Ærø - Sydfyns Perle - 3 dage

Betagende natur og hyggelig atmosfære

 

Alt er vand ved siden af Ærø, siger de stolte ærøboere om deres dejlige ø. Og ja, næsten overalt på øen kan du se vand til mindst én af siderne. Tag med Gislev og oplev selv det lille ø-samfund som emmer af ro, idyl og gode historier. Oplev den betagende natur, spændende seværdigheder og hyggelige atmosfære med små byhuse, caféer og muséer på udflugterne rundt på øen.

 • Lokal, kørende rejseleder - STORT plus
 • Rundvisning, øl og frokost på Rise Bryggeri
 • Halvpension og ærøske pandekager

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse  
 • Færgebillet t/r
 • 2 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters middag
 • Rundvisning, ølsmagning og frokost inkl. 1 øl/vand på Rise Bryggeri 
 • Ærøske pandekager og kaffe
 • Lokal, kørende rejseleder
 • Udflugter jf program
 • 4-stjernet bus


På afrejsen 19/8 er der festaften på hotellet lørdag aften med 3-retters middag og med vin/øl/vand ad libitum under middagen, underholdning og musik og dans.

Se mere under fanen Værd at vide.

Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 498. Afbestillingsforsikring: kr. 160.
 

Bestil rejsen

Pris fra 2.998,-

3 dage
bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension og lokale specialiteter
 • Alle udflugter og lokal kørende rejseleder
 • Bryggeribesøg med ølsmagning og frokost
Bestil rejsen

Om rejsen

Gislevs eventyrlige Ærø

Gislevs kørende rejseleder er lokal ekspert og viser dig stolt sin betagende ø. Det lille ø-samfund emmer af ro, idyl og gode historier. Naturen er betagende, atmosfæren er hyggelig og de spændende seværdigheder ligger som perler på en snor. Her er små skønne byer med kulørte byhuse, caféer og forskellige museer med hver sin historie. Desuden kan du næsten overalt på øen se vand til mindst én af siderne. Tag med Gislev og nyd denne dejlige lille ø, fyldt med gode oplevelser.


Badehuse på Ærø

Læs om øens kendte tykke pandekager:

Dag for dag

Dag 1: Svendborg og Ærøskøbing

Efter endt opsamling kører vi til Svendborg, hvor der bliver tid til at nyde det maritime miljø på havnen eller spise frokost på én af de hyggelige caféer, inden vi midt på eftermiddagen går ombord på færgen til Ærøskøbing. Kort kørsel til vores hotel i Marstal, hvor vi bliver budt hjerteligt velkommen og har tid til afslapning inden aftenens middag serveres. Til aftenkaffen bliver du præsenteret for de berømte ærøske pandekager. Inkluderet.

Dag 2: Bregninge Kirke – Voderup Klint - Rise Bryggeri – Ærøskøbing

Den smukke, gamle kirke i Bregninge er oprindeligt bygget i 1200-tallet. De gotiske kalkmalerier, hvælvinger og trefløjede altertavle er kommet til i 1500-tallet. Den flotte altertavle er lavet af den danske billedskærer og maler, Claus Berg – som også står bag altertavlen, der ses i Odense Domkirke og med en slående lighed – naturligvis dog i lidt mindre målestok.

Videre til smuk natur ved Voderup Klint. Klinten er 33 meter høj og består af skredterrasser - det vil sige, at store landskabsblokke er gledet ned, så de ligner kæmpe store trappetrin, som forbinder havet og den høje ø.

Sidst på formiddagen kører vi til rundvisning, ølsmagning og frokost på Rise Bryggeri. Bryggeriet har, trods størrelsen, et stort udvalg og der er helt sikkert noget for enhver smag.

Over middag videre til den gamle, idylliske købstad Ærøskøbing, med de brostensbelagte gader og de små byhuse med flotte detaljer. God tid til byrundtur og tid på egen hånd til spadseretur i gaderne, museums- eller cafébesøg. Retur til hotellet hvor middagen nydes. Inkluderet.

 Ølsmagning på Rise Bryggeri på Ærø Ærøskøbing

Dag 3: Marstal by – færge Ærøskøbing til Svendborg

Tid på egen hånd i Marstal til at opleve den spændende historie på Søfartsmuseet, besøge kirken eller nyde en gåtur langs havnen. Frokost på hotellet inden afrejse og returkørsel til vores hjembyer efter nogle skønne dage i Det Sydfynske Øhav. Inkluderet.

Ærøskøbing byhuse og havn

Hotel

Ærø Hotel

Egehovedvej 4
5960 Marstal

Læs mere om Ærø Hotel her

Hotel tæt på både by og dejlig natur. Hotellet er kendt for god service, imødekommende personale og god mad. Indendørs swimmingpool, stor lys restaurant, hyggeligt barområde og terrasse. Lyse standardværelser med bad og toilet, tv og wi-fi. Der benyttes dobbeltværelser som enkeltværelser.

Hotellet er pr. 1. januar 2021 børnefrit hotel. Unge fra 16 år er velkomne.
 

Værd at vide

Hotellet

Hotellet er fra 1. januar 2021 et børnefrit hotel. Unge over 16 år er velkomne.

Swimmingpoolen

Hotellets indendørs pool er åben fra maj-september. Gratis adgang for Gislevs gæster (vandet er ca. 29 grader). Husk badetøjet.

Wi-fi

Gratis på hotellet

Lokal busser

Der er gratis buskørsel på Ærø. Rejselederen informerer herom.

Festlig lørdag aften - afrejse 19/8

På denne afgang får du en festlig lørdag aften på hotellet med velkomstdrink, hotellets store buffet samt husets vin/øl/vand ad libitum under middagen (i 3 timer).
Menuen sluttes af med en tallerkenserveret dessert. Efter maden står aftenen på underholdning samt levende musik og dans.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. 
Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
29-07-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 82.998,-Bestil rejsenMere information
19-08-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.298,-Bestil rejsenMere information
14-09-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 82.998,-Bestil rejsenMere information