Skip to main content

Nyt flodkrydstogt på Mosel og Saar

-
Skønt flodkrydstogt med et væld af kulturoplevelser

Efterårskrydstogt på Mosel og Saar

Dette nye flodkrydstogt på Mosel og Saar er for dig, der holder af et roligt rejseforløb med store kultur- og naturoplevelser undervejs. Vi sejler med det moderne og komfortable skib MS Princess, hvorfra du kan nyde efterårets varme nuancer, når vi følger flodernes snoede løb gennem kendte vinregioner og idylliske landskaber. Vi besøger en perlerække af charmerende tyske byer, ligesom vi tager på spændende udflugter til Luxembourgs hovedstad og det ikoniske Saar Loop. Vi skal også dykke ned i nogle af de lokale traditioner inden for både klokkestøberi og dyrkning af de populære riesling-vine, som vi naturligvis skal smage på. Der venter dig en skøn rejse med en herlig blanding af livsnydelse på skibet og kulturoplevelser til lands, når vi følger rejselederen på hele fire inkluderede byrundture i de historiske byer, der dukker op på vores vej. Velkommen ombord.

Glæd dig til

 • Mosel- og Saarfloden i det milde efterår
 • Byrundture i Trier, Cochem og Køln
 • Udflugt til Luxembourg inkl. Bock Kasematterne
 • Byrundtur i Saarlouis og udflugt til Saar Loop
 • Byrundtur i Saarburg inkl. vinsmagning

Inkluderet i rejsens pris

 • 2 x halvpension på overnatningshoteller
 • Helpension på skibet
 • Velkomstdrink på skibet
 • Kaffe/te på skibet
 • Byrundtur i Trier
 • Udflugt til Luxembourg inkl. Bock Kasematterne
 • Byrundtur i Saarlouis og udflugt til Saar Loop
 • Byrundtur i Saarburg inkl. vinsmagning
 • Besøg på Mabilon klokkestøberi inkl. entré
 • Byrundtur i Cochem
 • Byrundtur i Køln
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program. Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord. Turen kan være krævende for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig.

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark

  Vi kører fra Danmark til vores overnatningshotel nær Bremen med passende pauser undervejs, mens rejselederen fortæller om de mange spændende oplevelser, der venter forude. Efter indkvartering spiser vi middag på vores hotel.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag på hotellet.

 • Dag 2: Velkommen til Mosel og Trier

  Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Trier. Vi kører en orienterende byrundtur med bussen, inden vi sættes af ved skibet, MS Princess. Her står skibets besætning klar til at byde os velkommen og udlevere nøglekort m.m. til vores kahytter. Vi mødes i skibets panoramabar til en velkomstdrink, inden vi nyder middagen om bord på skibet. Denne aften vil der være mulighed for at spadsere en tur med Gislevs rejseleder langs promenaden.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Højkulturelle Trier og Luxembourg

  Efter en god nats søvn og morgenmad på skibet skal vi på en spændende byrundtur og opleve Triers rige romerske fortid, der har udmøntet sig i spændende historier og fantastiske monumenter. Romerne grundlagde byen i år 17 f.Kr. under navnet Augustus Treverorum, og den fungerede som hovedstad i det vestromerske rige. Trier gemmer bl.a. på Vesteuropas mest velbevarede romerske ruiner, og dem skal vi naturligvis opleve, herunder byporten Porta Nigra, der er optaget på UNESCOS Verdensarvsliste. Byporten er fra ca. 170 e.Kr. og er med tiden blevet til et ikonisk vartegn for Trier. Det er muligt at træde indenfor og op på porten, hvor du får en flot udsigt over byen.

  Vi spadserer videre gennem gågaden mod Hauptmarkt, det centrale torv i den gamle bydel. Det var tidligere et vigtigt handelspunkt i Europa, og senere blev det stedet, hvor offentlige henrettelser fandt sted under Trediveårskrigen. I dag er Hauptmarkt et livligt centrum med farverige huse og hyggelige cafeer.

  Tæt ved ligger St. Peters Katedral, der er en af Tysklands ældste af slagsen og udpeget som UNESCO-verdensarv. Det er en arkitektonisk perle og et tegn på byens historie og kulturarv. Gennem tiderne har den fået forskellige arkitektoniske stilarter, herunder gotik og barok, eksemplificeret med bl.a. gargoiler og groteske figurer. Siden det 12. århundrede har katedralen huset Den Hellige Kappe. Det siges at være kappen, som Jesus bar under sin korsfæstelse. Kappen kan desværre kun ses ved store begivenheder.

  Skibet sejler videre om formiddagen på Mosel mod Grevenmacher i Luxembourg. Du kan nyde frokosten om bord, mens vi sejler gennem det skønne efterårslandskab. Denne eftermiddag kører vi med Gislevs bus på udflugt til hovedstaden i verdens eneste storhertugdømme, Luxembourg. Udflugten begynder ved Grevenmacher, en kendt vinregion, hvor vi kan betragte vinmarkerne, klædt i sensommer-farver.

  Luxembourg er kendetegnet ved sin unikke beliggenhed mellem Alzette- og Pétrusse-floderne, og landet er omgivet af klipper, hvilket giver gode muligheder for at få nogle fantastiske udsigter. Byen rummer også en charmerende natur og spændende kulturhistorie. Vi starter med en afslappende gåtur gennem det ældste kvarter Grund, kendt for sine eventyrlige og naturskønne omgivelser og arkitektur. Derfra besøger vi Europas smukkeste klippetop, Bock Kasematterne. Entré inkluderet. Det enorme underjordiske forsvarsværk er indlejret i klipperne, som var en del af byens forsvarssystem i 1700-tallet. Vi får mulighed for at gå langs gangene og udforske de forskellige områder i klippen.

  Vi forsætter til stien Chemin de la Corniche, ”Europas smukkeste balkon”, der følger de gamle og delvist ødelagte befæstninger omkring Luxembourg. Her kan vi nyde den smukke udsigt, inden vi følger stien mod den gamle bydel, der er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Vi passerer forbi en række af Luxembourgs vartegn, herunder Grand Ducal Palac, Cathédrale Notre Dame og det gamle kvarter Ville Haute og Place d’ Armes. Inden vi kører retur til skibet, er der mulighed for at besøge bydelens cafeer og butikker.

  Bemærk, at besøget ved Bock Kasematterne ikke er egnet for bevægelseshæmmede pga. det ujævne underlag og passager med stejle trapper.

  Denne aften og nat sejler skibet fra Mosel og over på Saar-floden mod Saarlouis.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 4: Saarlouis og det ikoniske Saar Loop

  Nyd en velsmagende morgenmad inden dagens byrundtur i historiske Saarlouis, hvor skibet ankommer i de tidlige morgentimer. Byen blev grundlagt af den franske kong Louis XIV i 1680 som en defensiv fæstningsby i en symmetrisk stjerneform. Saarlouis betragtes som den mest franske by i den tyske delstat, Saarland, og det afspejles i arkitekturen, sproget og kulturen. Dette gør byen til en unik destination i Tyskland. Derudover skal vi se på de historiske fæstningsværker og kasematter, der tidligere blev anvendt til beskyttelse i Saarlouis.

  Skibet sejler nordpå langs Saarfloden mod Mettlach. Du kan slappe af udenfor på skibets store soldæk eller betragte landskabet fra panoramabaren på øverste dæk. Om eftermiddagen ankommer vi til Mettlach, hvorfra vi kører til udsigtspunktet Cloef. Stedet er kendt for sin imponerende natur og for sin pragtfulde panoramaudsigt over Saarfloden, der snor sig rundt om bjergene og skaber en dal med stejle klipper og skove langs bredden. Det er en af Tysklands smukkeste U-formede flodsving. Ønsker du at træde op i det 42 meter høje trætop-observationsdæk, er det muligt at købe billet til ca. 12 €.

  Vi sejler denne aften mod Saarburg, hvor skibet ligger for natten.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 5: Vinsmagning og klokkeklang

  Vi ankommer til Saarburg, hvor vi skal besøge det fantastiske klokkestøberimuseum, Mabilon. Stedet har eksisteret siden 1770 og været hjemstedet for Mabilon-familiens virksomhed, der har produceret håndstøbte klokker med klang til hele verden, indtil det åbnede som museum i 2002. Her bliver vi opslugt i den spændende, lærerige og kulturelle oplevelse, som giver os et indblik i klokkeuniversets fortryllende verden. Vi udforsker hele processen fra de første skitser i tegnestuen til de kreative faser i lerstuen og værkstederne og endelig til støbehallen, hvor klokkernes unikke klang bliver skabt. Entré inkluderet.

  Derefter tager vi på en afslappende byrundtur i den stemningsfyldte by Saarburg. Vi spadserer gennem de charmerende gader, hvor de tidligere fisker- og bådmandshuse i flotte farver giver en hyggelig stemning. Vi fortsætter til Buttermarkt, byens centrum, hvor lokale bønder og handelsmænd samledes for at sælge smør og andre landbrugsprodukter. Saarburg oser af autentisk, tysk stemning.

  Vi afslutter dagens udflugt med en vinsmagning hos en af de lokale producenter, hvor vi smager på den kendte Riesling-drue, som igennem årtier er blevet dyrket langs Mosel.

  Skibet sejler fra Saarburg ved frokosttid.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 6: Middelalderbyen Cochem

  Efter en afslappende formiddag på skibet ankommer vi til skønne Cochem, der ligger smukt ved Moselfloden og anses for at være hjertet af Tysklands stolte vinregion. Byen er kendt for sin fremragende vinproduktion og byder på masser af kultur og historie, der afspejles i den middelalderlige arkitektur. På byrundturen spadserer vi hen over de brostensbelagte gader og forbi de hyggelige pladser, mens vi beundrer de fine, gamle bindingsværkshuse med farverige facader.

  Efter byrundturen kan du tage med en lokal minibus op til middelalderborgen Reichsburg, som ligger højt hævet over byen. Du får en fantastisk udsigt over Mosel, vinmarkerne og Cochem herfra. De små busser kører ca. hvert 20. minut fra Endertplatz i det centrale Cochem, og Gislevs rejseleder viser dig derhen og tager med derop. Hvis du ønsker at besøge slottet, kan du købe entré ved ankomst - ca. 7 €. En rundvisning tager 40 min. Du kan også i ro og mag spadsere rundt i området omkring borgen og bare nyde den smukke udsigt.

  Det er også muligt at spadsere en tur langs den hyggelige promenade i Cochem, besøge en af de hyggelige vinstuer eller opholde sig på skibet.

  Om aftenen sejler skibet langs Mosel mod Rhinen, som mødes ved Deutsches Eck.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 7: Byrundtur i Køln

  Tidligt om morgenen ankommer vi til Køln, hvor vi forlader skibet efter morgenmaden. Inden vi kører mod nord, skal vi naturligvis opleve Tysklands fjerdestørste by, som er rig på historie.

  Ikke langt fra den hyggelige promenade langs Rhinen ligger det store fiskemarked, som i dag er rekonstrueret, efter de historiske bygninger blev ødelagt under 2. Verdenskrig. I baggrunden står den romerske kirke St. Martin, og en kort gåtur derfra ligger den gamle bydel, Altstadt, hvor vi kan opleve Tysklands ældste rådhus fra 1569. Der vil være tid til frokost i Køln, inden vi afslutter byrundturen ved byens absolutte vartegn - den imponerende domkirke Kölner Dom. Entré kan købes lokalt - ca. 6 €.

  Bussen kører om eftermiddagen mod vores overnatningshotel nær Bremen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 8: Hjemrejse til Danmark

  Efter morgenmad på hotellet kører vi gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Skib

 • Dag 2-7

  MS Princess by Amadeus

  De pragtfulde tyske skibe fra Amadeus er ejet af den østrigske familie Lüftner, som har mere end 40 års erfaring på Europas floder. Dette rederi sætter en ære i gæstfrihed, komfort og kvalitet. Du kan se frem til et behageligt og afslappende flodkrydstogt i meget rummelige og moderne kahytter.

  Skibet, som er fra 2006, gennemgik en omfattende renovering i 2020. MS Princess har i alt 78 kahytter fordelt over tre dæk - Haydn, Strauss og Mozart.

  I skibets flotte restaurant serveres morgenmad, frokost og middag. Her forkæles du med en række lækre retter fra det lokale og internationale køkken, tilberedt af skibets kokke.

  Fra skibets panoramabar kan du nyde udsigten og en forfriskende drink. Om aftenen er her en hyggelig stemning og en blanding af god live-musik samt temaaftener. Her samles skibets gæster ofte efter en dag med oplevelser og udflugter.

  På skibets store soldæk finder du komfortable liggestole, udendørs aktiviteter og et afskærmet område, hvorfra du kan nyde den pragtfulde udsigt over Rhinen-, Mosel- og Saarfloden. Skibet har desuden et moderne fitnessområde og en wellness afdeling, til fri afbenyttelse.

  3 kahytskategorier:
  Mozart: Dobbeltkahyt på øverste dæk med skydevindue og fransk balkon.
  Strauss: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med skydevindue og fransk balkon.
  Haydn: Dobbeltkahyt på hoveddæk med vindue med begrænset udsigt (vinduet kan ikke åbnes).

  Bemærk, at Haydn og Strauss tilbydes i to prisklasser som agter eller stævn.

  Alle kahytter er ca. 15 m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, tv, værdiboks, minikøleskab, telefon, aircondition. Der tilbydes dobbeltseng eller to enkeltsenge.

  Bemærk, at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Forplejning om bord:
  Ophold om bord på skibet er inklusive helpension. Stor morgenmadsbuffet, flere-retters velsmagende frokost samt en skøn middagsbuffet inspireret af det lokale-og internationale køkken. Herudover serveres der eftermiddagskaffe, te og kage samt en lille natmad

  Bemærk, at drikkevarer til frokost og middag ikke er inkluderet. I skibets restaurant og barer finder du et bredt udvalg af forskellige sodavand, kaffe/te, juice, øl, lokale vine samt drinks og cocktails.

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
14-10-2024Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland og Fyn Mere end 812.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet, og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Efterårsklima i Tyskland

  Generelt efterårsvejr med dagstemperaturer på 10-20 grader.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Elektricitet ombord

  Der er 220 volt ombord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt. 
   
  På udflugten til Saar Loop kan du købe billet til observationsdækket – ca. 12 €.
  I Cochem kan du købe entré til Reichsburg – ca. 7 €.
  I Køln kan du købe entré til Kölner Dom – ca. 6 €.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Forplejning ombord

  Ophold ombord på skibet er inklusive helpension. Stor morgenmadsbuffet, flere-retters velsmagende frokost samt en skøn middagsbuffet inspireret af det lokale-og internationale køkken. Herudover serveres der eftermiddagskaffe, te og kage samt en lille natmad 
   
  Bemærk, at drikkevarer til frokost og middag ikke er inkluderet. I skibets restaurant og barer finder du et bredt udvalg af forskellige sodavand, kaffe/te, juice, øl, lokale vine samt drinks og cocktails.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Internet

  Der tilbydes internet ombord. Bemærk, at hastigheden kan variere, når vi sejler på floderne i Tyskland.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

 • Tillæg

  Haydn kahyt, hovedæk - stævn kr. 1000 pr. person. 
  Strauss kahyt, midterste dæk – agter kr.1.500 pr. person. 
  Strauss kahyt, midterste dæk – stævn kr. 2.000 pr. person. 
  Mozart kahyt, øverste dæk kr. 3.000 pr. person.
   
  Enkeltkahyt/-værelse. OBS – kun på forespørgsel. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er interesseret. 
    
  Afbestillingsforsikring er 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu