Skip to main content

Flot rundrejse i Los Angeles og Las Vegas

-
To ikoniske storbyer i én og samme rejse

Stjernestunder i Los Angeles og Las Vegas

Hollywoodskiltet knejser stolt over Los Angeles, The City of Angels, der dækker et areal på størrelse med Sjælland. Vi besøger flere af de spændende bydele bl.a. det glamourøse Beverly Hills og de stjernebesatte fortove på Hollywood Boulevard. Vi bor i Marina del Rey, i gåafstand til de charmerende kanaler, i USA's svar på Venedig og den verdensberømte strand Venice Beach. Du får også mulighed for at besøge Universal Studios i Hollywood. Efter 3 nætter i Los Angeles kører vi til Las Vegas. På vej dertil gør vi et stop i den gamle mineby Calico, hvor der i 1881 lå 500 sølvminer. I Las Vegas, skal vi bo 4 nætter på Las Vegas Boulevard, eller The Strip som boulevarden også kaldes. Så er du i gåafstand til alle de storslåede hoteller i lyslevende Las Vegas. Glæd dig også til at opleve den imponerende natur i Zion National Park, som vi besøger på en heldagsudflugt. Den smukke nationalpark byder på flotte gåture, der uundgåeligt vil efterlade et minde for livet.

Du har også mulighed for at opleve Las Vegas´ flotte shows, shoppe til favorable priser i et af de store outlets, slappe af i det skønne poolområde eller se Las Vegas badet i neonlys fra en helikopter. Vi tilbyder også en storslået helikoptertur til Grand Canyon. Flyveturen byder på imponerende udsigt over Hoover Dam og Lake Powell før vi lander i Grand Canyon West, hvor du kan gå på den berømte glasbro.

Børnerabat: 1 eller 2 børn under 18 år der deler værelse med 2 fuldt betalende voksne: kr. 5.000 i rabat pr barn.

Glæd dig til

 • 3 nætter i Los Angeles – Bo i gåafstand til Venice Beach
 • Mulighed for at opleve Universal Studios i Hollywood
 • 4 nætter i Las Vegas – dejligt hotel på The Strip
 • Udflugt til Hoover Dam samt shopping i lækkert Outlet
 • Oplev den imponerende natur i Zion National Park
 • Mulighed for helikoptertur med landing i Grand Canyon

Inkluderet i rejsens pris

 • Gående byrundtur Venice og Venice Beach
 • Byrundtur Los Angeles i bus
 • Bustransport til Universal Studios
 • Entré til Calico Ghost Town
 • Gående byrundtur Las Vegas
 • Udflugt til Hoover Dam
 • Entré til Hoover Dam
 • Udflugt til Zion National Park
 • Entré til Zion National Park
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse fra Billund eller København

  Flyskift i Amsterdam før ankomst til Los Angeles midt på eftermiddagen. Efter ankomst kører vi til vores hotel beliggende i Marina Del Rey.

  Los Angeles består af 88 mindre byer, der gennem tiderne er vokset sammen til en kæmpe metropol, der dækker et areal på størrelse med Sjælland. Det er naturligvis ikke ligegyldigt, hvilken del af Los Angeles du bor i. Vi har valgt bydelen Marina Del Rey på grund af dens uovertrufne beliggenhed. Hotellet ligger lige ved lystbådehavnen og blot en kort spadseretur fra de charmerende kanaler i Los Angeles´ Lille Venedig.

  Den verdensberømte strand Venice Beach, er også kun en kort spadseretur væk. Her venter den skønne strandpromenade, hvor du kan betragte bodybuilderne på Muscle Beach, de dygtige skatere i skaterparken og uforglemmelige solnedgange over Stillehavet.

  Med 3 nætter er der masser af tid til at udforske det skønne område, men allerede her første dag tilbyder rejselederen en orienterende spadseretur til Venice og Venice Beach.

  Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning i fly på den oversøiske flyvning.
  (10 km)

 • Dag 2: L.A. Downtown, Hollywood Boulevard, Beverly Hills og Santa Monica Pier

  Vi starter dagen med at køre til Los Angeles Downtown. Her gør vi et kort stop ved det imponerende Walt Disney Concert Hall, som vi ser udefra. Walt Disneys enke donerede $50 millioner til opførelsen af et koncerthus. Arkitekten, Frank O. Gehrys, helt unikke design endte dog med at koste $274 millioner, før det stod færdigt i 2003.

  Herfra kører vi til bydelen Hollywood, hvor de 15 meter høje hollywoodbogstaver, knejser stolt på bjerget Mount Lee. Vi spadserer, med stjerner under fødderne, på Hollywood Boulevards Walk of Fame og ser det ikoniske Man´s Chinese Theater udefra samt de mange hånd- og fodaftryk, afsat af berømtheder gennem tiderne.

  Derefter kører vi til Beverly Hills, hvor der bliver tid til en spadseretur på den eksklusive shoppinggade Rodeo Drive. For enden af gaden ligger det mondæne Beverly Wilshire Hotel, der bl.a. er kendt fra filmen Pretty Woman.

  Vi slutter dagens program i Santa Monica. Den berømte mole, Santa Monica Pier, er udødeliggjort i utallige film. Vi går en tur på molen før bussen kører retur til hotellet. Der bliver mulighed for at blive i Santa Monica og evt. besøge forlystelsesparken eller de 80 lækre butikker i shoppernes paradis: The Third Street Promenade. Der er kun en kort taxitur tilbage til Marina Del Rey, eller du kan vælge at gå de knap 6 km langs stranden.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.
  (70 km)

 • Dag 3: Universal Studios i Hollywood eller tid til egne oplevelser

  I dag har du mulighed for at besøge Universal Studios. Du kan vælge imellem 10 forskellige forlystelser, 7 shows samt masser af butikker og restauranter. Her er underholdning for en hver smag. Du kan opleve Jurassic World, The Minions, The Simpsons eller det magiske Harry Potter univers. Gå ikke glip af Den ikoniske Studio Tour, hvor du kører rundt i et vogntog, blandt kulisser fra klassikere, som f.eks. Dødens Gab, King Kong og Fast & Furious.

  På denne tur oplever vi en lille del af alt det, filmproduktion kan, når det kommer til f.eks. eksplosioner, fossende vandmasser og masser af action. Gislev anbefaler at du stiller dig i kø til Studio Tour, så snart du ankommer til Universal Studios. Der kan være lange køer alle steder i parken – men ikke mindst her.

  Heldagsudflugten skal bestilles sammen med rejsen og inkluderer bus fra hotellet til Universal Studios t/r samt entrébillet af typen General Admission.
  Tilkøb kr. 1.050.

  Ønsker du ikke at tilkøbe udflugten til Universal Studios, så er dagen fri til egne oplevelser.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.
  (80 km)

 • Dag 4: Calico Ghost Town, aftentur i lyslevende Las Vegas

  Vi forlader Marina Del Rey og kører tværs gennem Los Angeles. Infrastrukturen er intet mindre end imponerende, med store motorveje med både 6 og 8 spor i hver retning.

  Når vi har kørt ca. 240 km, holder vi en pause i den søvnige lille, gamle mineby Calico. Den en gang så driftige sølvmineby blev grundlagt i 1881. Frem til 1893 blev der udvundet sølv for $20 millioner. Da sølvpriserne faldt, blev byen fuldstændig forladt, og de tomme bygninger stod tilbage, som et monument over en svunden tid. I 2005 udnævnte Californiens daværende guvernør Arnold Schwarzenegger Calico til at være Californias Silver Rush Ghost Town # 1.

  Herefter fortsætter vi til Las Vegas, hvor vi indkvarteres for 4 nætter på et af verdens 10 største hoteller: Luxor. Hotellet, der har form som en 106 meter høj pyramide, har 4.407 værelser. Temaet er det gamle Egypten og en gigantisk Sphinx vogter uden for hotellet. Hotellet har mere end 2.000 spillemaskiner, 87 spilleborde, et stort og indbydende pool-område, men det mest imponerende er hotellets atrium, der med sine 0,82 millioner m3 er verdens største. Hotellet ligger på Las Vegas Boulevard, også kaldet The Strip.

  Om aftenen tilbyder rejselederen en gående byrundtur i Las Vegas. De kreative arkitekter, der forsøgte at overgå hinanden i 1990erne, har æren for at vi i dag kan se gondoler, Sukkernes Bro og Campanile Tårnet i Venetian Hotel, vulkaner på Mirage Hotel, Eiffeltårnet i Paris Hotel og meget mere. Vores stedkendte rejseleder tager dig med ind og ud af hotellerne og viser dig alt det bedste – også Caesars Palace kendt for både Celin Dion, boksekampe og filmen Tømmermænd i Vegas.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.
  (475 km)

 • Dag 5: Hoover Dam og shopping i skønt outlet

  I dag venter en spændende udflugt til Hoover Dam. Den imponerende dæmning, der er 221 meter høj og 379 meter lang, opdæmmer Coloradofloden på grænsen mellem Nevada og Arizona. Herved skabes det enorme vandreservoir Lake Mead, der med sine 640 km2 er det største i USA. Hovedformålet med dæmningen er at forsyne 20 millioner mennesker i Arizona og Californien med vand, men der produceres naturligvis også strøm.

  Dæmningen er bygget i Black Canyon og den farverige natur er helt enestående. Vi kører med elevator ned i bunden af dæmningen. Her fornemmer vi vandets kraft og ser de mægtige turbiner.

  Herefter kører vi tilbage mod Las Vegas. Vi stopper ved Las Vegas Premium Outlet North, hvor 150 indbydende mærkevarebutikker frister med favorable priser. Der venter dig en lækker shoppingoplevelse i hyggelige udendørs omgivelser.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.
  (135 km)

 • Dag 6: Udflugt til Zion National Park

  Der er 63 nationalparker i USA, der alle er seværdige på hver deres måde. Zion National Park er absolut en af de smukkeste og hele køreturen værd. Vi kører fra hotellet i Las Vegas tidligt om morgenen og efter 3 timers kørsel ankommer vi til Zion National Park Visitor Center. Her skal vi om bord på en særlig nationalparkbus, da al anden trafik er forbudt i Zion Canyon.

  Allerede mens vi venter på bussen må vi forbløffes over de mægtige røde bjerge. Inde i Zion Canyon omsluttes vi af 800 meter lodrette klippevægge i rød sandsten. Rejselederen udpeger de bedste spadsereture i parken, og deltager der hvor det giver bedst mening.

  Her er hikes for en hver og alle kan deltage på den 3,5 km lange Riverside Walk. Stien starter ved busstop # 9 Temple of Sinawava. Her går du langs floden Virgin River, mens de røde bjergsider rejser sig på hver sin side af floden. Kløften bliver smallere og smallere og til sidst er der ikke længere plads til både stien og floden. Hvor stien stopper, er det muligt at fortsætte med at gå ud i vandet. Husk fodtøj og tøj der må blive vådt – samt skiftetøj.

  Til de mere eventyrlystne anbefaler Gislev den første del af Angels Landing Trail. Stien starter ved busstop # 6. The Grotto. Denne 6 km lange tur kræver en vis fysisk form. Stien er visse steder stejl og ikke for gæster med højdeskræk. Udsigten ved Scout Look out er dog alle strabadserne værd. Gislev anbefaler ikke at du fortsætter de sidste meter mod toppen af Angels Landing. Det kræver en særlig tilladelse og er meget krævende.

  Ud over de nævnte 2 ture er der masser af andre skønne gåture i nationalparken – eller du kan vælge blot at sidde ved floden og nyde den storslåede natur. Glæd dig.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.
  (550 km)

 • Dag 7: Mulighed for helikoptertur til Grand Canyon West eller Las Vegas by night

  I dag har du mulighed for at få en helt enestående oplevelse, når vi tilbyder helikopterturen Skywalk Odyssey til Grand Canyon West. Blot 2,5 km fra hotellet ligger Mavericks heliport. Ved middagstid letter vi og ser først Las Vegas fra luften før turen fortsætter ind over ørkenen til Hoover Dam. At se Hoover Dam fra luften er imponerende. Ikke mindst fordi vi her får indtryk af, hvor stor den inddæmmede sø Lake Mead er. Vi flyver også forbi den udslukte vulkan Fortification Hill, før vi følger Coloradofloden og ser hvordan floden har skåret sig ned i landskabet. Kløften bliver dybere og dybere, når vi nærmer os Grand Canyon.

  Efter den flotte flyvetur lander vi i Grand Canyons vestlige del. Vi befinder os nu i Hualapai Indianerreservat og det er her at den verdensberømte glasbro over Grand Canyon, blev bygget i 2007. The Grand Canyon Skywalk stikker 21 m ud fra klippekanten Eagle Point. Broens gulv består af 5 lags glas, der giver frit udsyn 1.200 meter ned til bunden af Grand Canyon.

  Efter den flotte oplevelse flyver vi tilbage til Las Vegas i en flot rute ind over historiske Downtown Las Vegas, hvorefter vi følger The Strip tilbage til heliporten. Udflugten varer i alt 5 timer.
  Tilkøb kr. 4.380.

  Ønsker du ikke at tilkøbe helikopterturen, så er dagen fri til egne oplevelser.

  Du kan også vælge at tilkøbe en 15 minutters helikoptertur over The Strip om aftenen. Det er et imponerende syn at se de mange neonlys fra luften.
  Tilkøb kr. 1.005.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.

 • Dag 8: Afslapning før Hjemrejse

  Formiddagen er fri til at slappe af ved poolen eller gøre de sidste indkøb, før vi kører det korte stykke til lufthavnen i Las Vegas. Om eftermiddagen starter vores hjemrejse.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.
  (9 km)

 • Dag 9: Flyskift før hjemkomst

  Efter natflyvning over Atlanten lander vi i Europa, hvor vi skifter fly, før vi flyver det sidste stykke hjem til Danmark.

Hoteller

 • Dag 1-4

  Jamaica Bay Inn Marina Del Rey, Tapestry Collection by Hilton

  Virkelig dejligt hotel med rigtig god beliggenhed direkte på stranden. Hotellets gode placering gør, at du også kun er en kort spadseretur (10-15 minutter) fra marinaen, de hyggelige kanaler i Venice og den verdensberømte strand Venice Beach.

  Hotellet har 111 værelser, der alle er pæne og funktionelle med bad, toilet, føntørrer, toiletartikler, strygefaciliteter, fladskærms-tv og telefon. Hotellet tilbyder også gratis wi-fi.

  NB. Rengøring: Der bliver ikke gjort rent under opholdet, men der kan til en hver tid hentes rene håndklæder og toiletartikler i receptionen.

  Læs mere om hotellet her.

  Tre-personers værelse
  Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

  Morgenmad
  Da morgenmaden er meget dyr på de hoteller, der benyttes på denne rejse, har vi valgt at lade det være op til vores gæster, hvorvidt de hellere vil spise en billigere morgenmad fra f.eks. Starbucks, Mc Donalds eller et supermarked. Vi har altså valgt IKKE at inkludere morgenmad, men den kan tilkøbes for kr. 2.225 pr person. Skal bestilles sammen med rejsen.

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  KøleskabJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-8

  Luxor Las Vegas

  Luxor Hotel, der er en af de mest ikoniske bygninger i Las Vegas, hører til blandt verdens 10 største hoteller. Hotellet, der har form som en 106 meter høj pyramide, har 4.407 værelse. Temaet er det gamle Egypten og en gigantisk Sphinx vogter uden for hotellet. Hotellet har mere end 2.000 spillemaskiner, 87 spilleborde, et stort og indbydende pool-område, men det mest imponerende er hotellets atrium, der med sine 0,82 millioner m3 er verdens største. Hotellet ligger på Las Vegas Boulevard, også kaldet The Strip. Vi indkvarteres i selve pyramiden, hvor værelserne er placeret i de skrå vægge.

  Læs mere om hotellet her.

  Tre-personers værelse
  Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

  Morgenmad
  Da morgenmaden er meget dyr på de hoteller, der benyttes på denne rejse, har vi valgt at lade det være op til vores gæster, hvorvidt de hellere vil spise en billigere morgenmad fra f.eks. Starbucks, Mc Donalds eller et supermarked. Vi har altså valgt IKKE at inkludere morgenmad, men den kan tilkøbes for kr. 2.225 pr person. Skal bestilles sammen med rejsen.

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiMod betaling

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
13-10-2023Se afrejsetider 9 dageFly fra Billund LufthavnMere end 818.998,-Bestil
13-10-2023Se afrejsetider 9 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 818.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 12 kg (max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, medmindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  I USA er det kutyme at give drikkepenge f.eks. $1-2 til stuepigen.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Entréer

  Der er inkluderet følgende:
  Gående byrundtur Venice og Venice Beach
  Byrundtur Los Angeles i bus
  Bustransport til Universal Studios
  Entré til Calico Ghost Town
  Gående byrundtur Las Vegas
  Udflugt til Hoover Dam
  Entré til Hoover Dam
  Udflugt til Zion National Park
  Entré til Zion National Park

  Alle andre entréer er ikke inkluderet i rejsens pris.

  Ved bestilling af rejsen kan der tilkøbes:
  Billet til Universal Studios kr. 1.050
  Helikoptertur til Grand Canyon kr. 4.380
  Helikoptertur Las Vegas by night kr. 1.005

 • ESTA

  Ved bestilling, af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder:

  ESTA Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $21, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

  Vejledning til udfyldning af ESTA
  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
  Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
  Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
  Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
  Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

  Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

  ESTA Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 400 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med KLM fra Billund eller København. Der er flyskift i Amsterdam. Rejsende fra København møder rejselederen i den gate hvorfra flyet til Los Angeles afgår. Flyvetiden er ca. 12 timer.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: www.cph.dk

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Klima

  Generelt fine sommertemperaturer med 22-25 °C i april og 26-28 °C i oktober. Læs mere om vejret i fx Las Vegas her.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rabat

  Børnerabat: 1 eller 2 børn under 18 år der deler værelse med 2 fuldt betalende voksne: kr. 5.000 i rabat pr barn.
  Rabat for 3. eller 4. person, der deler værelse med 2 fuldt betalende voksne: kr. 3.500 i rabat pr person.

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tidsforskel

  Der er 9 timers tidsforskel. Danmark er foran.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring kr. 1.700
  Enkeltværelsestillæg kr. 4.825
  7 x morgenmad kr. 2.225
  Billet til Universal Studios kr. 1.050
  Helikoptertur til Grand Canyon kr. 4.380
  Helikoptertur Las Vegas by night kr. 1.005
  ESTA kr. 400

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Valuta og kreditkort

  En dollar er ca. 7,50 kr. (1/10 2022). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu