Skip to main content

Juleshow i Sønderborg

-
Nyhed med flot juleshow, julefrokost og julemarked i Flensborg

Juleshow i Sønderborg

Ferieøen Als er den 7. største ø i Danmark og ligger godt i læ ved Jyllands østvendte kyst, tæt ved den dansk-tyske grænse. På denne miniferie i Sønderborg skal du opleve Sønderborg Sommer Revys forrygende Juleshow og spise en luksus julefrokost på Hotel Sønderborg Strand, hvor du også skal bo i 2 nætter.

Oplev Dybbøl Banke, Gråsten Slot og følg med vores rejseleder rundt til udvalgte skulpturer i byen eller gå en tur gennem den gamle bydel med de små huse, besøg Sønderborg Slot eller slap af på hotellet. Sønderborg er en af tre byer i Danmark med et ganske særligt karaktertræk - den deles af et sund. Hovedparten af byen ligger på øen Als og så er der den hellige side på fastlandet. De to bydele forbindes via Kong Christian d. X´s Bro og med den smukke beliggenhed ved vandet, det dejlige skovområde Sønderskoven og Dybbøl Banke er der mange rekreative muligheder.

Vi kører også over grænsen til Tysklands nordligste havneby Flensborg, som i mange år var en vigtig dansk handelsby. Her besøger vi den gamle bymidte og naturligvis også byens stemningsfulde julemarked.

Glæd dig til

 • Forrygende Juleshow på Sønderborg Teater og luksus julefrokostbuffet inkluderet
 • Overnatning på Hotel Sønderborg Strand med skøn beliggenhed tæt på vandet
 • Du får et godt indtryk af Als, Sønderborg og Flensborg by i en og samme rejse

Inkluderet i rejsens pris

 • 1 x middag
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Luksus julefrokost inkl. 2 genstande
 • Billet til Julerevy
 • Udflugter jf. program
 • Kørende rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: På vej til Sønderjylland

  Efter endt opsamling går turen mod Sønderborg og Hotel Sønderborg Strand, hvor den lækre julefrokost venter i hotellets restaurant. Efter nogle timer med dejlig mad og hyggeligt selskab indtager Sønderborg revyens dygtige skuespillere scenen i Sønderborg Teater og revyholdet er i topform til et forrygende show.

  Efter revyen tjekker vi ind på værelserne og aftenen er på egen hånd i Sønderborg, hvor der er rig mulighed for at afprøve nogle af byens charmerede caféer og restauranter i de hyggelige gader.

  Julefrokost og revy inkluderet.

 • Dag 2: Dybbøl Banke, Gråsten Slot og Sønderborg

  I kort afstand fra vores hotel ligger Dybbøl Mølle flot placeret på toppen af Dybbøl Banke. Vi ser den ikoniske mølle og får historien om de voldsomme kampe i 1848 og 1864. Under begge de Slesvigske krige blev Møllen skudt ned, men på ny genopbygget til den nuværende mølle. Mere fredeligt er det dog på Gråsten Slot, som i sin første udgave var et lille jagtslot opført i midten af 1500-tallet og som siden 1935 har fungeret som den kongelige families sommerbolig. Efter at slottet nedbrændte i 1603 opførtes et nyt slot, der sandsynligvis har ligget, hvor det nuværende Gråsten Slots sydfløj står i dag. Vi får et kig til slottet og om vejret tillader det, går vi en kort tur i parken.

  Vi kører retur til vores værtsby og rejselederen tager dig med rundt i de hyggelige gader. Tid på egen hånd til frokost inden interesserede kan besøge Sønderborg Slot med den storslåede placering ved indsejlingen til Sønderborg. Slottet rummer næsten 800 års dramatisk historie om Sønderjylland og Slesvig og de mange rum byder på moderne udstillinger om Sønderjyllands og grænselandets omskiftelige historie, den danske kong Chr. II’s fangenskab på slottet, det danske nederlag i 1864 og de mange danskes deltagelse i 1. Verdenskrig på tysk side inden Genforeningen i 1920. Hotellet ligger i kort afstand til slottet og de som har lyst kan gå tilbage til hotellet.

  Om aftenen serveres der en 2-retters middag i hotellets restaurant. Inkluderet.

 • Dag 3: Flensborg – Tysklands nordligste havneby

  Med smukke udsigter langs Flensborg Fjord til Slesvig-Holstens tredjestørste by, Flensborg. Tidligere var der mange skibsværfter, men byen var også kendt for sine romfabrikker. Allerede i år 1284 fik byen købstadsrettigheder og var i mange år en vigtig dansk handelsby ind til krigen i 1864.

  Vi ser den gamle bymidte, julemarkedet og slutter ved Flensborghus, som i dag er centrum for det danske kulturarbejde i Sydslesvig. Tid på egen hånd til at nyde den charmerende by og måske spise frokost på Hansens Bryggeri. Midt på eftermiddagen kører vi igen mod Danmark og gør kort stop ved grænsen inden returkørsel til vores hjembyer efter 3 spændende dage i det Sønderjyske.

  Inkluderet.

Hotel

 • Dag 1-3

  Hotel Sønderborg Strand

  Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet er der udsigt over Flensborg Fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot.

  Hotellet har restaurant med skøn udsigt over vandet, swimmingpool, fitnessrum og reception. Alle værelser er smagfuldt indrettet med TV, hårtørrer, kaffe/the faciliteter og gratis wi-fi.

  Læs mere om Hotel Sønderborg Strand

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
  Wi-fiGratis
  Indendørs swimmingpoolJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 798.
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu