Skip to main content

Busrejse til julemarked i Göteborg

-
Ægte skandinavisk julestemning

Julestemning i Göteborg

Tag på en magisk juleferie i Göteborg og oplev den ægte skandinaviske julestemning. Göteborg byder på et smukt og charmerende miljø med flotte dekorerede gader, glitrende julelys og hyggelige julemarkeder. Udforsk Liseberg, en forlystelsespark forvandlet til et eventyrligt vinterlandsskab med forlystelser, skøjtebane og juleboder. Besøg det berømte Haga kvarter med de charmerende træhuse og nyd en traditionel kanelbolle også kendt som ”Hagabullar”. Nordstan indkøbscenter vil fortrylle dig med juletilbud og unikke gaver. Göteborg er det perfekte rejsemål for et uforglemmeligt juleophold fyldt med glæde, hygge og traditioner.

Glæd dig til

 • Ophold på centralt hotel i Göteborg
 • Oplev julestemningen i den berømte bydel Haga
 • Entré til Liseberg forlystelsespark med pyntede julelys
 • Nyd en rundvisning samt en ølsmagning på et af Göteborgs bryggerier

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 1 x middag
 • Byrundtur Haga
 • Entré til Liseberg
 • Ølsmagning
 • Færgebilletter
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

  Dagsprogram

  • Dag 1: Udrejse til julestemning i Sverige

   Vi sejler fra Frederikshavn til Göteborg, hvor vi nyder en pause ombord på færgen. Ved ankomst til Sverige kører vi direkte til vores centralt beliggende hotel for indkvartering samt middag på hotellet. Her får vi de første glimt af den smukt pyntede jule by.

   Göteborg er en billedskøn by, som er berømt for sin maritime atmosfære og maleriske kanaler. Byen har en rig historie og en moderne bykerne med imponerende arkitektur.

  • Dag 2: Julemagi i Göteborg

   I dag kører vi til Nääs Fabrikker, der ligger cirka 30 km. fra Göteborg. På markedet finder du et bredt udvalg af håndværk, kunstværker og produkter fra lokale håndværkere og sælgere.
   Efter vores besøg kører vi til den berømte bydel Haga, kendt for sine træhuse og brostensbelagte gader.

   Haga julemarked er en årlig begivenhed, som tiltrækker mange besøgende. Her findes boder fyldt med håndlavede julegaver, dekorationer og julegodter. Markedet er også et vidunderligt sted til at smage den traditionelle ”Hagabullar”, en lækker kanelbolle, opkaldt efter Haga. En klar favorit hos både de lokale og besøgende.

   Om aftenen er det tid til at besøge Liseberg, den berømte forlystelsespark, der om vinteren bliver forvandlet til et fortryllende juleeventyr. Her nyder vi den smukt pyntede have, der byder på både juleboder, butikker og forskellige spisesteder.

  • Dag 3: Tid til shopping. Udflugt til bryggeri

   Nyd formiddagen på egen hånd, et oplagt besøg er Nordstan, et populært og livligt indkøbscenter, der tilbyder en omfattende shopping oplevelse med noget for enhver smag.

   Nordstan er et af Skandinaviens største indkøbscentre og ligger i hjertet af Göteborg. Til jul bliver centeret pyntet med smukke juledekorationer, lys og juletræer. Her kan du opleve den hyggelige julestemning, mens du går på opdagelse og finder de perfekte julegaver til dine kære.

   Turen i dag går til en af Göteborgs velrenommerede bryggerier. Byen har en rig ølkultur og er kendt for at producere forskellige øltyper, herunder både traditionelle og moderne stilarter. Efter en god frokost nyder vi fortællingen, den gode øl og fællesskabet inden vi vender retur til hotellet.

   Om aftenen er der mulighed for at udforske det svenske køkken på egen hånd.

  • Dag 4: Sejlads til Danmark

   Vi forlader julebyen Göteborg og sejler til Frederikshavn med bagagen fuld af den gode julestemning.

  Hotel

  • Dag 1-4

   Profil Hotels Opera, Göteborg

   Dette hotel ligger på Drottningtorget, med Nordstan Shopping Center lige rundt om hjørnet. På hotellet kan du nyde godt af restauranten, der er åben hver dag, samt nyde en cocktail i baren. Den indendørs swimmingpool og to saunaer kan benyttes mod et tillægsgebyr.

   Afstand til centrum750 m
   BarJa
   FitnessrumJa
   Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
   Offentlig transportJa
   RestaurantJa
   Strygejern og strygebrætJa
   TVJa
   VærdiboksJa
   Wellness områdeÅbent mellem kl. 15 og 22
   Wi-fiJa

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

  • Drikkevand i Norden

   Du kan trygt drikke vandet fra hanen i Sverige, Finland og Norge.

  • Elektricitet i Norden

   I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

   På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

  • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
   Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

  • Køre- og hviletid

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   Bemærk:

   Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Overnatningshoteller

   Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

   Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Rejseforsikring - Rejser til Norden

   Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

   Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

   HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

  • Tillæg

   Enkeltværelse kr. 1.798.

   Afbestillingsforsikring kr. 170.

  • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Valuta og kreditkort i Sverige

   I Sverige er valutaen svenske kroner (SEK). 
   Kontanter kan hæves i automater i de fleste byer, hvor vi overnatter på rejsen.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu