André Rieu koncert i Maastricht

-
Busrejse med oplevelser i Maastricht

André Rieu i Maastricht

Tag med på en busrejse til Maastricht, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik, og stykker fra kendte musicals.

Glæd dig til

 • En stortslået koncert med valsekongen André Rieu og det berømte Johan Strauss Orkester
 • Ophold på lækkert 4-stjernet hotel - centralt beliggende i Maastricht
 • Busrejse med oplevelser i Maastricht
 • Dansk rejseleder

Dagsprogram

 • Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Vi kører gennem Tyskland til middag og overnatning på godt hotel.

 • Dag 2: Velkommen til Maastricht og en storslået koncert

  Efter morgenmad kører vi gennem Sydholland til Maastricht, som ligger flot ved floden Maas. Vi er nu nået til Andrè Rieus hjemby og selvfølgelig skal vi gennem det historiske centrum.

  Vi kommer ligeledes forbi hans nuværende hjem, hans slot og studie. Vi kommer også til den kæmpestore plads Vrijthof, hvor vi skal opleve koncerten om aftenen. Hen på eftermiddagen ankommer vi til vores dejlige hotel. Her står værelserne klar for de næste 2 nætter på det dejlige Hotel Crowne Plaza Maastricht.

  Denne aften middag på hotellet for dem som har tilkøbt hjemmefra. Om aftenen den store oplevelse, koncert med André Rieu.

 • Dag 3: Oplev Maastricht

  Vi begynder dagen med en byrundtur i den gamle bydel, hvorefter der vil være tid på egen hånd. Her kan du gå på opdagelse i den gamle by og måske nå lidt shopping og en frokost.

  Om eftermiddagen kan du opleve Maastricht fra vandet, hvor du har mulighed for deltage i en afslappende sejltur (ca. € 10). Om aftenen tid på egen hånd til at nyde den spændende by.

 • Dag 4: Hjemrejse

  Med den dejlige koncertoplevelse i bagagen rejser vi fra Maastricht efter morgenmaden. Vi kører gennem Holland og Tyskland tilbage til Danmark.

Mere om rejsen

Vi skal opleve André Rieu på hjemmebane.

Torvet Vrijthof i Maastricht bliver endnu en gang bliver forvandlet til en kæmpe romantisk open-air koncert. Nyd stemningen med gæstesolister, lysshow, humor og musik for både ung og gammel.

Også denne gang bliver André Rieu ledsaget af det verdenskendte Johann Strauss Orkester. Sammen spiller de, fantastiske valse, operetter, klassisk musik og musicals. Det bliver svært at sidde stille til koncerten.

Hotel

 • Dag 2-4

  Crowne Plaza Hotel Maastricht

  Vi skal bo to nætter på Crowne Plaza Hotel Maastricht. Hotellet ligger direkte ud til floden Maas, i centrum af Maastricht. Der er en dejlig terrasse foran hotellet, hvor vi, hvis vejret tillader det, kan nyde en kop kaffe og udsigten over floden og byen. Hotellet har restaurant, og opholdet er med morgenmad.

  Alle værelser er med bad og toilet, minibar, værdiboks, TV, air condition og gratis internet.

  AirconditionJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelsernes skal overholdes.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.
  Sejltur på floden Maas: Ca. € 10.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen, husk at der betales med kontanter.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

 • Koncert

  Koncerten starter kl. 21.00 og slutter kl. 00.30. Mulighed for at købe mad og drikke i pausen. 2 storskærme. I tilfælde af regn udleveres regnslag. Vi går fra hotellet til koncerten og der er ca. 15 minutter gang.

  Vi kan tilbyde billetter i kategori 3 i sektion B3.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.650.
  Enkeltværelse med udsigt til floden kr. 2.100. 
  Dobbeltværelse med udsigt til floden kr. 250 pr. person.
  Afbestillingsforsikring kr. 160.

  Middag søndag aften i Maastricht:  Det er muligt at tilkøbe en buffet/middag til kr. 325 pr. person.
  Dette gøres ved bestilling af rejsen.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.