Fest på Bornholm

Festlig sensommer på klippeøen

Fest på Bornholm

Gislev fejrer sensommeren på den dejlige ø med masser af oplevelser. Rigtig godt tilbud. Den bornholmske sensommer er noget ganske særligt. Skøn, frodig og lun. Klipperne og havet holder på sommerens varme, og det varer længe, før den slipper sit tag. Går vi uden for hotellet, kan vi høre havets brusen. Busserne kører hver dag, og hjemme på hotellet står der kaffe og te klar. Om aftenen spiller vores musiker Thomas Johansen op til dans. Så glæd dig til nogle dejlige dage på den skønne klippeø.

BEMÆRK på denne rejse er det muligt at påstige bussen i Vamdrup.

 • Thomas Johansen spiller
 • Inklusiv drikkevarer til maden hver aften  
 • Spændende udflugter til Hammershus, Gudhjem, rundkirker og røgerier


  Med i prisen:
 • 5 dages busrejse, ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag/buffet med øl/vin/vand samt aftenkaffe
 • Eftermiddagskaffe
 • Alle udflugter
 • Musik
 • Bro- og færgeafgifter
   
 • Rabat: 3. voksne person i 3-sengsværelse kr. 250.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 300. Afbestillingsforsikring kr. 235. 

Bornholm 6 dage

Se også Betagende Borhnholm - efterår og forår

Bestil rejsen

Pris fra 3.798,-

5 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.:

 • Alle udflugter
 • Halvpension og drikkevarer til middagene
 • Gislevs egen musiker
Bestil rejsen

Om rejsen

Populær busrejse til Danmarks dejligste ferieø, Bornholm. En blanding af små charmerende byer, atmosfære og en varieret natur med stejle klipper, lyng, skove, søer, klitter og sandstrande. Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Bornholm er velsignet med mange solskinstimer, og efteråret er normalt lunere end i resten af Danmark. Det er ikke uden grund, at mange gæster tager med på Gislevs busrejse til Bornholm flere gange.

"Bornholm, Bornholm, Bornholm" - du kender helt sikkert denne skønne sang om Danmarks dejligste ferieø. Vi bliver godt modtaget på vores hotel ved Balka Strand. Her spiser vi god mad, nyder den skønne have og ikke at forglemme den flotte sandstrand, som blot ligger få minutters gang fra hotellet. Hver dag tager vi på udflugter og ser alle de kendte seværdigheder: Hammershus, Almindingen, Helligpeder, Våde Ovn og meget mere. Vi skal besøge Østerlars Rundkirke, den største og flotteste rundkirke på øen. Vi skal på røgeri i Svaneke. Du skal unde dig selv en Sol over Gudhjem med en liflig snaps til.

Kirke Bornholm Klipper Bornholm

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Jylland over Fyn til Sjælland.
Over Øresundsbroen til Skåne, gennem det skønne Sydsverige til Ystad, hvorfra vi sejler med Bornholmstrafikken til Rønne. Ankomst til Hotel Balka Strand, hvor middagen står klar.

Hotel Balka Strand Hotel Balka Strand

Dag 2 - 5: Varieret udflugtsprogram

Flot klippelandskab, Hammershus og Helligdomsklipperne.   Dejlig ørundtur med blandt andet Hasle, Helligpeder, Teglkås, Vang og Hammer Havn. Naturligvis også besøg på Nordeuropas største borgruin, Hammershus, som ligger på toppen af en 74 m høj klippeknude. Herfra til toppen af øen, Sandvig og Allinge. Vi følger nu østkysten til Sandkås, Tejn og Helligdomsklipperne. Ind gennem landet til Klemensker og tilbage til hotellet.

Hammershus

 

Svaneke, røget sild, Almindingen og det sydlige Bornholm. I Svaneke er der mulighed for at smage den lokale øl eller et hjemmelavet bolche og en røget sild.  Almindingen, den store skov, er et eldorado for naturelskere. Vi kører igennem den  afvekslende natur og kommer også til Ekkodalen, inden vi fortsætter sydpå til Dueodde, der har Danmarks måske bedste strand med det ekstremt fine kvartssand.

Svaneke Røgeri
 

Østerlars Rundkirke og Gudhjem. Til Østerlars, hvor vi skal se den største og flotteste af Bornholms 4 rundkirker. Videre til Gudhjem, som er en af Danmarks smukkest beliggende byer - også kaldet Malernes By pga. det specielle lys. Gå en tur mellem de gamle velholdte huse eller besøg et af de små spændende kunsthåndværkssteder.

 

Dag 5: Hjemrejse. Vi nyder den dejlige morgenbuffet og siger farvel til vores gæstfrie værtspar og deres personale. Vi kører til Rønne, øens hovedstad, forbi lufthavnen og svenskerhusene til havnen.
Hjemrejse med færgen til Sydsverige og med bus hjem mod Danmark efter nogle herlige dage på den skønne klippeø.

Rønne Bornholm Rønne Bornholm

Hotel


Velkommen på Hotel Balka Strand i Neksø

Hotellet ligger næsten ud til den dejlige strand, kun 100 meter fra havet. Hotellet har reception, restaurant, bar og en dejlig have. Du får en tre retters menu eller buffet med et glas vin/øl og en dejlig morgenbuffet. Alle værelser har egen terrasse med havemøbler, åben garderobe, bad og toilet, hårtørrer, strygejern, strygebræt, små svaleskabe, tv og telefon. Værelserne er placeret i forskellige bygninger. Hotel Balka Strand byder også på udendørs skak, minigolf og cykeludlejning.

Hotel Balka Strand
Boulevarden 9A,
3730 Nexø
www.hotelbalkastrand.dk

Værd at vide

I forbindelse med grænsekontrol i Sverige skal der medbringes billedelegitimation.

Musik
Vores egen musiker Thomas Johansen spiller op til dans med populær musik.

Thomas musiker Gislev Rejser

 

Entréer
Er ikke inkluderet med mindre det er anført i teksten. Der køres udflugter hver dag - så der er masser af oplevelser.

Leje af cykel
Pr. dag kr. 85. 2 timer kr. 60.

Internet
Gratis wi-fi.

Sejltur Hammer Havn
Ca. kr. 75. (afhængig af vejret)  

Østerlars Rundkirke
Kr. 20.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
01-10-2020Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland 83.798,-Bestil rejsenMere information
01-10-2020Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland 23.798,-Bestil rejsenMere information