Jubilæumskrydstogt på Rhinen

Attraktivt krydstogt med underholdning og vinsmagning inkluderet.

NYHED Oplev Rhinens smukke natur om bord på et komfortabelt skib, eksklusivt for Gislevs gæster. Glæd dig til en dejlig sejlads på den kønneste og mest romantiske del af Rhinen. Flot landskab af vinbjerge, gamle middelalderborge og små hyggelige vinbyer samt vinsmagning i Rüdesheim.

Festlig aften med Keld og Hilda Heick LIVE om bord på vores skib.

Med i prisen:  

 • Ophold i dobbeltværelse/kahyt
 • 5 dages krydstogt om bord på MS Gerard Schmitter
 • Hele skibet er eksklusivt for Gislevs gæster
 • 2 x halvpension på hotel ved ud- og hjemrejse
 • 4 x All Inclusive om bord på skibet
 • Byrundtur i Strasbourg
 • Gislevs egen musiker er med og spiller om aftenen – populært og festligt (dag 3)
 • Vinsmagning og byrundtur i Rüdesheim
 • Udflugt til Heidelberg
 • Jubilæumsaften med Keld og Hilda Heick
 • Stop i barokbyen Fulda
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Dobbeltkahyt Kat M kr. 1.500 pr. person. Dobbeltkahyt Kat A kr. 1.900 pr. person.
            Enkeltkahyt Kat. B kr. 2.500.
            Afbestillingsforsikring 10% af rejsens pris.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Krydstogt på romantiske Rhinen

Tag med på Gislevs 75 års jubilæumskrydstogt på Rhinen, som bliver underholdende, festlig og fyldt med oplevelser. Vi sejler med MS Gerard Schmitter, der forkæler os med All Inclusive, god service og behagelige kahytter. Fra første parket tager skibet dig med gennem smukke landskaber med gamle middelalderborge og stejle vinbjerge til indbydende vinbyer med fest og stemning. I den festlige anledning har vi hele skibet for os selv, hvilket skaber en hyggelig stemning og et godt fællesskab om bord. En aften fejrer vi Gislevs 75 år jubilæum med et forrygende show med populære Keld og Hilda Heick. Vores komfortable danske Gislev bus følger skibet på hele rejsen, og fra start til slut har vi vores dygtige rejseleder med. Glæd dig til nogle uforglemmelige dage på Rhinen med store rejseoplevelser og afslapning.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til store oplevelser

Læn dig tilbage i den komfortable bus og nyd rejsen gennem Danmark til Tyskland, og du er allerede godt på vej. Undervejs servicerer rejselederen dig og informerer om ugens kommende oplevelser. Indkvartering og middag på hotel i Midttyskland.

Dag 2: Byrundtur i Strasbourg og indkvartering på vores gode skib

Efter en god morgenmad fortsætter vi sydpå til Strasbourg. Vi skal på rundtur i den charmerende by, der er hovedstad i Alsace og samtidig en af de smukkeste byer i det nordøstlige Frankrig. Glæd dig til at opleve den hyggelige gamle bykerne med maleriske bindingsværkshuse, krogede stræder og den romantiske bydel La Petite France. Byen har skiftevis været under fransk og tysk herredømme, hvilket bidrager til en spændende historie. I dag er byen et symbol på freden i Europa.
Mætte af indtryk går vi ombord på vores gode skib til et dejligt ophold. Efter indkvartering introduceres vi til skibets besætning, inden vi bliver budt velkommen med en velkomstdrink og en god middag i skibets restaurant. I løbet af natten sejler skibet mod nye oplevelser.

 

Dag 3: Udflugt i Boppard og festlig aften på skibet

Vi nyder sejladsen og den friske luft på skibets dæk, mens vi stille og roligt bevæger os op ad Rhinen. Frokost om bord på skibet inden vi sidst på eftermiddagen når den idylliske by Boppard. Skibet er i havn i 2 timer, og der bliver tid til at spadserer en tur på promenaden med de kønne bindingsværkshuse eller besøg byens hovedgade med lokale butikker og caféer. Skibet sejler videre mod Koblenz, hvor Gislevs egen populære musiker stiger om bord og spiller og underholder efter middagen og sørger for en festlig aften. Ankomst i Koblenz ca. 20.00. Skibet bliver i Koblenz for natten.

 

Dag 4: Oplev den kønneste del af Rhinen mod Rüdesheim - 75 års jubilæumsaften med Keld og Hilda Heick

Fortøjningerne kastes, mens vi nyder morgenmaden ombord. De smukke panoramaer med stejle vinmarker, romantiske borge og idylliske byer langs Rhinen er som taget ud af et eventyr. Undervejs navigerer kaptajnen rundt om den sagnomspundne og berømte Lorelei-klippe på den smalleste del af Rhinen. Vi ankommer til vinbyen Rüdesheim sidst på eftermiddagen, hvor vores mangeårige partner Ralf og en lokal vinbonde står klar med en god vinsmagning for alle vores gæster (30 min. i 3 hold af max 50 personer). Du skal smage 3 forskellige vine. Gislevs rejseledere tager jer også på en gåtur gennem den populære vinby, hvor den gode stemning for længst har fået overtaget. Vi kommer gennem den hyggelige Drosselgasse med bindingsværkshuse, caféer og små vinstuer, som frister med gode lokale vine og den berømte Rüdesheimer Kaffee. Tilbage på skibet nyder vi middagen og senere samme aften fejrer vi Gislevs jubilæum med et forrygende show med Keld og Hilda Heick og deres perlerække af danske pophits og sange fra det danske Melodi Grand Prix. Hele 32 gange har Keld Heick haft sange med og vundet ikke mindre end 9 gange. Skibet ligger natten over i Rüdesheim.

 

Dag 5: Romantiske Heidelberg og Gala middag på skibet

Tidligt om morgenen sættes kursen mod Mannheim. Undervejs passerer vi Mainz og Hessens hovedstad Wiesbaden med de mange palæer. Efter frokost er der udflugt til Heidelberg – en af Tysklands smukkeste byer med den gamle bro over Neckar floden, den imponerende slotsruin og de mange indbydende bindingsværkshuse.  Sammen med rejselederen ser vi nærmere på denne livlige by, inden vi kører retur til skibet.  Denne aften er vores rederi Croisi Europe, værter for deres traditionelle Gala middag. Vi afsejler Mannheim kl. ca. 18.30 og sejler aftenen og natten mod grænsen og Strasbourg, hvor vi ankommer til næste morgen.

 

Dag 6: Afsked med skibet og kursen sættes nordpå

Vi spiser morgenmad og forlader skibet efter nogle dejlige dage på Rhinen. Om formiddagen er der tid til at slappe af i bussen oven på sidste aftens festligheder, men det er ikke slut med oplevelserne endnu. Vi gør stop i den charmerende barokby Fulda – en perle af en by med æstetiske bygninger, brostensbelagte stræder og bindingsværkshuse. Herefter til indkvartering og middag på vores overnatningshotel.

 

Dag 7: Hjemrejse til Danmark

Efter morgenmaden kører vi mod Danmark med ankomst først på aftenen med mange flotte oplevelser i bagagen fra et oplevelsesrigt flodkrydstogt.

 

Om skibet

MS Gerard Schmitter

Flot skib med 3 dæk fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge, lille butik og elevator. Restaurant og salon er på mellemste dæk.

3 kahytskategorier:
A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort vindue der kan åbnes, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.
M: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med stort vindue der kan åbnes, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.
B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.

Se yderligere information om skibet her

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken. Der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet.
Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks). (Drikkevarer til måltiderne samt fri bar kl. 10 - 23)

Tanken bag rejsen

Vi har i mange år taget rejseglade gæster med på de populære flodkrydstogter på Rhinen, og i 2021 gør vi det igen. Skønt det store fyrværkerishow Rhinen i Flammer er aflyst i år, så har vi sørget for at rejsen bliver uforglemmelig og mindeværdig. Gislev egen musiker kommer og spiller og underholder om bord på skibet på dag 3 og vi har arrangeret en herlig vinsmagning i Rüdesheim. I anledningen af vores 75 års jubilæum, kan du se frem til en festlig, romantisk og komfortabel rejse, hvor service, mad og komforten er helt i top, på et Premium skib eksklusivt for Gislev. Scenen er sat for at få oplevet Rhinens charmerende vinlandskaber og landsbyer og flere mindeværdige aftener er i vente, når bl.a. Keld og Hilda Heick underholder på skibet.

Kort

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Værd at vide

Entré
Entréer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt

Sprog på skibet
Croisi Europe er et fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Fysisk formåen
Flodkrydstogter er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne. Hvis vi undervejs gør stop i storbyer, vil byrundturen ofte være en kombination af buskørsel og til fods - enkelte byer er dog kun til fods. Vi besøger indimellem også nationalparker og seværdigheder, hvor vi ikke kan komme helt frem med bus. Ring evt. til Gislev Rejser, hvis du er i tvivl om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 per person/dag.  Samlet betaling og skibets personale fordeler selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta
På dette krydstogt kan der betales med Euro eller kreditkort alle steder i land og på skibet, hvor der accepteres Visa og MasterCard, men det er en god ide altid at medbringe kontanter.

Påklædning
Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så du behøver ikke at medbringe den lange kjole eller habitten.

Elektricitet
Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

Internet
Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder om bord. Bemærk, internettet kan have udfald og nedsat hastighed pga. dårlig dækning, de steder der sejles.

Program
Bemærk at programmet kan forekomme i anden rækkefølge