Skip to main content

Flodkrydstogt på Donau - med fly

-
Oplev Bratislava, Budapest og Wien

Sommerkrydstogt på Donau med fly

Nyd livet om bord på vores vidunderlige krydstogtsrejse som starter i Wien, og tager dig på en afslappende og smuk rejse på Donau – flodernes dronning. Vi bor 1 nat centralt i Wien og oplever den betagende hovedstad inden rejsen fortsætter om bord på det komfortable skib MS Beethoven fra det franske rederi Croisi Europe. Du forkæles med 7 nætter med All Inclusive, mens vi sejler på Donau.

På dette krydstogt oplever du blandt andet de tre mageløs hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien. Du kan også glæde dig til at besøge benediktinerklosteret Stift Melk, Esztergom-basilikaen og pusztaen, Ungarns vilde vesten. Fra skibets dæk kan du nyde den friske luft og betragte den smukke natur der omkranser Europas næst længste flod.

Glæd dig til

 • Alle udflugter er inkluderet og All Inclusive på skibet
 • Byrundture i de tre hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien
 • Direkte fly til Wien og ekstra god tid til oplevelser inden afgang med skibet

Inkluderet i rejsens pris

 • 1 x morgenmad på hotel i Wien
 • All Inclusive på skibet
 • Alle udflugter jf. program
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program.
  Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord.
  Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig

 • Dag 1: København - Wien med fly

  Vi mødes i Københavns Lufthavn, hvor Gislevs rejseleder byder dig velkommen. Efter en kort flyrejse ankommer vi til Wien, hvor vores lokale bus venter på os. Vi kører fra lufthavnen til vores hotel i Wien, og har eftermiddagen og aftenen helt fri til oplevelser med Gislevs rejseleder eller på egen hånd.

 • Dag 2: Byrundtur i Wien - skibet sejler kl. 18.00

  Efter en god morgenmad på hotellet, begiver vi os ud i pragtfulde hovedstad Wien, til fods og med lokal bus. Byrundturen er af ca. 3,5 times varighed, i selskab med en lokal guide og naturligvis Gislevs rejseleder. Vi slutter udflugten ved Stephansdom på Stephansplatz, som er en af verdens smukkeste gotiske kirker, og har inkluderet en rundvisning samt entré i kirken.

  Bemærk. Vi checker ud af vores hotel inden byrundturen begynder, men du kan opbevare din bagage ved hotellet indtil vi bliver hentet af bussen kl. 17.00 og køres til skibet. Efter checkin på skibet er der en officiel introduktion fra personalet om bord samt en velkomstdrink efterfulgt af middag om bord. Omkring kl. 20.00 begynder sejladsen på Donau.

 • Dag 3: Stift Melk - Dürnstein

  Ankomst til den østrigske by Melk om morgenen. Du får serveret morgenmad på skibet inden vi går af borde og spadserer mod det imponerende, gule benediktinerkloster Stift Melk, som er et af Europas mest betydningsfulde barokke bygningsværker.

  Det blev opført i 1089 og ombygget i 1702-1736. I klosteret blev der i det 12. århundrede grundlagt et anerkendt klosterbibliotek og en skole, som stadig eksisterer den dag i dag med 900 elever fordelt på begge køn. Siden år 2000 har Stift Melk været på UNESCO's Verdensarvsliste.

  Efter rundvisningen i klostret er tid til at besøge den vidunderlige klosterpark med det historiske springvand og 250 år gamle lindetræer, samt den barokke havepavillon med sine eksotiske og velbevarede kalkmalerier. Fra maj til oktober er klosterparken og den barokke havepavillon inkluderet i entrébilletten.

  Efter besøget på Stift Melk nyder vi en frokost om bord på skibet. Herefter sejler vi ad Donau gennem Wachau-dalens smukke landskaber med det bølgende vinmarker.

  Hen på eftermiddagen ankommer vi til den pittoreske vinby Dürnstein, som vi naturligvis skal besøge. Denne hyggelige lille landsby, ligger så nydeligt placeret mellem Donaus bredder og de skovklædte bakker samt gamle grønne vinmarker.

  Her mødes tradition og skønhed, i en af Østrigs kønneste middelalderbyer. Mens skibet nærmer sig, vil du straks bemærke ruinerne af Dürnstein slottet på toppen af bakken og det romantiske kloster ved flodens bred. Dürnstein betyder 'tør sten' på tysk, og navnet stammer fra slottet på den stenede bakketop, hvis position var både solid og tør.

  På vores udflugt spadserer vi roligt rundt i byen, og du kan nyde lidt af den lokale Wachau-vin i en af de hyggelig taverner eller på en restaurant. Skibet sejler videre om aftenen mod Slovakiet.

 • Dag 4: Historiske Bratislava

  Ankomst til Slovakiets spændende hovedstad Bratislava tidligt om morgenen. Byen grænser op til både Østrig og Ungarn, og er kendt for sine middelalderlige tårne og imponerende bygninger.

  Om formiddagen byrundtur til fods i det gamle, hyggelige centrum med de mange historiske bygningsværker. Mange er fint renoveret, og Bratislava er blevet en attraktiv by bl.a. med den gotiske St. Martins katedral og rådhuset.

  Centrum er også kendetegnet af mange barokpaladser som Grassalkovich-paladset, hvor den slovakiske præsident holder til. Højt hævet over byen ligger Pressburger-slottet.

  Frokosten nyder vi om bord på skibet og herefter afsejling fra Bratislava mod Ungarn. Hele eftermiddagen og aftenen kan du slappe af og nyde faciliteterne om bord på skibet.

 • Dag 5: Kalocsa og pusztaen

  I løbet af natten er vi kommet et godt stykke syd for Budapest – helt ned til byen Kalocsa i Ungarns ”vilde vesten”.

  Vi besøger den store slette pusztaen, som er et landskabsområde med en jordbund overvejende bestående af sand. Puszta betyder ensomt sted eller græsningsland. På pusztaen skal vi opleve et imponerende hesteshow, hvor fantastisk dygtige ryttere viser deres blændende ridekunst på flotte, ungarske heste.

  Området er også kendt for produktion af paprika, og derfor besøger vi et paprikamuseum, inden vi om eftermiddagen vender tilbage til skibet. Eftermiddagssejladsen går nordpå gennem Ungarn med retning mod den fascinerende hovedstad Budapest, hvortil vi ankommer i løbet af natten.

 • Dag 6: Budapest - Donaus Perle

  Hele dagens program står på ophold i smukke Budapest, der har kælenavne som Donaus Perle og Østeuropas Paris.

  Den flotte og spændende ungarske hovedstad ligger på begge sider af Donau, og bydelene Buda og Pest er knyttet sammen af mange flotte og karakteristiske broer.

  På den store byrundtur med lokalguide skal vi opleve Borghøjen med Kongepaladset, den pragtfulde gotiske Matthiaskirke, Fiskerbastionen, Gellerthøjen, Heltepladsen, Parlamentet og Kædebroen.

  Efter frokost på skibet har du mulighed for at gå på opdagelse i hovedstaden på egen hånd. Efter middagen er der igen mulighed for på egen hånd at se nærmere på Budapest - eller du kan opleve et farverigt og flot folkloreshow* til kr. 350 (bestilles med rejsen).
  Skibet sejler først videre omkring midnat.

  *Aftenarrangement med folkloreshow i Budapest kr. 350. Varighed: 2 timer.
  Vi kører med bus til et teater i centrum af byen, hvor du skal opleve et traditionelt ungarsk show, som bringer dig på tværs af alle Ungarns regioner gennem folklore, sigøjnerdans og musik. Retur til skibet med bus.

 • Dag 7: Esztergom - Ungarns gamle hovedstad

  Vi sejler hele natten og ankommer først på dagen til den gamle ungarske hovedstad Esztergom, som ligger på grænsen til Slovakiet. Donau adskiller praktisk talt de to lande fra hinanden. Esztergom kan prale af en imponerende katedral – Ungarns største romersk-katolske kirke, som vi naturligvis skal besøge.

  Byen byder generelt på mange store arkitektoniske oplevelser. Den 500 meter lange bro Mária Valéria forbinder Esztergom med den slovakiske by Stúrovo. Broen blev indviet i 1895, men har været ødelagt to gange siden, senest under 2. verdenskrig af de tyske tropper. Først i 2001 blev broen genopbygget, og det skete med tilskud fra EU.

  Ved middagsmad sejler vi videre vestpå gennem Ungarn mod Østrig, hvor du kan slappe af i skibets lounge og måske nyde et glas vin.
  Om aftenen holder vi gallamiddag på skibet.

 • Dag 8: Kejserbyen Wien

  Først på dagen ankommer vi til Wien. Vi har hele dagen i musikkens og livsglædens by, som du allerede har besøgt og måske endda savnet.

  Der er flere forskellige muligheder at tilbringe dagen på. Du er velkommen til at gå med Gislevs rejseleder på nye opdagelser i byen, eller du udforske Wien på egen hånd, shoppe og nyde en god kop kaffe på en af byens mange caféer.

  Du kan også tilkøbe skibets udflugt til Hofburg og Sisi Muséet, inkl. entré, transport og lokal engelsktalende guide. Varighed ca. 3 timer. Kr. 400. Bestilles sammen med rejsen.

  Hofburg er det tidligere kejserlige palads og vinterresidens under Habsburg-dynastiet, og blev bygget op som et befæstet slot i det 13. århundrede. Siden 1946, har det været det officielle sæde for den østrigske præsident.

  Dette østrigske magthus rummer et væld af kunstgallerier og prestigefyldte samlinger og fortæller historien om bl.a. kejser Joseph II som i disse lokaler udarbejdede sit revolutionære reformprogram.

  Vi traver op ad kejserens trappe, for at komme til Sisi muséet, som strækker sig over 6 værelser. Muséet giver en fascinerende indsigt i kejserinde Elisabeths officielle og private verden. Du besøger også de mondæne lejligheder og et får et indblik i den livsstil som østrigs mest berømte kejserlige par førte.
  Efter udflugten, køres du tilbage til skibet.

  Det er naturligvis tilladt at blive om bord på skibet, i en liggestol på soldækket eller med en god bog på terassen eller i loungen.

  Om aftenen er der mulighed for at deltage i en vidunderlig, klassisk wienerkoncert med musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johan Strauss og andre kendte komponister. Koncerten skal tilkøbes ved bestilling af rejsen og koster kr. 645 inkl transport. Varighed: 2,5 time.

  Vi kører med bus fra skibet til Kursalon Hübner (Kursalon Wien), hvor koncerten finder sted. Der spilles berømte valsemelodier som tager dig tilbage til Franz Josephs og Sisi-æraen. Den første halvdel af koncerten er dedikeret til Mozarts kompositioner og anden halvdel til Strauss.

  Orkestret består af 8-13 musikere, to sangere og to dansere. I pausen serveres der en gratis drink (appelsinsaft eller mousserende østrigsk vin). Retur til skibet med bus. Gislevs rejseleder deltager.
  Skibet ligger i Wien natten over.

 • Dag 9: Hjemrejse med fly, Wien - København

  Efter nogle dejlige dage er sejladsen på Donau slut. Vi forlader skibet efter morgenbuffeten, og kører med bus til lufthavnen i Wien.

Mere om rejsen

NYHED - Donau krydstogt med fly og ekstra god tid i Wien.

Velkommen til en stor rejseoplevelse og et behageligt ophold om bord på MS Beethoven. Gennem Donaus flotte landskaber sejler vi i et tempo, hvor sjælen kan følge med. Med dansk rejseleder og lokalguider er du sikret optimalt udbytte og information på din rejse.

Vi oplever det overdådige og imponerende barokkloster Stift Melk, og den smukke Wachau-dal, med middelalderbyen Dürnstein og de høje grønne vinmarker der omkranser Donau. Derefter går turen videre mod Bratislava i Slovakiet. Byens spændende og charmerende miljø oplever vi på byrundturen, hvor vi ser nærmere på det hyggelige centrum og de historiske bygninger.

I Ungarn besøger vi Kalocsa, som er landets ”vilde vesten”. På den store slette kaldet pusztaen skal vi til et hesteshow med blændende ridekunst. Vi har også en hel dag i den ungarske hovedstad Budapest, og her besøger vi blandt andet markedshallen, Fiskerbastionen, Gellerthøjen, Matthiaskirken og Kædebroen.

På grænsen til Slovakiet ser vi nærmere på den tidligere ungarske hovedstad Esztergom med den imponerende katedral, inden vi sejler videre til den østrigske hovedstad Wien. Her tager vi på byrundtur i kejserbyen og ser bland andet Hofburg, Operaen og Stephansdom.

Krydstogtet på Donau rummer mange spændende oplevelser i tre forskellige lande. Nyd det høje serviceniveau, de gode kahytter og den afslappende tilværelse med All Inclusive.

Skib

 • Dag 2-9

  MS Beethoven

  Elegant skib med en indbydende atmosfære, fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge.

  MS Beethoven blev renoveret i 2010. Skibet kan rumme 180 gæster 90 kahytter.

  På hoveddækket ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet. De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten imens du spiser.

  På midterste dæk finder du loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk, kan du slappe af i en liggestole og beundre landskabet.

  3 kahytskategorier:
  A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med fransk balkon / store vinduer der åbnes til siderne.
  M: Dobbeltkahyt på øverste dæk med vindue der åbnes til siderne.
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue (kan ikke åbnes)

  Alle kahytter er ca. 13. kvm. med 2 separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden.Giv venligst besked ved bestilling såfremt I ønsker dette.

  Læs evt. mere om skibet her.

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Entréer og ekstra udflugter

  Stift Melk € 15,50. 
  Domkirken i Bratislava ca. € 2. 
  Pusztashow i Ungarn € 25. 
  Domkirken i Esztergom € 3.

  Aftenarrangement med folkloreshow i Budapest kr. 350. Varighed: 2 timer.
  Vi kører med bus til et teater i centrum af byen, hvor du skal opleve et traditionelt ungarsk show, som bringer dig på tværs af alle Ungarns regioner gennem folklore, sigøjnerdans og musik. Retur til skibet med bus.
   
  Hofburg og Sisi Museum, Wien kr. 400. Varighed 3 timer.
  Inkl. entré, transport fra skibet tur/rt. og lokal engelsktalende guide.

  Aftenarrangement med wienermusik i Wien kr. 645. Varighed: 2,5 time.
  Vi kører med bus fra skibet til Kursalon Hübner (Kursalon Wien), hvor koncerten finder sted. Der spilles berømte valsemelodier som tager dig tilbage til Franz Josephs og Sisi-æraen. Den første halvdel af koncerten er dedikeret til Mozarts kompositioner og anden halvdel til Strauss. Orkestret består af 8-13 musikere, to sangere og to dansere. I pausen serveres der en gratis drink (appelsinsaft eller mousserende østrigsk vin). Retur til skibet med bus. 

  Alle ekstra udflugter skal bestilles med rejsen, senest 45 dage før afrejse.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forplejning om bord

  Opholdet på skibet er med morgenbuffet og serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.
  Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice, kaffe og te) til måltiderne om bord er inkluderet, og der er fri bar fra kl. 10 - 23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, du medbringer.

 • Tilkøb

  Aftenarrangement i Budapest med folkloreshow kr. 350.
  Udflugt til Hofburg og Sisi Museum i Wien kr. 400.
  Aftenarrangement med wienermusik i Wien kr. 645.
  Bestilles med rejsen.

 • Tillæg

  Enkeltværelse/-kahyt kat. B kr. 3.800.
  Kahyt i kategori A kr. 1600 pr. person.
  Kahyt i kategori M kr. 1.200.
  Afbestillingsforsikring er 15% af rejsens pris.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Valuta i Ungarn

   I Ungarn betales med Forint. Kreditkort kan anvendes som betaling mange steder, men det er en god idé også at medbringe kontanter. Om bord på skibet afregnes i Euro eller med kreditkort, der accepteres Visa og Mastercard. Eventuelle drikkepenge på skibet afregnes i kontanter. 

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu