Skip to main content

Busrejse til juleaften i Lübeck

-
Julehygge, historie og fællesskab

Jul i Lübeck

Tag med på en hyggelig julerejse til Lübeck, hvor du kan opleve magien i det historiske centrum med brostensbelagte stræder og smukke bygninger, der for længst har sikret byen en plads på UNESCO´s verdensarvsliste. Vi skal naturligvis også på besøg på byens berømte julemarkeder, hvor de mange indbydende boder byder på spændende kunsthåndværk, duften af brændte mandler og varm Glühwein. Måske bliver du også fristet til at besøge Cafe Niederegger, der byder på masser af god marcipan og en flot udstilling.

Juleaftensdag byder hotellet på kaffe, kage og mulighed for at se den tyske filmklassiker Feuerzangenbowle, så vi er i den rette julestemning til at fejre juleaften med middag, sang og gaver. Første juledag får du mulighed for at se byens berømte Hansemuseum. Om eftermiddagen tager vi på en afslappende udflugt til Timmendorfer Strand ved Østersøen, hvor vi hygger os med kaffe og kage.

Denne julerejse vil give dig en perfekt kombination af julehygge, historie og fællesskab. Glæd dig til et par hyggelige juledage i Lübeck.

Glæd dig til

 • Besøg på det berømte julemarked i Lübeck
 • Rundtur med lokalguide i det historiske centrum
 • Hygge med kaffe, kage, film og Feuerzangenbowle på hotellet
 • Juleaften på Hotel Vier Jahrezeiten
 • Eftermiddagsudflugt til Timmendorfer Strand ved Østersøen

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x Morgenmad
 • 2 x Middag
 • 1 x Julearrangement med middag
 • 1 x Glühwein, kaffe med kage
 • Udflugt til Timmendorfer strand med kaffe og kage
 • Rundtur til fods i Lübeck med lokalguide
 • Udflugter jf. program
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til julestemning i Lübeck

  Når vi alle er samlet i bussen byder rejselederen velkommen og introducerer til de næste dages spændende program.

  Inden længe er vi på vej gennem Nordtyskland og Schleswig-Holstein til marcipanbyen Lübeck. Her bliver der god tid til at komme i julestemning på byens berømte julemarked, og nyde duften af honningkager, brændte mandler og Glühwein.

  Sidst på eftermiddagen kører vi til vores hotel til middag og overnatning.

 • Dag 2: Rundtur til fods, eftermiddagshygge og juleaften

  Vi starter dagen med en rundtur til fods med lokalguide i den historiske bydel forbi den berømte byport Holstentor og de gamle pakhuse, hvor saltet - det hvide guld blev opbevaret inden udskibning. Gennem de brostensbelagte gader kommer vi forbi det smukke gamle rådhus, St. Marienkirche med det største mekaniske orgel i verden og mange andre spændende ting. Efter rundturen forstår du hvorfor den gamle bydel er optaget på UNESCO´s liste over kulturarv.

  Om eftermiddagen står hotellet klar med kaffe, kage og mulighed for at se den tyske filmklassiker Feuerzangebowle, som også er navnet på en særlig variant af Glühwein med afbrændt rom og sukker.

  Der bliver tid til et lille hvil, inden vi fejrer juleaften med middag, sang og gaver.

 • Dag 3: Udflugt til Østersøen og Hansemuseet i Lübeck

  Om formiddagen får du mulighed for at slappe af i hotellets omgivelser eller besøge Hansemuseet i Lübeck, der på levende vis fortæller hele den spændende historie om Hansestæderne, hvor Lübeck, Hamburg og Bremen var nogle af de mest fremtrædende handelsbyer. Museet er ikke kun historisk interessant men også en arkitektonisk oplevelse.

  Om eftermiddagen kører vi en afslappende udflugt ved Østersøen. Ved Timmendorfer Strand skal nyde den friske havluft inden vi skal have en kop varm kaffe med kage til på en lokal café. Herfra kører vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser den sidste middag sammen.

 • Dag 4: Hjemrejse til Danmark

  Efter en god morgenmad bliver det tid til at starte hjemrejsen til Danmark efter nogle hyggelige juledage i Nordtyskland.

Hotel

 • Dag 1-4

  Hotel Vier Jahreszeiten

  Moderne hotel med pæne værelser, der alle rummer tv, telefon, safe, wi-fi, air condition og rummelige badeværelser med glasvægge, XL- bruser og hårtørrer.

  Hotellets restaurant og bar er beliggende på 8. sal med en flot udsigt ud over Lübeck. Hotellet er beliggende ca. 8 minutters kørsel fra Lübeck og for de friske er det muligt at gå til bymidten på ca. 30 minutter.

  BarJa
  ElevatorJa
  RestaurantJa
  TVJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 798.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu