Julemarked i Hamborg 3 dage

Hotel i centrum og dejlig julestemning i Tysklands næststørste by.

Julemarked i Hamborg  

Oplev det flotte julemarked i Hamborg og en flot byrundtur i den smukt julepyntede by

 • Stor byrundtur i den gamle Hansestad Hamborg.
 • Godt hotel i hjertet af Hamborg 
 • Julemarkedet i Hamborg – en stemningsfuld oplevelse.
 • God tid til egne oplevelser i den spændende metropol

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • Byrundtur
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

  Tillæg: Enkeltværelse kr. 598. Afbestillingsforsikring kr. 150.

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt

Bestil rejsen

Pris fra 2.198,-

3 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Hotel i hjertet af byen
 • Stor byrundtur i Hamborg
 • Flot julemarked foran rådhuset
Bestil rejsen

Om rejsen

Ægte julestemning i hyggelige Hamborg

Den gamle hyggelige Hansestad er mere populær end nogensinde. Byen som i disse år undergår en stor udvikling er altid en stor oplevelse, ikke mindst ved juletid. De mange julemarkeder emmer af julestemning. Det mest imponerende finder du på rådhuspladsen, hvor det gamle flotte rådhus danner en fantastisk kulisse til det smukke julemarked. Mærk hvordan duften af brændte mandler, Glühwein samt boder med julepynt bringer julen nærmere.

Hamborg er en storby med masser af tilbud, hvor du kan besøge byens museer, se den gamle Elbtunnel eller gøre juleindkøb i en af byens mange butikker. God fornøjelse i den altid levende by.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til masser af julestemning

Rejselederen byder velkommen i bussen, og allerede efter  frokost er vi fremme i Hamborg. Vi kører en orienterende byrundtur forbi byens største seværdigheder og spændende kvarterer.  I centrum kommer vi forbi det smukke gamle rådhus, de indbydende arkader og de mange kanaler. Vi kommer også gennem de fine kvarterer ved søen Aussenalster, inden vi runder St. Pauli med Reeperbahn – byens mest berømte og berygtede gade. Indkvartering på vores centralt beliggende hotel. Inkluderet.

Aftenen er på egen hånd men du bør ikke snyde dig selv for at se nærmere på den smukt julepyntede by eller besøge et af byens mere end 30 julemarkeder, der har længe åbent. Rejselederen er behjælpelig med tips og gode råd. 

Dag 2: Julestemning på byens flotte julemarked, shopping og tid til egne oplevelser

Vi bor i gåafstand fra det smukke rådhus, hvor du finder masser af julestemning. Det traditionelle julemarked med lys, boder, juletræ, godter og julepunch indbyder til en hyggelig stund og måske lidt juleindkøb. Resten af dagen er der tid på egen hånd til de smukt pyntede butikker i shoppinggaden Mönckebergstrasse eller besøge den spændende gade Lange Reihe nær vores hotel. Herudover byder byen på et væld af hyggelige spisemuligheder og spændende seværdigheder som Elbhilharmonie, Miniatur Wunderland med verdens største modeljernbaneudstilling og meget mere. 

Dag 3: Sidste oplevelser og hjemrejse mod Danmark

Tid til at slappe af og nyde den store morgenbuffet, inden vi kører hjemad efter nogle skønne dage i Hamborg. Der bliver lidt ekstra tid til at købe lidt julegodter ind hos Otto Duborg, inden vi ankommer til den danske grænse midt på eftermiddagen efter et par hyggelige juledage i Hamborg.

Hotel

Arcotel Rubin, Hamborg

Steindamm 63, 20099 Hamburg

4-stjernet hotel med god beliggenhed i hjertet af Hamborg. Værelser af pæn størrelse med pengeskab, tv og, gratis wi-fi og mulighed for at lave kop kaffe eller te. Badeværelse er med bruser eller karbad, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for byen og for vores udflugtsprogram. Inden for gåafstand finder du shoppinggaden Mönckebergstrasse, søen Außenalster og den spændende gade Lange Reihe.

  

 

Værd at vide

Julemarkeder og shopping

Der findes ca. omkring 30 julemarkeder i Hamborg. Det mest kendte finder du ved Rådhuspladsen, og rundt omkring i byen finder du mindre men også charmerende julemarkeder. Læs mere her: www.hamburg.com/events/christmas/ 

Hamborg har mange butikker fra store butikscentre til små specialbutikker. Der findes også en gågade med masser af butikker. Hamborg er en rigtig god by til shopping og du finder noget for enhver smag og til enhver pengepung. Nær vores hotel finder du shoppinggaden Mönckebergstrasse, søen Außenalster og den spændende gade Lange Reihe.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. 

Fysisk formåen

Denn rejse er velegnet for alle der er almindeligt godt gående. 

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet. Ønsker du flere oplevelser end de beskrevne i program, så kan vi anbefale:

 • Et besøg i Miniatur-Wunderland, som er den største modelbane i verden
 • En gåtur i den gamle Elbtunnel
 • Det nye vartegn Elphilharmonie hvor du kan tage rulletrappen op i 37 meters højde og så er der en storslået udsigt over Hamborg.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta og kreditkort

1 € = ca. kr 7,50 . Mange steder kan du også betale med kreditkort som Visa og MasterCard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
03-12-2021Bus fra Jylland og FynMere end 82.198,-Bestil rejsenMere information