Skip to main content

Rejse til Costa Tropical i Sydspanien

-
Charmerende byer, skønt klima og dejlige strande

Sydspanien - Costa Tropical

Tag med Gislev til den pragtfulde kyststrækning Costa Tropical, der ligger øst for Malaga, og er velsignet med skønne strande samt et klima, der gør det muligt at dyrke eksotiske frugter og grøntsager. Vi bor i nærheden af Almuñecar med smalle stræder og solfyldte torve, hvor du kan nyde et glas kølig sangria mens verden glider stille forbi. Andalusien byder ud over det behagelige klima også på en fascinerende historie og kultur, som du bl.a. kan opleve i en af Spaniens smukkeste byer, Granada.

Der bliver også tid til at besøge drypstenshulerne i Nerja og den hvide by Frigiliana samt en tur op i baglandet til Spaniens højeste bjergkæde Sierra Nevada. Vi besøger de hyggelige byer og smager på de lokale specialiteter. Du kan vælge at deltage i de spændende udflugter eller slappe af og nyde de dejlige strande og hotellets omgivelser.

Glæd dig til

 • Ophold på dejligt hotel ved Almuñecar med balkon eller terrasse på alle værelser
 • Udflugt til Malaga og byrundtur i Almuñecar er inkluderet
 • Mulighed for udflugter til Granada, drypstenshuler og frokost hos lokale husmødre
 • Direkte fly fra København og erfaren dansk rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x halvpension
 • Byrundtur i Almuñecar
 • Udflugt til Malaga
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfer fra/til lufthavnen
 • Rejseleder
  Entréer er ekskluderet, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse med fly til Malaga

  Fra Lufthavnen i Malaga kører vi i bus mod Costa Tropical og vores hotel ved Almuñecar, hvor vi bor under hele opholdet.

 • Dag 2: Byrundtur i Almuñecar

  Med rejselederen rundt i Almuñecar, hvor den gamle bydel består af snoede gader og en hyggelig atmosfære. Smukt hævet over byens tage troner borgen San Miguel. Du kan også besøge det arkæologiske museum og se det antikke fiskesalteri i den botaniske park, hvor der findes mere end 200 subtropiske planter fra hele verden.
  Byrundtur inkluderet.

 • Dag 3: Eventyrlige Granada

  Besøg byen der ligger med Sierra Nevadas snedækkede toppe i baggrunden og var den sidste mauriske hovedstad i middelalderens Spanien. Byen emmer af historie og du får bl.a. mulighed for at besøge den smukke katedral og gå på opdagelse i Albayzín – den gamle bydel med brostensbelagte gader og torve, hvor lyden af springvand giver genlyd.
  Heldagsudflugt kr. 195.

 • Dag 4: Drypstenshuler i Nerja og den hvide by Frigiliana

  Vi kører det korte stykke til drypstenshulerne i Nerja – en af Spaniens største naturattraktioner. Hulerne, der indeholder verdens største drypstenssøjle, er ikke kun imponerende i størrelse men kombinerer naturens skønhed med historiske hulemalerier af dyr og symboler. Turen fortsætter til landsbyen Frigiliana, hvor du finder essensen af Andalusien. Smalle brostensbelagte gader omkranset af hvidkalkede blomster.
  Halvdagsudflugt inkl. entré til drypstenshulerne kr. 150.

 • Dag 5: Sydens Pyrenæer og smagen af Sydspanien

  Panoramatur i det andalusiske bagland med bjerge, betagende udsigter og olivenlunde med de smukke skulpturelle gamle træer. Besøg på olivenfabrik med smagsprøver på olivenolie med hjemmebagt brød. Til Alfarnate med Malagaprovinsens ældste rådhus og Alfarnatejo, der kaldes Sydens
  Pyrenæer. Vi møder de lokale, når vi bydes på frokost og kaffe med likør i private hjem.
  Kr. 350 inkl. frokost og smagsprøver. Bestilles med rejsen.

 • Dag 6: Picassos fødeby Malaga

  Orienterende byrundtur i regionens næststørste by, der byder på masser af liv, flotte seværdigheder og ikke mindst katedralen med en spændende historie. Der vil også være tid til egne oplevelser. Gå f.eks.på opdagelse på det fascinerende Picasso museum.
  Byrundtur inkluderet.

 • Dag 7: Strand, pool eller Almuñecar

  Dagen er sat af til egne oplevelser. Slap af på hotellet, gå på opdagelse i de historiske gader i Almuñecar eller nyd den dejlige strand. Rejselederen er behjælpelig med gode råd.

 • Dag 8: Hjemrejse fra Malaga til Danmark

  Afrejse fra hotellet mod lufthavnen og med fly retur til Danmark efter en dejlig uge i Sydspanien.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Victoria Playa

  Hotellet er beliggende ca. 2 km. fra shopping center, og den gamle bydel i Almuñecar og ca. 500 m. fra San Cristóbal-stranden. Hotellet har pool, solterrasse med solsenge, lille have og bar. Alle værelser med balkon/terrasse, hårtørrer, aircondition, værdiboks mod betaling, køleskab, tv og gratis wi-fi. Der kan ikke garanteres for værelse mod poolen.

  Læs mere om Hotel Victoria Playa

  Afstand til centrum2 km
  VærdiboksMod betaling
  Wi-fiGratis
  Udendørs swimmingpoolJa
  TVJa
  Afstand til strand500 meter
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  RestaurantJa

kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  SAS: Det er tilladt at medbringe 1 stk. bagage pr. person, max vægt 23 kg samt 1 stk. håndbagage der max vejer 8 kg. Håndbagagens dimensioner må maksimum måle 55 cm x 40 cm x 23 cm.
  Norwegian: Det er tilladt at medbringe 2 stk. bagage pr. person, max vægt pr. styk er 20 kg samt 1 stk. håndbagage der max vejer 10 kg. Håndbagagens dimensioner må maksimum måle 55 cm x 40 cm x 23 cm.

 • Bemærk

  Udflugtsprogrammet kan forekomme i anden rækkefølge.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge til f.eks. chauffør, service- og restaurationspersonale, men der er ingen tvang.

 • Drikkevand i Spanien

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyselskab

  SAS eller Norwegian fra København direkte til Malaga.

 • Forplejning på flyet

  Både når der flyves med SAS og Norwegian, kan der købes forplejning ombord. Betales med kreditkort.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Klima

  Se vejret i Spanien her.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rejseleder

  Er med under hele opholdet og er behjælpelig med gode råd og forslag til fridagene. 
  Det kan forekomme at vores rejseleder ikke rejser med fra Danmark med allerede befinder sig i Spanien og tager imod dig i lufthavnen i Malaga. I disse tilfælde møder du vores lufthavnsrepræsentant i Københavns Lufthavn.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 998.
  Afbestillingsforsikring kr. 725.
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

  Følgende udflugt bestilles med rejsen:
  Sydens Pyrenæer og smagen af Sydspanien kr. 350. (se beskrivelse under dagsprogrammet).

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Fra Københavns Lufthavn - Gældende for rejsen 14.05 og 22.10 med SAS

  Mødetid i København kl. 13.30
  Afrejse fra København kl. 15.30 - ankomst Malaga kl. 19.20

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 10.40 - ankomst København kl. 14.20

  Fra Københavns Lufthavn - Gældende for afgange i september med Norwegian

  Mødetid i København kl. 11.35
  Afrejse fra København kl. 13.35 - ankomst Malaga kl. 17.15

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 11.25 - ankomst København kl. 15.00

  Flytilslutning fra Aalborg Lufthavn - Gældende for rejsen 14.05 og 22.10

  Mødetid i Aalborg kl. 11.35
  Afrejse fra Aalborg kl. 13.05 - ankomst København kl. 13.55
  Afrejse fra København kl. 15.30 - ankomst Malaga kl. 19.20

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 10.40 - ankomst København kl. 14.20 
  Afrejse fra København kl. 16.55 - ankomst Aalborg kl. 17.45

 • Valuta

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu