Skip to main content

Busrejse til André Rieu koncert i Maastricht

-
Vi bor på Hotel Van der Valk Heerlen

Valsekongen André Rieu - for livsnydere

Tag med på en busrejse til Holland, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane i Maastricht med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals. På denne rejse bor vi på det skønne Hotel Van der Valk, i Heerlen.

Glæd dig til

 • En stortslået koncert med valsekongen André Rieu og det berømte Johan Strauss Orkester
 • Ophold på lækkert 4-stjernet hotel i Heerlen
 • Busrejse med oplevelser i Valkenburg og Maastricht

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 3 x middag
 • Udflugter jf. program
 • Koncertbillet kategori 3
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Mere om rejsen

Vi skal opleve André Rieu på hjemmebane, hvor torvet Vrijthof i Maastricht endnu en gang bliver forvandlet til en kæmpe romantisk open air-koncert. Nyd stemningen med gæstesolister, lysshow, humor og musik for både ung og gammel. Også denne gang bliver André Rieu ledsaget af det verdenskendte Johann Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og musicals. Det bliver svært at sidde stille til koncerten.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Vi mødes i bussen hvor rejselederen byder velkommen. Herfra starter vi vores rejse sammen til Heerlen i Sydholland. Undervejs holdes der løbende pauser og der kan i bussen købes drikkevarer. Vi kører sydpå gennem Tyskland, og ankommer sidst på eftermiddagen til vores 4-stjernede hotel Van der Valk.

 • Dag 2: Koncert med Andre Rieu

  Efter morgenmaden kører vi til byen Valkenburg, der indbyder til en spadseretur blandt de kønne huse. De fleste bygget af lysegule limsten, hentet i byens bjerg. Her kan du besøge de interessante klippehuler, Gemeentegrot samt byens gågader med hyggeligt caféliv.

  Denne aften spiser vi en tidlig middag, inden vi kører mod Maastricht for rejsens højdepunkt; koncert med André Rieu. Koncerten starter kl. 21 og varer ca. 2,5 time.

  Når koncerten slutter kører vi retur til Heerlen til vores skønne hotel.

 • Dag 3: Oplev Maastricht

  Efter morgenmaden kører vi mod Maastricht for at opleve mere af byen. Vi tager på en byrundtur i den gamle bydel, hvorefter der vil være tid på egen hånd.

  Her kan du gå på opdagelse i den gamle by og måske nå lidt shopping, en frokost eller en dejlig sejltur på floden Maas.

  Herefter retur til Hotel Van der Valk i Heerlen.

 • Dag 4: Hjemrejse

  Med den dejlige koncertoplevelse og nogle hyggelige dage i bagagen forlader vi Holland efter morgenmaden. Hen på aftenen ankommer vi til Danmark.

Hotel

 • Dag 2-4

  Hotel Van der Valk, Heerlen

  Hotel Van der Valk i Heerlen - et lækkert hotel der byder på ro og velvære. Hotellet ligger i byen Heerlen tæt på grønne områder. På hotellet forefindes swimmingpool til fri afbenyttelse. Dertil kan der købes adgang til hotellets wellness område med forskellige saunaer, hvor hver sauna er unik.

  Hotellet er særligt kendt for deres formidable forplejning i tilhørende flotte restaurant og bar.

  Læs mere om Hotel Van der Valk

  AirconditionJa
  BarJa
  FitnessrumJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wellness områdeJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.
  Gemeentegrotterne: ca. €9. 
  Sejltur på floden Maas: Ca. €10.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Koncert

  Koncerten starter kl. 21.00, og slutter kl. 23.30. Mulighed for at købe mad og drikke i pausen. 2 storskærme. I tilfælde af regn udleveres regnslag. 

  Rejsen er inklusiv billetter i kategori 3 - sektion B3/B1.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.998.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu