Skip to main content

Julemarked i Hamborg

-
Centralt hotel og julestemning i Tysklands næststørste by

Julemarked i Hamborg

Velkommen til Hamborg, en gammel hyggelig Hansestad, som er mere populær end nogensinde. Byen som i disse år undergår en stor udvikling er altid en stor oplevelse, ikke mindst ved juletid.

De mange julemarkeder emmer af julestemning. Det mest imponerende finder du på rådhuspladsen, hvor det gamle flotte rådhus danner en fantastisk kulisse til det smukke julemarked. Mærk hvordan duften af brændte mandler, Glühwein samt boder med julepynt bringer julen nærmere.

Hamborg er en storby med masser af tilbud, hvor du kan besøge byens museer, se den gamle Elbtunnel eller gøre juleindkøb i en af byens mange butikker.

Glæd dig til masser af julestemning i den altid levende by.

Glæd dig til

 • Stor byrundtur i den gamle Hansestad Hamborg.
 • Godt hotel i hjertet af Hamborg
 • Julemarkedet i Hamborg – en stemningsfuld oplevelse.
 • God tid til egne oplevelser i den spændende metropol

Inkluderet i rejsens pris

 • 2 x morgenmad
 • Centralt beliggende hotel
 • Stor byrundtur i Hamborg
 • Besøg på Julemarked
 • Rejseleder

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse til masser af julestemning

  Rejselederen byder velkommen i bussen, og allerede efter frokost er vi fremme i Hamborg. Vi kører en orienterende byrundtur forbi byens største seværdigheder og spændende kvarterer. I centrum kommer vi forbi det smukke gamle rådhus, de indbydende arkader og de mange kanaler. Vi kommer også gennem de fine kvarterer ved søen Aussenalster, inden vi runder St. Pauli med Reeperbahn – byens mest berømte og berygtede gade. Indkvartering på vores centralt beliggende hotel. Inkluderet.

  Aftenen er på egen hånd men du bør ikke snyde dig selv for at se nærmere på den smukt julepyntede by eller besøge et af byens mere end 30 julemarkeder, der har længe åbent. Rejselederen er behjælpelig med tips og gode råd.

 • Dag 2: Julestemning på byens flotte julemarked, shopping og tid til egne oplevelser

  Vi bor i gåafstand fra det smukke rådhus, hvor du finder masser af julestemning. Det traditionelle julemarked med lys, boder, juletræ, godter og julepunch indbyder til en hyggelig stund og måske lidt juleindkøb.

  Resten af dagen er der tid på egen hånd til de smukt pyntede butikker i shoppinggaden Mönckebergstrasse eller besøge den spændende gade Lange Reihe nær vores hotel. Herudover byder byen på et væld af hyggelige spisemuligheder og spændende seværdigheder som Elbhilharmonie, Miniatur Wunderland med verdens største modeljernbaneudstilling og meget mere.

 • Dag 3: Sidste oplevelser og tid til hjemrejse

  Du har tid til at slappe af og nyde den store morgenbuffet, inden vi kører hjemad efter nogle skønne dage i Hamborg.

  Der bliver lidt ekstra tid til at købe lidt julegodter ind hos Otto Duborg, inden vi ankommer til den danske grænse midt på eftermiddagen efter et par hyggelige juledage i Hamborg.

Hotel

 • Dag 1-3

  Arcotel Rubin

  4-stjernet hotel med god beliggenhed i hjertet af Hamborg. Værelser af pæn størrelse med pengeskab, tv og, gratis wi-fi og mulighed for at lave kop kaffe eller te. Badeværelse er med bruser eller karbad, hårtørrer og toiletartikler.

  Hotellet er et perfekt udgangspunkt for byen og for vores udflugtsprogram. Inden for gåafstand finder du shoppinggaden Mönckebergstrasse, søen Außenalster og den spændende gade Lange Reihe.

  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er velegnet for alle der er almindeligt godt gående. 

 • Julemarkeder og shopping

  Der findes ca. omkring 30 julemarkeder i Hamborg. Det mest kendte finder du ved Rådhuspladsen, og rundt omkring i byen finder du mindre men også charmerende julemarkeder. Læs mere her: www.hamburg.com/events/christmas/ 

  Hamborg har mange butikker fra store butikscentre til små specialbutikker. Der findes også en gågade med masser af butikker. Hamborg er en rigtig god by til shopping og du finder noget for enhver smag og til enhver pengepung. Nær vores hotel finder du shoppinggaden Mönckebergstrasse, søen Außenalster og den spændende gade Lange Reihe.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg og entréer

  Enkeltværelse kr. 598.
  Afbestillingsforsikring kr. 150.

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker du flere oplevelser?

  Ønsker du flere oplevelser end de beskrevne i program? Så kan vi anbefale:

  • Et besøg i Miniatur-Wunderland, som er den største modelbane i verden
  • En gåtur i den gamle Elbtunnel
  • Det nye vartegn Elphilharmonie hvor du kan tage rulletrappen op i 37 meters højde og så er der en storslået udsigt over Hamborg.
 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu