Betagende Bornholm

Oplev hele den fantastiske klippeø

Betagende Bornholm

Populær rejse til Danmarks dejligste ferieø. Små charmerende byer med hyggelig atmosfære. Du vil opleve en varieret natur med stejle klipper, skove, søer, klitter og sandstrande. Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Hver dag byder på nye skønne udflugter og hjemme på hotellet venter eftermiddagskaffen. Så glæd jer til nogle dejlige dage på den skønne klippeø.

 • Lækkert hotel tæt på strand
 • Drikkevarer til middagene
 • Alle udflugter inkluderet


  Med i prisen:
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x 3-retters middag med 1 glas husets vin/1 øl /1 vand samt aftenkaffe.
 • Eftermiddagskaffe/the (høflig selvbetjening i receptiones kaffeautomat).
 • Alle udflugter iflg. program
 • Bro- og færgeafgifter.

  Eksl. Entréer hvor andet ikke er nævnt.

  Rabat: 3. voksne person i 3-sengsværelse kr. 250. Børnerabat for barn u/12 år i værelse med 2 betalende voksne kr. 500.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 800. Afbestillingsforsikring kr. 235.

Danmarks dejligste ferieø

Bestil rejsen

Pris fra 3.498,-

5 dage
Bus
 • Lækkert hotel tæt på strand
 • Drikkevarer til middagene
 • Alle udflugter inkluderet
Bestil rejsen

Om rejsen

Populær busrejse til Danmarks dejlgiste ferieø, Bornholm. En blanding af små charmerende byer, atmosfære og en varieret natur med stejle klipper, lyng, skove, søer, klitter og sandstrande.

Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Bornholm er velsignet med mange solskinstimer. Det er ikke uden grund, at mange gæster flere gange tager med på Gislevs busrejse til Bornholm.

 

Bornholm, Bornholm, Bornholm - du kender helt sikkert denne skønne sang om Danmarks dejligste ferieø. Vi bliver godt modtaget på vores hotel ved Balka Strand. Her spiser vi god mad, nyder den skønne have og ikke at forglemme den flotte sandstrand. Her dag taver vi på udflugter og ser alle de kendte seværdigheder. Hammershus, Almindingen, Helligpeder, Våde Ovn og meget mere. Vi skal besøge Østerlars Rundkirke, den største og flotteste rundkirke på øen. Vi skal på røgeri i Svaneke. Du skal unde dig selv en Sol over Gudhjem med en liflig snaps til.

Billeder

Dag for dag

Dag 1:  Afrejse fra Jylland over Fyn til Sjælland.  Via Øresundsbroen til Skåne, gennem det skønne Sydsverige til Ystad. Med færgen til Rønne og videre til Hotel Balka Strand, hvor vi bliver godt modtaget og senere står buffetfen klar.

Dag 2 til 5: Varieret Udflugtsprogram

Flot klippelandskab, Hammershus og Helligdomsklipperne. Vi kommer gennem Hasle, Helligpeder, Teglkås, Vang og Hammer havn frem til Nordeuropas største borgruin, Hammershus, som ligger på en 74 m høj klippeknude. Herfra til toppen af øen, Sandvig, Allinge. Vi følger nu østkysten, Sandkås, Tejn og vi besøger Helligdomsklipperne.

 

 

Svaneke, Almindingen, røget sild og det sydlige Bornholm. I Svaneke er der mulighed for at smage den lokale øl, hjemmelavede bolcher og røget sild. Almindingen - den store skov er et eldorado for naturelskere. Gennem den afvekslende natur til Ekkodalen og videre til Dueodde, der har Danmarks måske bedste strand med det ekstremt fine kvartssand.

Svanneke Røgeri Sol over Gudhjem

 

Østerlars Rundkirke og Gudhjem. Vi skal se den største og flotteste af Bornholms 4 rundkirker samt Gudhjem, som er en af Danmarks smukkest beliggende byer - også kaldet malernes by pga. byens specielle lys. Gå en tur mellem de gamle velholdte huse eller besøg et af de små spændende kunsthåndværksteder. 

Gudhjem Rundkirke

 

Hjemrejse. Vi siger farvel til vores gæstfrie værtspar og deres personale og kører til Rønne, øens hovedstad. Vi kommer forbi lufthavnen og svenskehusene. Tiden afpasses med færgeafgangen. Vi sejler til Sverige og kører retur til vores hjembyer.

Rønne Rønne

Hotel

 

Hotel Balka Strand
Boulevarden 9A, Balka
DK-3730 Nexø
Læs mere om hotellet her

Skønt beliggende – kun 100 meter fra den hvide Balka strand. Et moderne hotel med blandt andet reception, restaurant, bar og have.  Gratis wi-fi. Værelser i flere bygninger. Alle med bad og toilet, hårtørrer, strygejern, minibar, tv og møbleret terrasse.

 

Værd at vide

Bemærk
Ved grænseovergangen til Sverige skal der medbringes gyldigt billedelegitimation. 

Entréer
Er ikke inkluderet med mindre det er anført i teksten. Der køres udflugter hver dag - så der er masser af oplevelser.

Sejltur Hammer Havn
Ca. kr. 75. (afhængig af vejret)  

Østerlars Rundkirke
Entré: Kr. 20.

Leje af cykel
Pr. dag kr. 85. 2 timer kr. 60.

Internet
Gratis wi-fi i hovedbygningen

Swimmingpool
Er ikke åben på disse ture af 5 dages varighed.

Christiansø
Der sejles ikke til Christiansø på disse ture af 5 dages varighed.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
29-04-2020Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Mere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
12-10-2020Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Mere end 83.498,-Bestil rejsenMere information