Mosel - 5 dage

Idylliske byer, vinmarker og smuk natur

Rejse til Mosel

NYHED Mosel snor sig gennem stejle vinbjerge, forbi små idylliske byer og gamle borge. Her er masser af smuk natur, dejlige udflugter med bla. besøg hos en vinbonde med vinsmagning samt mulighed for en sejltur på Mosel.

  • Hotel med særlig god beliggenhed i perlen Bernkastel-Kues
  • Hyggelig sejltur til vinsmagning i vinbyen Traben-Trarbach
  • Inklusiv byrundture i maleriske Bernkastel-Kues

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 4 x morgenmad
  • 3 x middag
  • Byrundtur i Bernkastel-Kues
  • Udflugt til Traben-Trarbach med vinsmagning
  • Rejseleder

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt

Tillæg: Enkeltværelse kr. 698.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Mosel snor sig gennem bjerge og er omgivet af vinmarker med borge på skråningerne og små idylliske vinbyer langs floden

Her er masser af oplevelser, skøn natur og tid til at nyde et glas vin i solen. Vi bor i Bernkastel-Kues - en af de smukkeste byer ved Mosel, hvor vin opfattes som verdens bedste medicin. Glæd dig til nogle dejlige feriedage ved Mosel.

Dag for dag

1. dag: Udrejse til til flotte omgivelser i Moseldalen

Rejselederen byder velkommen, og inden længe er vi ved grænsen. Herfra gennem Tyskland til indkvartering på vores centralt beliggende hotel i Bernkastel-Kues.

Dag 2: Byrundtur i Bernkastel-Kues og vin som medicin

Byrundtur med rejselederen gennem de brostensbelagte stræder til den maleriske Marktplatz. Pladsen er omgivet af 400 år gamle smukke bindingsværkshuse og renæssancerådhuset, hvor man i middelalderen lænkede forbryderne fast. Du ser også St. Michaels brønden og det smalle spidshus fra 1416. Vin er den bedste medicin, siges der her i byen, og vi skal naturligvis smage på den lokale vin Bernkasteler Doctor. Om eftermiddagen kan du tage med rejselederen op til Burg Landshut, hvorfra du får en fabelagtig udsigt. Inkluderet.

Dag 3: Sejltur på Mosel til Traben-Trarbach og vinsmagning 

I dag skal vi på en flot sejltur på Mosel, der slynger sig smukt mellem vinmarker, borge og hyggelige vinbyer. Besøg i TrabenTrarbach der er smukt beliggende ved Mosel. Vi kigger nærmere på byen, inden vi besøger en lokal vinbonde. Her bliver vi budt på smagsprøver af de liflige vine, og du får også mulighed for at købe lidt flasker med hjem. Inkluderet ekskl. sejltur.

Dag 4: Cochem og frokost med vin

Udflugt til en af de mest charmerende byer ved Mosel med den mægtige borg Reichsburg svævende hen over byen. Vi går på opdagelse i byens labyrint af smalle stræder og får hele fortællingen om de største seværdigheder. Der vil også være tid til at gå en tur på promenaden og mærke stemningen i denne dejlige by, inden vi nyder en frokost sammen med et par glas vin. Pris kr. 225 inkl. frokost og vin.

Dag 5: Hjemrejse til Danmark

Efter nogle flotte dage i et smukt hjørne af Tyskland, er det blevet tid til at sætte kursen mod Danmark igen. 

Hotel

Hotel Bernkasteler Hof

Hebegasse 1,
54470 Bernkastel-Kues, Týskland

3-stjernet hotel med god beliggenhed kun ca. 50 m fra Mosel og 150 m fra markedspladsen. Alle værelser er med tv, sikkerhedsboks, køleskab og gratis wi-fi. Badværelse med brusebad, hårtørrer og toiletartikler. Der er elevator. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for byen og for vores udflugtsprogram. 

Værd at vide

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V.Stikkontakter ligner de danske

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. ( Beregn ca. € 17 til sejltur)

Fysisk formåen

Denn rejse er velegnet for alle der er almindeligt godt gående

Klima

Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26°. 

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet. Bemærk at på 5 dages rejsen udgår udflugt til Trier.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta og kreditkort

1 € = ca. kr 7,50 . Mange steder kan du også betale med kreditkort som Visa og MasterCard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion

Kort