1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi

9 dages rejse til Dubai og Abu Dhabi

9 dages spændende rundrejse til Dubai og Abu Dhabi i et behageligt tempo til superpris.
Flyrejse til Dubai og Abu Dhabi med tid til både afslapning og ekstra oplevelser.

 • Med Emirates store Airbus A 380 til 9 dages oplevelser i Arabien.
 • Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder hele vejen.
 • 3 nætter på lækkert 5-stjernet hotel med privat strand i Abu Dhabi.
 • Et hav af oplevelser i et behageligt tempo


Med i prisen:

 • 5 x ophold i dobbeltværelse på godt 4-stjernet hotel i Dubai
 • 3 x ophold i dobbeltværelse på lækkert 5-stjernet hotel i Abu Dhabi
 • 7 x morgenmad
 • 6 x middag (bl.a. på Dubai dhow cruise, ørkensafari barbecue samt Al Dawaar restaurant på Hyatt Regency med 360 grader udsigt over Dubai)
 • Byrundture i Dubai og Abu Dhabi
 • Udflugt til Sharjah
 • Ørkensafari med 4WD og barbecue middag
 • Aftencruise med middag på en traditionel dhow
 • Lokalguide
 • Dansk rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 3.698. Afbestillingsforsikring kr. 945.  
Tilkøb hjemmefra: Entré Burj Khalifa, 124-125 etage, inkl. transport fra 400 kr. Denne aktivitet vil køre dag 4 eller 5, hvor dagen er fri til egne oplevelser.

3 pers. værelse: Rejser I fx. 2 voksne + 1 barn, så kan vi forespørge på en ekstra opredning i Jeres dobbeltværelse. Rejsens pris vil være ca. DKK 300.00 lavere pr. person.
                            Bemærk at værelset er ikke større, og vi anbefaler at bestille enkeltværelse til evt. voksne børn som rejser med.

Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus, Billund på forespørgsel. (koster fra kr. 1000 tur/retur)

Pris fra 12.998,-

9 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 4-5* hoteller i Dubai og Abu Dhabi
 • Middag på Al Dawaar, Dubai
 • Dubai dhow cruise og ørken barbecue

 

Bestil rejse

Om rejsen

 

I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.). Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. På en byrundtur, en ørkensafari med barbecue og et aftenkrydstogt på en traditionel træ-dhow ser du det bedste af Dubai. Sharjah, ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad.

Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit.

Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer. Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!

 

Nyd de lækre faciliteter på det 5-stjernede hotel Bab Al Qasr,  i Abu Dhabi.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Fly fra København til Dubai med Emirates Airlines i den store flotte Airbus A380.
5 overnatninger på det 4-stjernede Royal Continental Hotel Deira (for alle 2018 afgange) samt på det 4 stjernede City Seasons Towers for alle 2019 afgange. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Dag 2: Byrundtur i Dubai.
Morgenmad på hotellet. Klokken 10:00 ca. starter dagens udflugt, som giver et indtryk af de store kontraster, som Dubai byder på. Vi assisteres af vores lokale guide, som viser os den gamle og den nye by. Vi ser det historiske og det moderne - det eksotiske og det magiske. Turen går forbi Palmen med Atlantis Resort, Dubai Marina Skyline, Jumeirah Beach og ét af Dubais vartegn - Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel, bygget på en menneskeskabt ø. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, hvor vi skal om bord en traditionel vandtaxa, kaldet en Abra, over floden for at besøge de forskellige Souks – de typiske arabiske tekstil-, krydderi- og guldmarkeder. Udflugt til Dubai Museum samt den historiske bydel Al Fahidi, også kendt som Bastakiya. En fascinerende byrundtur med mange kontraster, i et afslappet tempo. Udflugt og entré til museet er inkluderet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. Middagen serveres på Hotel Hyatt Regency, med 360 grader udsigt over Dubai Skyline.

Dubai by night


Dag 3: Dagen til fri disposition og ørkensafari med barbecue.
Den første del af denne dag kan man benytte til at besøge byen på egen hånd, shoppe – eller lige hvad man har lyst til. Senere på dagen kører vi på 4WD ørkensafari med grill-middag. Vi kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen, hvor vi ser de mange farver og former, sand kan have. Du får chancen for at opleve den fantastiske solnedgang i ørkenen. I en typisk teltlejr kan du ride på kamel, ryge vandpibe eller få en flot hennatatovering inden  barbecue med mavedanser og arabisk dans som en festlig afslutning på denne dejlige dag. Inkluderet.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Ørkensafari Dubai


Dag 4: Dagen til fri disposition (OBS - på nogle afgange flyttes denne til dag 5).
Har du lyst til at se mere af byen, shoppe på guldmarkedet eller se nærmere på det store indkøbscenter hotellet ligger i nærheden af. Du har også mulighed for at tage med rejselederen på en ekstraudflugt, fx til Burj Khalifa, Dubai Marina eller måske besøge Dubais Venedig hvor vi kan sejle en tur med en dhow på Den Arabiske Golf ved Palmen. Herfra en skøn udsigt fra Golfen over Marinas skyline. I Dubai Marina kan du gå en tur langs vandet og der er mulighed for at nyde en lækker frokost. Rejselederen oplyser nærmere om mulige udflugter på dag 2.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Aftenkrydstogtet i dubai

En hyggelig aften med middag og underholdning på aftenkrydstogtet i Dubai.


Dag 5: Sharjah og aftenkrydstogt med middag. Endnu en dag med store oplevelser (OBS - på nogle afgange arrangeres denne udflugt på dag 4).
Sharjah er udnævnt til UAE’s kulturelle hovedstad og er fyldt med unik islamisk arkitektur. Vi besøger bl.a. Islamisk museum, Den Blå Souk og begiver os ud på et stort lokalt fisk og grøntsagsmarked. Vi kommer forbi den spektakulære rundkørsel med Koranen omgivet af flot arkitektur, inden vi gør et kort stop ved King Faisal moskeen. Inkluderet. Benyt evt. eftermiddagen til at købe souvenirs, nyde poolen eller besøge de dejlige strande ved Dubai. Rejselederen kan være behjælpelig med forslag til aktiviteter. Om aftenen et uforglemmeligt krydstogt på Dubai Creek hvor vi fra en traditionel træ-dhow oplever vi det gamle og det moderne, nyudviklede Dubai, mens vi nyder en orientalsk middag med arabisk musik. Inkluderet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Bemærk:  Der serveres ikke alkohol på Dhow Dinner Cruise.

Sharjar Dubai

Sharjah er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad

Dubai Gislev Rejser

Tag eventuelt med rejselederen på en ekstra udflugt til lille Venedig.


Dag 6: Abu Dhabi byrundtur og overnatning i Abu Dhabi
Cirka 2 timers kørsel fra Dubai ligger hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. På vejen passerer vi Yas Island, Yas Marina og/eller Jebel Ali Port og Free Zone, som huser verdens største menneskeskabte havn, og vi kommer forbi den smukke Sheik Zayed Bin Sultans moske, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Du får et pragtfuldt indtryk af byen, når vi kører ad strandpromenaden Corniche. Udflugten og entré til Sheik Zayed moskéen inkluderet.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Dag 7 - 8: Slap af på vores lækre hotel
Det er helt oplagt at bruge de sidste 2 dage på at nyde det 5-stjernede hotel i Abu Dhabi. Rejselederen kan også være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f.eks. shoppingtur i Abu Dhabi, Al Ain med frokost eller det legandariske Ferrrari World med frokost. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  

Ferrari World Abu Dhabi Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene

Du har også muligheden for at deltage i ekstra udflugter. Her Ferrari World og Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene.


Dag 9: Hjemrejse.
Tidlig transfer til Dubai og med Emirates Airlines direkte til Københavns lufthavn. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmadspakke fra hotellet samt forplejning i fly.

Hotel

2019 Dubai hotel: City Season Tower, Dubai (5 nætter)
Sheikh Khalifa Bin Zayed Rd
5847 Dubai - De Forenede Arabiske Emirater
Tel: +971 4 516 3333
Læs mere om hotellet her

4 stjernet hotel, beliggende i Bur Dubai, tæt ved den gamle bydel og Al Fahidi og kun ca. 15 min. fra Dubais Internationale lufthavn. Hotellet har restaurant, café/kaffebar, roomservice, renseri-/vaskeriservice, motionscenter, dampbad samt udendørs swimmingpool.
Rummelige værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, minibar, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi m.m.
Bemærk, at hotellet serverer ikke alkohol i deres café og restaurant, men det er tilladt at medbringe alkohol til sit værelse.

 

2020 Dubai hotel: Hyatt Place Dubai (5 nætter)
Al Wasl District, PO Box 128851,
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Læs mere om hotellet her

4-stjernet hotel med en skøn beliggendhed i hjertet af bydelen Deira. Hotellet har udendørs swimmingpool, terasse, bar/lounge og fitnesscenter, restaurant, roomservice, renseri-/vaskeriservice m.m.
Rummelige værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, minibar, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi m.m.


 


Bab Al Qasr, Abu Dhabi (3 nætter)
Road Corniche West
Abu Dhabi, 63410, De Forenede Arabiske Emirater
Tel: +971 2 205 3000
Læs mere om hotellet her

Dette 5 stjernede hotel har en af ​​hovedstadens største private strande, en overdådig marokkansk spa samt topmoderne fitnesscenter, hvilket giver gæsterne mulighed for at slappe helt af. Der er desuden en skøn udendørs pool og solterrasse, alle med solsenge/liggestole, parasoler og strandhåndklæder. Hotellet har flere restauranter med forskellige køkkener, barer, deli-bar ved poolen, kaffebar, elevator, renseri-/vaskeriservice m.m. Beliggenheden i Abu Dhabi betyder at der er kort til f.eks. avenuen ved Ethiad Towers og Corniche promenaden.
Komfortable superior værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi m.m. 

 

Bemærk - 3 pers. værelse: rejser I fx. 2 voksne + 1 barn, så kan vi forespørge på en ekstra opredning i Jeres dobbeltværelse. Rejsens pris vil være ca. DKK 300.00 lavere pr. person.
 

Gæsterne siger

” Alt var perfekt - rigtig gode oplevelser”

” Rigtig god rejseleder, der havde styr på tingene”

” En fantastisk og oplevelsesrig tur”

” Helt utroligt hvad vi så og oplevede”

Værd at vide

Husk at der i den arabiske verden er stor forskel på venstre og højre hånd. Den venstre regnes for uren – brug derfor den højre så meget som muligt. Det er særdeles uhøfligt at vise/vende sine fodsåler mod andre. Sid derfor med fodsålerne i gulvet eller foldet ind under dig. Fysisk udtryk for hengivenhed som kyssen og krammen er ikke velset i det offentlige rum.

Alkohol:
Alkohol kan være dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer. Visse hoteller sælger eller serverer ikke alkohol - f.eks. Royal Continental Hotel Deira og City Seasons Tower. Hotellet tillader dog at man som gæst medbringer alkohol til sit værelse. Bemærk: Der serveres som udgangspunkt ikke alkohol på Dhow Dinner Cruise. Det er muligt der lokalt kan ændres til en dhow med bevilling.

Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året, eksempelvis under Ramadanen I emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud.

Drikkepenge
Det er blevet almindeligt at ansatte i turistbranchen (lokalguider, buschauffører, hotelportører og lign.) forventer lidt drikkepenge, for et vel udført arbejde. En gylden regel er ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til lokalguiden og ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til chaufføren. Jeres rejseleder er erfaren og berejst i De Forenede Arabiske Emirater, og du kan til enhver tid spørge ham/hende til råds hvis du er i tvivl. Rejselederen sørger for at samle drikkepenge ind fra gæsterne i gruppen, som gives videre til chauffører og lokal guider ved rejsens ende. Det er ikke et krav at give drikkepenge, men god skik i mange lande udenfor Europa.

Elektricitet
Er den samme som i Danmark 220V. Stikket er engelsk med tre ben. Adapter er nødvendig.

Ekstra udflugter
NYT pr. 02 maj 2019 - Det er nu muligt at tilkøbe entré til Burj Khalifa tårnet hjemmefra (observatoriedæk 124-125 etage, inkl. transport), og Gislevs rejseleder følger med på denne udflugt (enten dag 4 eller 5). Rejselederen vil undervejs tilbyde forskellige andre udflugter/oplevelser i Dubai, som er valgfri at deltage i og varierer i indhold fra gang til gang. Rejselederen vil informere nærmere om disse, når rejsen er igang - senest dag 2 efter morgenmaden. Der er typisk tid til disse ekstra oplevelser på dag 3,4 eller 5, og det kan f.eks være et besøg ved Dubai Marina, Dubai Venedig, Dubai Mall, Dubai Creek, Burj Al Arab og lign. Det er ofte en kombination af taxa og gåture, og udgiften til transporten deles ml. deltagerne og rejselederen.

Ekstra udflugter i Abu Dhabi (Al Ain, Ferrari World, Louvre m.m.) tilbydes på alle Gislev Rejsers afgange, og bestilles/betales lokalt ved Jeres rejseleder, som sørger for det praktiske. Prisen kan variere ift. antal deltagere på fx. Al Ain. Jeres rejseleder tager også ofte rundt til forskellige andre seværdigheder i Abu Dhabi, og tilbyder de som har lyst at tage med. Det kan f.eks. være en cykeltur på Cornichen, frokost i Emirates Palace, Louvre Museet og lign.
 
Dubai tilvalgsudflugt og entréer:

- Burj Khalifa tour - fra kr. 400 inkl. transport og entré (1 time på niveau 124-125, 456 meter oppe). Denne tur passer bedst ind dag 4 eller 5, hvor dagen er helt fri til egne oplevelser. Rejselederen tager med til Burj Khalifa, mens efterfølgende aktiviteter står alle frit for.
Tag evt. videre til Mall of Emirates, kør tilbage til hotellet og slap af ved poolen eller hør rejselederen om hans/hendes videre færd.

- Dubai Akvariet - USD 65. inkl. entré.

- Ski Dubai, i Mall of Emirates - USD 85. inkl. entré, lån af skitøj, støvler og ski.

Abu Dhabi tilvalgsudflugt og entréer:

- Al Ain Tour - fra USD 130. inkl. transport, entréer, frokost, lokal engelsktalende guide (varighed ca. 8 timer). OBS - kræver min. 5 deltagere. Højdepunkter: Al Ain Zoo • Jebel Hafeet • Al Ain Museum • Al Ain Oasis • kamel markedet (entré købes særskilt hvis det ønskes)

- Ferrari World - billetter kan købes på hotellet for AED 280.00 uden transport og frokost. Bus til Ferrari World fra hotellet er gratis. En taxa koster ca. AED 80-90.

NB: Vi tager forbehold for prisændringer, lukkedage og evt. særlige events som kan betyde lukkede veje/bydele/attraktioner.

Emirates - Oplev AIRBUS A380, fra øverste dæk - læs mere herunder. Vi oplever en stigende interesse for at sidde på økonomi klassen på øverste dæk (economy upper deck) på dette fantastiske fly til/fra Dubai. Oplevelsen er en mere rumelig kabine i en 2-4-2 sæde-konfiguration - en mere rolig kabine da der findes væsentligt færre sæder end på main deck - og så ikke mindst fornøjelsen i at sidde øverst i en AIRBUS A380. Læs evt. mere om at rejse med Emirates generelt samt deres økonomi klasse: https://www.emirates.com/dk/danish/experience/seating/

Se evt. et flysnit af den A380 som benyttes ml. København - Dubai - København: https://www.seatguru.com/airlines/Emirates_Airlines/Emirates_Airlines_Airbus_A380_Two_Class.php 1. flysnit viser main deck, hvor gæster samt rejseleder tildeles et sæde gratis (3-4-3 konfiguration). 2. flysnit viser upper deck, hvor der findes økonomi sæder fra række 24-39 ( 2-4-2 konfiguration ). Vejlende priser for tvillingesæder i højre eller venstre side af flyet: DKK 600.00 per sæde. Vejlende priser for midtersæder: DKK 400.00 per sæde. Oplys gerne ved køb af rejsen, såfremt I ønsker at booke sæder på upper deck samt i hvilken kategori (tvillinge eller midtersæder). Vi kan ikke garantere på forhånd at de ønskede sæder er ledige, men vi følger straks op så snart billetterne er udstedt (typisk 14-21 dage før afrejse). OBS! Skal bestilles min. 48 timer før afrejse og kan ikke refunderes eller ændres efter bekræftelse.

Flyrejsen
Rejsen er med direkte fly fra Københavns Lufthavn til/fra Dubai, med Emirates Airlines. Rejsetiden er ca. 6t.20min på udrejsen og 6t.55min på hjemrejsen. Forplejning om bord er inklusiv.
Endelig information vedrørende flyrejsen vil blive fremsendt ca. 10 dage før afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser
ved bestilling af rejsen.

Fotografering
Ønsker man at fotografere mennesker, husk da at bede om tilladelse først. Husk at det ikke er velset at fotografere kvinder og dette kan skabe store problemer.

Klima
Januar - Marts: dagstemperaturer ml. 22-28 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.
Oktober - November: dagstemperaturer ml. 25-33 grader, nattemperaturer ml. 20-25 grader.
December/Nytårsrejsen: dagstemperaturer ml. 25-30 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.

Dubai & Abu Dhabi har et fantastisk klima i vores efterårs-og vintermåneder. Det tropiske ørkenklima giver mange soltimer og lidt regn. Temperaturen i dagstimerne er sjældent under 20 grader og gennemsnitstemperaturen ligger på 30 grader. Aftenerne er behagelige og nætterne kølige, med temperaturer ml. 15-20 grader. Dubai og Abu Dhabi er et af de mest sol- og varmesikre rejsemål du kan finde i efterårs-og vinterhalvåret.

Medicin
Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptmedicin er til en selv, og det det er derfor vigtigt at sørge for evt. dokumentation er i orden såfremt man bliver
bedt om at fremvise dette. Så længe man kan dokumentere, at ens receptpligtige medicin er til en selv og den i øvrigt medbringes i forsvarlige mængder, skulle der ikke være problemer ift. indrejse.
Medbring evt. den receptpligtige medicin i original emballage. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

Påklædning
Det er velset at være konservativt klædt på. d.v.s. med nederdel der går under knæet og lange bukser til herrer. Hvis man tager shorts på uden for hotellet, er det tilrådeligt at disse ligeledes går ned under knæet og at blusen ikke er ærmeløs eller nedringet. Husk at kvinder bærer tørklæde ved besøg i moskeer og på hellige steder og at både kvinder og mænd tager skoene af på disse steder. Armene skal også være tildækket. Mange restauranter og shopping centre har aircondition. Topløs (sol)badning er ikke accepteret hverken på hotellet eller på stranden.

Vi vedlægger i rejsedokumenterne en beskrivelse af korrekt påklædning ifm. besøg ved moskeer og lign. Se evt. mere på dette link http://www.szgmc.gov.ae/en/Home

Valuta og Kreditkort
Der kan veksles til lokal valuta, Dirham (AED). 100 AED = ca. 179 DKK i danske banker (opdateret 27/12 2018). Vi anbefaler at du medbringer den lokale valuta til diverse småindkøb, shopping på markeder, frokoster og lign. Medbring fx. AED 300-500 pr person, og benyt dit kreditkort til evt. større køb. På de fleste hoteller kan du veksle fra USD eller EUR til AED. Internationale kreditkort kan bruges som betaling på de større hoteller og mange steder kan du hæve dirham på dit kreditkort. Anerkendte kreditkort er: Visa, Mastercard, American Express og Diners.

Visum/Pas
Visum udstedes til max. 30 dage uden gebyr ved ankomsten til Dubai. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemrejse og du skal være i besiddelse af en returbillet. Du skal kunne bevise, du har midler nok til opholdet, og dit pas må ikke indeholde israelsk stempel. Rejsende med udenlandske pas skal, i god tid, på respektive ambassader undersøge om de skal søge visum nden afrejsen.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Flyv fra

Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus og Billund ( kan tilkøbes - spørg ved bestilling )

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og hjemkomst                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår også af informationsmateriale som sendes pr. mail ca. 10 dage før afrejse.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Dubai og Abu Dhabi

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
05-11-2019Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiRing til os13.498,-Mere information
DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
21-01-2020Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiMere end 813.498,-BestilMere information
04-02-2020Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiMere end 813.498,-BestilMere information
11-02-2020Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiMere end 813.498,-BestilMere information
25-02-2020Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiMere end 813.498,-BestilMere information
03-03-2020Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiMere end 812.998,-BestilMere information
12-10-2020Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiMere end 813.498,-BestilMere information
03-11-2020Fly fra Københavns LufthavnDubai - Abu DhabiMere end 812.998,-BestilMere information