Italiens Grønne Hjerte

Oplev Toscana og Italiens Grønne Hjerte med med erfaren rejseleder - En Gislev succes på 23. år.

 
 

SÆRTILBUD: ENKELTVÆRELSE UDEN TILLÆG PÅ ALLE AFGANGE. 
Populær busrejse til Toscana - Italiens Grønne Hjerte. Her har kunstnere fra hele verden boet for at lade sig inspirere af landskabet, kunsten og kulturen. 6 nætter midt i det skønne Toscana og alle herlighederne. Flot busrejse over 10 dage - nyd dit ophold i Toscana.


 • SÆRTILBUD SPAR kr. 365 - KØB HELE UDFLUGTSPAKKE  HJEMMEFRA TIL kr. 795
 • Udflugt til Firenze med lokalguide er inkluderet
 • Enkeltværelse uden tillæg
 • 5-stjernet moderne bus med ekstra god benplads
 • Udflugt til Firenze med lokalguide og Assisi inkluderet

 

Med i prisen:

 • 10 dages busrejse
 • Ophold i værelse med bad og toilet
 • 9 x morgenmad
 • 8 x middag heraf 5 x med et glas vin eller øl, 
 • Rejseleder
 • Udflugt til Firenze og Assisi, 
 • 5-stjernet moderne bus med ekstra god benplads.

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse uden tillæg i begrænset antal.  Værelse med balkon: Kr. 500 per person (begrænset antal). Afbestillingsforsikring: Kr. 340. Udflugtspakken hvis bestilt hjemmefra: Kr. 795 (udflugt til Cortona med frokost, Rom, Pienza med vinsmagning og Toscansk aften)


Se også rejseguide-film om Umbrien, Toscana og Rom.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Rom, Firenze og toscanas bølgende landskaber

Italienernes kærlighed til, og passion for kunst, mad og vin kan ikke andet end smitte af på denne vidunderlige rejse. Chianciano Terme, kurbyen som er kendt for sine helbredende mineralvande og termalbade, danner rammen om dit ophold i Toscana. I byen finder du et stort udbud af forretninger, restauranter, caféer, parker og en hyggelig gammel bydel. Inkluderet i rejsen er byrundtur i Firenze, hvor vores lokalguide fortæller om denne smukke by. Vælg udflugten til Cortona, og nyd de pragtfulde toscanske landskaber og den vidunderlige udsigt, inden vi byder på en lækker frokost i byen. Lad dig føre tilbage i tiden, når vi besøger Den Evige Stad Rom, med de store seværdigheder og maleriske Pienza, en flot renæssanceby kendt for sine Pecorino-oste. Glæd dig til at møde danske Janne, som livligt fortæller om de lækre Montalcino-vine med efterfølgende smagsprøver. I år er udflugten til Assisi, i regionen Umbrien, ikke mindst kendt for den Hellige Frans af Assisi, inkluderet. Du kan tilkøbe udflugter enkeltvis, eller vælge at købe den fordelagtige udflugtspakke. Med 23 års erfaring kan vi garantere, at du får det bedste rejseudbytte. Tag med, smag duft og nyd evigt skønne Toscana.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1. Tidlig afrejse fra Danmark til overnatning i Sydtyskland.

Dag 2. Gennem det naturskønne Østrig til Norditalien.
Oplevelser allerede på anden dagen. Ophold i den hyggelige by Vipiteno i Sydtyrol. Overnatning ved Verona.

Vipiteno Italien Pause Europabrücke

 

Dag 3. Forførende Firenze. Igennem de smukke landskaber til Firenze – hovedstaden i Toscana.
Se byen med de mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler: Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken Santa Maria del Fiore, Dåbskapellet, Uffizigalleriet og den gamle Guldsmedenes Bro - Ponte Vecchio. Byrundtur i den gamle bydel med dansk lokalguide. Sidst på dagen ankomst til Grand Hotel le Fonti hvor du bor de kommende 6 nætter. Udflugten er inkluderet.

Firenze Italien Firenze Toscana

 

Dag 4. Til fri disposition og Toscansk Aften.
Du kan shoppe, slappe af, gå en tur i den flotte park Acqua Santa eller besøge kurbadet Termali Sensorali. Når vi er i Toscana, skal vi naturligvis opleve en Toscansk Aften i hyggelige omgivelser. Vi kører ud til en restaurant i middelalderbyen Sarteano, hvor vi nyder en lækker toscansk menu med vin ad libitum. Udflugtspris: kr. 250.

 

 

Dag 5. Cortona med frokost.
Der venter en dejlig dag med mange ”grønne” oplevelser. Vi kører ad de små veje til Cortona – en af hovedbyerne i det gamle Etrurien med udsigt over dalen Val di Chiana. Nyd den hyggelige by Cortona,  med de mange gamle stræder, små indbydende butikker og ikke mindst den vidunderlige udsigt. På Ristorante Tempero byder Alessandro og Mara på en dejlig frokost. Udflugtspris inkl. frokost: Kr. 250.

Cortona Terrasse Cortona Italien Toscana Frokost

 

Dag 6. Marked i Chianciano Terme og eftermiddagstur til Assisi.
Chianciano Termes gamle bydel med smalle gader og et hyggeligt torv er typisk italiensk, og danner kontrast til byens moderne hoteller. Det lokale marked hver onsdag formiddag er et besøg værd. Her handler både de lokale og turisterne. Om eftermiddagen arrangerer vi en halvdagsudflugt til Assisi beliggende på toppen af et bjerg, med spændende seværdigheder, og fyldt med historier om den hellige Frans af Assisi. Byrundtur i byen. Udflugten er inkluderet.

Assisi udflugt

 

Dag 7. Rom - ”Den evige Stad”.
Byrundturen med dansk lokalguide er fremragende til at få et godt overblik over Rom. I en kombination af kørende og gående byrundtur til mange af de store seværdigheder, giver vi dig et optimalt indtryk af de smukke og kendte monumenter i Den evige Stad.  Undervejs fortæller vores danske lokalguide via audioguides /høretelefoner om mange af de arkitektoniske perler og om Romernes storhedstid. Vi ser bl.a.  Colosseum, Forum Romanum, Den Spanske Trappe, Trevifontænen, Piazza Navona (kendt som romernes udendørs dagligstue med hyggelig og intim atmosfære), Pantheon og St. Agnese. Naturligvis har vi tid til at holde pauser undervejs, og der er ligeledes en frokostpause med tid på egen hånd. Udflugtspris: Kr. 425.

Rom Italien Rom Italien

 

Dag 8. Pienza og vingård.
Udflugt til den maleriske by Pienza, der blev grundlagt af Pave Pius II. Pienza er en udsøgt renæssanceby med meget smuk arkitektur,  kendt for sine ”Pecorino-oste” og for optagelserne til TV-serien ”Bryggeren”. Toscana er indbegrebet af gode Chianti og Montepulciano vine. Vi besøger danske Janne, som fortæller om vinfremstilling og sit liv i Toscana, og vi får lejlighed til at smage den lokale vin. Udflugtspris inklusiv vinsmagning: Kr. 235.

Pienza og vingård Italien vinsmagning

 

Dag 9. Tidlig afrejse fra Toscana.
Gennem Østrig til overnatning i Sydtyskland.

Dag 10. Ankomst til Danmark først på aftenen.

Hotel

 

 

Overnatningshotel i Norditalien

Pænt hotel. Alle værelser med bad/ toilet, tv, telefon og aircondition.

Grand Hotel le Fonti, Chianciano Terme.

Flot hotel, beliggende centralt i byen. Alle værelser med bad og toilet, hårtørrer, telefon, værdiboks, minibar og tv. Hotellet har restaurant, bar, elevator, terrasse og gratis wi-fi i lobby.


Se hotellets hjemmeside: http://www.lefontigrandhotel.com/en/hotel/

 

Værd at vide

Vejret
Vi bor inde i landet med et dejligt varmt klima - også på forårs- og efterårsafgangene.

Valuta
Euro. €1 = ca. kr. 7,50

Udflugter: Byrundture foregår til fods og nogle i lidt stejle gader.

Indkøb: Keramik og andet kunsthåndværk, tøj, sko, vin, olivenolie, kulinariske specialiteter.

Entréer: Er eksklusive. Entré til de fleste museer: € 5 - 15 

Buskvalitet: 5-stjernet, moderne bus med ekstra god benplads

Praktiske informationer
 

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 Euro. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som bestå af forskellige slags brød, pålæg, juice osv

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio: Ost.

Dolce: Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort


 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
21-09-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandItaliens grønne HjerteRing til os5.498,-Mere information
12-10-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandItaliens grønne HjerteRing til os5.498,-Mere information