Nytår i Dubai - 1 nat du aldrig glemmer

10 dages rejse til Dubai og Abu Dhabi

Nytår i Dubai

10 dages nytårs-rundrejse med dansk rejseleder til Dubai og Abu Dhabi. En unik oplevelse er i vente, når nytåret skydes ind over Dubais berømte skyline og Burj Khalifa tårnet, og du oplever fyrværkeri-showet fra 1. række på Dubai Creek om bord det 5-stjernede Bateaux Dubai cruise.
Efter 5 nætter i Dubai kan du nyde 3 nætter på 5-stjernet hotel med privat strand, i Abu Dhabi.

 • Direkte fly til/fra Dubai og 5 stjernet nytårscruise i Dubai Creek
 • Oplev Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder hele vejen.
 • 3 nætter på lækkert 5-stjernet hotel i Abu Dhabi.
 • Et hav af oplevelser og seværdigheder i et behageligt tempo


Med i prisen:

 • 10 dages flyrejse til Dubai og Abu Dhabi
 • 5 nætter på godt hotel, nær den gamle bydel i Dubai
 • 3 nætter på 5-stjernet hotel med privat strand, centralt i Abu Dhabi
 • 8 x morgenmad
 • 6 x middag (bl.a. Al Dawaar restaurant på Hyatt Regency med 360 grader udsigt over Dubai)
 • 5-stjernet nytårscruise med Bateaux Dubai, inkl. 8 retters gourmet middag, fri bar, nytårs-champagne.
 • Oplev Dubais magiske nytårsfyrværkeri show, direkte fra Dubai Creek
 • Spændende byrundture i Dubai og Abu Dhabi
 • Udflugt og entré til Burj Khalifa observatoriedæk på 124-125 etage
 • 1/2 dags udflugt til Sharjah, den helligste by i UAE
 • Ørkensafari med 4WD jeep og barbecue middag
 • Lokalguidre
 • Dansk rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 5.998. Afbestillingsforsikring kr. 1.470.  

3 pers. værelse: Rejser I fx. 2 voksne + 1 barn, så kan vi forespørge på en ekstra opredning i Jeres dobbeltværelse.

Status:
Ring til os

Om rejsen

 

I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.). Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. Oplev også den hellige by Sharjah, der ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad.

Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter.
Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit.

Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer. Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Direkte fly fra København til Dubai.
Afrejse sen aften fra Københavns Lufthavn, med ankomst i Dubai den efterfølgende morgen. Måltider inkluderet denne dag: Ingen.

Dag 2: Ankomst Dubai og udflugt til Burj Khalifa tårnet.
Ankomst kl. 09.00 i Dubais internationale lufthavn. Vores lokalguide og bus står klar til at køre os direkte til Dubai Mall, da check-in på vores hotel først er muligt fra kl. 15.00. Dubai Mall ligger belejligt tæt ved Burj Khalifa, og her kan vi nyde en god morgenmad inden vi gør entré i verdens højeste menneskeskabte struktur, hvorfra du kan se Dubai fra foroven. En perfekt start og introduktion til denne storslåede by. Entréen er gældende til 1 times besøg på 124-125 etage. Forventet entré er kl. 12-13.00 ved Burj Khalifa og efterfølgende er der lidt tid til at spadsere rundt på promenaden ved de flotte springvand der omgiver tårnet. Vi returnerer efterfølgende til hotellet, for at checke ind på vores værelser. Bemærk at udflugten og entréen til Burj Khalifa er inkluderet, og du skal blot have tilmeldt dig hjemmefra når du bestiller rejsen.
Indkvartering for 5 nætter på Hyatt Place Al Waslder ligger fantastisk placeret nær Dubais gamle bydel. Beliggenheden er ideel for vores forløb i Dubai. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dag 3: Byrundtur i Dubai.
Morgenmad på hotellet. Klokken 09:00 ca. starter dagens udflugt, som giver et indtryk af de store kontraster, som Dubai byder på. Vi assisteres af vores lokale guide, som viser os den gamle og den nye by. Vi ser det historiske og det moderne - det eksotiske og det magiske. Turen går forbi Palmen med Atlantis Resort, Dubai Marina Skyline, Jumeirah Beach og ét af Dubais vartegn - Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel, bygget på en menneskeskabt ø. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, og kører langs denne for at besøge de forskellige Souks – de typiske arabiske tekstil-, krydderi- og guldmarkeder. Udflugt til Dubai Museum samt den historiske bydel Al Fahidi, også kendt som Bastakiya. En fascinerende byrundtur med mange kontraster, i et afslappet tempo. Udflugt og entré til museet er inkluderet.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. Middagen serveres på Hotel Hyatt Regency, med 360 grader udsigt over Dubai Skyline.

Dubai by night

Dag 4: Dubai på egen hånd - en hel dag til egne oplevelser eller tag med Gislevs Rejseleder på eventyr.
Har du lyst til at se mere af byen, besøge Dubai Theme parks, tage på stranden, shoppe i de spændende souks eller måske i det enorme Mall of Emirates, så er dagen fri til netop det du har mest lyst til. Har du lyst, er du også velkommen til at følges med vores rejseleder rundt i Dubai, f.eks. til Dubai Marina eller Dubais Venedig, hvor du kan sejle en tur med en traditionel dhow og nyde en skøn udsigt over Dubai Marinaens skyline. I Dubai Marina kan du gå en tur langs vandet og der er mulighed for at nyde en lækker frokost. Rejselederen oplyser nærmere på dag 2, om dagens frivillige udflugtsprogram. Har du evt. særlige ønsker til oplevelser og udflugter som kræver en reservation, fx. High noon tea på Burj Al Arab, så kan Gislevs rejseleder også være behjælpelig med dette. Forhør dig evt. allerede hjemmefra hos Gislev Rejser, eller tal med rejselederen omkring disse så tidligt som muligt på rejsen. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dubai Gislev Rejser

Dag 5: Udflugt til Sharjah.
Sharjah er udnævnt til UAE’s kulturelle hovedstad og er fyldt med unik islamisk arkitektur. Vi besøger bl.a. Islamisk museum og Den Blå Souk. Vi kommer forbi den spektakulære rundkørsel med Koranen omgivet af flot arkitektur, inden vi gør et kort stop ved King Faisal moskeen. Inkluderet. Benyt evt. eftermiddagen i Dubai til at købe souvenirs, nyde poolen eller besøge de dejlige strande ved Dubai. Rejselederen kan være behjælpelig med forslag til aktiviteter. Om aftenen nyder vi en orientalsk middag i den gamle bydel i Dubai.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Sharjar Dubai

Sharjah er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad

Dag 6: Nytårsdag og aften.
Morgenmad på hotellet og derefter er dagen fri til egne fornøjelser. Igen har du mulighed for at tage med Gislevs rejseleder rundt i Dubai, på et program som han/hun selv tilrettelægger. Hør evt. mere herom på dag 2. Bemærk at nogle attraktioner, butikker og lign. kan lukke tidligere end normalt pga. nytåret, og sæt gerne ekstra god tid af til at komme rundt i byen. Afgang fra hotellet er kl. ca. 19:00, og vi anbefaler at du er tilbage i god tid for gøre dig klar til aftenens helt store oplevelse - et 5-stjernet nytårscruise om bord den eksklusive Bateaux Dubai.  Vi går om bord Bateaux Dubai kl. 19:45, og skibet sejler fra kl. 20:30 til kl. 01:00 rundt i Dubai Creek. Om bord serveres en skøn 8 retters gourmet middag, inkl. ubegrænset vin, øl og vand samt skibets udvalg af spiritus. Der serveres naturligvis et glas med bobler, når nytåret skydes ind. Aftenen igennem er der live underholdning og musik, tilpasset aftenens festlige begivenhed, og du kan til enhver tid betragte de smukke udendørs omgivelser gennem skibets glas-vægge og panorama-tag. Du får en perfekt udsigt til Dubais skyline, himlen og Burj Khalifa, som ved midnat lyses op af et af verdens største fyrværkeri-og lysshows. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og nytårsmiddag.

Bemærk - påklædning/dresscode:
Kvinder: smart og elegant. 
Mænd: smart og elegant, dog er lange bukser og langærmet skjorte med krave påkrævet.
Shorts og sandaler er ikke tilladt.

Børn under 5 år kan ikke deltage.
Børn ml. 5-11 år kan deltage, og der tilbydes en særlig festlig a'la carte børnemenu inkl. ubegrænset vand, sodavand, juice.

Nytårsmiddagen: 8 retters gourmet middag, tilberedt om bord skibet.
Drikkevarer: Serveres fra 20:30, når skibet forlader kajen.
Rygning er ikke tilladt indenfor i restauranten, men det er tilladt at ryge på dækket udenfor.

Dag 7: Abu Dhabi byrundtur og overnatning i Abu Dhabi
Cirka 2 timers kørsel fra Dubai ligger hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. På vejen passerer vi Yas Island, Yas Marina og/eller Jebel Ali Port og Free Zone, som huser verdens største menneskeskabte havn, og vi kommer forbi den smukke Sheik Zayed Bin Sultans moske, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Du får et pragtfuldt indtryk af byen, når vi kører ad strandpromenaden Corniche. Udflugten og entré til Sheik Zayed moskéen inkluderet.
Indkvartering for 3 nætter på det 5-stjernede Bab Al Qasr Hotel, Abu Dhabi. Senere på dagen kører vi på 4WD ørkensafari med barbecue grill-middag ude i ørkenen. Vi kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen, hvor vi ser de mange farver og former, sand kan have. I en typisk ørkenlejr kan du ride på kameler, ryge vandpibe, sandsurfe m.m. og der serveres en velsmagende barbecue grill buffet, mens arabisk musik, dans og mavedansere sørger for en hyggelig aften i de smukke omgivelser. Du får chancen for at opleve den fantastiske solnedgang i ørkenen, inden vi kører retur til vores skønne hotel i Abu Dhabi. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og ørken-middag. 

gislev Ørkensafari Dubai


Dag 8-9: Slap af på vores lækre hotel
Det er helt oplagt at bruge de sidste 2 dage på at nyde det 5-stjernede centrale hotel i Abu Dhabi. Rejselederen kan også være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f.eks. shoppingtur i Abu Dhabi, Al Ain heldagsudflugt inklusiv frokost eller billetter til det legendariske Ferrrari World eller Louvre kunstmuseum. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 Ferrari World Abu Dhabi Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene

Her Ferrari World og Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene.

Dag 10: Hjemrejse.
Tidlig transfer fra Bab Al Qasr til Dubai Lufthavn. Afgang kl. ca. 05.30 om morgenen. Direkte fly hjem til Københavns lufthavn. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmadspakke fra hotellet.

Hotel

Hyatt Place Dubai (5 nætter)
Al Wasl District, PO Box 128851,
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Læs mere om hotellet her

Hotellet åbnede i april 2019. 4-stjernet hotel med en skøn beliggendhed i hjertet af Dubais charmerende gamle bydel, Deira. I nærheden finder du 3 metrostationer (indenfor 500 m.), et shoppingcenter på den anden side af gaden og det er muligt at gå til den gamle souk.
Hyatt Place har en udendørs swimmingpool m. solterasse, bar/lounge og fitnesscenter, restaurant, roomservice, renseri-/vaskeriservice m.m. Vi overnatter i rummelige værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, minibar, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi m.m.

Rejser I evt. 3 sammen, er det muligt at få en ekstra opredning ind i et dobbeltværelse, men værelset er den samme størrelse og vi anbefaler derfor kun denne løsning såfremt I rejser 2 voksne med et barn under 13 år.
Bemærk, at hotellet serverer ikke alkohol i deres café og restaurant, men det er tilladt at medbringe alkohol til sit værelse.

 

Fantastisk 5 stjernet hotel i Abu Dhabi:

Bab Al Qasr, Abu Dhabi
(3 nætter)
Road Corniche West
Abu Dhabi, 63410, De Forenede Arabiske Emirater
Læs mere om hotellet her

Dette 5 stjernede hotel har en af ​​hovedstadens største private strande, en overdådig marokkansk spa samt topmoderne fitnesscenter, hvilket giver gæsterne mulighed for at slappe helt af. Der er desuden en skøn udendørs pool og solterrasse, alle med solsenge/liggestole, parasoler og strandhåndklæder. Hotellet har flere restauranter med forskellige køkkener, barer, deli-bar ved poolen, kaffebar, elevator, renseri-/vaskeriservice m.m. Beliggenheden i Abu Dhabi betyder at der er kort til f.eks. avenuen ved Ethiad Towers og Corniche promenaden.
Komfortable og rummelige superior værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi m.m. Rejser I evt. 3 sammen, er det muligt at få en ekstra opredning ind i et dobbeltværelse, men værelset er den samme størrelse og vi anbefaler derfor kun denne løsning såfremt I rejser 2 voksne med et barn under 13 år.

 

Gæsterne siger

”Hotellet i Abu Dhabi var meget lækkert”

”Vores rejseleder var meget vidende, hyggelig og afslappet”

”En helt utrolig flot og oplevelsesrig tur og masser af viden”

”Meget spændende og rejselederen fortalte hele tiden en hel masse, det var rigtig godt”

”En rigtig god og oplevelsesrig tur med en god og venlig rejseleder og en hyggelig gruppe”

Værd at vide

Husk at der i den arabiske verden er stor forskel på venstre og højre hånd. Den venstre regnes for uren – brug derfor den højre så meget som muligt. Det er særdeles uhøfligt at vise/vende sine fodsåler mod andre. Sid derfor med fodsålerne i gulvet eller foldet ind under dig. Fysisk udtryk for hengivenhed som kyssen og krammen er ikke velset i det offentlige rum.

Alkohol:
Alkohol kan være dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer. Visse hoteller sælger eller serverer ikke alkohol - f.eks. City Season Tower, Dubai. Hotellet tillader dog at man som gæst medbringer alkohol til sit værelse.
Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året, eksempelvis under Ramadanen I emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud.

Bateaux Dubai, nytårscruise.
Påklædning: Kvinder: smart og elegant. Mænd: smart og elegant, dog er lange bukser og langærmet skjorte med krave påkrævet. Shorts og sandaler er ikke tilladt.

Nytårsmiddagen: 8 retters gourmet middag, tilberedt om bord skibet.
Drikkevarer: Serveres fra 20:30, når skibet forlader kajen.
Rygning er ikke tilladt indenfor i restauranten, men det er tilladt at ryge på dækket udenfor.

Børn under 5 år kan ikke deltage.
Børn ml. 5-11 år kan deltage, og der tilbydes en særlig festlig a'la carte børnemenu inkl. ubegrænset vand, sodavand, juice.

Drikkepenge
Det er blevet almindeligt at ansatte i turistbranchen (lokalguider, buschauffører, hotelportører og lign.) forventer lidt drikkepenge, for et vel udført arbejde. En gylden regel er ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til lokalguiden og ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til chaufføren. Jeres rejseleder er erfaren og berejst i De Forenede Arabiske Emirater, og du kan til enhver tid spørge ham/hende til råds hvis du er i tvivl. Rejselederen sørger for at samle drikkepenge ind fra gæsterne i gruppen, som gives videre til chauffører og lokal guider ved rejsens ende. Det er ikke et krav at give drikkepenge, men god skik i mange lande udenfor Europa.

Elektricitet
Er den samme som i Danmark 220V. Stikket er engelsk med tre ben. Adapter er nødvendig.

Ekstra udflugter
Rejselederen vil undervejs kunne tilbyde forskellige udflugter, som er valgfri at deltage i. Der er typisk tid til disse ekstra oplevelser på dag 2, 4, 8, 9 (tilpasset nytårs-afgangen).
De lidt større oplevelser (Burj Al Arab, Al Ain og Ferrari World) tilbydes på alle Gislev Rejsers afgange og bestilles/betales lokalt ved Jeres rejseleder, som sørger for det praktiske. Jeres rejseleder tager ofte rundt til forskellige andre seværdigheder i både Dubai & Abu Dhabi, når der er arrangeret tid på egen hånd. Han/hun vil tilbyde de som har lyst, at tage med til fx. Dubais Marina, High noon tea på Burj Al Arab, Dubais venedig, shopping, besøg i Souk'erne, Louvre Muséet i Abu Dhabi eller noget helt andet/nyt.

Bemærk at på nytårsrejsen, har Gislev Rejser inkluderet entré til Burj Khalifa tårnet (1 time på niveau 124-125, 456 meter oppe), inkl. transport dertil. Denne tur passer bedst ind dag 2, efter ankomst til Dubai om morgenen. 

Andre Dubai tilvalgsudflugter og entréer:
- Dubai Akvariet - USD 65. inkl. entré.
- Ski Dubai, i Mall of Emirates - USD 85. inkl. entré, lån af skitøj, støvler og ski.

Abu Dhabi tilvalgsudflugt og entréer:
- Al Ain Tour - fra USD 130. inkl. transport, entréer, frokost, lokal engelsktalende guide (varighed ca. 8 timer). OBS - kræver min. 5 deltagere. Højdepunkter: Al Ain Zoo • Jebel Hafeet • Al Ain Museum • Al Ain Oasis • kamel markedet (entré købes særskilt hvis det ønskes)
- Ferrari World - billetter kan købes på hotellet for AED 280.00 uden transport og frokost. Bus til Ferrari World fra hotellet er gratis. En taxa koster ca. AED 80-90.

NB: Vi tager forbehold for prisændringer, lukkedage og evt. særlige events som kan betyde lukkede veje/bydele/attraktioner.

Flyrejsen
Rejsen er med direkte fly fra Københavns Lufthavn til/fra Dubai, med Norwegian Airlines. Rejsetiden er ca. 6t.35min på udrejsen og 7t.15min på hjemrejsen. Forplejning om bord er ikke inklusiv, men skal evt. forudbestilles ved flyselskabet eller købes om bord. Bemærk at afrejsetidspunktet fra Københavns Lufthavn er kl. 23:25 og vi kan derfor anbefale at have spist aftensmad i Københavns lufthavn inden afgang. Vi har af samme årsag angivet mødetiden i lufthavnen til 3t. før afrejse, således der er tid til at få aftensmad i lufthavnen.
Hjemrejsetidspunktet er kl. 10:20, og vi vil få en pakket morgenmad med fra vores hotel i Abu Dhabi, som kan indtages imens vi kører mod lufthavnen. Igen er det naturligvis muligt at købe mad/drikke om bord Norwegian på hjemrejsen.

Endelig information vedrørende flyrejsen vil blive fremsendt ca. 10 dage før afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen.

Fotografering
Ønsker man at fotografere mennesker, husk da at bede om tilladelse først. Husk at det ikke er velset at fotografere kvinder og dette kan skabe store problemer.

Klima
Januar - Marts: dagstemperaturer ml. 22-28 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.
Oktober - November: dagstemperaturer ml. 25-33 grader, nattemperaturer ml. 20-25 grader.
December/Nytårsrejsen: dagstemperaturer ml. 25-30 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.

Dubai & Abu Dhabi har et fantastisk klima i vores efterårs-og vintermåneder. Det tropiske ørkenklima giver mange soltimer og lidt regn. Temperaturen i dagstimerne er sjældent under 20 grader og gennemsnitstemperaturen ligger på 30 grader. Aftenerne er behagelige og nætterne kølige, med temperaturer ml. 15-20 grader. Dubai og Abu Dhabi er et af de mest sol- og varmesikre rejsemål du kan finde i efterårs-og vinterhalvåret.

Medicin
Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptmedicin er til en selv, og det det er derfor vigtigt at sørge for evt. dokumentation er i orden såfremt man bliver
bedt om at fremvise dette. Så længe man kan dokumentere, at ens receptpligtige medicin er til en selv og den i øvrigt medbringes i forsvarlige mængder, skulle der ikke være problemer ift. indrejse.
Medbring evt. den receptpligtige medicin i original emballage. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

Påklædning
Det er velset at være konservativt klædt på. d.v.s. med nederdel der går under knæet og lange bukser til herrer. Hvis man tager shorts på uden for hotellet, er det tilrådeligt at disse ligeledes går ned under knæet og at blusen ikke er ærmeløs eller nedringet. Husk at kvinder bærer tørklæde ved besøg i moskeer og på hellige steder og at både kvinder og mænd tager skoene af på disse steder. Armene skal også være tildækket. Mange restauranter og shopping centre har aircondition. Topløs (sol)badning er ikke accepteret hverken på hotellet eller på stranden.

Vi vedlægger i rejsedokumenterne en beskrivelse af korrekt påklædning ifm. besøg ved moskeer og lign. Se evt. mere på dette link http://www.szgmc.gov.ae/en/Home

Dresscode nytårsaften/cruise
Kvinder: smart og elegant. 
Mænd: smart og elegant, dog er lange bukser og langærmet skjorte med krave påkrævet.
Shorts og sandaler er ikke tilladt.

Valuta og Kreditkort
Der kan veksles til lokal valuta, Dirham (AED). 100 AED = ca. 180 DKK i danske banker ( opdateret 22/02 2019). På de fleste hoteller kan man veksle fra USD eller EUR til AED. Internationale kreditkort kan bruges som betaling på de større hoteller og mange steder kan du hæve kontanter på dit kreditkort. Anerkendte kreditkort er: Visa, Mastercard, American Express og Diners. Vi anbefaler at du medbringer min. 200 AED per person, således du har kontanter på dig ved ankomsten og kan betale små indkøb, frokost og lign.

Visum/Pas
Visum udstedes til max. 30 dage uden gebyr ved ankomsten til Dubai. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemrejse og du skal være i besiddelse af en returbillet. Du skal kunne bevise, du har midler nok til opholdet, og dit pas må ikke indeholde israelsk stempel. Rejsende med udenlandske pas skal, i god tid, på respektive ambassader undersøge om de skal søge visum inden afrejsen.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Flyv fra

Vedr. tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus, Billund:
Der er i et begrænset omfang mulighed for tilslutningsfly, da der ved jul og nytår ikke flyves så ofte ml.
de danske lufthavne. Bemærk også at et evt. SAS tilslutningsfly, vil betyde at du skal checke ind påny i Københavns Lufthavn, til den endelige destination - Dubai, og igen på hjemrejsen skal du i Københavns Lufthavn checke ind igen til den endelig hjem-destination.)

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og hjemkomst                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår også af informationsmateriale som sendes pr. mail ca. 10 dage før afrejse. Da vi kan forvente mange rejsende i disse juledage, har vi sat mødetiden til 3 timer før fly-afgang.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Dubai og Abu Dhabi

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
26-12-2019Fly fra Københavns LufthavnNytår i DubaiRing til os20.998,-Mere information