Fest på Bornholm - 5 dage

Festlig sensommer på klippeøen

Fest på Bornholm

Gislev fejrer sensommeren på den dejlige ø med masser af oplevelser. Rigtig godt tilbud. Den bornholmske sensommer er noget ganske særligt. Skøn, frodig og lun. Klipperne og havet holder på sommerens varme, og det varer længe, før den slipper sit tag. Går vi uden for hotellet, kan vi høre havets brusen. Busserne kører hver dag, og hjemme på hotellet står der kaffe og te klar. Om aftenen spiller vores musiker Thomas Johansen op til dans. Så glæd dig til nogle dejlige dage på den skønne klippeø.

 • Thomas Johansen spiller
 • Inklusiv drikkevarer til maden hver aften  
 • Spændende udflugter til Hammershus, Gudhjem, rundkirker og røgerier

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag/buffet med øl/vin/vand samt aftenkaffe
 • Eftermiddagskaffe/te
 • Alle udflugter
 • Musik
 • Bro- og færgeafgifter
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt. 

Tillæg: Enkeltværelse kr. 300. Afbestillingsforsikring kr. 240. 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Populær busrejse til Danmarks dejligste ferieø, Bornholm

En blanding af små charmerende byer, atmosfære og en varieret natur med stejle klipper, lyng, skove, søer, klitter og sandstrande. Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Bornholm er velsignet med mange solskinstimer, og efteråret er normalt lunere end i resten af Danmark. Det er ikke uden grund, at mange gæster tager med på Gislevs busrejse til Bornholm flere gange.

Vi bliver godt modtaget på vores hotel ved Balka Strand. Her spiser vi god mad, nyder den skønne have og ikke at forglemme den flotte sandstrand, som blot ligger få minutters gang fra hotellet. Hver dag tager vi på udflugter og ser alle de kendte seværdigheder: Hammershus, Gudhjem Almindingen, Helligpeder og meget mere. Vi skal besøge Østerlars Rundkirke, den største og flotteste rundkirke på øen. Vi skal på røgeri i Svaneke. Du skal unde dig selv en Sol over Gudhjem med en liflig snaps til.

Kirke Bornholm Klipper Bornholm

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Jylland over Fyn til Sjælland

Over Øresundsbroen til Skåne, gennem det skønne Sydsverige til Ystad, hvorfra vi sejler med Bornholmstrafikken til Rønne. Ankomst til Hotel Balka Strand, hvor middagen står klar.

Hotel Balka Strand Hotel Balka Strand

Dag 2 - 5: Varieret udflugtsprogram

Flot klippelandskab, Hammershus og Helligdomsklipperne. Dejlig ørundtur med blandt andet Hasle, Helligpeder, Teglkås, Vang og Hammer Havn. Naturligvis også besøg på Nordeuropas største borgruin, Hammershus, som ligger på toppen af en 74 m høj klippeknude. Herfra til toppen af øen, Sandvig og Allinge. Vi følger nu østkysten til Sandkås, Tejn og Helligdomsklipperne. Ind gennem landet til Klemensker og tilbage til hotellet.

Hammershus

 

Svaneke, røget sild, Almindingen og det sydlige Bornholm. I Svaneke er der mulighed for at smage den lokale øl eller et hjemmelavet bolche og en røget sild.  Almindingen, den store skov, er et eldorado for naturelskere. Vi kører igennem den  afvekslende natur og kommer også til Ekkodalen, inden vi fortsætter sydpå til Dueodde, der har Danmarks måske bedste strand med det ekstremt fine kvartssand.

Svaneke Røgeri

 

Østerlars Rundkirke og Gudhjem. Til Østerlars, hvor vi skal se den største og flotteste af Bornholms 4 rundkirker. Videre til Gudhjem, som er en af Danmarks smukkest beliggende byer - også kaldet Malernes By pga. det specielle lys. Gå en tur mellem de gamle velholdte huse eller besøg et af de små spændende kunsthåndværkssteder.

Dag 5: Hjemrejse

Vi nyder den dejlige morgenbuffet og siger farvel til vores gæstfrie værtspar og deres personale. Vi kører til Rønne, øens hovedstad, forbi lufthavnen og svenskerhusene til havnen.
Hjemrejse med færgen til Sydsverige og med bus hjem mod Danmark efter nogle herlige dage på den skønne klippeø.

Rønne Bornholm Rønne Bornholm

Hotel

Velkommen på Hotel Balka Strand i Neksø

Godt familiedrevet hotel beliggende kun 150 meter fra dejlige Balka Strand. Det moderne hotel har reception, restaurant, bar og en dejlig opholdshave. Alle værelser har egen terrasse med havemøbler, åben garderobe, bad og toilet, hårtørrer, strygejern, strygebræt, små svaleskabe, tv og telefon. Værelserne er placeret i forskellige bygninger. Hotel Balka Strand byder også på solcelle-opvarmet swimmingpool (åben maj-september), sauna, petanque, skak, minigolf, cykeludlejning og gratis wi-fi.

Måltidernes serveres som 3-retters menu (der kan være enkelte dage med buffet). Til middagen er et glas vin eller øl inkluderet i prisen.

Hotel Balka Strand
Boulevarden 9A,
3730 Nexø
www.hotelbalkastrand.dk

Værd at vide

I forbindelse med grænsekontrol i Sverige skal der medbringes billedelegitimation.

Musik
Vores egen musiker Thomas Johansen spiller op til dans med populær musik.

Thomas musiker Gislev Rejser

 

Entréer
Er ikke inkluderet med mindre det er anført i teksten. Der køres udflugter hver dag - så der er masser af oplevelser.

Leje af cykel
Pr. dag kr. 85. 2 timer kr. 60.

Internet
Gratis wi-fi.

Østerlars Rundkirke
Kr. 20.

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.