Skip to main content

Flyrejse til Paris

-
Hold vinterferie i Europas mest charmerende storby

Vinterferie i Paris


Velkommen til Gislevs nyhed til Paris, hvor du nemt og bekvemt kommer frem med fly. Vi tager dig med på byrundture både med bus og i Metro til alle byens flotte attraktioner, populære kvarterer og brede boulevarder. Oplev malernes plads på Montmartre, den smukke udsigt fra Sacre Coeur, Eiffeltårnet, Latinerkvarteret, Notre Dame og meget mere. Du får mulighed for at tage med på aftentur til en hyggelig parisisk restaurant med efterfølgende sejltur på Seinen forbi alle de smukke oplyste seværdigheder.

Du har også god tid til fordybelse og egne oplevelser. Slap af på en af de utallige caféer, hvor pariserne mødes og udveksler de sidste nyheder. På hele rejsen har du Gislev rejseleder med til at råde og vejlede dig.

Glæd dig til

 • Byrundture med bus og til fods
 • Mulighed for hyggelig fællesspisning og sejltur på Seinen
 • Paris mange storslåede monumenter

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • Byrundtur i bus og til fods
 • Metrokort med 10 ture
 • Byrundture med Metro jf. program
 • Flybilletter
 • Bagage til check-in samt håndbagage
 • Transfer
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i anden rækkefølge.

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse til Paris - Byernes By

  I lufthavnen i Paris mødes vi af vores franske bus og chauffør, der kører os til hotellet nær Luxembourg Haven.

  Efter check-in på hotellet, mødes vi igen og rejselederen introducerer dig til byens Metro på en tur til Latinerkvarteret. Rejselederen viser rundt, og du får tid til selv at gå på opdagelse samt mulighed for at spise middag på egen hånd, inden vi mødes og kører retur med Metro til stationen nær hotellet.

  Snyd ikke dig selv for et besøg i den hyggelige lille boghandel Shakespeare and Company. Rejselederen er behjælpelig med tips og råd.

  Udflugt og Metro er inkluderet.

  Udrejse til Paris - Byernes By
 • Dag 2: Byrundtur til Champs Elysèes og Triumfbuen og meget mere

  Vores franske bus henter os på hotellet og kører til Place de la Concorde - en af byens mest imponerende pladser. Pladsen spillede en central rolle under den franske revolution, og det var her at blandt andre Marie Antoinette og Robespierre mistede hovedet i guillotinen.

  Nu er guillotinen erstattet af en 3300 år gammel egyptisk obelisk, der oprindeligt stod i Ramses Tempel i Luxor

  Videre ad Frankrigs mest berømte avenue Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og Stjernepladsen, hvor hele 11 gader mødes til La Grand Arche. Turen fortsætter til den futuriske bydel La Defense, hvor der bliver tid til at besøge den nye triumfbue af danske von Spreckelsen.
  Inkluderet, ekskl. entréer.

  Aftentur med middag og sejltur på Seinen:
  Denne aften har du mulighed for fællesspisning på et af Paris hyggelige brasserier. Efter en dejlig 2- retters middag kører vi til Pont d'Alma og stiger om bord på en af bådene og sejler på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler. Tilbage på land kører vi en stemningsfuld tur gennem Paris gader retur til vores hotel.
  Pris kr. 350 inkl. 2-retters middag med et glas vin og sejltur. Bestilles med rejsen.

  Byrundtur til Champs Elysèes og Triumfbuen og meget mere
 • Dag 3: Elegante stormagasiner og den imponerende Opera

  Vi tager med Metro direkte til kvarteret omkring Paris smukke Opera. Denne smukke og imponerende bygning fra 1875 stråler med dens guld og marmor og det berømte loft malet af selveste Marc Chagall.

  Rejselederen introducerer dig til de mange andre muligheder for besøg; bl.a. Madeleine-kirken, en af Paris mest imponerende kirker med stor historisk betydning, de elegante stormagasiner, Printemps og Galleries Lafayette eller måske frister et besøg hos parfumehuset Fragonard, hvor du kan blive indviet i parfumens verden og måske købe en ny duft med hjem.

  Du har resten af dagen på egen hånd.

  Udflugten er inkluderet, ekskl. entréer.

  Elegante stormagasiner og den imponerende Opera
 • Dag 4: Eiffeltårnet og skønne Montmartre

  Med Metro direkte til området omkring Eiffeltårnet. Vi ankommer tidligt, så der er tid til at komme op i tårnet, skulle du ønske dette.

  Herfra fortsætter vi med Metroen til det livlige Montmartre hvor Van Gogh, Hemingway og mange andre kunstnere har levet og hentet inspiration. Gående rundtur til mesterværket Sacre Coeur, der blev bygget for at sone byens synder. Det er en af byens bedste gratis oplevelser, og udenfor sørger lovende kommende musikere for underholdningen, mens man kan nyde en kølig øl på trappen og den vidunderlige udsigt ud over byen.

  Nærved ligger malernes plads Place du Tertre, hvor de lokale kunstnere konstant er i gang med at male portrætter eller stemningsbilleder fra Montmartre. Gør som pariserne og slå dig ned på en cafe. Her får du fri adgang til hele denne herlige folklore – C´est la vie.

  Du får tid til at opleve det hele på egen hånd.

  Udflugten er inkluderet, ekskl. entréer.

  Eiffeltårnet og skønne Montmartre
 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Efter morgenmaden bliver vi hentet af vores bus og kører til lufthavnen og vores fly retur til Danmark efter en dejlig vinterferie i Paris.

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
03-02-2025Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 86.798,-Bestil
17-02-2025Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 86.798,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Boghandlen Shakespeare & Company

  Boginteresserede må ikke gå glip af den legendariske boghandel Shakespeare & Company, der er beliggende ved Latinerkvarteret nær Notre Dame på 37 rue de la Bûcherie. Den engelsksprogede boghandel har ikke skiftet udseende i mange år. I nederste etage finder du nye og gamle bøger fra gulv til loft.

  På den øverste etage finder du biblioteket med en samling af gamle og klassiske bøger, som du er velkommen til at læse imens du slapper af i de historiske omgivelser. Der er løbende arrangementer med oplæsninger og debatter.

  Se mere på shakespeareandcompany.com

 • Bus

  Fransk bus med aircondition.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Byens bedste is

  Byens bedste is finder du ved Berthillion på øerne i Seinen mellem Notre Dame og Hotel de Ville - nærmere betegnet på øen Ile St. Louis. Bertillion byder på ikke mindre end 70 smagsvarianter. Isbutikken finder du på 29-31 Rue Saint-Louis en l'Île. På begge sider ligger her sjove og gode forretninger med tøj, delikatesser og andet godt. Sidestræderne virker øde men lad dig ikke snyde. Øen er en lille landsby i storbyen og en af byens dyreste adresser.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. 

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Metro

  Rejselederen orienterer om brug af metro og køb af billetter.
  Vi har inkluderet et Metrokort med 10 ture – yderligere Metrobilletter er for egen regning.

  Man kan fylde kortet op i alle Metrostationer ligesom man gør med det danske Rejsekort.

  Der er flere Metrostationer i nærheden – de ligger mellem 750 meter og 1,2 km. fra hotellet.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Sikkerhed i Paris

  Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retningslinjer.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.498.

  Afbestillingsforsikring: 7% af rejsens pris. 

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse fra Københavns Lufthavn 

  Mødetid kl. 08.15
  Afrejse med Air France AF 1751 kl. 10.15 med ankomst til Paris kl. 12.15
  Hjemrejse med Air France AF 1850 kl. 12.20 med ankomst til København kl. 14.15
  Der serveres en lille snack om bord.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere om Paris?

  Gislevs vidende rejseledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

  Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
  Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende 
  Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris

  Byens officielle hjemmeside – kan også læses på engelsk: en.parisinfo.com

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu