Alaska og Klondike

Guldgravere, gletsjere og grizzlybjørne

Alaska og Klondyke  

NYHED. Flot rejse til Alaska og Canadas Yukon Territorie - som endnu ikke er udforsket af mange.

 • Kun med Gislev – unik rejserute – oplev naturskønne Alaska
 • Dawson City med sejltur på Yukon River, guldvask og saloon
 • Storslået sejltur på Prince William Sound fra Valdez til Whittier
 • Oplev gletsjere, gamle guldbyer og imponerende natur
 • Vi tilbyder også en tur til vildmarken med vandflyver.
 • Mulighed for at opleve bjørne på laksefiskeri.
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen – det er din tryghed.

 


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 12 x morgenmad
 • Tur med panorama-tog til Denali National Park
 • Tur med nationalpark-bus
 • Sejltur på floden i Fairbanks
 • Olie-pipeline-bro
 • Top of The World Highway
 • Færge over Yukon River
 • Diamond Tooth Gerthies Saloon
 • Guldvask i Bottom Mine
 • Byrundtur i Dawson City
 • Kørsel ad Klondike Highway
 • Kørsel ad Alaska Highway
 • Worthington Glacier
 • Bridal Veil Fall
 • Sejltur til Columbia Glacier
 • Sejltur over Prince William Sound
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Rejseleder
   

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 8.500. Vildmarkstur med vandflyver til bjørneland: kr. 6.000 (begrænset antal pladser - skal bestilles sammen med rejsen). Afbestillingsforsikring kr. 1.500.

Bestil rejsen

Pris fra 39.998,-

14 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 14 dages naturrejse
 • Panoramatog til Denali
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Guldgravere, gletsjere og grizzlybjørne
Alaska og Yukon er en oplevelse i særklasse, der endnu ikke er udforsket af mange. I godt selskab med Gislevs rejseleder har du nu mulighed for at opleve denne afsides del af verden, hvor livet er tilpasset de store vidder og de barske skift i klimaet. Naturen nærmest eksploderer i den korte sommer, hvor vi besøger landet. Helt unik er laksens vandring op til gydestederne, hvor den dør efter at have forplantet sig. Disse millioner og atter millioner af laks er hele grundlaget for en stor del af fuglenes og dyrenes overlevelse i dette barske klima. Rejsen er sammensat således, at du rejser med både bus, tog og skib, så du får alle de store oplevelser præsenteret på den bedst mulige måde. Glæd dig til at opleve imponerende gletsjere, bjergtagende panoramaer, et helt unikt dyreliv samt en historie, der kalder på din indre guldgraver. Glæd dig ligeledes til historierne om kvinder og mænd, som skabte store bedrifter og en overvældende betydning for de mennesker, der kom til disse egne for at skabe sig en tilværelse. Welcome to the last frontier.

Denali National Park, Mount Denali, Yukon River og Dawson City.
Oplevelserne venter på stribe på denne alsidige rejse. Vi starter rejsen i Alaskas største by Anchorage, der ligger som en fremmed midt i den overdådige natur. Herfra kører vi med panoramatog til Denali Nationalpark. Her ligger Nordamerikas højeste bjerg Denali på 6.194 m. - måske bedre kendt som Mount McKinley. I nationalparken arrangeres en tur med special bus og lokal naturvejleder, der hjælper med at lokalisere det spændende dyreliv. I Klondikes gamle guldområder føler man sig sat tilbage i tiden. Selv den dag i dag, er årets højdepunkt, den dag isen bryder op i Yukonfloden og dermed muliggør transport på Klondikes livsnerve. Glæd dig til at lære at vaske guld i de gamle guldfelter nær Dawson City, hvor tiden synes at have stået stille siden guldfeberen rasede. I Dawson City venter også et besøg i den lokale saloon.

Fiskende bjørne, græssende elge og svævende ørne.
Dyrelivet i Alaska og Klondike bærer i den grad præg af den isolerede beliggenhed. Det er ikke ualmindeligt at opleve bjørne, elge, hjorte og ørne på rimeligt tæt hold. Ofte ses kronvildt, ulve, bjerggeder og endda bjørne ganske tæt på vejen. Gislev byder på en hel unik chance for at blive fløjet med vandflyver ud i Alaskas vildmark – langt fra alfarvej. På denne heldagsudflugt er der mulighed for at opleve bjørne fiske laks i den vilde natur. Bjørnene betragtes fra træbroer ganske tæt ved vandet. Rejsen køres kun på det optimale tidspunkt for at se bjørne, da det er netop på den tid laksene går op i floderne. Dette er en naturoplevelse helt ud over det sædvanlige, som man ikke bør snyde sig selv for. Mange naturprogrammer i tv er optaget netop her – og kun et begrænset antal personer får adgang hvert år. Bemærk at denne udflugt skal tilkøbes ved bestilling af rejsen

Alaska og Klondike med bus, tog og skib.
Rejsen starter og slutter i Alaskas eneste storby Anchorage. På rundrejsen køres hovedsaligt med bus rundt mellem de afsidesliggende byer. Bussen kører bl.a. på en del af den legendariske Alaska Highway. Den 2700 km lange vej blev opført på blot 7 måneder i 1942. Hos Gislev er vi dog ikke i tvivl om, at skal du have de bedste indtryk med hjem, så er det vigtigt, at der også benyttes andre former for transportmidler. Vi mener at Alaska og Klondike bør opleves både med bus, tog og skib. For at få de flotteste oplevelser køres med tog fra Anchorage til Denali National Park. Vi følger Klondike Highway mod nord til et spændende ophold i Dawson City, hvor vi bl.a. skal lære at vaske guld. Vi ser flotte gletsjere og vandfald på vej til Valdez, hvorfra der venter en eventyrlig flot sejltur på Prins William Sound til den lille by Whittier. Herfra køres en smuk tur gennem Portage Valley, langs Turn Again armen af Cook Inlet og videre til Anchorage, hvor den storslåede rejse ender.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Med Icelandair til Anchorage
Flyskift på Island før ankomst til Anchorage samme dag. Indkvartering for 2 nætter på hotel. Knap halvdelen af Alaskas godt 740.000 indbyggere bor i Anchorage, der er Alaskas største by. Byen opstod omkring år 1900 som teltlejr for jernbanearbejdere. Alaska blev et territorium i USA i 1912, men allerede inden da, var der tale om et etableret samfund.
Anchorage voksede hurtigt – især da det blev vedtaget, at byen skulle være hovedsæde for jernbanen Alaska Railroad, der blev bygget i 1915-1923. Da japanerne under 2.  Verdenskrig bombede de vestligste øer i Aleuterne i 1942, blev der etableret militærbaser i både Anchorage og Fairbanks, hvilket gav stødet til byens udvikling. Der findes fortsat to store baser i byen, der har en væsentlig betydning for økonomien. Endvidere  spiller lufthavnen en betydelig rolle. Den ligger inden for 9 1/2 times flyvning fra 90% af den industrialiserede verden, og er blandt verdens 5 vigtigste fragtbaser i verden. Man har ligeledes verdens mest travle vandflyverlufthavn, og alt i alt står lufthavnen for hvert 10. job i området. I 1964 var byen udsat for det næststørste jordskælv i historisk tid. Derfor er størsteparten af bykernen ret ny. I 1968 blev der gjort væsentlige oliefund omkring Anchorage. Byens økonomi styrkedes, og opbygningen af en moderne og velhavende by tog sin begyndelse. Anchorage er således Alaskas eneste storby med alle de dertilhørende bekvemmeligheder, museer og shopping muligheder. I centrum findes Alaskas eneste skyskrabere blot 30 minutters kørsel fra vild natur, høje bjerge, brusende floder og gletsjere. Inden for bygrænsen lever ca. 250 sorte bjørne, 60 brune samt 250 elge. Forplejning inkluderet denne dag: Ingen. (15 km).

Anchorage Ørn Alaska
 

Dag 2: Udflugt med vandflyver til fiskende bjørne i Alaskas vildmark
Rygmarven i størsteparten af naturens cyklus i dette smukke og barske land er laksens vandring. Efter 6-7 år i havet vandrer laksen tilbage til det sted, hvor den i sin tid blev klækket for at yngle – og dø! Der er tale om millioner og atter millioner af laks, en kæmpe proteinressource, som gør at bjørne, ræve, ørne og andre dyr og fugle kan æde sig så mætte, at de enten kan klare den lange rejse mod syd i efteråret, eller kan overvintre i Alaskas barske vinter. Denne dag byder på en helt enestående mulighed for at komme tæt på dette kolossale drama. Vi flyver først med et mindre fly ud til King Salmon og herfra med vandflyver ud i vildmarken til Katmai National Park, hvor vi lander på en sø i det sydvestligste hjørne af Alaska. Flyveturen over dette øde område er i sig selv en oplevelse. I campen hvor vi lander, starter vi med et obligatorisk kursus i, hvordan man optræder i et område med bjørne. Overalt hvor vi færdes, er der rangers til at beskytte os, så vi oplever kombinationen af den vilde natur og absolut sikkerhed. Dagens højdepunkt er, når vi på tætteste hold oplever disse vældige kodiakbjørne. Mange naturfilm om bjørne er optaget her, hvor der kun tillades et begrænset antal besøgende. Gislev har lagt rejsen til Alaska på det tidspunkt, hvor antallet af laks er størst, og dermed også antallet af bjørne kulminerer. Denne udflugt skal bestilles sammen med rejsen og er ikke inkluderet i rejsens pris. Udflugten varer 12 timer, og prisen inkluderer vandflyver t/r, frokost og information ved en parkbetjent. Pris pr. person kr. 6.000. Ønsker du ikke at tilkøbe denne udflugt, er dagen til fri disposition enten til afslapning eller oplevelser på egen hånd. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (0 km).
Af sikkerhedsmæssige årsager flyves der ikke hvis sigtbarheden er meget dårlig ind over bjergene. Hvis turen aflyses refunderes det indbetalte beløb.

Bjørne ved Brook Falls Alaska  Fiskende bjørne


Dag 3: Panoramatog til Denali
Denne dag byder på en flot togtur til Denali National Park. Turen foregår i panoramavogne, så der er rig mulighed for at nyde den flotte natur fra de komfortable vogne. Vilde dyr som bjørne, elge og wapatihjorte er ikke noget særsyn. Ej heller de karakteristiske bæverdæmninger eller  -boliger. Dette er Alaskas natur på 1. klasse! Ankomst til Denali midt på eftermiddagen. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost i toget. (5 km + tog 375 km).

Panoramatog til Danali National Park Panoramatog til Danali National Park<


Dag 4: Denali National Park
Fra den tidlige morgenstund kører vi ind i Denali, der er en af USAs mest spektakulære nationalparker. Nationalparken ligger rundt om Nordamerikas højeste bjerg, Mount Denali. (Mount McKinley) Nationalparken blev oprindelig dannet for at frede det fascinerende og rige dyreliv – ikke pga. det imponerende bjerg. Selv om det flotte bjergmassiv i første omgang altså blot var en sidegevinst, så blev parken dog opkaldt efter giganten på hele 6.194 meter. For at beskytte den usædvanlig flotte natur – og tage hensyn til de mange dyr, er en del af parken lukket for biler og private busser. Denne del af parken vil du derfor opleve ombord på en Denali nationalparkbus. På denne bus er der lokalkendt personale, der sikrer dig de bedste oplevelser – og Gislevs rejseleder følger naturligvis også med. Vel tilbage ved vores egen bus fortsætter vi vores rejse langs med Mount Denali. Vidderne er enorme.  Det helt særlige er at opleve et landskab, der ligger helt urørt siden isen forlod det for omkring 10.000 år siden. Snart kører vi i smeltevandsdale fra istiden, snart krydser vi ind over et pas, og hele tiden har vi Alaskabjergkæden som ramme omkring de fantastiske landskaber. Mens vi krydser gennem både tundra og skov er chancerne meget store for at se dyr. Selve bjerget, Mount Denali. er så stort, at det har sin helt egen klimazone og vejrlig. Måske ser vi toppen af det, måske ikke. Navnet Denali er indiansk og betyder den store. Overnatning i Fairbanks. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (210 km + km kørt i nationalparkbus).

Denali National Park Denali National Park
 

Dag 5: River cruise, Northpole og Alaskas nye guld
Vi starter dagen med en sejltur på floden Nenana River i Fairbanks. Vi skal også køre en tur med den gamle jernbane Tanana Valley Railroad, hvor vi hører om det store goldrush hvor tusindvis af håbefulde guldgravere kom til området. Vi ser en historisk guldgravermaskine, Gold Dredge 8, og ser hvordan den har arbejdet sig gennem landskabet. Herfra fortsætter vi til en pipelinebro. Alaskas nye guld er olie, der udvindes mod nord, og sendes i en 1300 km lang pipeline tværs gennem Alaska til en isfri havn i syd.
Lige syd for Fairbanks kører vi gennem den lille by Northpole, hvor det er jul hele året. Vi gør også et stop ved Rikas Roadhouse, hvor vi hører om den bemærkelsesværdige kvinde fra Ørebro i Sverige, der skabte en tilværelse omkring et lille hotel midt i ødemarken. Overnatning i den lille by Tok. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (328 km).

 Gold Dredge 8 Alaska
 

Dag 6: Legendariske Alaska Highway
Efter japanerne havde bombet Pearl Harbour under 2. Verdenskrig, opstod der et akut behov for at få udvidet de militære baser m.m. i Alaska. Man var alvorligt bange for, at japanerne ville besætte dette øde landområde – uden at der var nogen til stede til at forsvare det. Der blev derfor taget en beslutning om at bygge Alaska Highway – en samlet vejforbindelse fra Dawson Creek (ikke at forveksle med Dawson City) i Canada til Delta Junction i Alaska. Den 2.237 km lange vej blev påbegyndt 8/3 1942 – og stod færdig 28/10 1942. Vejen er stadig en af de vigtigste veje i denne del af kontinentet, men på trods af det er der stadig dele af vejen, som ikke er asfalteret. Vi følger Alaska Highway godt 600 km. Nær den lille by Beaver Creek krydser vi grænsen og er nu i Yukon Territoriet i Canada. Vi forsætter mod sydøst langs Kluane National Park. I parken ligger Mount Logan, der med sine 5.959 meter er Canadas højeste bjerg. På vores rejse ad Alaska Highway vil vi sandsynligvis se nogle af Alaskas vilde dyr samt nogle af de helt store truckere, der transporterer gods i denne afsides del af verden. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Whitehorse, hvor vi overnatter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (630 km).

Alaska Alaska Highway


Dag 7: Whitehorse, Klondike Highway og Dawson City
Byrundtur i Whitehorse hvor vi ser verdens længste fisketrappe lavet af træ. Vi ser også dæmningen Whitehorse Rapids Hydro Dam og nyder udsigten over Miles Canyon. Før vi forsætter vores rejse mod nord, stopper vi også ved The Log Skyscrapers, hvor vi ser de imponerende bjælkehytter i tre etager. Vi følger Klondike Highway mod nord til Dawson City. En køretur igennem noget af det mest øde landskab på det amerikanske kontinent. Vi følger stort set den rute, som de håbefulde guldgravere benyttede under Klondikes store guldfeber i 1898. Vejen har af den grund fået navnet 98. Det er altså en rejse i guldgravernes fodspor, men også en dag hvor landskabet er en fryd for øjet. En del af turen følger vi ruten for det berømte 1000 km lange hundeslædeløb Yukon Quest. Andre steder følger vi Yukon River eller det storslåede landskab langs med Tintina kløften, en af verdens største forkastningszoner. Vi ankommer til Dawson City, der under det store goldrush blev kaldt Amerikas Paris. Lidt svært at forstå når vi nu har set den lille guldgraverby, der tidligere var både berømt og berygtet. Spillebuler og hasardspil er en vigtig del af Dawsons Citys historie. Af denne grund fik byen i halvfjerdserne en særlig tilladelse til at drive kasinodrift. Denne aften besøger vi byens hyggelige saloon Diamond Tooth Gerties. Her er der mulighed for at spille Black Jack, poker eller blot nyde en drink, mens vi nyder synet af de ben-svingende can-can-piger. Etablissementet er opkaldt efter den berømte dame, der sidst i 1800-tallet skabte sig en formue ved at tilbyde sin gunst til ensomme guldgravere – men kun til dem, der havde haft heldet med sig. Den ombejlede dame havde en diamant siddende mellem fortænderne – deraf navnet. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad (540 km).

Alaska og Klondyke Yukon river


Dag 8: Dawson City og guldvask
I dag skal vi mærke historiens vingesus, når vi går i guldgravernes fodspor. I 1896 fandt 3 mænd guld i det vandløb, der i dag hedder Bonanza Creek. Dermed var Yukons historie ændret for evigt. Guldfeberen havde fat – og tusindvis af mænd strømmede til det afsidesliggende sted. Nogen mener byen havde 30.000 – andre mener helt op til 50.000 indbyggere, da det gik vildest til. Håbefulde mænd med hakker, skovle og udstyr til at vaske guld, kom over land og via Yukon-flodens vand. Der blev åbnet butikker, barer, saloons, spillebuler og bordeller – alle delte den samme drøm om at skabe sig en formue i en fart. Dawson City fungerede endda som Yukons hovedstad frem til 1952. I dag er byen med sine 1350 indbyggere væsentlig mere rolig – men ikke desto mindre kommer der stadigvæk håbefulde guldgravere til Dawson City – guldfeberen lever i bedste velgående. I dag skal vi lære at vaske guld. Vi besøger Gold Bottom minelejr, der stadig er en aktiv guldmine. Her ser vi, hvordan man udvinder guld. Under kyndig vejledning lærer vi selv at vaske guld og mærker guldfeberen på egen krop. Teknikken er ikke så vanskelig – men det kræver en god portion øvelse – og en lige så stor portion tålmodighed. Det er spændende og sjovt, og man kan næsten ikke undgå at blive grebet af stemningen. På turen tilbage til byen oplever vi Dawson City og Yukon River fra Midnight Dome, som rejser sig 700 m over byen og landskabet. Tilbage i Dawson går rejselederen en lille byrundtur, hvor de forskellige gamle bygninger præsenteres og vi kommer forbi den berømte forfatter Jack Londons hytte. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (50 km)

Dawson City og guldvask Dawson City og guldvask
 

Dag 9: Top of The World Highway
Vi forlader Dawson City og krydser Yukon River med en lille færge. Der venter en flot køretur ad Top of The World Highway. Her på verdens top kører vi på bjergkamme højt hævet over floddalene. Vi krydser grænsen mellem det canadiske Yukon territorium og Alaska. Vi kommer igennem den lille guldgraverby Chicken. Oprindeligt skulle den have heddet Ptamigan, men det kunne ingen stave til – dengang. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (300 km).

Alaska og Klondyke Alaska og Klondyke


Dag 10: Wrangell bjergene og billedskønne Valdez
Vi forlader Tok og kører mod syd til Valdez. Vi følger vejen Tok Cutoff, hvor landskabet byder på kønne søer og et bakket landskab. Når vi er omtrent halvvejs i Valdez kommer vi til at køre langs med USA's største nationalpark Wrangell – St. Elias National Park. Parken er på 53.321m2 og her mødes bjergkæderne Alaska, Chugach samt de majestætiske Wrangell bjerge. Flere af det nordamerikanske højeste tinder findes her, bl.a. Mouint St. Elias, som rejser sig 5.489 meter. Landskabet bliver mere og mere dramatisk, efterhånden som vi nærmer os Worthington Glacier. Vi følger en kort jordvej ned til et udsigtspunkt, hvorfra der er en spektakulær udsigt til den smukke gletsjer. Vi løsriver os fra det storslåede syn, og vel tilbage på den asfalterede hovedvej passerer vi Thompson Pass, der er det sted i Alaska, hvor der falder mest sne. Rekorden var i 1951-52, hvor der faldt 24 meter sne. De enorme snemængder hjælper til med at bevare områdets gletsjere, der næsten ikke svinder, som man jo ellers ser så mange andre steder. Vi stopper også ved det 183 meter høje vandfald Bridal Veil, der i kaster sig ned af bjerget i trappeformede kaskader. Blot få hundred meter længere henne ad vejen ligger endnu et smukt vandfald: Horsetail Falls. Vi fortsætter ind i kløften Keystone Canyon og nyder de storslåëde landskaber. Vi gør et kort stop ved Solomon Gulch Fish Hatchery. Fiskeopdrættet tiltrækker ofte både ørne, bjørne og havoddere. Vi kører det sidste lille stykke til Valdez. Under det store goldrush i Klondike blev Valdez markedsført som værende den nemmeste rute til guldfelterne i Klondike. Det var dampskibsselskaber, som sejlede til Valdez, der især var ivrige efter at sprede budskabet om den lette adgang til Klondike, men sandheden var, at Valdez Glacier Trail var dobbelt så lang og dobbelt så stejl som beskrevet, hvilket medførte, at mange døde af sult og udmattelse på den strabadserende gåtur ind over de barske bjerge. I 1899 stod vejen som vi har kørt på i dag, Richardson Highway, færdig og dermed var den første rute til det indre Alaska etablerede fra en såkaldt isfri havn. Overnatning i naturskønne Valdez de næste 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (450 km).

Alaska og Klondyke Alaska og Klondyke


Dag 11: Sejltur til Columbia Glacier
I dag venter der en 6 timers sejltur fyldt med storslåede oplevelser. Vi forlader havnen i Valdez og nyder udsigten mod de bratte bjerge, hvor vi flere steder kan se smukke vandfald. Vi fortsætter ud gennem Valdez Arm og ind i Columbia Bay. Snart begynder vi at kunne se både små og store isbjerge. Hver dag kælver gletsjeren 13 millioner ton is og det er ikke usædvanligt at se isbjerge, der er mere end dobbelt så store, som den båd vi sejler i. Ismasserne bliver tættere og tættere på vej til Columbia Glacier, der er 200-550 meter tyk, og vi sejler så tæt på, som sikkerheden tillader. Gletsjeren er en af de gletsjere i verden, der bevæger sig hurtigst, hvilket altså resulterer i de enorme mængder is, der brækker af og falder i havet. Vi giver os god tid til at nyde det overdådige syn, før vi sejler tilbage mod Valdez. På sejlturen er det ikke usædvanligt at se marsvin, hvaler, sæler, søløver, havoddere, søpapegøjer, ørne og mange andre spændende dyr. Overnatning i Valdez. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad samt let frokost på båden (5 km).

Sejltur til Columbia Glacier Sejltur til Columbia Glacier
 

Dag 12: Med skib fra Valdez til Whittier, Portage Valley
I dag venter en afslappende sejlads på smukke Prince William Sound. Vi sejler 07.30 fra Valdez – og efter en eventyrlig flot sejltur ankommer vi til den lille by Whittier kl. 13.30. Herfra kører vi gennem den naturskønne dal Portage Valley og videre langs Cook Inlet’s Turn Again arm på Seward Highway. Her betragter vi et særegent landskab skabt af det voldsomste tidevand i Nordamerika. Forskellen i højde ligger på omkring 12 m, selve tidevandsbølgen når 1,8 m og bevæger sig fra vest med en hastighed af 10 km i timen. Under vejs stopper vi ved Birds Point, hvor vi måske ser hvidhvaler. Tilbage i Anchorage overnatter en sidste gang før hjemrejse. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (110 km + færge).

Med skib fra Valdez til Whittier, Portage Valley Med skib fra Valdez til Whittier, Portage Valley
 

Dag 13: En storslået rejse er slut - hjemrejsen påbegyndes
Sidst på formiddagen kører vi til lufthavnen i Anchorage. Fly fra Anchorage mod Island. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (15 km)

Dag 14: Hjemkomst til Danmark
Flyskifte på Island før hjemkomst til København.

Hotel

Hotelliste Alaska 2020
Hotelliste er under udarbejdelse.

Tanken bag rejsen

Vi har stor succes med vores rejse Canada-Alaska med krydstogt. Mange gæster har efterspurgt muligheden for at opleve mere af denne afsides del af verden. Den overdådige natur med bjerge, gletsjere og smukke fjorde samt den spændende historie om Klondykes goldrush er en perfekt kombination af storslåede oplevelser.

Værd at vide

Afrejse
Afrejse fra København. Du møder din rejseleder i Københavns Lufthavn. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen, før du går til check-in. Fra Island flyver vi direkte til Anchorage. Ved ankomst til Anchorage samler rejselederen atter gruppen og går til immigrationen, hvor dit pas bliver stemplet. Derefter går vi til bagagebåndet, hvor du får din bagage. Her samles gruppen atter med rejselederen. Først når alle er samlet, følges gruppen igennem tolden. Når gruppen er kommet igennem tolden, er indrejse procedurerne til USA i orden. Det er vigtigt, at gruppen forbliver samlet. Hvis nogen kommer til at forlade området ved en fejl, kan de ikke komme ind igen. Gruppen går samlet til bussen, der kører os til hotellet ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen.

Aircondition
Findes stort set alle steder. Kan visse steder støje en smule.

Alkohol/Bar
Vi gør venligst opmærksom på, at ifølge lovgivningen har børn og unge under 21 år ikke adgang til barer. Den tilladte aldersgrænse for udskænkning af øl, vin og spiritus er 21 år.

Apotek
Drugstores findes i de fleste byer. Større supermarkeder har deres egen apoteker-afdeling og et stort udvalg af håndkøbsmedicin.

Bagage
Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Den må max veje 23 kilo (pr. 1/6 2019). Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen. Vi gør opmærksom på, at din kuffert ikke må være aflåst (særligt godkendt lufthavnslås dog undtaget). Sikkerhedskontrollen i lufthavnene skal have adgang til din bagage. Såfremt der ikke er det, har sikkerhedsfolkene ret til at bryde din kuffert op, og der er ikke erstatningspligt! (Brug evt. en elektriker-strip som lås, den kan klippes op af myndighederne om nødvendigt!) Du bør lægge en seddel i din kuffert med din rejseplan, hotellernes navn & adresse samt privatadresse i Danmark. Det er anbefalelsesværdigt, at du for din egen skyld begrænser din bagage, da du jo skal bære den fra bussen til værelset og til check-in på skib. Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Målene må ikke overstige: 55 x 40 x 20 cm. Håndbagagen må max. veje 10 kilo (pr. 1/9 2016). Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på regler om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser. (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelige amerikansk standard. Selv om Gislev Rejser bestiller de bedst mulige busser, så er disse busser af en lidt anden standard end dem, vi kender fra Danmark. Bussen har ikke nogen midterdør, og der forefindes ikke køleskab eller kaffemaskine. Bussen er udstyret med toilet, vippesæder, luftdyser og aircondition. Oftest fungerer bussens aircondition og luftcirkulation ved, at der blæses kølig luft op langs med vinduerne. Det er ikke muligt at slukke for denne luftstrøm, idet al cirkulation så vil stoppe, men det er muligt at begrænse luftstrømmen, ved at lægge et lille gæstehåndklæde eller en trøje ned i rillen ved vinduet.

Børn
Venligst bemærk, at hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre (eller andre) rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk).

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge i USA/Canada. På restaurant gives ca. 15 %, og det er høfligt at lægge 1-2 dollar på værelset til stuepigen. Til chaufføren bør påregnes 3 dollar pr. person pr. dag.

Drikkevand
Nogle steder frarådes det at drikke vandhanevandet i USA/Canada. Det kan visse steder indeholde en del klor, der kan give problemer med maven. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder.

Elektricitet
Der er 110 volt i USA/Canada, hvilket betyder at danske elektriske apparater vil køre på halv kraft eller i særlige tilfælde slet ikke fungerer. Stikkontakterne kræver stik med flade ben – eller visse steder tynde runde ben, så det er nødvendigt med et rejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark.

Elevator
Der findes elevator på flere hoteller, men ikke på alle.

Entré
På Gislev Rejsers rejse til Alaska og Klondike er følgende entréer inkluderet i rejsens pris:
- Riverboat Discovery Cruise i Fairbanks
- Gold Dredge 8 i Fairbanks
- Tanana Valley Railroad i Fairbanks
- Trans Alaska Pipeline i Fairbanks
- Diamond Tooth Gerties Saloon i Dawson City
- Gold Bottom Mine Tour i Dawson City
- Goldpanning i Dawson City
- Cruise til Columbia Glacier – Fra Valdez
- Færge fra Valdez til Whittier
- Alle National - og Statsparker

eTA                        
Per 15. marts 2016 indførtes det nye indrejseprogram Electronic Travel Authorization (eTA). Dette betyder, at der skal indtastes en lang række informationer, og at den rejsende skal forhåndsgodkendes, før der kan opnås tilladelse til at gå om bord på et fly til Canada. Programmet er for rejsende med statsborgerskab i bl.a. Danmark. eTA er en internetbaseret formular, der ligger på http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp. Her indtastes de samme personoplysninger, som man før skrev på indrejsepapirerne. Det koster p.t. CAD 7 pr. rejsende, og gyldigheden for godkendelsen er 5 år (eller indtil passets udløbsdato).
Vigtig information om eTA på en Gislev rejse.

Ved bestilling af en rejse til Canada, vil du have følgende to valgmuligheder:

eTA: Valgmulighed 1
Du udfylder selv din eTA ved at klikke dig ind på følgende link: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp
Dette koster $7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler, at du laver din eTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar, at eTA udfyldes korrekt. Manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde, at du ikke får lov at gå ombord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet om bordstigning, mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din eTA, vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.

Vejledning til udfyldning af eTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Alle felter, der er markeret med en stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter, der ikke er markeret med stjerne. Når din eTA er godkendt, vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge. Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende, der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København.
Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.
Det er vigtigt, at du er i god tid med at få lavet din eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev.
Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt eTA. HUSK at det er dit ansvar at tjekke at alle oplysninger på en godkendt eTA stemmer overens med oplysninger i pas.

eTA: Valgmulighed 2
Du betaler kr. 250 – og Gislev laver din eTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt, at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt eTA, og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selv om Gislev Rejser udfylder din eTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer. HUSK at det er dit ansvar at tjekke at alle oplysninger på en godkendt eTA stemmer overens med oplysninger i pas.

Vigtig information om ESTA på en Gislev rejse.
Ved bestilling af en rejse til Canada og USA vil du have følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende, der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler, at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt, og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde, at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet om bordstigning, mister du din rejse, og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA, vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

Vejledning til udfyldning af ESTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter, der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt, vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere, der rejser sammen, skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende, der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København.
Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00.
Det er vigtigt, at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev.
Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA. HUSK at det er dit ansvar at tjekke at alle oplysninger på en godkendt eTA stemmer overens med oplysninger i pas.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt, at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer. HUSK at det er dit ansvar at tjekke at alle oplysninger på en godkendt eTA - stemmer overens med oplysninger i pas.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser dit navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Du bedes også fremsende kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Flyveturen
Der flyves med Icelandair – bemærk forplejning ikke er inkluderet – men kan købes ombord.

Flyveturen udrejse
København - Island 14.25 - 15.35 (flyvetid 3 timer og 10 minutter)
Island - Anchorage 17.10 - 16.20 (flyvetid 7 timer og 10 minutter)

Flyveturen hjemrejse
Anchorage - Island  14.30 - 05.50, ankomst næste dag. (flyvetid 6 timer og 55 minutter)
Island - København 07.45 - 12.55 (flyvetid 3 timer og 10 min.)

Alle ovenstående tider er cirka og lokal tider – og er vejledende med forbehold for ændringer. Flyskift i Seattle kan forekomme.

7 gode råd til at gøre flyturen mere behagelig
1. Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser.
2. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag.
3. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen.
4. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen.
5. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen, kan købes i Matas.
6. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol.
7. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Kort informationstekst til passagerer på flyvninger mellem EU og USA:
U.S. Customs and Border Protection (CBP), der er USA’s told- og grænsekontrolmyndighed,
skal i henhold til amerikansk lovgivning forsynes med visse rejse- og reservationsoplysninger, kaldet PNR-oplysninger (Passenger Name Record), om passagerer om bord på flyvninger mellem EU og USA. CBP har forpligtet sig til at anvende disse PNR-oplysninger med det formål at forebygge og bekæmpe terrorisme og anden alvorlig grænseoverskridende kriminalitet. PNR-oplysningerne kan omfatte oplysninger, som passagererne afgiver i forbindelse med reservationen, eller som luftfartsselskaber eller rejsebureauer er i besiddelse af. Oplysningerne opbevares i mindst tre år og seks måneder og udveksles eventuelt med andre myndigheder. Du kan henvende dig til dit luftfartsselskab eller rejsebureau for yderligere information om disse bestemmelser, herunder foranstaltningerne til beskyttelse af dine personoplysninger.
Købers samtykke til at oplysninger i PNR kan viderebringes.
Ved at bestille denne booking, er jeg samtidig indforstået med, at al information, herunder de personlige data, som jeg har oplyst i forbindelse med bestillingen af min rejse, kan blive overbragt til myndigheder og andre instanser med ansvar for luftfartsrelaterede sikkerhedsforanstaltninger.
 
Fotografering
Generelt er der ingen særlige regler. Hvis man fotograferer mennesker, er det høfligt at spørge først. Nogle forventer drikkepenge, hvis man ønsker at fotografere dem. Medbring rigeligt med batterier og film/hukommelseskort. Der er langt imellem steder, hvor det er muligt at købe ekstra.

Helligdage
De vigtigste helligdage i USA foruden jul og nytår er: Memorial Day (sidste søndag i maj) der markerer sommerens begyndelse og Labour Day (første mandag i september, der markerer sommerens afslutning). Den 4. juli fejres uafhængigheden, der de fleste steder er årets største fest.

Hoteller
Der overnattes kun på pæne hoteller med mindst 3 stjerner. Standarden vil dog være svingende, da en del af denne rejse er langt væk fra større byer, og udvalget derfor er begrænset.
 
Internet
Næsten alle steder er det muligt at benytte computer på hotellerne.

Klima
Generelt mildt vejr med dagstemperaturer på 17-25°C.

Kreditkort
Der kan anvendes kreditkort i næsten alle forretninger. Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes kontantautomater.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicinpas er ikke nødvendig, men medbringer du medicin, der indeholder morfin eller cannabis, er det vigtigt også at medbringe recept.

Mobiltelefon
Mobiltelefoner kan benyttes i stor udstrækning. Forvent dog ikke dækning i de mere øde egne. Husk at slå mobildata + roaming fra, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.

Moms
Alle priser i forretninger i USA/Canada er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 5-12 %.

Møntvask
Der findes møntvask på enkelte hoteller, så det er muligt at få vasket lidt undervejs. Vaskemiddel kan købes i receptionen eller trækkes i automater.

Myg
I visse perioder er der mange myg. Myggeolie/myggespray samt kløedæmpende creme kan medbringes – eller købes på rejsen.

Mål og vægt
I Canada benyttes fortrinsvis enheder som i Danmark – men i USA er det lidt anderledes.
1 ounce (oz) = 28,35 gram
1 pound (16 oz) = 453,6 gram
1 ton = 907,2 kg
1 tomme (inch) = 2,54 cm
1 fod (foot) = 30,48 cm
1 mil = 1,61 km
1 acre = 4046,8 m²
1 gallon = 3,785 liter

Pas
Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra USA/Canada. Dette gælder også for børn (og spædbørn), som også skal være i besiddelse af eget pas! Husk at sende en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen – og at medbringe kopi af pas på turen. Se også vigtig information under eTA og ESTA.

Påklædning
Almindeligvis er det mildt vejr 17-25°C – varmest i indlandet, mens temperaturerne i Anchorage og i bjergene godt kan kræve lange bukser, en striktrøje og en vindtæt jakke. Det er også en rigtig god idé altid at have en trøje med sig, da der er aircondition både i bussen, på restauranter og i butikker. Er du glad for at svømme, så medbring badetøj – der er enkelte steder mulighed for en svømmetur.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge på offentlige steder i USA/Canada. Det er altså heller ikke tilladt at ryge på restauranter, i hotelreceptioner eller på værelser.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner, som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Der er mulighed for at købe spændende indiansk kunsthåndværk.

Sikkerhed
Der bør altid udvises almindelig forsigtighed. Penge og værdier bør opbevares i forlommen eller pengekat. Desuden bør man holde øje med bagage og håndbagage, når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker. Det er kun få hoteller, der har safety boks. Alle steder er det sikkert at benytte offentlige transportmidler.

Sprog
Det officielle sprog i denne del af USA og Canada er engelsk.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Taxa
Kører enten efter taxameter eller fast aftalt pris. Husk drikkepenge, ca. 15 %.

Tidsforskel
Der rejses gennem flere tidszoner på denne rejse. Rejselederen vil informere undervejs. Der er 9-10 timers tidsforskel mellem Danmark og Yukon/Alaska. Danmark er foran.

Toldregler
Fra Danmark til Canada må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra Canada til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til Canada og USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Valuta
En US-dollar er ca. 6,70 kr. (Juni 2019). Sedlerne findes i 1, 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har næsten samme farve og størrelse, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent, 5-cent, 10-cent, 25-cent, og i sjældne tilfælde 1 dollar. Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til US-dollars.
En canadisk dollar er ca. 5,00 kr. (Juni 2019). Sedlerne findes i 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har næsten samme størrelse, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent, 5-cent, 10-cent, 25-cent, 1 dollar og 2 dollar. Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til canadiske dollars.

Vask
På de fleste hoteller forefindes møntvask og tørretumbler.

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA og en gyldig eTA ved rejser til Canada.

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

Kort

Alaska og Klondyke

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
01-07-2020Fly fra Københavns LufthavnMere end 839.998,-Bestil rejsenMere information