André Rieu i Maastricht, Hotel Walram

Vi bor i Valkenburg på Hotel Walram

 Festlig rejse med koncert med André Rieu.

Tag med på en busrejse til Holland, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane i Maastricht med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals.

 • En stortslået koncert med valsekongen André Rieu og det berømte Johan Strauss Orkester.
 • Ophold på godt hotel i Valkenburg.
 • Busrejse med oplevelser i Valkenburg og Maastricht.
 • Dansk rejseleder.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • 3 x middag
 • Koncertbillet kategori 3
 • Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse kr. 598.

Bestil rejsen

Pris fra 4.298,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Koncertbillet
 • 3 x halvpension
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Oplev André Rieu i Maastricht

Vi skal opleve André Rieu på hjemmebane, hvor torvet Vrijthof i Maastricht endnu en gang bliver forvandlet til en kæmpe romantisk open-air koncert. Nyd stemningen med gæstesolister, lysshow, humor og musik for både ung og gammel. Også denne gang bliver André Rieu ledsaget af det verdenskendte Johann Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og musicals. Det bliver svært at sidde stille til koncerten.

Vi bor i den hyggelige by Valkenburg, blot en halv times kørsel fra Maastrict, hvor der også er tid til at spadsere rundt i byen, de kendte grotter, samt nyde en frokost på en af de mange caféer.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark

Vi kører sydpå og ankommer sidst på dagen til vores overnatningshotel.

Dag 2: Ankomst til Valkenburg og en storslået koncert i Maastricht

Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke gennem Holland, langs floden Maas og ankommer til Valkenburg, hvor vi skal bo de næste 2 nætter. Her kan vi nyde en frokost og se os om i den hyggelige by og de berømte grotter, bl.a. Gemeentegrot.
Denne aften spiser vi en tidlig middag, inden vi kører mod Maastricht for rejsens højdepunkt; koncert med André Rieu. Koncerten starter kl. 21 og varer ca. 2,5 time. Når koncerten slutter kører vi retur til Valkenburg til vores gode hotel.

André Rieu koncert i Maastricht André Rieu koncert i Maastricht

Dag 3: Oplev Maastricht

Efter morgenmaden kører vi igen mod Maastricht for at opleve mere af byen. Vi tager på en byrundtur i den gamle bydel, hvorefter der vil være tid på egen hånd. Her kan du gå på opdagelse i den gamle by og måske nå lidt shopping, en frokost eller en dejlig sejltur på floden Maas.  

Sejltur på floden Maas Maastricht

Dag 4: Hjemrejse

Med den dejlige koncertoplevelse og nogle hyggelige dage i bagagen, rejser vi fra Holland efter morgenmaden. Hen på aftenen ankommer vi til Danmark.

Hotel

Hotel Walram

Walramplein 37
6301 DC  Valkenburg a/d Geul

Vi skal bo to nætter på Hotel Walram i Valkenburg. Et populært hotel blandt Gislevs gæster gennem mange år. Hotellet ligger centralt i Valkenburg tæt på gågader, kanaler og de gamle charmerende huse. På hotellet forefindes swimmingpool, sauna, hyggelig gårdhave, restaurant og bar. Hotellet er særligt kendt for sit venlige personale og gode forplejning.

Værd at vide

Bus

Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg. Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke hvis børn rejser uden begge forældre.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V.Stikkontakter ligner de danske.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Gemeentegrotterne: ca. €9. Sejltur på floden Maas: Ca. € 10.

Klima

Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. Læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/holland/vejrudsigt-amsterdam-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Koncert

Koncerten starter kl. 21.00 og slutter kl. 00.30. Mulighed for at købe mad og drikke i pausen. 2 storskærme. I tilfælde af regn udleveres regnslag. 

Vi kan tilbyde billetter i kategori 3 i sektion B3/B1:

Oversigt over koncertområde:

Kreditkort

Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta

En euro er ca. 7,50 kr. (1/1 2021). Visakort kan bruges de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med til toiletbesøg m.m. Danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding.
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
09-07-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandRing til os4.298,-Mere information
16-07-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandRing til os4.298,-Mere information
23-07-2022Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland24.298,-Bestil rejsenMere information
29-07-2022Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland24.298,-Bestil rejsenMere information