Skip to main content

Busrejse fra Sjælland til Skagen

-
Smag, se og oplev det bedste fra toppen af Danmark

Forår i Skagen

Skagen har i århundreder været et samlingspunkt for kreative sjæle, livsnydere og rejsende med en iver efter at opleve et af landets mest unikke steder. På denne spændende 3-dags busrejse kører vi fra Sjælland til toppen af Danmark, hvor gule skagenshuse, dovne sæler og det helt specielle lys blot er noget af det, Skagen er så kendt for. Vi rejser uden for højsæsonen, så vi uden hastværk kan nyde Skagens særlige stemning, se de ikoniske seværdigheder og naturligvis smage på de lokale specialiteter, der hører sig til en rigtig Skagen-oplevelse.

Laks, tang og nordjysk vin

Ingen tur til Skagen er fuldendt uden at få nogle af områdets gastronomiske oplevelser med hjem i bagagen. Skagen er kendt for sine friske råvarer, restauranter og gode smagsoplevelser, og vi tager på spændende udflugter for selv at stifte bekendtskab med de kulinariske traditioner. Vi besøger bl.a. det topmoderne lakseopdræt Skagen Salmon, og vi skal naturligvis også smagen på laksen, når vi hos Vincentralen får serveret en lækker frokost med tilhørende vinsmagning. Prøv også at samle tang – og smage på det, hvis du har lyst – ved Klitgaarden, og glæd dig til at høre mere om den nordjyske vindyrkning på den økologiske Guldbæk Vingård, inden turen går hjemad mod Sjælland.

Undervejs bor vi på det over hundrede år gamle og nyligt renoverede Hotel Plesner i gåafstand fra seværdigheder som Skagens Museum, havnen og stranden. Her venter os et behageligt ophold, mens vi byder foråret velkommen i det nordligste Danmark.

Denne rejse er skabt i samarbejde med vores søsterselskab NILLES Rejser.

Glæd dig til

 • Besøg på det moderne lakseopdræt Skagen Salmon
 • Tangtur, hvor du kan prøve at samle og smage på tang
 • Lækker frokost på Vincentralen med tilhørende let vinsmagning
 • Besøg på den økologiske Guldbæk Vingård

Inkluderet i rejsens pris

 • Busrejse Sjælland – Skagen t/r
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters middag
 • Besøg hos Skagen Salmon
 • Tangtur med smagsprøver
 • Frokost med lokale råvarer og vinsmagning (Vincentralen)
 • Rundvisning på Guldbæk Vingård inkl. let frokost
 • Udflugter jf. program
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Afgang mod Skagen fra Sjælland

  Efter vi alle er samlet ombord på bussen, går turen over Storebælt til Fyn, hvor vi spiser morgenmad på Vissenbjerg Bageri. Efterfølgende fortsætter vi mod det nordjyske med et ophold undervejs i Nordjyllands hovedstad, Aalborg. Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd og tilbringe et par timer i byen, der både rummer en hyggelig gammel bydel, masser af pragtfuld street-art og en charmerende havnefront.

  Bagefter går turen videre til Skagen og Hotel Plesner, hvor vi om aftenen samles om en lækker 2-retters menu.

  Afgang mod Skagen fra Sjælland
 • Dag 2: På opdagelse i Skagen

  Efter morgenmaden begynder vi dagens oplevelser med et besøg på lakseopdrættet Skagen Salmon, der er et af verdens mest moderne af slagsen. Vi får en rundvisning på stedet, der nyder godt af sin idylliske placering ud til de bølgende klitlandskaber, ligesom vi til et foredrag hører mere om processen med at opdrætte laks.

  Herfra går turen videre til Kongevillaen, der blev bygget for over hundrede år siden af Christian 10. som en privat residens for den royale familie. I dag går villaen også under navnet Klitgaarden, og her skal vi lære at samle tang, høre om tangens egenskaber inden for madlavning og naturligvis smage på den, hvis du har lyst.

  Efterfølgende er det blevet tid til frokost. Vi bydes velkommen indenfor hos Vincentralen, hvor vi får serveret en veltillavet frokost bestående af lokale råvarer i form af sild, kød, ost og naturligvis laks fra Skagen Salmon. Her venter også en let vinsmagning.

  Efter frokosten tager rejselederen os med på en rundtur i Skagen. Efterfølgende får du tid til at gå på opdagelse på egen hånd, besøge Skagen Museum eller evt. hvile benene på en af byens mange gode restauranter og caféer.

  På opdagelse i Skagen
 • Dag 3: Hjemrejse med stop på Guldbæk Vingård

  Vi tager afsked med Skagen efter morgenmaden, men det er endnu ikke helt slut med at gå på opdagelse i det nordjyske. Vi besøger den familieejede, økologiske Guldbæk Vingård, hvor vi skal høre om vindyrkningen i Danmark og Nordjylland.

  Vi følger vingårdsbesøget op med en let frokost, inden vi sætter os til rette i bussen og kører hjemad mod Sjælland.

Hotel

 • Dag 1-3

  Hotel Plesner

  Hotel Plesner blev tegnet og navngivet efter den berømte Skagens-arkitekt Ulrik Plesner. Det blev opført i 1907, og her bor du derfor i absolut historiske rammer på det charmerende hotel midt i Skagen. Det nyrenoverede Plesner Hotel ligger tæt på flere af byens seværdigheder som Skagens Museum, havnen og Sønderstrand. Værelserne har alle deres egne detaljer, og her er du sikret et behageligt ophold i landets nordligste by.

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet i Norden

  I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

  På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

 • Entréer

  Skagens Museum: kr. 125.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Fast plads i bussen på rejser skabt i samarbejde med NILLES Rejser

  Når du bestiller din rejse hos Gislev, kan du altid købe fast plads i bussen. På vores rejser skabt i samarbejde med NILLES Rejser, som tilfældet er med denne rejse, gælder følgende priser for fast plads i bussen:

  • 0-4 dage: Kr. 80
  • 5-7 dage: Kr. 150
  • 8 eller flere dage: Kr. 230


  Fast plads gælder, fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen.

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Rejseforsikring - Rejser til Norden

  Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

  Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

  HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

 • Tillæg

  Opgradering til Deluxe Dobbeltværelse: kr. 250 pr. person.

  Tillæg for enkeltværelse: kr. 950.
  Tillæg for dobbeltværelse for enkeltperson: kr. 1.150.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Tilskud på busrejser fra Sjælland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Sjælland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu