Nytår i Dubai - 1 nat du aldrig glemmer

NYHED 9 dages rejse til Dubai og Abu Dhabi

Gislev Dubai-Gislev

9 dages varm og spændende nytårsrejse til Dubai og Abu Dhabi. Nytår i Dubai og hotel med privat strand i Abu Dhabi.
En unik oplevelse når nytåret skydes ind over Dubais skyline, samt afslapning på 5 stjernet hotel i Abu Dhabi.

 • Med Emirates store Airbus A 380 til 9 dages oplevelser i Arabien.
 • Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder hele vejen.
 • 3 nætter på lækkert 5-stjernet hotel i Abu Dhabi.
 • Et hav af oplevelser i et behageligt tempo


Med i prisen:

 • 9 dages flyrejse til Dubai og Abu Dhabi
 • 5 nætter på godt 4-stjernet hotel i Dubai
 • 3 nætter på lækkert 5-stjernet hotel i Abu Dhabi
 • 8 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 6 x middag (bl.a. ørkensafari barbecue samt Al Dawaar restaurant på Hyatt Regency med 360 grader udsigt over Dubai)
 • 5 stjernet nytårsmiddag (kl.22:00 - 01:00) inkl. ubegrænset juice & vand samt 2 timers fri bar
 • Nytårs dhow cruise fra Dubais creek til golfen.
 • Byrundture i Dubai og Abu Dhabi
 • Udflugt til Sharjah
 • Ørkensafari med 4WD og barbecue middag
 • Lokalguide
 • Dansk rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 5.850. Afbestillingsforsikring kr. 1.470.  

3 pers. værelse: Rejser I fx. 2 voksne + 1 barn, så kan vi forespørge på en ekstra opredning i Jeres dobbeltværelse.

Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus og Billund på forespørgsel

Status:
Ring til os

Om rejsen

 

I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.). Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. På en byrundtur, en ørkensafari med barbecue og det helt særlige nytårsaften-cruise på en traditionel træ-dhow. Sharjah, ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad.

Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit.

Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer. Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!

Nyd de lækre faciliteter på det 5-stjernede hotel i Abu Dhabi.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Fly fra København til Dubai med Emirates Airlines i den store flotte Airbus A380.
Ankomst lige før midnat i Dubai, og transfer til vores hotel, der ikke ligger langt fra lufthavnen. 5 overnatninger på det 4-stjernede Royal Continental Hotel Deira. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Dag 2: Dagen til fri disposition og ørkensafari med barbecue.
Den første del af denne dag kan man benytte til at besøge byen på egen hånd, shoppe – eller lige hvad man har lyst til. Senere på dagen kører vi på 4WD ørkensafari med grill-middag. Vi kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen, hvor vi ser de mange farver og former, sand kan have. Du får chancen for at opleve den fantastiske solnedgang i ørkenen. I en typisk teltlejr kan du ride på kamel, ryge vandpibe eller få en flot hennatatovering inden  barbecue med mavedanser og arabisk dans som en festlig afslutning på denne dejlige dag. Inkluderet.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Ørkensafari Dubai

Dag 3: Byrundtur i Dubai.
Morgenmad på hotellet. Klokken 09:00 ca. starter dagens udflugt, som giver et indtryk af de store kontraster, som Dubai byder på. Vi assisteres af vores lokale guide, som viser os den gamle og den nye by. Vi ser det historiske og det moderne - det eksotiske og det magiske. Turen går forbi Palmen med Atlantis Resort, Dubai Marina Skyline, Jumeirah Beach og ét af Dubais vartegn - Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel, bygget på en menneskeskabt ø. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, og kører langs denne for at besøge de forskellige Souks – de typiske arabiske tekstil-, krydderi- og guldmarkeder. Udflugt til Dubai Museum samt den historiske bydel Al Fahidi, også kendt som Bastakiya. En fascinerende byrundtur med mange kontraster, i et afslappet tempo. Udflugt og entré til museet er inkluderet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.  Middagen serveres på Hotel Hyatt Regency, med 360 grader udsigt over Dubai Skyline.

Dubai by night

Dag 4: Udflugt til Sharjah.
Sharjah er udnævnt til UAE’s kulturelle hovedstad og er fyldt med unik islamisk arkitektur. Vi besøger bl.a. Islamisk museum og Den Blå Souk. Vi kommer forbi den spektakulære rundkørsel med Koranen omgivet af flot arkitektur, inden vi gør et kort stop ved King Faisal moskeen. Inkluderet. Benyt evt. eftermiddagen i Dubai til at købe souvenirs, nyde poolen eller besøge de dejlige strande ved Dubai. Rejselederen kan være behjælpelig med forslag til aktiviteter. Om aftenen nyder vi en orientalsk middag i den gamle bydel i Dubai. 
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Sharjar Dubai

Sharjah er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad

Dag 5: Nytårsdag og aften.
Morgenmad på hotellet og derefter er dagen fri til egne fornøjelser. Har du lyst til at se mere af byen, shoppe på guldmarkedet eller se nærmere på det store indkøbscenter hotellet ligger i nærheden af. Du har også mulighed for at tage med rejselederen på en ekstraudflugt, fx til Burj Khalifa, Dubai Marina eller måske besøge Dubais Venedig hvor vi kan sejle en tur med en dhow på Den Arabiske Golf ved Palmen. I Dubai Marina kan du gå en tur langs vandet og der er mulighed for at nyde en lækker frokost. Rejselederen oplyser nærmere om mulige udflugter på dag 2.
Bemærk at nogle attraktioner, butikker og lign. kan lukke tidligere end normalt pga. nytåret, og sæt gerne ekstra god tid af tid at komme rundt i byen, pga. mere trafik.
Vi samles sent om aftenen på vores hotel, og kører hen hvor vi skal gå om bord på aftenens helt store oplevelse - et nytårscruise på en traditionel træ-dhow. Vi sejler fra Dubai Creek ud i golfen, hvorfra et spektakurlær nytårsfyrværkeri ved midnat vil lyse himlen op over Dubai skyline. Vores cruise sejler fra kl. 22:00 - 01:00. Der serveres en skøn nytårsmiddag med ubegrænset juice & vand samt 2 timers fri bar. Der er sørget for masser af underholdning, live musik, DJ og traditionelle dansere. 1 etage er dedikeret til dansegulv. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Dubai Gislev Rejser

Tag eventuelt med rejselederen på en ekstra udflugt til lille Venedig.

Dag 6: Abu Dhabi byrundtur og overnatning i Abu Dhabi
Cirka 2 timers kørsel fra Dubai ligger hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. På vejen passerer vi Yas Island, Yas Marina og/eller Jebel Ali Port og Free Zone, som huser verdens største menneskeskabte havn, og vi kommer forbi den smukke Sheik Zayad Bin Sultans moske, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Du får et pragtfuldt indtryk af byen, når vi kører ad strandpromenaden Corniche. Udflugten og entré til Sheik Zayad moskéen inkluderet.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

gislev

Dag 7 - 8: Slap af på vores lækre hotel
Det er helt oplagt at bruge de sidste 2 dage på at nyde det 5-stjernede centrale hotel i Abu Dhabi. Rejselederen kan også være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f.eks. shoppingtur i Abu Dhabi, Al Ain med frokost eller det legandariske Ferrrari World med frokost. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 Ferrari World Abu Dhabi Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene

Du har også muligheden for at deltage i ekstra udflugter. Her Ferrari World og Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene.

Dag 9: Hjemrejse.
Tidlig transfer til Dubai og med Emirates Airlines direkte til Københavns lufthavn. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmadspakke fra hotellet samt forplejning i fly.

Hotel

Godt 4 stjernet hotel i Dubai:

Royal Continental Hotel Deira
Dubai
www.royalcontinentalhotels.com


Hotellet ligger i Deira Distriktet ved den gamle bydel i Dubai, i gå afstand til indkøbscentret
Deira City Center. Alle værelser med bad/toilet, telefon, satellit-TV, minibar, værdiboks, gratis wi-fi, hårtørrer og aircondition. Hotellet har elevator, restaurant, lounge, motionscenter og udendørs swimmingpool. 

NB - Dette hotel serverer ikke alkohol i deres bar og restaurant, men det er tilladt at medbringe til sit værelse.

gislev gislev


Fantastisk 5 stjernet hotel i Abu Dhabi:
Bab Al Qasr
Abu Dhabi
www.babalqasr.com


Dette 5 stjernede hotel har en af ​​hovedstadens største private strande, en overdådig marokkansk spa samt topmoderne fitnesscenter, hvilket giver gæsterne mulighed for at slappe helt af. Der er desuden en skøn udendørs pool og solterrasse. Hotellet har flere restauranter med forskellige køkkener, barer, kaffebar, elevator, gratis wi-fi. Beliggenheden i Abu Dhabi betyder at der er kort til f.eks. avenuen ved Ethiad Towers og Corniche promenaden. 

 

Værd at vide

Husk at der i den arabiske verden er stor forskel på venstre og højre hånd. Den venstre regnes for uren – brug derfor den højre så meget som muligt. Det er særdeles uhøfligt at vise/vende sine fodsåler mod andre. Sid derfor med fodsålerne i gulvet eller foldet ind under dig. Fysisk udtryk for hengivenhed som kyssen og krammen er ikke velset i det offentlige rum.

Alkohol:
Alkohol kan være dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer. Visse hoteller sælger eller serverer ikke alkohol - f.eks. Royal Continental Hotel Deira. Hotellet tillader dog at man som gæst medbringer alkohol til sit værelse. Bemærk: Der serveres som udgangspunkt ikke alkohol på Dhow Dinner Cruise. Det er muligt der lokalt kan ændres til en dhow med bevilling.

Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året, eksempelvis under Ramadanen I emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud.

Elektricitet
Er den samme som i Danmark 220V. Stikket er engelsk med tre ben. Adapter er nødvendig.

Ekstra udflugter
Rejselederen vil undervejs kunne tilbyde forskellige udflugter, som er valgfri at deltage i. Der er typisk tid til disse ekstra oplevelser på dag 2 eller 5 (tilpasset nytårs-afgangen).
De lidt større oplevelser (Burj Khalifa, Al Ain og Ferrari World) tilbydes på alle Gislev Rejsers afgange, og bestilles/betales lokalt ved Jeres rejseleder, som sørger for det praktiske.
Jeres rejseleder tager ofte rundt til forskellige andre seværdigheder i både Dubai & Abu Dhabi, når der er arrangeret tid på egen hånd. Han/hun vil tilbyde de som har lyst, at tage med til fx. Dubais Marina, High noon tea på Burj Al Arab, Dubais venedig, shopping, besøg i Souk'erne, Louvre Muséet i Abu Dhabi eller noget helt andet/nyt.
 
Dubai tilvalgsudflugt og entréer:

- Burj Khalifa tour - fra USD 70. inkl. transport og entré (1 time på niveau 124-125, 456 meter oppe). Denne tur passer bedst ind dag 4 eller 5, hvor dagen er helt fri til egne oplevelser. Jeres rejseleder arrangerer denne tur, og vil præsentere muligheden for at købe billet til alle rejsende - senest dag 2. Som udgangspunkt tager rejselederen med til Burj Khalifa, mens efterfølgende aktiviteter står alle frit for.
Tag evt. videre til Mall of Emirates, kør tilbage til hotellet og slap af ved poolen eller hør rejselederen om hans/hendes videre færd.

- Dubai Akvariet - USD 65. inkl. entré.

- Ski Dubai, i Mall of Emirates - USD 85. inkl. entré, lån af skitøj, støvler og ski.

Abu Dhabi tilvalgsudflugt og entréer:

- Al Ain Tour - fra USD 130. inkl. transport, entréer, frokost, lokal engelsktalende guide (varighed ca. 8 timer). OBS - kræver min. 5 deltagere. Højdepunkter: Al Ain Zoo • Jebel Hafeet • Al Ain Museum • Al Ain Oasis • kamel markedet (entré købes særskilt hvis det ønskes)

- Ferrari World - USD 95 - entrébillet. NB - Al Raha Beach Hotel ligger tæt Ferrari World, og transport er derfor meget let & billigt.

NB: Vi tager forbehold for prisændringer, lukkedage og evt. særlige events som kan betyde lukkede veje/bydele/attraktioner.

Emirates - Oplev AIRBUS A380, fra øverste dæk - læs mere herunder. Vi oplever en stigende interesse for at sidde på økonomi klassen på øverste dæk (economy upper deck) på dette fantastiske fly til/fra Dubai. Oplevelsen er en mere rumelig kabine i en 2-4-2 sæde-konfiguration - en mere rolig kabine da der findes væsentligt færre sæder end på main deck - og så ikke mindst fornøjelsen i at sidde øverst i en AIRBUS A380. Læs evt. mere om at rejse med Emirates generelt samt deres økonomi klasse: https://www.emirates.com/dk/danish/experience/seating/

Se evt. et flysnit af den A380 som benyttes ml. København - Dubai - København: https://www.seatguru.com/airlines/Emirates_Airlines/Emirates_Airlines_Airbus_A380_Two_Class.php 1. flysnit viser main deck, hvor gæster samt rejseleder tildeles et sæde gratis (3-4-3 konfiguration). 2. flysnit viser upper deck, hvor der findes økonomi sæder fra række 24-39 ( 2-4-2 konfiguration ). Vejlende priser for tvillingesæder i højre eller venstre side af flyet: DKK 530.00 per sæde. Vejlende priser for midtersæder: DKK 380.00 per sæde. Oplys gerne ved køb af rejsen, såfremt I ønsker at booke sæder på upper deck samt i hvilken kategori (tvillinge eller midtersæder). Vi kan ikke garantere på forhånd at de ønskede sæder er ledige, men vi følger straks op så snart billetterne er udstedt (typisk 14-21 dage før afrejse). OBS! Skal bestilles min. 48 timer før afrejse og kan ikke refunderes eller ændres efter bekræftelse.

Fotografering
Ønsker man at fotografere mennesker, husk da at bede om tilladelse først. Husk at det ikke er velset at fotografere kvinder og dette kan skabe store problemer.

Klima
Januar - Marts: dagstemperaturer ml. 22-28 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.
Oktober - November: dagstemperaturer ml. 25-33 grader, nattemperaturer ml. 20-25 grader.
December/Nytårsrejsen: dagstemperaturer ml. 25-30 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.

Dubai & Abu Dhabi har et fantastisk klima i vores efterårs-og vintermåneder. Det tropiske ørkenklima giver mange soltimer og lidt regn. Temperaturen i dagstimerne er sjældent under 20 grader og gennemsnitstemperaturen ligger på 30 grader. Aftenerne er behagelige og nætterne kølige, med temperaturer ml. 15-20 grader. Dubai og Abu Dhabi er et af de mest sol- og varmesikre rejsemål du kan finde i efterårs-og vinterhalvåret.

Medicin
Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptmedicin er til en selv, og det det er derfor vigtigt at sørge for evt. dokumentation er i orden såfremt man bliver
bedt om at fremvise dette. Så længe man kan dokumentere, at ens receptpligtige medicin er til en selv og den i øvrigt medbringes i forsvarlige mængder, skulle der ikke være problemer ift. indrejse.
Medbring evt. den receptpligtige medicin i original emballage. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

Påklædning
Det er velset at være konservativt klædt på. d.v.s. med nederdel der går under knæet og lange bukser til herrer. Hvis man tager shorts på uden for hotellet, er det tilrådeligt at disse ligeledes går ned under knæet og at blusen ikke er ærmeløs eller nedringet. Husk at kvinder bærer tørklæde ved besøg i moskeer og på hellige steder og at både kvinder og mænd tager skoene af på disse steder. Armene skal også være tildækket. Mange restauranter og shopping centre har aircondition. Topløs (sol)badning er ikke accepteret hverken på hotellet eller på stranden.

Vi vedlægger i rejsedokumenterne en beskrivelse af korrekt påklædning ifm. besøg ved moskeer og lign. Se evt. mere på dette link http://www.szgmc.gov.ae/en/Home

Valuta og Kreditkort
Der kan veksles til lokal valuta, Dirham (AED). 100 AED = ca. 165 DKK i danske banker ( opdateret 18/04 2018). På de fleste hoteller kan man veksle fra USD eller EUR til AED. Internationale kreditkort kan bruges som betaling på de større hoteller og mange steder kan du hæve kontanter på dit kreditkort. Anerkendte kreditkort er: Visa, Mastercard, American Express og Diners.

Visum/Pas
Visum udstedes til max. 30 dage uden gebyr ved ankomsten til Dubai. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemrejse og du skal være i besiddelse af en returbillet. Du skal kunne bevise, du har midler nok til opholdet, og dit pas må ikke indeholde israelsk stempel. Rejsende med udenlandske pas skal, i god tid, på respektive ambassader undersøge om de skal søge visum nden afrejsen.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når du rejser uden for EU. Gislev Rejser forhandler Europæiske Rejseforsikring. Venligst bemærk at Europæiske har særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Flyv fra

Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus og Billund ( kan tilkøbes - spørg ved bestilling )

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og hjemkomst                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår også af informationsmateriale som sendes pr. mail ca. 10 dage før afrejse.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Dubai og Abu Dhabi