Skip to main content

Firmarejse til Hamborg i VIP-bus

-
industri, spektakulær arkitektur og ”hippe” kvarterer

Hamborg er kun nogle timer væk, og den ottende største by i Europa er en spændende blanding af rå industri, spektakulær arkitektur og ”hippe” kvarterer med store muligheder inden for kunst, kultur og gastronomi.

Hop ombord på vores eksklusive VIP-bus, og kør til Hamborg på omkring fire timer. Bussen er udstyret med de bedste faciliteter, så rejsen bliver så bekvem som muligt. Der er bl.a. et loungeområde bagerst i bussen, et fadølsanlæg, en vinkøler, tre fladskærme og et toilet. Bussen er ideel for jer, der gerne vil udnytte rejsetiden til at holde møder, lave teambuildings øvelser eller blot ønsker bedre komfort med mulighed for at komme hinanden ved.

Hamborg:

Den 1200 år gamle Hansestad Hamborg er Tysklands næststørste by, og den er mere populær end nogensinde. Byen er i rivende udvikling med en af verdens største havne, omfattende handel og industri samt et stort udvalg af butikker, gode restauranter og et væld af kulturelle udbud. Hamborg er en af de grønneste byer i Europa, og det charmerende havneområde er under fornyelse med byens nye vartegn – den spektakulære Elbphilharmonie som juvelen. Denne smukke arkitektoniske bygning står i flot kontrast til de gamle pakhuse omkring havnen. Næsten halvdelen af byens areal består af vand, og med 2500 broer har Hamborg flere broer end Amsterdam, London og Venedig tilsammen. Udover at være en rig by med flotte designerbutikker og moderne bygninger er der sket en genoplivning af ældre og mere alternative kvarterer som fx St. Pauli-kvarteret, hvor spændende kunst- og kulturtilbud ligger side om side med hyggelige barer og restauranter.

Hamburg er en levende by, der er et besøg værd året rundt.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu