Julemarked i Hamborg 3 dage

Hotel i centrum og dejlig julestemning i Tysklands næststørste by.

Julemarked i Hamborg  

Oplev det flotte julemarked i Hamborg med havnerundfart og byrundtur.

 • Stor byrundtur i den gamle Hansestad Hamborg.
 • Julemarkedet i Hamborg – en stemningsfuld oplevelse.
 • Mulighed for havnerundfart i Hamborgs imponerende havn.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • Byrundtur
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

 

Tillæg: Enkeltværelse kr. 450.

Pris fra 2.198,-

3 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Hotel i centrum af St. Pauli
 • Stor byrundtur i Hamborg
 • Flot julemarked foran rådhuset
Bestil rejse

Om rejsen

Den gamle Hansestad er en by i rivende udvikling og mere populær end nogen sinde. Byen en altid stor oplevelse, ikke mindst ved juletid. De mange julemarkeder emmer af julestemning. Det mest imponerende finder du på rådhuspladsen, hvor det gamle flotte rådhus danner en fantastisk kulisse til det smukke julemarked. Mærk hvordan duften af brændte mandler, Glühwein samt boder med julepynt bringer julen nærmere. Hamborg er en storby med masser af tilbud, hvor du kan besøge byens museer, se den gamle Elbtunnel eller gøre juleindkøb i en af byens mange butikker. God fornøjelse i den altid levende by.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og byrundtur i Hamborg
Der er ikke langt fra Danmark til Hamborg, hvor vi ankommer ud på eftermiddagen til indkvartering på hotellet. Aftenen er på egen hånd, og du bør ikke snyde dig selv for at se nærmere på den smukt juleudsmykkede by eller besøge et af julemarkederne, der har længe åbent.

Musik – Teater:
Hamburg har et kæmpe udvalg af musikalske og kulturelle tilbud. Du kan se hvilke musicals og andre forestillinger der tilbydes i Hamborg på www.hamburg.de. Billetter til de store aften oplevelser kan også købes af hotellets reception eller på nettet hjemmefra.

Dag 2: Stort og flot julemarked.
kører vi en byrundtur forbi fl ere af byens mange seværdigheder, bl.a. det gamle rådhus, St. Michaeliskirche, St. Pauli og Reeperbahn. Byrundturen slutter ved det store julemarked foran rådhuset, hvor du oplever den ægte juleatmosfære. Det hyggelige traditionelle julemarked med lys, boder, juletræ, godter og julepunch, indbyder til en hyggelig stund og måske lidt juleindkøb. Om eftermiddagen kan du tage med på en havnerundfart i en af verdens største havne og se hvorfor, Hamborg kaldes Europas port til verden. Det er en imponerende oplevelse at se den enormt store og evigt travle havn. Bådturen foregår i opvarmede både. Pris ca. € 10.

Dag 3: Hjemrejse.
Tid til at slappe af og nyde den store morgenbuffet, inden vi kører hjemad efter nogle skønne dage i Hamborg.

Hotel

Cityhotel Monopol
Reeperbahn 48,
D-20359 Hamborg

Godt hotel med central beliggenhed midt i St. Pauli-kvarteret. Alle værelser med bad og toilet, telefon, tv, radio, hårtørrer, sikkerhedsbox og Wi-Fi. (max. 1 time) Mange restauranter og barer i nærheden.

Læs mere om Cityhotel Monopol

Værd at vide

Shopping
Hamborg har mange butikker fra store butikscentre til små specialbutikker. Der findes også en gågade med masser af butikker. Hamborg er en rigtig god by til shopping og du finder noget for enhver smag og til enhver pengepung.

Valuta
1 € = ca. 7,50. Du kan betale med kreditkort de fleste steder i hamborg, men det er en god ide også at medbringe kontanter.

Vi kan også anbefale følgende oplevelser:

 • Et besøg i Miniatur-Wunderland, som er den største modelbane i verden
 • En gåtur i den gamle Elbtunnel
 • Det nye vartegn Elphilharmonie hvor du kan tage rulletrappen op i 37 meters højde og så er der en storslået udsigt over Hamborg.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
06-12-2019Bus fra Jylland og FynJulemarked i Hamborg Mere end 82.198,-BestilMere information