Skip to main content

Busrejse til Sydholland

-
Enkeltværelser uden tillæg

Sydholland for solorejsende

Del drømmen er Gislevs slogan – og det er utvivlsomt skønt at dele rejseoplevelser med venner og familie. Men måske er du i den situation, at dem du kender, ikke elsker at rejse lige så meget som du gør. I så fald er denne nyhed måske det helt rigtige. Kort sagt er dette rejsen til dig, der rejser alene, men som ønsker at være i godt selskab med andre solorejsende. På rejsen er der lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med spændende udflugter, hvor vi samles om forskellige aktiviteter. Glæd dig bl.a. til ølsmagning i Valkenburg, vinsmagning i Maastricht og chokolade-smagning i Bruxelles. På vores gode Walram Hotel venter der 4 nætter med rigtig god forplejning og service i top. På rejsens 3. dag kommer hotellets musiker og hygger med lidt god musik. Bemærk at enkeltværelse er uden tillæg på denne rejse.

Glæd dig til

 • Bo centralt i hyggelige Valkenburg på dejligt hotel med halvpension
 • Hver aften er der inkluderet et glas øl/vin eller vand til middagen
 • Inklusive byrundtur til nærliggende Maastricht samt vinsmagning
 • Udflugt til Bruxelles inklusive byrundtur og chokoladesmagning
 • Oplev Valkenburgs største klippehule efterfulgt af ølsmagning

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • 4 x 1 glas øl/vin eller vand
 • Entré til klippehulen i Valkenburg
 • Ølsmagning i Valkenburg
 • Udflugt til Maastricht
 • Vinsmagning
 • Udflugt til Bruxelles
 • Chokoladesmagning
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til charmerende Valkenburg

  Vi mødes i bussen, hvor rejselederen byder velkommen og vi starter vores rejse sammen til Valkenburg i Sydholland. I bussen kan der købes drikkevarer og der holdes passende pauser undervejs.

 • Dag 2: Klippehule og ølsmagning i Valkenburg

  I hyggelige Valkenburg tager vi hen og ser de berømte klippehuler, hvor byens indbyggere skjulte sig i 10 dage under 2. verdenskrig, mens tyskerne og amerikanerne sloges udenfor. Med et lille vogntog kører vi ind i de enorme huler og ser bl.a. de flotte dekorationer på de gule limstensvægge.

  Efterfølgende venter der en hyggelig ølsmagning på en af de lokale beværtninger.

  Entré til klippehule samt ølsmagning er inkluderet.

 • Dag 3: Bruxelles og belgisk chokolade

  Tag med på udflugt til Belgiens flotte hovedstad Bruxelles. Glæd dig til at opleve centrum med de kønne huse, smalle stræder og de kendte seværdigheder som f.eks. den berømte statue Manneken Pis, kongeslottet samt den imponerende plads Grand Place. Belgien er kendt for udsøgt chokolade og besøget i Bruxelles fuldendes derfor med en skøn chokoladesmagning.

  Udflugten er inkluderet.

 • Dag 4: Udflugt til Maastricht samt vinsmagning

  I dag kører vi til den hyggelige by Maastricht med toppede brosten, bymur og gamle middelalderbygninger. Byen ligger blot 13 km fra Valkenburg. Her er der inkluderet en byrundtur.

  Efter besøget i Maastricht kører vi til en nærliggende vingård. Her samles vi om en vinsmagning og hører om de gode vine.

  Udflugten er inkluderet.

  Om aftenen er kommer hotellets faste musiker og hygger om gæsterne med musik og sang.

 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Efter en skøn rejse til Holland i godt rejsefællesskab kører vi gennem Tyskland og retur til Danmark.

Mere om rejsen

Gislev har gennem mange år sendt hundredvis af glade gæster til Walram Hotel i Valkenburg. Hotellets centrale beliggenhed i skønne Valkenburg, danner en helt perfekt ramme for denne spændende nyhed. Her lægges i høj grad vægt på et godt rejsefællesskab og naturligvis interessante udflugter – alle med et strejf hyggeligt samvær når vi samles om forskellige smagninger. Vel tilbage på Walram Hotel, nyder vi godt af den gode forplejning og der er inkluderet et glas øl/vin eller vand til middagen. På rejsens dag 4 kommer hotellets hus-musiker og spreder god stemning. Dette er kort sagt en rejse fuld af hyggeligt samvær med andre solo-rejsende.

Hotel

 • Dag 1-5

  Hotel Walram

  Vores gode hotel gennem mange år danner en god ramme om denne rejse til det sydlige Holland. Hotellet ligger centralt i Valkenburg med kanaler og mange flotte gamle huse. En kort spadseretur fra hotellet findes byens gågader med god stemning og hyggeligt miljø. På hotellet forefindes swimmingpool (kan være under renovering), sauna, gårdhave, bar og restaurant. Hotellet er kendt for sin gode forplejning og venlige personale.

  Læs mere om Hotel Walram

  BarJa
  Indendørs swimmingpoolBemærk: Swimmingpoolen kan være under renovering
  RestaurantJa
  SaunaJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
07-10-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland og FynMere end 85.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Entréer

  Entréer til alle nævnte aktiviteter og seværdigheder er inkluderet.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Klima

  Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. Det hollandske klima er generelt lidt lunere end det danske. Læs mere her

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelser er uden tillæg.
  Afbestillingsforsikring kr. 265.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu