Jul på Aalbæk Gl. Kro

Dansk jul når det er bedst. Inkl. drikkevarer til frokost og middag.

gislev

Glæd dig til at holde jul på den gamle Kro i Aalbæk, hvor kroejer Ulla Mosich og hendes veloplagte personale hygger om dig. Vi tager dig med på flotte udflugter i området og juleaften får du en dejlig julemiddag, kaffe, juleknas og hyggelæigt samvær.

 • Julerejse med helpension og alle udflugter inkluderet.
 • Kroejeren læser julehistorie.
 • God betjening, hygge og samvær på Aalbæk Gl. Kro.
 • I Råbjerg Kirke fortæller den gamle graver om stedets historie.
 • Dejlig julemiddag i hyggelige omgivelser.
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • 1 x 2 retters menu m. 2 glas vin, 2 øl eller vand samt kaffe
 • Julemenu inkl. 2 glas vin, 2 øl eller vand, kaffe med nødder og juleslik
 • 2 x let frokost m. 1 øl/vand eller 1 glas vin
 • 1 x julebuffet m. 2 øl/vand eller 2 glas vin
 • 1 x kaffe/gløgg med kage og æbleskiver,
 • Julehistorie
 • Besøg i Råbjerg Kirke
 • Bankospil med gevinster

Tillæg: Enkeltværelse kr. 700. Afbestillingsforsikring kr. 135.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Hyggelig stemning på Aalbæk Gl. Kro
Glæd dig til at holde jul på toppen af Danmark, hvor kroejer Ulla Mosich og hendes veloplagte personale hygger om dig. Vi tager på udflugt til Skiveren og Råbjerg Mile samt kører rundt i Skagen forbi de velkendte gule Skagenshuse til kort ophold ved Grenen. Der bliver også tid til at tage til julegudstjeneste i Aalbæk Kirke. Velkommen til en hyggelig og afslappet jul på Aalbæk Gl. Kro.

Billeder

Hotel

Aalbæk Gl. Kro
Skagensvej 42
9982 Aalbæk
www.aalbak-gl-kro.dk

Hyggelig, privatejet kro nær havnen og Kattegat. Pæne værelser med bad og toilet, tv, telefon og gratis wi-fi. Krostue og restaurant i den ældre hovedbygning samt nærliggende værelsesfløje.

Dag for dag

Dag 1: Lillejuleaften,  Udrejse og velkommen til Aalbæk
Gislev kørende rejseleder byder dig velkommen på denne dejlige juletur. Med passende pauser undervejs når vi Aalbæk sidst på eftermiddagen. Vi får vores værelser og spiser en dejlig 2-retters menu med 2 glas vin/øl eller vand samt kaffe. Efter middagen læser kroejer Ulla Mosich julehistorie for os.

Dag 2: Juleaftensdag, Udflugt til Skiveren og Råbjerg Mile
Vi kører til Råbjerg Kirke, hvor vores lokale guide fortæller om stedets historie og traditioner. Tilbage på hotellet får vi en let frokost inkl. 1 glas vin/øl/vand, og der bliver tid til at slappe lidt af. Om eftermiddagen serverer hotellet kaffe/gløgg med kage og æbleskiver.
Du får mulighed for at tage til hyggelig julegudstjeneste i Aalbæk Kirke.

Juleaften nyder vi kroens dejlige julemenu og hyggelige samvær. Efterfølgende serveres kaffe og juleknas. Vi får gaver og danser om juletræet.

Lille forret, gammeldags ande- og flæskesteg med tilbehør og ris a la mande.  2 glas vin, 2 øl eller vand under middagen.

Dag 3: 1. juledag, Skagen og en dejlig julebuffet
Efter morgenmaden kører vi nord på til Skagen, hvor blandt andet ser havnen i Skagen og auktionshallern. Vi passerer Gl. Skagen med de smalle gader og velkendte gule Skagenshuse med røde tage og hvide blonder, og den julepyntede bymidte. Om vejret tillader det, gør vi et kort ophold ved Grenen og kører videre til Den Tilsandede Kirke. Derefter tilbage til hotellet til en let frokost med 1 glas vin/øl/vand. Efter frokost har du tid til afslapning eller måske frister en tur rundt i byen eller til havnen. Der arrangeres også et lille bankospil på hotellet. Om aftenen serverer hotellet den store julebuffet med 2 glas vin/øl eller vand og der bliver god tid til hygge og samvær.

Dag 4: 2. juledag, Hjemrejse
Efter morgenmaden tager afsked med Aalbæk Gl. Kro og kører retur til vores hjembyer efter en herlig juleferie i det nordjyske.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.