Skip to main content

Nyt flodkrydstogt fra Amsterdam til Køln

-
Hollands historiske havnebyer og livsnydelse på MS Princess

Flodkrydstogt i det gamle Holland

Tag med på et skønt sommerkrydstogt fra Amsterdam og Hollands historiske havnebyer til Køln i Tyskland. Vi stiger ombord på bussen i Sjælland, tager færgen fra Gedser til Rostock og kører videre til Amsterdam, hvor vores krydstogtskib venter på at tage os på en historisk rejse til fortidens Holland.

Vi spoler tiden tilbage til dengang, hvor fragtskibe fra Det Forenede Ostindiske Kompagni sejlede frem og tilbage til det fjerne Østen med alverdens varer og skabte et boom i den hollandske økonomi. Det 17. århundrede var blomstringstiden for den hollandske guldalder, og vi dykker ned i denne historiske periode på byrundture i havnebyerne Enkhuizen, Kampen og Hoorn, der alle nød godt af velstanden fra de glade handelsdage. Vi slentrer forbi gamle byporte, købsmandshuse og historiske havnefronter, besøger spændende museer og nyder den maritime stemning, der har hersket i byerne siden storhedstiden for flere hundreder år siden. På femtedagen sejler vi længere ind i landet til besøg i den flere tusind år gamle by Nijmegen, hvorefter Rhinfloden fører os tilbage til nutiden og vores slutdestination Køln.

Helpension og herlige dage til søs

Vi sejler med det komfortable skib MS Princess, der gennemgik en større renovering i 2020. Her bor vi i gode, komfortable kahytter fordelt over skibets tre dæk, mens vi med vores inkluderede helpension kan glæde os til at få serveret god mad i restauranten og sippe friske drinks i baren. Vi rejser om sommeren, så vi kan næppe dy os for at tilbringe god tid på skibets store soldæk, hvor du fra liggestolen kan nyde udsigten til landskaberne og det rindende vand.

Glæd dig til

 • Et dejligt ophold ombord på det komfortable MS Princess
 • Byrundture i Enkhuizen, Kampen, Hoorn og Nijmegen
 • Hyggelig gallamiddag ombord på skibet
 • En fascinerende tidsrejse tilbage til den hollandske guldalder
 • Oplev det autentiske Holland på inkluderet udflugt til vindmøller og hyggelige fiskerlandsbyer

Inkluderet i rejsens pris

 • Helpension på skibet
 • Velkomstdrink på skibet
 • Kaffe/te på skibet
 • Byrundtur i Enkhuizen og besøg på Zuiderzee Museum
 • Byrundtur i Kampen
 • Byrundtur i Hoorn
 • Udflugt med bus i det nordlige Holland
 • Byrundtur i Nijmegen
 • Færge Gedser-Rostock t/r
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program. Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord. Turen kan være krævende for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig.

 • Dag 1: Med færge fra Gedser til Rostock og ankomst til Amsterdam

  Efter alle er blevet samlet op på Sjælland, kører bussen til Gedser, hvorfra vi tager færgen til Rostock. Vi fortsætter mod Hamborg og videre til den hollandske hovedstad Amsterdam, hvor vi ankommer hen ad eftermiddagen. Her går vi ombord på vores flodkrydstogtskib MS Princess, hvor besætningen byder os på en velkomstdrink- og middag på skibet, der bliver vores flydende hjem i de kommende dage.

  Om aftenen er der tid til, at du på egen hånd kan gå på opdagelse i Amsterdam og evt. slentre en tur langs de hyggelige kanaler.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag på skibet.

  Med færge fra Gedser til Rostock og ankomst til Amsterdam
 • Dag 2: Fra Amsterdam til Enkhuizen

  Vi stævner ud tidligt om morgenen fra Amsterdam og sætter kursen nordpå mod Enkhuizen.

  Farvandet ud for Amsterdam har en både dramatisk og fascinerende forhistorie. Tidligere lå Amsterdam og områdets mindre havnebyer ud til en stor indsø ved navn Zuiderzee, men på grund af talrige oversvømmelser, der kostede store skader og menneskeliv, opførte man i 1900-tallet dæmninger for at komme katastroferne til livs. Først blev dæmningen Afsluitdijk bygget for at afskærme mod vandet fra Nordsøen, og senere kom dæmningen Houtribdijk til som en vanddeler i det inddæmmede vand. Det resulterede i de to ferskvandssøer Markemeer og IJsselmeer, og det er dem, vi skal sejle på i rejsens første fire dage.

  Om formiddagen ankommer vi til Enkhuizen, der ud over at være en livlig havneby også er spækfyldt med historie og referencer til det 17. århundrede, hvor Det Forenede Ostindiske Kompagni var en global magtfaktor med handel i Østen. I selskab med rejselederen går vi på opdagelse i byen, hvor hundreder af år gamle varehuse, værksteder og monumenter vidner om byens glorværdige fortid.

  Vi ser bl.a. byens vartegn, byporten Drommedaris fra det 16. århundrede, som tidligere var en del af byens forsvarsmur, og et sted, hvor man kunne holde øje med, hvem der sejlede ind og ud af havnen. Derudover besøger vi friluftsmuseet Zuiderzeemuseum (entré betales lokalt. Ca. € 10). Her følger vi de hyggelige brostensgader og passerer undervejs over hundrede historiske bygninger, gamle postkontorer, varehuse, smede og meget andet, der var faste bestanddele af fortidens sprudlende handelsby. Indenfor finder vi desuden en imponerende samling af gamle træskibe, der vidner om hollændernes talent og traditioner for skibsbyggeri.

  Efterfølgende får du tid til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. Især er det værd at slå et smut forbi et af de historiske havneområder og virkelig fornemme den maritime atmosfære.

  Om aftenen samles vi om en middag på skibet.

  Måltider inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

  Fra Amsterdam til Enkhuizen
 • Dag 3: Cigarer og kogger i Kampen

  Vi siger farvel til Enkhuizen og sejler tidlig morgen over IJsselmeer til byen Kampen, hvor vi ankommer om formiddagen. Her venter endnu en spændende dag med oplevelser i en vibrerende havneby med en fornem historie inden for handel og søfart.

  Denne gamle hansestad nyder godt af sin idylliske placering ud til IJssel-floden, der har sit udløb netop her. Samtidig er Kampen rig på middelalderlig charme og gamle bygningsværker, og byen er kendt for at have en af Hollands bedst velbevarede gamle bydele. Vi følger rejselederen på gåben gennem de historiske gader, der slanger sig mellem købmandshuse, byporte og tårne, hvoraf nogle har stået her siden 1100-tallet. Vi ser også byens ikoniske bro med de fire gyldne hjul på toppen samt den store gotiske St. Nicholas-kirke, der med sit elegante ydre og høje kirkespir rager godt op over hustagene og den rindende flod.

  Efter byrundturen får du tid til at gå på opdagelse på egen hånd i byen. Du kan blandt andet besøge koggeværftet ved IJssel-floden og blive klogere på de klassiske fragtskibe, der var altafgørende for den nordeuropæiske handel under middelalderen. Her kan du også se skibet Kamper Kogge, der er blevet bygget ved hjælp af datidens teknikker og materialer.

  Kampen var tidligere kendt som en rigtig cigarby med over hundrede cigarproducenter, men i dag er der blot én tilbage af slagsen; De Olifant. Stedet producerer omkring 80.000 cigarer hver uge, og her kan du bl.a. se verdens længste cigar.

  Du har også mulighed for at tilbringe dagen på skibet, hvor vi samles igen til middag, inden skibet lægger fra kaj klokken 20.00.

  Måltider inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

  Cigarer og kogger i Kampen
 • Dag 4: Historiske Hoorn og udflugt til Nordholland

  I dag sejler vi tilbage ud i IJsselmeer-søen og videre over i Markermeer-søen til byen Hoorn, hvor skibet ankommer tidlig morgen.

  Hoorn ligger få kilometer fra Enkhuizen, som vi besøgte på dag 2, og efter morgenmaden tager vi på byrundtur i byen, der ligesom sin naboby spillede en stor rolle for Det Forenede Ostindiske Kompagni. Det var en af selskabets vigtigste havnebyer, og den er kendt for sit virvar af handelshuse og bygningsværker fra dengang, hvor fragtskibe drog ud på verdenshavene og hjembragte krydderier, te, silke, porcelæn og meget andet fra det fjerne Østen.

  Efterfølgende kan du slappe af hjemme på skibet, gå på opdagelse i Hoorn eller tage med på en inkluderet udflugt i det autentiske Holland, der gemmer sig i smørhullet mellem Hoorn og Amsterdam. Vi kører til Zaanse Schans, hvor vi ud til vandvejene ser de gamle vindmøller og træhuse, der bl.a. huser træskomagere, ostebutikker og væverier. Du får tid til at kigge dig om i butikkerne og evt. besøge en af de gamle vindmøller (entré købes lokalt). Turen går også til byen Edam, kendt for de milde, kugleformede oste af samme navn, samt fiskerlandsbyen Volendam, der frister med et skønt havnemiljø med farverige byhuse ud til vandet. Vi runder også landsbyen Marken på en lille ø i Markermeersøen, der siden midten af 1900-tallet har været forbundet med fastlandet via en dæmning. Alt i alt en spændende udflugt med masser af ægte hollandsk stemning og kort køretid mellem oplevelserne.

  Er der tid efterfølgende, eller vælger du at blive hjemme i Hoorn, er der også meget at opleve på egen hånd i den kulturholdige by. Ligesom Enkhuizen og Kampen er byen rig på historiske monumenter, murstensbygninger i hollandsk renæssancestil og velrenommerede museer som Westfries Museum. Er du arkitekturinteresseret, kan du se nærmere på højdepunkter som forsvarstårnet ved havnen, den centrale plads med det pragtfulde, gamle vejehus samt byens sidste byport fra 1578 med det næsten lige så gamle hus bygget på toppen.

  Efter en halv dag i Hoorn letter skibet anker og sejlere videre kl. 15.00.

  Måltider inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

  Historiske Hoorn og udflugt til Nordholland
 • Dag 5: Byrundtur i Nijmegen

  Det er blevet tid til et sceneskift. Derfor tager vi i dag afsked med søerne Markemeer og IJsselmeer og sejler i stedet ad bugtende vandveje længere ind i landet til byen Nijmegen, hvor vi ankommer om natten.

  Efter en god nats søvn og morgenmad på skibet følger vi rejselederen på en byvandring i byen, der med sine over 2.000 år på bagen er en af Hollands ældste. Nijmegen ligger billedskønt ud til Waal-floden, og ud over sine mange rekreative muligheder, der tiltrækker cykel-, vandre- og svømmeentusiaster fra nær og fjern, byder den også på en charmerende gammel bydel, der bugner af kultur og historie.

  Nijmegen er et skønt bekendtskab, uanset om du er til shopping, kunstgallerier, museumsbesøg eller en god blanding af det hele, og på byvandringen introducerer rejselederen os for byens mest interessante sider.

  Klokken 13 samles vi på skibet til videre sejlads gennem de hollandske landskaber. Vi sejler afsted på floden Waal, der senere bliver til Rhinen, som fører os det sidste stykke over grænsen til Tyskland. Undervejs nyder vi en gallamiddag ombord med god mad, musik og hyggeligt samvær.

  Måltider inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

  Byrundtur i Nijmegen
 • Dag 6: Hjemrejse fra Køln til Sjælland

  Skibet ankommer til Køln tidligt om morgenen. Vi nyder en sidste morgenmad ombord, før vi tager afsked med skibet, sætter os til rette i bussen og begynder busrejsen mod Rostock. Herfra tager vi færgen til Gedser, inden vi kører det sidste stykke til vores hjembyer på Sjælland.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet.

  Hjemrejse fra Køln til Sjælland

Skib

 • Dag 1-6

  MS Princess by Amadeus

  De pragtfulde tyske skibe fra Amadeus er ejet af den østrigske familie Lüftner, som har mere end 40 års erfaring på Europas floder. Dette rederi sætter en ære i gæstfrihed, komfort og kvalitet. Du kan se frem til et behageligt og afslappende flodkrydstogt i meget rummelige og moderne kahytter.

  Skibet, som er fra 2006, gennemgik en omfattende renovering i 2020. MS Princess har i alt 78 kahytter fordelt over tre dæk - Haydn, Strauss og Mozart.

  I skibets flotte restaurant serveres morgenmad, frokost og middag. Her forkæles du med en række lækre retter fra det lokale og internationale køkken, tilberedt af skibets kokke.

  Fra skibets panoramabar kan du nyde udsigten og en forfriskende drink. Om aftenen er her en hyggelig stemning og en blanding af god live-musik samt temaaftener. Her samles skibets gæster ofte efter en dag med oplevelser og udflugter.

  På skibets store soldæk finder du komfortable liggestole, udendørs aktiviteter og et afskærmet område, hvorfra du kan nyde den pragtfulde udsigt over floden. Skibet har desuden et moderne fitnessområde og en wellness afdeling, til fri afbenyttelse.

  3 kahytskategorier:
  Mozart: Dobbeltkahyt på øverste dæk med skydevindue og fransk balkon.
  Strauss: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med skydevindue og fransk balkon.
  Haydn: Dobbeltkahyt på hoveddæk med vindue med begrænset udsigt (vinduet kan ikke åbnes).

  Alle kahytter er ca. 15 m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, tv, værdiboks, minikøleskab, telefon, aircondition. Der tilbydes dobbeltseng eller to enkeltsenge.

  Bemærk, at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Forplejning om bord:
  Ophold om bord på skibet er inklusive helpension. Stor morgenmadsbuffet, flere-retters velsmagende frokost samt en skøn middagsbuffet inspireret af det lokale-og internationale køkken. Herudover serveres der eftermiddagskaffe, te og kage samt en lille natmad

  Bemærk, at drikkevarer til frokost og middag ikke er inkluderet. I skibets restaurant og barer finder du et bredt udvalg af forskellige sodavand, kaffe/te, juice, øl, lokale vine samt drinks og cocktails.

kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Fast plads i bussen på rejser skabt i samarbejde med NILLES Rejser

  Når du bestiller din rejse hos Gislev, kan du altid købe fast plads i bussen. På vores rejser skabt i samarbejde med NILLES Rejser, som tilfældet er med denne rejse, gælder følgende priser for fast plads i bussen:

  • 0-4 dage: Kr. 80
  • 5-7 dage: Kr. 150
  • 8 eller flere dage: Kr. 230


  Fast plads gælder, fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen.

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Køre- og hviletid

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-og hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Strauss kahyt, midterste dæk kr. 1.000. pr. person.
  Mozart kahyt, øverste dæk kr. 1.900. pr. person.

  Enkeltkahyt/-værelse. OBS – kun på forespørgsel.

  Afbestillingsforsikring er 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Tilskud på busrejser fra Sjælland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Sjælland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu