tager dig med på flotte udflugter i området og juleaften får du en dejlig julemiddag, kaffe, juleknas og levende musik.

 • Julerejse med helpension og alle udflugter inkluderet.
 • Kroejeren læser julehistorie.
 • God betjening, hygge og samvær på Aalbæk Gl. Kro.
 • I Råbjerg Kirke fortæller den gamle graver om stedets historie.
 • Dejlig julemiddag og levende musik juleaften.
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • 1 x 2 retters menu m. 2 glas vin, 2 øl eller vand samt kaffe
 • Julemenu inkl. 2 glas vin, 2 øl eller vand, kaffe med nødder, juleslik og musik
 • 2 x let frokost m. 1 øl/vand eller 1 glas vin
 • 1 x julebuffet m. 2 øl/vand eller 2 glas vin
 • 1 x kaffe/gløgg med kage og æbleskiver,
 • Julehistorie
 • Besøg i Råbjerg Kirke
 • Bankospil

Tillæg: Enkeltværelse kr. 700. Afbestillingsforsikring kr. 105.

Pris fra 4.898,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Helpension på Aalbæk Gl. Kro
 • Julemenu med 2 glas vin, 2 øl eller vand
 • Dejlig julemiddag med levende musik
Bestil rejse

Om rejsen

Hyggelig stemning på Aalbæk Gl. Kro
Glæd dig til at holde jul på toppen af Danmark, hvor kroejer Ulla Mosich og hendes veloplagte personale hygger om dig. Vi tager på udflugt til Skiveren og Råbjerg Mile samt kører rundt i Skagen forbi de velkendte gule Skagenshuse til kort ophold ved Grenen. Der bliver også tid til at tage til julegudstjeneste i Aalbæk Kirke. Velkommen til en hyggelig og afslappet jul på Aalbæk Gl. Kro.

Billeder

Hotel

Aalbæk Gl. Kro
Skagensvej 42
9982 Aalbæk
www.aalbak-gl-kro.dk

Hyggelig, privatejet kro nær havnen og Kattegat. Pæne værelser med bad og toilet, tv, telefon og gratis wi-fi. Krostue og restaurant i den ældre hovedbygning samt  nærliggende værelsesfløje.

Dag for dag

Dag 1: Lillejuleaften,  Udrejse og velkommen til Aalbæk
Gislev kørende rejseleder byder dig velkommen på denne dejlige juletur. Med passende pauser undervejs når vi Aalbæk sidst på eftermiddagen. Vi får vores værelser og spiser en dejlig 2 retters menu med 2 glas vin/øl eller vand samt kaffe. Efter middagen læser kroejer Ulla Mosich julehistorie for os.

Dag 2: Juleaftensdag, Udflugt til Skiveren og Råbjerg Mile
Vi kører ud i det Nordjyske land til Råbjerg Kirke, hvor den pensionerede graver fortæller om stedets historie og traditioner. Retur på hotellet får vi en let frokost inkl. 1 glas vin/ø/vand, og der bliver tid til at slappe lidt af. Om eftermiddagen serverer hotellet kaffe/gløgg med kage og æbleskiver.
Du får mulighed for at tage til hyggelig julegudstjeneste i Aalbæk Kirke.

Juleaften nyder vi kroens dejlige julemenu og den levende musik. Efterfølgende serveres kaffe og juleknas. Vi får gaver og danser om juletræet.

Lille forret, gammeldags ande- og flæskesteg med tilbehør og ris a la mande.  2 glas Vin, 2 øl eller vand  under middagen.

Dag 3: 1. juledag, Skagen og en dejlig julebuffet
Efter en dejlig morgenmad kører vi Grenen rundt og ser havnen i Skagen samt passerer de smalle gader med de velkendte gule Skagenshuse og den julepyntede bymidte. Vi gør et kort ophold ved Grenen og kører herefter forbi Råbjerg Mile og Kandestederne tilbage til hotellet til en let frokost. (Varm ret incl. 1 glas vin/øl eller vand).  Efter frokost har du tid til afslapning eller måske frister en tur rundt i byen eller til havnen. Der arrangeres også et lille bankospil på hotellet. Om aftenen serverer hotellet den store julebuffet med 2 glas vin/øl eller vand.  Der er god tid til hygge og samvær.

Dag 4: 2. juledag, Hjemrejse
Efter morgenmaden tager afsked med Aalbæk Gl. Kro og kører retur til vores hjembyer efter en herlig juleferie i det skønne nord.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
23-12-2019Bus fra Jylland og FynJul på Aalbæk Gl. KroMere end 84.898,-BestilMere information