Forår i Sydholland 2018

Forårsrejse til Holland med blomster, Bruxelles og Maastricht

Spændende busrejse til Sydholland med udflugter til blomsterparken Keukenhof, Bruxelles og Maastricht

  • Busrejse til Holland med enkeltværelser uden tillæg
  • Bo centralt i hyggelige Valkenburg på godt hotel med halvpension
  • Bruxelles med Grand Place og den berømte statue Manneken Pis
  • Udflugt til den imponerende blomsterpark Keukenhof, der står i fuldt flor
  • Historiske Maastricht med hyggelig sejlads på floden Maas
  • Oplev klippehulen Gemeentegrot med spændende historie og flot udsmykning


Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 5 dages busrejse med ophold i dobbeltværelse, 4 x morgenmad, 4 x middag, udflugt til Bruxelles, udflugt til blomsterparken Keukenhof (eksklusiv entre), rejseleder samt gebyr til Rejsegarantifonden.

Rabat for 3. voksne person i 3 sengs-værelse: Kr. 100

Tillæg: Enkeltværelser uden tillæg (begrænset antal). Afbestillingsforsikring: Kr. 205. Udflugt til Maastricht og Gemeentegrot: Kr. 200 (EUR 27). Entré til Keukenhof: cirka €14 (betales på rejsen)


Se klip om Keukenhof:

Pris fra 3.698,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

  • 5 dages busrejse
  • Ophold med halvpension
  • Enkeltværelse uden tillæg
Bestil rejse

Om rejsen

Kør foråret i møde på denne spændende rejse til det sydlige Holland. Det gode Hotel Walram ligger i Valkenburg nær de charmerende gågader. Den gamle slotsruin knejser højt over byens huse, hvoraf størstedelen er bygget af lysegule limsten hentet i Gemeentegrotterne i byens bjerg.

Keukenhof betyder køkkenhave. Havens oprindelige formål var netop at forsyne Keukenhof Slot med bl.a. krydderurter. Holland er verdens største blomstereksportør og siden 1949 har egnens producenter af løgblomster, fremvist deres flotteste sorter og varianter i parken Keukenhof. Store gamle træer, vandløb og søer danner en flot ramme om de 7 millioner løgblomster. Bemærk: Udflugten til Keukenhof er en heldagsudflugt - der er 235 km hver vej.

Bruxelles. Blot 130 km fra Valkenburg ligger Bruxelles. Byen var, sammen med Amsterdam, hovedstad for kongeriget Nederlandene helt frem til Belgiens selvstændighed i 1830. Bruxelles historiske centrum ved Grand Place har bevaret sin oprindelige charme – selv om byen i dag oser af international atmosfære.

Maastricht, der ligger ved bredden af floden Maas, er nok mest kendt for at være stedet, hvor Maastricht-aftalen blev underskrevet i 1991. Det historiske centrum med smalle gader, toppede brosten, bymur og gamle middelalderbygninger vidner om, at Maastricht er en af Hollands ældste byer.

Gemeentegrotterne. Under 2. verdenskrig skjulte Valkenburgs indbyggere sig i hulerne i 10 dage, mens tyskerne og amerikanerne sloges udenfor. I 1979 blev der indrettet permanent beskyttelsesrum med toiletfaciliteter og senge til 15.000 mennesker. Lokale kunstnere har gennem tiden udsmykket væggene i klippehulerne.

Billeder

Dag for dag

REJSENS HØJDEPUNKTER


Blomsterparken Keukenhof. Europas have er med sine 32 hektar verdens største blomsterpark. De smukke omgivelser danner en flot rammer om forårets bebudere og intet sted i verden finder man flere løgblomster samlet på et sted. Ingen tvivl om at dette bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. For besøgende er Keukenhofs millioner af tulipaner, påskeliljer, hyacinter og fresier en flot, farvestrålende og velduftende oplevelse. Udflugt er inkluderet, dog ekskl. entré til blomsterparken på ca. €16. Bemærk: Udflugten til Keukenhof er en heldagsudflugt - der er 235 km hver vej.

Keukenhof Foraar  Foraar Keukenhof


Bruxelles. På dagens udflugt til Belgiens hovedstad skal vi naturligvis hilse på den lille nøgne dreng: Manneken Pis, der er Bruxelles vartegn. Se også kongeslottet, det flotte rådhus, de kønne huse samt labyrinten af smalle stræder der fører op til Grand Place, der ikke uden grund er på UNESCOs Verdensarvsliste. På vej tilbage til Valkenburg besøges Atomium, den 100 m høje stålkonstruktion fra Verdensudstillingen i 1958. Inkluderet ekskl. entréer.

Bruxelles Grand Place  Atomium


Maastricht og Gemeentegrotterne. Kun 13 km fra Valkenburg ligger perlen Maastricht. Gående byrundtur i det historiske centrum samt hyggelig sejltur på floden Maas. I Valkenburg besøges Gemeentegrots spændende netværk af 70 km underjordiske gange. Kørende rundvisning forbi både beskyttelsesrum og imponerende udsmykninger udført af lokale kunstnere. Udflugt inklusiv sejltur i Maastricht og entré til klippehuler: kr. 200 (€ 27). (I vores Stærke katalog er der desværre en fejl. Udflugten står som inkluderet prisen).

Maastricht sejltur  Vægmalleri i klippehule

Hotel

Walram Valkenburg Sydholland  Walram Valkenburg værelse

Det komfortable Hotel Walram danner en god ramme om denne rejse til det sydlige Holland. Hotellet ligger centralt i Valkenburg med kanaler og mange flotte gamle huse bygget af de karakteristiske lysegule limsten. En kort spadseretur fra hotellet findes byens gågader med god stemning og hyggeligt miljø. På hotellet forefindes elevator, swimmingpool, sauna, gårdhave, bar og restaurant. Hotellet er kendt for sin gode forplejning og venlige personale.  Opholdet er med halvpension.

Hotel Walram
Walramplein 37
6301 DC  Valkenburg a/d Geul
The Netherlands

Se hotellets hjemmeside: www.hotelwalram.nl

 

 

Værd at vide

Valuta
Euro. € 1 = ca. kr. 7,50.

Entréer i ca.-priser
Keukenhof: € 16. 

Bemærk at temperaturen i Gemeentegrotterne er 12 grader.

Buskvalitet: 4-stjernet, moderne bus med god benplads og mange andre faciliteter.

Få tilskud: Gratis over Storebælt i egen bil eller 50% tilskud til tog, bus, færge og indenrigsfly. Kontakt Gislev for nærmere information.

Bemærk: Udflugten til Keukenhof er en heldagsudflugt - der er 235 km hver vej.

Ud og hjem
1. dag: Gennem Tyskland til det sydlige Holland. Indkvartering for 4 nætter på Hotel Walram. 5. dag: Gennem Tyskland med ankomst til den Danmark midt på eftermiddagen.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

Godt nyt til alle busgæster!

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
29-03-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandForår i SydhollandMere end 83.898,-BestilMere information
06-04-2018Bus fra Jylland og FynForår i SydhollandMere end 83.698,-BestilMere information
10-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Forår i Sydholland33.898,-BestilMere information
14-04-2018Bus fra Jylland og FynForår i SydhollandMere end 83.898,-BestilMere information
18-04-2018Bus fra Jylland og FynForår i SydhollandRing til os3.898,-Mere information
22-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandForår i SydhollandRing til os3.898,-Mere information