Skip to main content

3 dages bustur til Ærø

-
Betagende natur og hyggelig atmosfære

Ærø - Sydfyns Perle - 3 dage

Alt er vand ved siden af Ærø, siger de stolte ærøboere om deres dejlige ø. Og ja, næsten overalt på øen kan du se vand til mindst én af siderne. Gislevs kørende rejseleder er lokal ekspert og viser dig stolt sin betagende ø. Det lille ø-samfund emmer af ro, idyl og gode historier. Naturen er betagende, atmosfæren er hyggelig og de spændende seværdigheder ligger som perler på en snor. Her er små skønne byer med kulørte byhuse, caféer og forskellige museer med hver sin historie. Tag med Gislev og nyd denne dejlige lille ø, fyldt med gode oplevelser.

Glæd dig til

 • Lokal, kørende rejseleder - STORT plus
 • Rundvisning, øl og frokost på Rise Bryggeri
 • Halvpension og ærøske pandekager

Dagsprogram

 • Dag 1: Svendborg og Ærøskøbing

  Efter endt opsamling kører vi til Svendborg, hvor der bliver tid til at nyde det maritime miljø på havnen eller spise frokost på én af de hyggelige caféer, inden vi midt på eftermiddagen går ombord på færgen til Ærøskøbing. Kort kørsel til vores hotel i Marstal, hvor vi bliver budt hjerteligt velkommen og har tid til afslapning inden aftenens middag serveres. Til aftenkaffen bliver du præsenteret for de berømte ærøske pandekager. Inkluderet.

 • Dag 2: Bregninge Kirke – Voderup Klint - Rise Bryggeri – Ærøskøbing

  Den smukke, gamle kirke i Bregninge er oprindeligt bygget i 1200-tallet. De gotiske kalkmalerier, hvælvinger og trefløjede altertavle er kommet til i 1500-tallet. Den flotte altertavle er lavet af den danske billedskærer og maler, Claus Berg – som også står bag altertavlen, der ses i Odense Domkirke og med en slående lighed – naturligvis dog i lidt mindre målestok.

  Videre til smuk natur ved Voderup Klint. Klinten er 33 meter høj og består af skredterrasser - det vil sige, at store landskabsblokke er gledet ned, så de ligner kæmpe store trappetrin, som forbinder havet og den høje ø.

  Sidst på formiddagen kører vi til rundvisning, ølsmagning og frokost på Rise Bryggeri. Bryggeriet har, trods størrelsen, et stort udvalg og der er helt sikkert noget for enhver smag.

  Over middag videre til den gamle, idylliske købstad Ærøskøbing, med de brostensbelagte gader og de små byhuse med flotte detaljer. God tid til byrundtur og tid på egen hånd til spadseretur i gaderne, museums- eller cafébesøg. Retur til hotellet hvor middagen nydes. Inkluderet.

 • Dag 3: Marstal by – færge Ærøskøbing til Svendborg

  Tid på egen hånd i Marstal til at opleve den spændende historie på Søfartsmuseet, besøge kirken eller nyde en gåtur langs havnen. Frokost på hotellet inden afrejse og returkørsel til vores hjembyer efter nogle skønne dage i Det Sydfynske Øhav. Inkluderet.

Hotel

 • Dag 1-3

  Ærø Hotel

  Hotel tæt på både by og dejlig natur. Hotellet er kendt for god service, imødekommende personale og god mad. Indendørs swimmingpool, stor lys restaurant, hyggeligt barområde og terrasse. Lyse standardværelser med bad og toilet, tv og wi-fi. Der benyttes dobbeltværelser som enkeltværelser.

  Hotellet er pr. 1. januar 2021 børnefrit hotel. Unge fra 16 år er velkomne.

  Læs mere om Ærø Hotel her

  BarJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bemærk

  På afgangen den 19/8 er der inkluderet en festlig lørdag aften med musik, dans og underholdning.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Festlig lørdag aften - afrejse 19/8

  På denne afgang får du en festlig lørdag aften på hotellet med velkomstdrink, hotellets store buffet samt husets vin/øl/vand ad libitum under middagen (i 3 timer).
  Menuen sluttes af med en tallerkenserveret dessert. Efter maden står aftenen på underholdning samt levende musik og dans.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Lokalbusser

  Der er gratis buskørsel på Ærø. Rejselederen informerer herom.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Swimmingpool

  Hotellets indendørs pool er åben fra maj-september. Gratis adgang for Gislevs gæster (vandet er ca. 29 grader). Husk badetøjet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 498. 

  Afbestillingsforsikring: kr. 160.

 • Tilskud

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu