1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi

9 dages rejse til Dubai og Abu Dhabi

SUPERPRIS 9 dages spændende rundrejse til Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder.
Inklusiv mange lokale oplevelser, tid på egen hånd og afslapning i de varme omgivelser.

 • Med Emirates til/fra Dubai.
 • Oplev både Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder
 • 5 nætter på flot 4-stjernet hotel i Dubai
 • 3 nætter på lækkert 5-stjernet hotel med privat strand i Abu Dhabi.
 • Et væld af spændende oplevelser i et behageligt tempo

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 6 x middag (bl.a. på Hyatt Regency -  Al Dawaar roterende restaurant)
 • Stor byrundtur i Dubai
 • Udflugt til Sharjah, UAEs kulturelle hjerte.
 • Emiratisk kulturcenter inkl. lokal frokost
 • Ørkensafari med jeep, sanddyne kørsel, barbecue middag m.m.
 • Aftencruise i Dubai Creek med middag på en traditionel dhow båd
 • Byrundtur i Abu Dhabi, inkl. rundvisning i Sheikh Zayed Bin Sultan Moskéen 
 • Lokalguide
 • Erfaren dansk rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

  Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 4.000. Afbestillingsforsikring kr. 975.  

             Entré i Burj Khalifa, 124-125 etage inkl. transport fra kr. 400 (dag 4 eller 5 om formiddagen)

3 pers. værelse: Rejser I fx. 2 voksne + 1 barn, så kan vi forespørge på en ekstra opredning i Jeres dobbeltværelse. Rejsens pris vil være ca. kr. 300 lavere pr. person.
                            Bemærk at værelset er ikke større, og vi anbefaler at bestille enkeltværelse til evt. voksne børn som rejser med.

Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus, Billund på forespørgsel (koster fra kr. 1.000 t/r).

Bestil rejsen

Pris fra 13.998,-

9 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 4-5* hoteller i Dubai og Abu Dhabi
 • Middag på Al Dawaar, Dubai
 • Dubai dhow cruise og ørkensafari/BBQ

 

Bestil rejsen

Om rejsen

I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.)

Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. På en byrundtur, en ørkensafari med barbecue og et aftenkrydstogt på en traditionel træ-dhow ser du det bedste af Dubai. Sharjah, ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad.

Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit.

Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer. Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!

 

Nyd de lækre faciliteter på det 5-stjernede hotel Bab Al Qasr,  i Abu Dhabi.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: København til Dubai med Emirates / Airbus A380

Du møder Gislevs rejseleder i Københavns Lufthavn. Vi flyver med Emirates Airlines direkte til Dubai - en rejsetid på ca. 6,5 time. Ankomst i Dubai kort før midnat, og her står vores lokale guide og bus klar til at bringe os til vores skønne hotel - det 4-stjernede Hyatt Place Dubai, Wasl District., som ligger blot 15 min. kørsel fra lufthavnen. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Dubai by night

Dag 2: Stor byrundtur i Dubai

Efter en god nats søvn, kan du nyde en solid og velsmagende morgenmad på hotellet. Klokken ca. 10:00 starter dagens udflugt, som vil give et indtryk af de store kontraster som metropolen Dubai byder på. Vi assisteres af vores lokale guide, som viser os den gamle og den nye by. Vi ser det historiske og det moderne - det eksotiske og det magiske. Turen går forbi Palmen med Atlantis Resort, Dubai Marina Skyline, Jumeirah Beach og ét af Dubais vartegn - Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel, bygget på en menneskeskabt ø. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, hvor vi skal om bord en traditionel vandtaxa, kaldet en Abra, over floden for at besøge de forskellige Souks – de typiske arabiske tekstil-, krydderi- og guldmarkeder. Udflugt til Dubai Museum, beliggende i den historiske bydel Al Fahidi, også kendt som Bastakiya. En fascinerende byrundtur med mange kontraster, i et afslappet tempo. Entré til museet er inkluderet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.
Middagen serveres på Hotel Hyatt Regency, med 360 grader udsigt over Dubai Skyline.

Dag 3: Tid på egen hånd i Dubai og 4WD ørkensafari med orientalsk barbecue

Den første del af denne dag kan man benytte til at besøge byen på egen hånd, shoppe – eller lige hvad man har lyst til. Hen på eftermiddagen skal vi mødes på hotellet igen (kl. ca. 14:30), hvorfra vi kører på ørkensafari med barbecue middag, mavedansere, kameler, musik og arabisk dans. Vi kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen og henover sanddynerne og ser de mange farver og former, sand kan have. Vi ankommer til en stor ørkenlejr, hvor aftenens barbecue-buffet serveres, tilsat en livlig arabiske stemning. Her er også mulighed for at ride på kameler eller få en flot henna-tatovering og nyde en vand-pibe efter middagen. Inden vi returnerer til Dubai, får vi forhåbentligt mulighed for at opleve den fantastiske solnedgang i ørkenen. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Ørkensafari Dubai

Dag 4: Burj Khalifa og frihed til egne oplevelser. (OBS - på nogle afgange flyttes denne til dag 5)

Efter morgenmaden er der afgang med bussen for de gæster som har tilkøbt entré til at opleve verdens højeste tårn, Burj Khalifa. Din billet inkluderer 1 times entré til 124-125 etage i dette utrolige bygningsværk, og fra observatoriedækkets panoramavinduer kan du betragte Dubai fra foroven. Har du lyst til at opleve mere af Dubai, shoppe på guldmarkedet eller gå på opdagelse i verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, så har du mulighed for dette. Dubai Mall ligger lige ved Burj Khalifa, og rummer intet mindre end 1200 butikker samt et utal af spisesteder. Du har også mulighed for at tage med vores rejseleder videre på et visit til f.eks. Dubai Marina og/eller Dubais Venedig hvor det er muligt at sejle en tur om bord på en dhow. I Dubai Marina kan du spadsere en tur langs vandet og der er rig mulighed for at finde en hyggelig café eller restaurant som serverer en velsmagende frokost. Din rejseleder vil oplyse nærmere om mulige udflugtsmål og aktiviteter på dag 2. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dubai Gislev Rejser

Dag 5: Sharjah og aftenkrydstogt i Dubai Creek

Sharjah er udnævnt til UAEs kulturelle hovedstad og er fyldt med unik islamisk arkitektur. På denne udflugt vil du få et lidt dybere indblik i den islamiske kultur og De Forenede Arabiske Emiraters historie, før og efter olie-eventyret begyndte. Vi besøger bl.a. Islamisk Museum, Universitet og kører forbi mange af byens flotte seværdigheder og landemærker - herunder Den Blå Souk, King Faisal moskéen og den spektakulære rundkørsel med Koranen omgivet af flot arkitektur. Efter besøget i Sharjah, venter en spændende ny oplevelse tilbage i Dubai, ved Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding (SMCCU*). Glæd dig til et kulturelt og interaktivt indblik i den arabiske verden, fortalt og forklaret af vores lokale værter, indenfor i de traditionelle huse i Al Fahidis historiske kvarter - et af Dubais ældste samfund. Her vil I lære om den emiratiske kultur og landets traditioner, og stille alle de spørgsmål I brænder inde med. Indenfor i de flotte gamle bygninger, sidder vi samlet på et stort gulvtæppe med hynder/puder mens samtalen kører og der serveres frokost (lokale lækkerier fra det traditionelle emiratiske køkken). Medbring nysgerrighed, et kamera og masser af spørgsmål.

*SMCCU er en non-profit organisation, etableret i 1998. Dere mål er at fjerne kulturelle barrierer i De Forenede Arabiske Emirater ved at uddanne og fremme bevidstheden om Emiratisk kultur, traditioner, skikke og religion for UAE-udstationerede og udenlandske besøgende. Med ideen om ”Åbne døre, åbne sind” søger SMCCU at sprede tolerance og viden for at bryde med stereotyper og misforståelser.
Læs evt. mere om SMCCU her

Sharjar Dubai

Vi er tilbage ved vores hotel i Dubai inden aften, med god tid til at hvile og skifte tøj indens aftenens sejltur på Dubai Creek. Her skal vi om bord en traditionel træ-dhow, hvorfra vi kan opleve det gamle og det moderne Dubai fra vandet, imens vi nyder en orientalsk middag med arabisk musik og underholdning. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.
Bemærk:  på nogle afgange køres dagens program på dag 4.

Aftenkrydstogtet i dubai

 

Dag 6: Abu Dhabi byrundtur inkl. Sheikh Zayed Bin Sultan moskéen

Cirka 2 timers kørsel fra Dubai ligger hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. Vi skal i dag opleve den overdådige smukke Sheikh Zayed Bin Sultan moské, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Udflugten og entré til Sheikh Zayed er inkluderet, og vores lokale guide sørger for den rette beklædning til et besøg i denne hellige muslimske moské. Læs evt. mere om påklædning og etikette her

Vi indkvarteres for 3 nætter på det vidunderlige 5-stjernede hotel, Bab Al Qasr, som ligger centralt i Abu Dhabi og nær bl.a. Cornichen, Emiraternes Palads og Qasr Al Watan. På vej dertil, får du et lille indtryk af Abu Dhabi, og passerer bl.a. den skønne strandpromenade, Cornichen. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

I Abu Dhabi kan Gislevs rejseleder være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f.eks. heldagsudflugt inklusiv frokost til Al Ain oasebyen - billetter/transport til det legendariske Ferrrari World - billetter/transport til Louvre museet m.m. Jeres rejseleder vil også være vært for en hyggelig og uformel spadseretur fra hotellet og rundt til de omkringliggende seværdigheder.

Dag 7 - 8: Abu Dhabi. Afslapning og mulighed for oplevelser

Det er helt oplagt at bruge de sidste 2 dage på både afslapning og oplevelser. Vores 5-stjernede hotel tilbyder en privat strand, et flot swimmingpool område, marrokansk spa og fitness, og Gislevs rejseleder kan også være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f.eks. en heldags udflugt til oasebyen Al Ain - transport og billetter til det legendariske Ferrrari World - transport og entré til det kunstmuséet Louvre Abu Dhabi - det historiske Al Hosn landemærke m.fl. Udflugter, transport, entréer m.m. kan bestilles ved Gislevs Rejseleder og betales kontant i USD eller AED.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  

Ferrari World Abu Dhabi Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene

Her Ferrari World og Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene.

Dag 9: Hjemrejse fra Dubai

Tidlig transfer (afgang fra hotellet kl. ca. 04:30) til Dubai lufthavn og med Emirates Airlines direkte til Københavns lufthavn. Rejsetid ca. 7 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmadspakke fra hotellet samt forplejning i fly.

Hotel

2021 Dubai hotel: Hyatt Place Dubai (5 nætter)

Al Wasl District, PO Box 128851,
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Læs mere om hotellet her

Hotellet åbnede i april 2019. Flot 4-stjernet hotel med en skøn beliggendhed i hjertet af Dubais charmerende gamle bydel, Deira. I nærheden finder du 3 metrostationer (indenfor 500 m.), et shoppingcenter på den anden side af gaden og det er muligt at gå til den gamle souk.
Hyatt Place har en udendørs swimmingpool m. solterasse, bar/lounge og fitnesscenter, restaurant, roomservice, renseri-/vaskeriservice m.m. Vi overnatter i flotte rummelige værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, minibar, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi m.m.

 

2021 Abu Dhabi hotel: Bab Al Qasr (3 nætter)

Road Corniche West
Abu Dhabi, 63410, De Forenede Arabiske Emirater
Tel: +971 2 205 3000
Læs mere om hotellet her

Dette 5 stjernede hotel har en af ​​hovedstadens største private strande, en overdådig marokkansk spa samt topmoderne fitnesscenter, hvilket giver gæsterne mulighed for at slappe helt af. Der er desuden en skøn udendørs pool og solterrasse, alle med solsenge/liggestole, parasoler og strandhåndklæder. Hotellet har flere restauranter med forskellige køkkener, barer, deli-bar ved poolen, kaffebar, elevator, renseri-/vaskeriservice m.m. Beliggenheden i Abu Dhabi betyder at der er kort til f.eks. avenuen ved Ethiad Towers og Corniche promenaden.

Komfortable og rummelige (43 kvm) Premier værelser med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, stort badeværelse med bruser og karbad, air-condition, tv, te/kaffemaskine, værdiboks, minibar, gratis Wi-Fi.
Læs mere om værelserne her

 

Bemærk - 3 pers. værelse: rejser I fx. 2 voksne + 1 barn, så kan vi forespørge på en ekstra opredning i jeres dobbeltværelsei både Dubai og Abu Dhabi. Rejsens pris vil være ca. DKK 300.00 lavere pr. person.
 

Gæsterne siger

” En super rejseleder af bedste kaliber, hvis fokus var at gøre folk glade. En positiv rejseleder, som spredte 'good vibes' blandt alle, en sand fornøjelse”

” Alt var perfekt - rigtig gode oplevelser”

” Rigtig god rejseleder, der havde styr på tingene”

” En fantastisk og oplevelsesrig tur”

” Helt utroligt hvad vi så og oplevede”

Værd at vide

Husk at der i den arabiske verden er stor forskel på venstre og højre hånd. Den venstre regnes for uren – brug derfor den højre så meget som muligt. Det er særdeles uhøfligt at vise/vende sine fodsåler mod andre. Sid derfor med fodsålerne i gulvet eller foldet ind under dig. Fysisk udtryk for hengivenhed som kyssen og krammen er ikke velset i det offentlige rum.

Alkohol:
Alkohol kan være dyrt og sælges stort set kun på udvalgte hotellerne, restauranter og barer. De fleste hoteller tillader dog at man som gæst medbringer alkohol til sit værelse. Bemærk: Der serveres som udgangspunkt ikke alkohol på Dhow Dinner Cruise. Det er muligt der lokalt kan ændres til en dhow med alkohol bevilling. Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året, eksempelvis under Ramadanen I emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud.

Drikkepenge
Det er blevet almindeligt at ansatte i turistbranchen (lokalguider, buschauffører, hotelportører og lign.) forventer lidt drikkepenge, for et vel udført arbejde. En gylden regel er ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til lokalguiden og ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til chaufføren. Jeres rejseleder er erfaren og berejst i De Forenede Arabiske Emirater, og du kan til enhver tid spørge ham/hende til råds hvis du er i tvivl. Rejselederen sørger for at samle drikkepenge ind fra gæsterne i gruppen, som gives videre til chauffører og lokal guider ved rejsens ende. Det er ikke et krav at give drikkepenge, men god skik i mange lande udenfor Europa.

Elektricitet
Er den samme som i Danmark 220V. Stikket er engelsk med tre ben. Adapter er nødvendig.

Ekstra udflugter
Det er nu muligt at tilkøbe entré til Burj Khalifa tårnet hjemmefra (observatoriedæk 124-125 etage, inkl. transport), og Gislevs rejseleder følger med på denne udflugt (enten dag 4 eller 5). Rejselederen vil undervejs tilbyde forskellige andre udflugter/oplevelser i Dubai, som er valgfri at deltage i og varierer i indhold fra gang til gang. Rejselederen vil informere nærmere om disse, når rejsen er igang - senest dag 2 efter morgenmaden. Der er typisk tid til disse ekstra oplevelser på dag 3,4 eller 5, og det kan f.eks være et besøg ved Dubai Marina, Dubai Venedig, Dubai Mall, Dubai Creek, Burj Al Arab og lign. Det er ofte en kombination af taxa og gåture, og udgiften til transporten deles ml. deltagerne og rejselederen.

Ekstra udflugter i Abu Dhabi (Al Ain ørkenbyen - Ferrari World - Louvre museet m.m.) tilbydes på alle Gislev Rejsers afgange, og bestilles/betales lokalt ved Jeres rejseleder, som sørger for det praktiske. Prisen kan variere ift. antal deltagere på fx. Al Ain. Jeres rejseleder tager også ofte rundt til forskellige andre seværdigheder i Abu Dhabi, og tilbyder de som har lyst at tage med. Det kan f.eks. være en cykeltur på Cornichen, frokost i Emirates Palace, Louvre Museet og lign.
 
Dubai tilvalgsudflugt og entréer:

- Burj Khalifa tour - fra kr. 400 inkl. transport og entré (1 time på niveau 124-125, 456 meter oppe). Denne tur passer bedst ind dag 4 eller 5, hvor dagen er helt fri til egne oplevelser. Rejselederen tager med til Burj Khalifa, mens efterfølgende aktiviteter står alle frit for.
Tag evt. videre til Mall of Emirates, kør tilbage til hotellet og slap af ved poolen eller hør rejselederen om hans/hendes videre færd.

- Dubai Akvariet - USD 65. inkl. entré.

- Ski Dubai, i Mall of Emirates - USD 85. inkl. entré, lån af skitøj, støvler og ski.

Abu Dhabi tilvalgsudflugt og entréer:

- Al Ain Tour - fra USD 130. inkl. transport, entréer, frokost, lokal engelsktalende guide (varighed ca. 8 timer). OBS - kræver min. 5 deltagere. Højdepunkter: Al Ain Zoo • Jebel Hafeet • Al Ain Museum • Al Ain Oasis • kamel markedet (entré købes særskilt hvis det ønskes)

- Ferrari World - billetter kan købes på hotellet for AED 280.00 uden transport og frokost. Bus til Ferrari World fra hotellet er gratis. En taxa koster ca. AED 80-90.

NB: Vi tager forbehold for prisændringer, lukkedage og evt. særlige events som kan betyde lukkede veje/bydele/attraktioner.

Emirates - Oplev AIRBUS A380, fra øverste dæk - læs mere herunder. Vi oplever en stigende interesse for at sidde på økonomi klassen på øverste dæk (economy upper deck) på dette fantastiske fly til/fra Dubai. Oplevelsen er en mere rumelig kabine i en 2-4-2 sæde-konfiguration - en mere rolig kabine da der findes væsentligt færre sæder end på main deck - og så ikke mindst fornøjelsen i at sidde øverst i en AIRBUS A380. Læs evt. mere om at rejse med Emirates generelt samt deres økonomi klasse: https://www.emirates.com/dk/danish/experience/seating/

Se evt. et flysnit af den A380 som benyttes ml. København - Dubai - København: https://www.seatguru.com/airlines/Emirates_Airlines/Emirates_Airlines_Airbus_A380_Two_Class.php 1. flysnit viser main deck, hvor gæster samt rejseleder tildeles et sæde gratis (3-4-3 konfiguration). 2. flysnit viser upper deck, hvor der findes økonomi sæder fra række 24-39 ( 2-4-2 konfiguration ). Vejlende priser for tvillingesæder i højre eller venstre side af flyet: DKK 600.00 per sæde. Vejlende priser for midtersæder: DKK 400.00 per sæde. Oplys gerne ved køb af rejsen, såfremt I ønsker at booke sæder på upper deck samt i hvilken kategori (tvillinge eller midtersæder). Vi kan ikke garantere på forhånd at de ønskede sæder er ledige, men vi følger straks op så snart billetterne er udstedt (typisk 14-21 dage før afrejse). OBS! Skal bestilles min. 48 timer før afrejse og kan ikke refunderes eller ændres efter bekræftelse.

Flyrejsen
Rejsen er med direkte fly fra Københavns Lufthavn til/fra Dubai, med Emirates Airlines. Rejsetiden er ca. 6,5 time på udrejsen og 7 timer på hjemrejsen. Forplejning om bord er inklusiv. Endelig information vedrørende flyrejsen vil blive fremsendt ca. 10 dage før afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen.

Fotografering
Ønsker man at fotografere mennesker, husk da at bede om tilladelse først. Husk at det ikke er velset at fotografere kvinder og dette kan skabe store problemer.

Klima
Januar - Marts: dagstemperaturer ml. 22-28 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.
Oktober - November: dagstemperaturer ml. 25-33 grader, nattemperaturer ml. 20-25 grader.
December/Nytårsrejsen: dagstemperaturer ml. 25-30 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.

Dubai & Abu Dhabi har et fantastisk klima i vores efterårs-og vintermåneder. Det tropiske ørkenklima giver mange soltimer og lidt regn. Temperaturen i dagstimerne er sjældent under 20 grader og gennemsnitstemperaturen ligger på 30 grader. Aftenerne er behagelige og nætterne kølige, med temperaturer ml. 15-20 grader. Dubai og Abu Dhabi er et af de mest sol- og varmesikre rejsemål du kan finde i efterårs-og vinterhalvåret.

Medicin
Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptmedicin er til en selv, og det det er derfor vigtigt at sørge for evt. dokumentation er i orden såfremt man bliver
bedt om at fremvise dette. Så længe man kan dokumentere, at ens receptpligtige medicin er til en selv og den i øvrigt medbringes i forsvarlige mængder, skulle der ikke være problemer ift. indrejse.
Medbring evt. den receptpligtige medicin i original emballage. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

Påklædning
Det er velset at være konservativt klædt på. d.v.s. med nederdel der går under knæet og lange bukser til herrer. Hvis man tager shorts på uden for hotellet, er det tilrådeligt at disse ligeledes går ned under knæet og at blusen ikke er ærmeløs eller nedringet. Husk at kvinder bærer tørklæde ved besøg i moskeer og på hellige steder og at både kvinder og mænd tager skoene af på disse steder. Armene skal også være tildækket. Mange restauranter og shopping centre har aircondition. Topløs (sol)badning er ikke accepteret hverken på hotellet eller på stranden.

I forbindelse med vores besøg i Sheikh Zayed Grand Mosque Abu Dhabi, udleveres der lokalt en abaya til alle kvinder. Mænd skal være iklædt bukser til under knæene samt t-shirt eller skjorte med ærmer. Se evt. mere på dette link http://www.szgmc.gov.ae/en/Home

Valuta og Kreditkort
Der kan veksles til lokal valuta, Dirham (AED). 100 AED = ca. 179 DKK i danske banker (opdateret 27/12 2018). Vi anbefaler at du medbringer den lokale valuta til diverse småindkøb, shopping på markeder, frokoster og lign. Medbring fx. AED 300-500 pr person, og benyt dit kreditkort til evt. større køb. På de fleste hoteller kan du veksle fra USD eller EUR til AED. Internationale kreditkort kan bruges som betaling på de større hoteller og mange steder kan du hæve dirham på dit kreditkort. Anerkendte kreditkort er: Visa, Mastercard, American Express og Diners.

Visum/Pas
Vigtigt: for at sikre at vi får det 100% korrekte navn på din flybillet og andre rejsedokumenter, skal vi bede om du sender en tydelig paskopi til Gislev Rejser senest 2 mdr. før afrejse. Du kan sende dette pr. mail eller post, eller aflevere det personligt i vores bookingafdeling i Ringe.
Såfremt du booker rejsen mindre end 2 mdr. før afrejsen, bedes du hurtigst muligt indsende din paskopi.

Visum udstedes til max. 30 dage uden gebyr ved ankomsten til Dubai. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemrejse og du skal være i besiddelse af en returbillet. Du skal kunne bevise, du har midler nok til opholdet, og dit pas må ikke indeholde israelsk stempel. Rejsende med udenlandske pas skal, i god tid, på respektive ambassader undersøge om de skal søge visum nden afrejsen.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Flyv fra

Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus og Billund ( kan tilkøbes - spørg ved bestilling )

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og hjemkomst                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår også af informationsmateriale som sendes pr. mail ca. 10 dage før afrejse.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Dubai og Abu Dhabi

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
18-01-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 813.998,-Bestil rejsenMere information
01-02-2022Fly fra Københavns Lufthavn613.998,-Bestil rejsenMere information
22-02-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 813.998,-Bestil rejsenMere information
01-03-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 813.998,-Bestil rejsenMere information