USA - The Best of The West 16 dage

Det bedste af Californien, Arizona, Utah og NevadaUSA Vest når det er bedst. Oplev bl.a. San Francisco, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon og Las Vegas.

Gislev var først med rundrejser i det vestlige USA - med dansk rejseleder fra start til slut. Vi lægger stor vægt på kvalitet hele vejen med god tid i de store nationalparker. De fleste udflugter og entréer er inkluderet. Det giver mere tid til at opleve og til at nyde rundrejsen i det vestlige USA.

Så meget har Gislev inkluderet:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 14 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Køretur ad Highway 1
 • Byrundtur i Solvang
 • Byrundtur i Hollywood og Beverly Hills, LA
 • London Bridge og Colorado River
 • Route 66
 • Imax film, Grand Canyon
 • Navajo Indianer Reservat
 • Horseshoe Bend
 • Glen Canyon Dam
 • Bryce Canyon National Park
 • Zion National Park
 • Byrundtur i Las Vegas
 • Udflugt til Hoover Dam
 • Death Valley National Park
 • Yosemite National Park
 • Guldgraverbyen Columbia
 • Byrundtur i San Francisco
 • Sejltur til Alcatraz
 • Rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Tillæg: Enkeltværelse kr. 8.000. Afbestillingsforsikring kr. 1.650. Evt. helikoptertur over Grand Canyon bestilles sammen med rejsen kr. 1.950.

Se klip fra en helikoptertur over Grand Canyon - muligt at tilkøbe på rejsen til det vestlige USA:


www.youtube.com/watch?v=UT3hQlY4oek

Hør vores USA-ekspert Kirsten Skjold fortælle om den storslåede rundrejse:


www.youtube.com/watch?v=qagGgaQldvA

Bestil rejsen

Pris fra 29.998,-

16 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a

 • 16 dage i USA Vest
 • Morgenmad 
 • 5 x middag
Bestil rejsen

Om rejsen

Oplev det bedste af USA og vesten med Gislev – nu på 24. år

Gå til Californien – eller gå fallit sagde man i 1930´erne, og folk strømmede til den gyldne stat fra hele USA – ja, fra hele verden for at få drømmene opfyldt. I dag er det vestlige USA stadig den del af det enorme land, som de fleste drømmer om at besøge – og ikke uden grund. De spændende byer og afvekslende naturscenerier er så betagende at enhver må forbløffes – ikke to dage er ens.

Gislevs rejseleder tager de, der ønsker det, med på spadsereture i de 6 vidt forskellige nationalparker, der besøges på denne tur, samt fører jer sikkert rundt i byerne Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Ja, der bliver taget hånd om deltagerne fra første øjeblik på denne meget roste USA rejse.

God tid og roligt rejseforløb
Gislevs ekspertise og mere end 20 års erfaring med denne rejse, er din garanti for at få de bedste oplevelser med hjem. Dette er en rejse for livet, og vi ved, hvor vigtigt det er med god tid til fordybelse i de store nationalparker og kyndig rundvisning i de store byer. En god dansk rejseleder på hele rejsen til USA giver kvalitet og tryghed. På trods af, at det er en rundrejse, venter et fornuftigt rejseforløb, hvor der flere gange overnattes 2 nætter i træk på samme hotel – endda hele 3 nætter i San Francisco – og undervejs er der også tid til at opleve USA på egen hånd.

San Francisco Alcratraz Guldgraverbyen Columbia Solvang

Vi giver dig de bedste USA oplevelser
Hos Gislev lægger vi vægt på gode hoteller med optimal beliggenhed. Ydermere er 5 middage og de fleste udflugter og entréer er også inkluderet. Glæd dig til en picnic ved kanten af Grand Canyon, lyslevende Las Vegas, turbinerne i dæmningen Hoover Dam, en spadseretur blandt gigantiske Redwood-træer og et besøg på fængselsøen Alcatraz, der blot er nogle få af de mange spændende oplevelser, der venter i det vestlige USA.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse

Du møder Gislevs rejseleder i Billund og flyver via Amsterdam mod USA. Hvis du ønsker at rejse fra København, er dette også muligt. Ankomst i San Francisco samme dag. Kørsel til charmerende Carmel, der ligger ca. 2 timers kørsel fra lufthavnen. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning i fly. (170 km).

Dag 2: Highway 1, Solvang

Mod syd ad den verdensberømte kystvej Highway 1, der bugter sig langs Stillehavets kyst. Ophold i den danske by Solvang, der blev grundlagt af en dansk præst i 1911. Byen er i dag en morsom blanding af forskellige stilarter, men det danske islæt er i høj grad bevaret med danske gadenavne, Runde Tårn, vindmøller og sågar en dansk kirke. Overnatning i Santa Barbara. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (383 km).

 Solvang

Dag 3: LA, Hollywood, Joshua Tree National Park

Mod syd til Los Angeles. Stop ved Hollywood Boulevard og de stjernebesatte fortove Walk of Fame samt i det fashionable Beverly Hills og Rodeo Drive. Mod øst byder Joshua Tree National Park på forunderlige sandstensformationer og de 10-15 m høje Joshua Træer. Overnatning i den lille ørkenby 29 Palms, hvor Gislevs ørken-kok Robin har lagt hjerte og sjæl i en buffet med lokale specialiteter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (500 km).

Joshua Hollywood

Dag 4: Ørken, Colorado River, Route 66

Gennem den golde ørken til Coloradoflodens grønne vand. Stop ved den berømte London Bridge. På den legendariske Route 66, og gør vi holdt ved Hackberry Generel Store. Hvor end man vender sig hen, vil man få øje på morsomme skilte, gamle biler, hestesko, bezinstandere og meget andet. Overnatning de næste 2 nætter i Tusayan syd for Grand Canyon. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (643 km).

London Bridge Hackberry Generel Store Route 66

Dag 5: Grand Canyon National Park

Med Gislev får du god tid til at opleve de enestående klippemastodonter. For interesserede kan der arrangeres helikopterflyvning over Grand Canyon (tilkøbes sammen med rejsen). Den medbragte mad nydes med en storslået udsigt over kløften. Mulighed for flot gåtur med rejselederen. Efter solnedgang virker dybet pludselig magisk og om muligt endnu dybere. Med fornemmelsen af at vi virkelig har oplevet Grand Canyon, kører vi tilbage til hotellet for overnatning. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (35 km).

Grand Canyon National Park Grand Canyon National Park

Dag 6: Navajo Indianerne, Glen Canyon Dæmningen

Gennem USAs største indianerreservat Navajo. Stop ved indianernes salgsboder med mulighed for at købe håndlavede smykker, lertøj, drømmefangere og pile med flintestensspidser. Rejselederen byder dem, der har lyst, på en gåtur til det betagende udsigtspunkt Horseshoe Bend Overlook. Ved dæmningen Glen Canyon Dam krydses Coloradofloden. Overnatning nær Bryce Canyon. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (502 km).

 Indianernes salgsboder Horseshoe Bend

Dag 7: Bryce Canyon National Park

Er vejret med os, starter dagen med et syn du aldrig vil glemme: Når solens første stråler rammer det eventyrlige landskab. Mulighed for en gåtur helt ned mellem de tårnhøje klippesøjler sammen med rejselederen eller en rolig spadseretur langs med kanten af kløften. Efter endnu et par udsigtspunkter er der tid til afslapning på hotellet. Overnatning nær Bryce Canyon. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (82 km).

Dag 8: Zion National Park – Las Vegas

Køreturen ned i Zion dalen er en usædvanlig smuk tur. Afslappende spadseretur langs floden Virgin River. På begge sider af floden rejser sig 900 meter høje, røde klippevægge. Her ses bregner, træer, buske og blomster. Der er ganske enkelt eventyrligt smukt. Herfra til Las Vegas for de næste 2 nætter. Aftentur til fods på Las Vegas Boulevard The Strip sammen med rejselederen. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (418 km).

Zion National Park Zion National Park

Dag 9: Hoover Dam - Las Vegas

Halvdagsudflugt Hooverdæmning, som tæmmer Coloradoflodens vandmasser på grænsen mellem Arizona og Nevada. Med Gislev kommer du ned i bunden af den 221 meter høje dæmning, og ser turbinerne på nært hold. På vej tilbage til Las Vegas gøres stop ved Las Vegas Premium Outlet, hvor der er god shopping til fordelagtige priser. De der ikke ønsker at shoppe køres direkte tilbage til hotellet i Las Vegas. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (96 km). Udflugten er inkluderet i rejsen.

Hoover Dam Las Vegas

Dag 10: Death Valley National Park

I Dødens Dal stoppes ved Zabriskie Point. Flot udsigt mod gule forstenede sandklitter, høje sorte bjerge og den hvide dal. I bunden af dalen køres til Bad Water, her vil du opleve at stå 85,5 meter under havets overflade. Efter frokost passeres de høje bjerge, og sidst på eftermiddagen skimtes Mt. Whitney, det højeste bjerg i det kontinentale USA. Der fortsættes til Bishop for overnatning. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (494 km). NB. Hvis temperaturen overstiger 46 grader køres ikke til Death Valley.

Death Valley National Park

Dag 11: Yosemite National Park

I Yosemite venter søer, bjerge og klipper i grå granit, frodige enge og høje træer. Landskabet er uendelig smukt. Især når vi når helt ned i Yosemite Valley. Har vi ikke allerede set de enorme Redwoodtræer langs med kysten, så er chancen til stede her i Yosemite. Overnatning nær Yosemite National Park i udkanten af den hyggelige guldgraverby Sonora. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (306 km).

Yosemite National Park

Dag 12: Guld og Golden Gate Bridge

Det var netop her i området Sonora-Columbia, de håbefulde guldgravere strømmede til guldfelterne i 1849. Fra de gamle guldgraverbyer kører vi gennem frodige frugtplantager og vinmarker. Videre til San Francisco og er vejret klart passerer vi Golden Gate Bridge på vej ind til San Francisco. Overnatning i 3 nætter nær det berømte Fishermans Wharf i USAs mest charmerende by: San Francisco. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (365 km).

Golden Gate Bridge

Dag 13: Byrundtur San Francisco

Tag med på udflugt i San Francisco. Rejselederen tager dig med på sejltur til fangeøen Alcatraz. På den spændende tur rundt i fængslet ses cellerne, køkkenet, fangegården og hullet. Vel tilbage venter den hyggelige mole Pier 39, med butikker, restauranter og San Franciscos berømte søløver. Om eftermiddagen fortsættes byrundturen med den snoede og blomstersmykkede Lombard Street, China Town, Union Square, rådhuset og Golden Gate Park. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (50 km). Byrundturen er inkluderet i rejsen.

 San Fransico Søløver

Dag 14: Sporvogn, shopping, Chinatown

Du får god tid til at nyde San Francisco på egen hånd. Mulighed for at gøre fordelagtige indkøb, besøge et af de fremragende museer eller måske cykle en tur over Golden Gate Bridge – mulighederne er utallige - du vælger selv. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og afskedsmiddag. (0 km).

China Town

Dag 15: Hjemrejse ved middagstid

Formiddagen kan bruges til de sidste oplevelser i San Francisco eller måske blot til afslapning på hotellet før hjemrejse. Midt på formmiddagen køres mod lufthavnen og en storslået ferie i det vestlige USA er ved at være slut. Der er afrejse med KLM om eftermiddagen mod Amsterdam. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad samt forplejning i fly. (15 km).

Dag 16: Flyskift i Amsterdam og hjemkomst

Ankomst til Amsterdam midt på formiddagen og hjemkomst til Danmark om eftermiddagen.

Hotel

Alle hoteller, der benyttes på rejsen, er generelt gode hoteller med med pæne, velindrettede værelser samt nydelige badeværelser med hårtørrer, shampoo, sæbe m.m. Stort set alle hoteller har aircondition, wi-fi, enten gratis eller mod betaling, samt swimmingpool. Enkelte steder kan morgenmaden være af typen Continental breakfast, hvilket består af en mindre buffet, ofte anrettet i hotellets reception. Her benyttes engangsservice. Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

 

Dag 1: Carmel Mission Inn

3665 Rio Road
Carmel
CA 93923
USA
Læs mere om hotellet her

Dejligt hotel beliggenhed i Carmel tæt ved et lille shopping center. Værelserne er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks, køleskab, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant. Hotellet har bar, restaurant, pool og fitness center.

 
 

Dag 2: Best Western Encina Inn & Suites

2250 Bath Street
Santa Barbara
California 93105
USA
Læs mere om hotellet her

Hyggeligt hotel bygget i mexikansk stil. Hotellet ligger i den nordlige del af Santa Barbara. Værelserne er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks, strygejern og strygebræt, køleskab, fladskærms-tv, telefon og wi-fi. Der er restaurant på hotellet. Hotellet har fitness center og en have med pool.

Dag 3: Fairfield Inn & Suites

6333 Encelia Avenue
29 Palms, CA92277
USA
Læs mere om hotellet her

Virkelig godt hotel beliggende i udkanten af den lille ørkenby 29 Palms blot 5 minutters kørsel fra Joshua Tree Natinal Park. Værelserne er rummelige og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, strygejern og strygebræt, køleskab, mikroovn, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Hotellet har fitness center og pool. Opholdet er inklusiv continental morgenmad. 

 

Dag 4 + 5: Canyon Plaza

406 Canyon Plaza Lane
Arizona 86023
USA
Læs mere om hotellet her

Godt hotel beliggende lige ved IMAX biografen i den lille by Tusayan, 1,5 km fra indkørslen til Grand Canyon National Park. Værelserne er rummelige og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, strygejern og strygebræt, køleskab, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Hotellet har butik bar, restaurant, fitness center og pool. Morgenmad spises i hotellets restaurant.  

 

Dag 6 + 7: Best Western Bryce Canyon Grand Hotel

30 North 100 East
Bryce Canyon City
UTAH 84764
USA
Læs mere om hotellet her

Rigtig godt hotel - og områdets bedste. Hotellet ligger over for Ruby´s Inn, hvor der er en stor butik samt indendørs pool, der må benyttes. Her findes også restaurant. Ved siden af Best Western Bryce Canyon Grand Hotel ligger rodeoarenaen og Ebenezers Barn & Grill. Hotellet ligger blot få minutters kørsel fra Bryce Canyon National Park. Værelserne er rummelige og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, strygejern og strygebræt, køleskab, mikroovn, fladskærms-tv, telefon og wi-fi. Hotellet har møntvaskeri, fitness center og pool. Opholdet er med morgenmad, der spises i hotellets morgenmadslokale.  

 

Dag 8 + 9: Flamingo Las Vegas

3555 S Las Vegas Blvd
Las Vegas
NV 89109
USA

Læs mere om hotellet her

Historisk hotel med en uovertruffen beliggenhed lige midt på Las Vegas Boulevard The Strip. Værelserne er af almindelig standard og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, fladskærms-tv og telefon. Wi-fi mod betaling. Hotellet har et stort kasino, café, butikker og flere restauranter samt fitness center og et meget stort flot pool område i tropisk have. Opholdet er med morgenmad, der spises i hotellets buffetrestaurant.

 

Dag 10: Mammoth Mountain Inn

10400 Minaret Rd
Mammoth Lakes
CA 93546
USA

Læs mere om hotellet her

Bjerglodge beliggende i et skisportsområde i bjergene i Sierra Nevada. Hotellet er hyggeligt indrettet i alpestil og mange med et smukt kig til de majestætiske bjerge. Værelserne er rummelige og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, strygejern og strygebræt, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Hotellet har møntvaskeri, minimarked, fitness center og pool. Opholdet er med morgenmad, der spises i hotellets restaurant.

 

Dag 11: Best Western Sonora Oaks Hotel & Conference Center 

19551 Hess Ave
Sonora
California 95370-9720
USA

I udkanten af den historiske mineby Sonona ligger det hyggelige hotel i en lund af gamle egetræer. Værelserne er rummelige og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, strygejern og strygebræt, køleskab, mikroovn, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Hotellet har spa, fitness center og pool. Opholdet er med morgenmad, der spises på hotellet.

 

Dag 12 + 13 + 14: Kimpton Alton Hotel

2700  Jones Street
San Francisco CA 94133
USA
Læs mere om hotellet her

Dejligt hotel tæt på spændende attraktioner i San Francisco. Kun en kort spadseretur fra Fishermans Wharf og hyggelige Pier 39 - begge dele beliggende ved vandet med flot udsigt til Golden Gate Bridge og fange-øen Alcatraz. Hotellet tilbyder fitnesscenter og restaurant samt gratis Wifi. Fine lyse værelser med TV og HBO samt et arbejdsbord. På værelset finder i privat badeværelse med hårtørrer, badekar, køleskab samt kaffe og te faciliteter. Opholdet er inklusiv morgenmad.

 
 

Dag 15: Hjemrejse - overnatning i fly

 

Dag 16: HjemkomstHotellisten er vejledende og med forbehold for ændringer.

 

Gæsterne siger

” Da det var første gang vi var på en arrangeret tur, var vi meget positivt overraskede”

” En velgennemført tur med en god og vidende rejseleder”

” Veltilrettelagt, flot gennemført”

” Den bedste rejse i lang tid. Tak!”

” Det var en kæmpestor oplevelse! Den overgik vores forventninger”

 

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 12 kg KLM/8 kg Lufthanasa (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

Bus

Almindelig lokal standard. Der kan købes fast plads på denne rejse.  

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Kontakt evt. Den Amerikanske Ambassade.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

Elektricitet

Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

Entréer

Der er inkluderet entré til alle nationalparker der besøges på turen. Andre entréer er eksklusive beregn ca. $50 for hele turen

ESTA

Ved bestilling af en rejse til USA vil du have følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

Vejledning til udfyldning af ESTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Fly

Der flyves med SAS eller KLM via Amsterdam. Flyvetiden fra Amsterdam til San Francisco er 11 timer og 35 minutter.

Fysisk formåen

Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

Klima

Generelt sommervejr med dagstemperatur på 25-30° - bemærk at nætterne i Bryce Canyon og Grand Canyon kan være kølige ca. 5-10°. Læs mere om vejret i f.eks. Las Vegas på https://www.mitrejsevejr.dk/l/usa/nevada/vejrudsigt-las-vegas-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Forvent ikke dækning i de øde egne. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Moms

Alle priser i forretninger i USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 10-15 %.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Medbring sommer tøj og en lun trøje og en let jakke. Gerne praktisk tøj - lag på lag og gode sko. Husk badetøj.

Rejseleder

Du møder Gislevs danske rejseleder i lufthavnen i Billund. Rejselederen er med på hele rejsen. Rejsende fra København, møder rejselederen i Amsterdam.

Shopping

Der er mulighed for at købe indiansk kunsthåndværk. Mærketøj er væsentligt billigere end i Danmark.

Tidsforskel

Der er 8-9 timers tidsforskel. Danmark er foran.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

En dollar er ca. 6,25 kr. (1/1 2021). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under ESTA.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

Kort

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.


Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA. 

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Flyrejsen
Du møder Gislevs rejseleder ved check-in i Billund lufthavn. Det er muligt at booke fly fra København isf. Billund - skal bestilles sammen med rejsen.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse

Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid

Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremsendes sammen med flybilletter.

Mødested

Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen.


  Fly fra Billund og København   Rejsen er fra Billund, men det er også muligt at flyve fra København til samme pris. Spørg ved bestilling.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
25-05-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 829.998,-Bestil rejsenMere information
07-09-2022Fly fra Billund LufthavnMere end 829.998,-Bestil rejsenMere information
07-09-2022Fly fra Københavns Lufthavn829.998,-Bestil rejsenMere information