Costa del Sol Langtidsferie

Smukke omgivelser, charmerende byer og hyggeligt samvær

Langtidsferie på Costa Del Sol 

Rejs væk fra vinterens kolde vejr og forkæl dig selv med 3 ugers udsigt til Middelhavet. Andalusien er velsignet med mere end 300 solskinsdage om året og frister udover det milde klima med charmerende byer, smukke landskaber og en spændende kulturarv. Du får god tid til at nyde livet, deltage i hotellets daglige aktiviteter eller tage med på udflugt. Gislevs rejseleder er med fra start til slut og lærer dig de mest nyttige gloser, giver tips og gode råd om nærområdet og arrangerer også fælles aktiviteter.

  •    Hotel med fin beliggenhed, god mad, daglige aktiviteter og underholdning om aftenen 
  •    Halvpension alle aftener med ½ flaske vin og vand til maden
  •    2 udflugter og spansk begynderkursus inkluderet
  •    Mulighed for et spændende udflugtsprogram med rutineret rejseleder

  Med i prisen: 

  • Ophold i standard dobbeltværelse
  • 21 x morgenmad
  • 20 x middag med ½ flaske vin og vand til maden
  • Udflugt til Marbella og Fuengirola
  • Heldagsudflugt til Malaga
  • Spansk begynderkursus
  • Rejseleder
  • Flybilletter og afgifter
  • Transfer fra/til lufthavnen


  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

  Tillæg: 
  Enkeltværelse kr. 3.998. Gæster i enkeltværelse indkvarteres i dobbeltværelse. Begrænset antal.
  Afbestillingsforsikring kr. 1.040.

  Opgradering af værelse:
  Dobbeltværelse Superior med pool- og delvis havudsigt: kr. 698 pr. person. Beliggende på solnedgangssiden i hotellets hovedbygning med udsigt over swimmingpool og haven. Værelserne har skrå havudsigt. 

  Dobbeltværelse med balkon mod havet: kr. 2.698 pr. person. Beliggende i separat bygning med front mod havet lige ud til strandpromenaden og stranden.

  Se mere information under hotelbeskrivelsen.

  Bestil rejsen

  Pris fra 11.998,-

  22 dage
  Fly

  Med i prisen er bl.a.

  • 22 dage med dansk rejseleder
  • Halvpension med vin & vand til middagen
  • 2 udflugter og spansk kursus
  Bestil rejsen

  Om rejsen

  Flamenco og hvidkalkede bjerglandsbyer

  Tag med Gislev Rejser på langtidsferie til Solkysten i den spanske region Andalusien. Med mere end 300 solskinsdage om året er dette område særligt attraktivt for os danskere. Den sydspanske kultur er farverig, og du møder her smukke landskaber, skønne strande, lækker mad samt en interessant kulturarv og gamle traditioner. Vi bor på Solkystens første luksushotel, der har haft både Frank Sinatra og Sophia Loren som gæster.

  Hotellet ligger ud til Torremolinos strandpromenade med blot 10 minutters gang til henholdsvis Benalmadenas eksklusive marina og La Carihuela – det charmerende spanske kvarter fyldt med butikker og små fiskerestauranter. Deltag i vores interessante udflugtsprogram og tag med til bl.a. bjergbyen Ronda, paladsbyen Alhambra og den britiske kronkoloni Gibraltar. Vi besøger også Malaga og de kendte kystbyer Fuengirola med det farverige marked og Marbella, som også kaldes for Sydspaniens Saint Tropez. Rejs væk fra efterårets og vinterens kolde vinde og forkæl dig selv med 3 ugers udsigt til Middelhavet i selskab med Gislevs danske rejseleder.

   

  Billeder

  Dag for dag

  Dag 1: Udrejse fra Danmark til Malaga

  Med direkte fly til Malaga i Sydspanien. Fra lufthavnen kører vi ca. en halv time i bus til Hotel Pez Espada, som ligger på kysten i Torremolinos.


  21 nætter på det dejlige hotel Pez Espada beliggende direkte på strandpromenaden i Torremolinos.

  Dag 2: Heldagsudflugt til Malaga med lokalguide

  Vi kører det korte stykke til Malaga, hvor vi møder vores lokalguide, der bl.a. viser os de militære anlæg fra dengang, Malaga var under arabisk herredømme. Vi kommer også forbi byens smukke katedral, der mangler et tårn. Malaga er Picassos fødeby, og vores lokalguide viser, hvor du finder hans museum, hvis du skulle ønske at besøge dette på et senere tidspunkt. Du får også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i denne spændende by. Byrundtur med lokalguide inkluderet.

  Malaga langtidsferie
  Inklusiv udflugt til Malaga og byrundtur med lokalguide. Du har god tid til egne oplevelser.

  Dag 3 - 21: Afvekslende udflugtsprogram

   

  Spansk for begyndere
  Om formiddagen har du mulighed for at deltage i et lille begynderkursus i spansk. Det giver dig hurtig mulighed for at sige de mest almindelige ord, når du er på eventyr blandt de lokale. Eftermiddagen er på egen hånd. Tag evt. med rejselederen på en hyggelig gåtur til La Carihuela med de små fiskerestauranter. Begynderkursus og gåtur til La Carihuela inkluderet.


  De kendte kystbyer Marbella og Fuengirola
  Med bus kører vi langs kysten til en af Sydspaniens mest populære kystbyer, Fuengirola, med den 7 km lange sandstrand. Du får tid til at besøge det farverige marked, hvor du virkelig kan prøve dit handelstalent. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære; keramik, tasker, tøj og meget andet. Turen fortsætter til Marbella, som også kaldes Spaniens svar på Saint Tropez. I den gamle by, møder du smalle stræder og blomsterfyldte pladser i skøn forening med kunstgallerier og butikker med håndlavede produkter. Inkluderet.

  Marbella
  Inklusiv halvdagsudflugt til de hyggelige småbyer Marbella og Fuengirola


  Ronda – andalusisk kultur og natur, når det er bedst
  Ronda betyder omgivet af bjerge og er en af de mest spektakulære byer i Sydspanien. Den er beliggende på et klippemassiv og vejen derop er en af de smukkeste bjergruter, man kan opleve i Spanien. Byen er en af landets ældste byer og her finder du også landets ældste tyrefægterarena. Den karakteristiske bro Puente Nuevo forbinder den nye og den gamle bydel hen over en dyb kløft. Selveste Ernest Hemingway og Orson Welles levede i en årrække i denne fascinerende by. Vores lokalguide viser dig alle de spændende seværdigheder og fortæller hele historien. Du få også tid til egne oplevelser inden vi returnerer til Torremolios. Heldagsudflugt kr. 400 (€ 55).


  Mulighed for udflugt til Ronda flot beliggende på et bjerg. En oplevelse du ikke må snyde dig selv for


  Cordoba – Andalusiens hjerte
  Med vidende lokalguide besøger vi byen, der engang var maurernes hovedstad. Her finder du verdens næststørste moské Mezquita, som er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Den overgår alt i storhed og pragt med mere end 850 søjler af granit og marmor. Med lokalguide besøger vi byen og moskéen, der også kaldes for Domkirke-Moskéen, da den er en sammenblanding af en moské og en katolsk katedral. Heldagsudflugt kr. 400 (€ 55).

  Cordoba
  Vores lokalguide viser dig rundt i Cordoba med bl.a. verdens næststørste Moské, der også er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste


  Gibraltar – et lille stykke England i Spanien
  Tag med til Gibraltar og oplev et stykke af Storbritannien i Spanien. The Rock, som halvøen også kaldes, rummer en yderst interessant historie og er et strategisk vigtigt område mellem Europa og Afrika. Her finder du Europas eneste vildtlevende abekoloni samt engelske pub'er og små caféer, der tilbyder traditionel engelsk afternoon tea. Heldagsudflugt kr. 495 – bestilles sammen med rejsen.


  Gibraltar Gibraltar aber
  Tag med til Gibraltar og oplev et stykke af England midt i alt det spanske


  Paladsbyen Alhambra med lokalguide og det gamle arabiske kvarter Albayzin
  Tidlig afgang fra vores hotel og efter ca. to timer er vi fremme i Paladsbyen Alhambra. Vi besøger de smukke El Generalife-haver med fontæner, smukke blomsterbede og cyprestræer. Vores lokalguide viser os Nasridernes palads med den berømte løvegård. Du får eftermiddagen på egen hånd til at udforske det gamle arabiske kvarter i Albayzin med snævre gader, hyggelige pladser med små caféer og lokalliv. Heldagsudflugt kr. 495 – bestilles sammen med rejsen. For at garantere entré til Alhambra skal udflugten bestilles min. 30 dage før afrejse. Pasnummer skal oplyses ved bestilling.

  Paladsbyen Alhambra
  Heldagsudflugt til paladsbyen Alhambra med smukke blomsterbede og en spændende historie


  Mijas – andalusisk charme
  Mijas er en rigtig spansk perle med hvide huse, skæve og stejle gader samt æsler i bybilledet. Her findes også Spaniens næstældste samt eneste firkantede tyrefægterarena. Byen har formået at beholde den andalusiske måde at leve på, så her er en dejlig afslappet atmosfære og det spanske ord for ting, der kan udsættes til i morgen – mañana – bliver ofte brugt her. Halvdagsudflugt kr. 200 (€ 28).


  Mijas med skæve huse, æsler i gaderne og Spaniens næstældste tyrefægterarena


  Sevilla - Andalusiens smukke hovedstad
  I dag skal vi til Don Juans og Carmens by, som også er hjemstavn for sigøjnernes sprudlende dans, flamenco. Med rejselederen rundt til Sevillas mange seværdigheder, bl.a. de stemningsfulde kvarterer Barrio de Santa Cruz og Alcátar med snoede gågader og hyggelige grønne pladser. Du skal naturligvis også se Sevillas katedral, der officielt er verdens største og fyldt med klassisk kunst fra den spanske guldalder. Du får også tid på egen hånd til at udforske denne stemningsfulde by. Udflugtspris kr. 450 (€ 62).

  Sevilla
   

  Smagen af Sydspanien
  Panoramatur i det andalusiske bagland med besøg i 2 typiske landsbyer. Vi smager på lokale produkter som mandler, figner og oliven samt møder de lokale, når vi bydes på frokost i private hjem. Kr. 350 (€ 48).


  Månelandskabet El Torcal og historiske Antequera
  Flot heldagsudflugt til El Torcal, som er et geologisk vidunder og kendt for de unikke klippeformationer, som gør stedet til noget ganske særligt. Herfra kører vi til Antequera, hvis historiske centrum er et stor museum med mere end 50 bygningsværker opført fra bronzealderen frem til 1800-tallet. Området omkring Antequera er kendt for produktion af olivenolie, korn mm. Dagen slutter med et besøg i de imponerende stendysser ved Menga Dolmen, der dateres tilbage til før vores tidsregning. Halvdagsudflugt kr. 275 (€ 38).

  Månelandskabet El Torcal
  Månelandskabet El Torcal er spændende og anderledes


  Drypstenshuler i Nerja og den hvide by Frigiliana
  Langs kysten til landsbyen Frigiliana, kåret som den smukkeste landsby i Andalusien af de spanske turistmyndigheder. En by hvor du finder essensen af Andalusien, smalle brostensbelagte gader omkranset af hvidkalkede huse og balkoner med strålende røde pelargoner. Nyd udsigten, et glas af den lokale vin og prøv melasse lavet af sukkerrør. Turen fortsætter videre til drypstenshulerne i Nerja – en af Spaniens største naturattraktioner. Hulerne der blev opdaget i 1959 og indeholder verdens største drypstenssøjle er ikke kun imponerende i størrelse men kombinerer naturens skønhed med historiske hulemalerier af dyr og symboler. Heldagsudflugt kr. 350 inklusiv entré til drypstenshulerne.
   


  Fridag og tid til egne oplevelser
  Der er på rejsen også god tid til at nyde livet, deltage i hotellets daglige aktiviteter eller tage på egne udflugter. Gislevs rejseleder er med fra start til slut og lærer dig de mest nyttige gloser, giver tips og gode råd om nærområdet og arrangerer også fælles aktiviteter.

  Dag 22: Hjemrejse til Danmark

  Efter en dejlig langtidsferie med oplevelser, afslapning og hyggeligt samvær.

  Hotel

  Hotel Pez Espada

  Avda. Salvador Allende, 11
  29620 Torremolinos
  Læs mere om Hotel Pez Espada

  Se Fotovirtual360 her.

  Historisk hotel beliggende ved strandpromenaden ca. 100 meter fra stranden og i gåafstand til Benalmadenas smukke havn samt indkøbs- og restaurantområde.
  Gislev Rejser kan tilbyde standardværelser, værelser med udsigt til poolen og delvis havudsigt samt værelser i sidebygning, der har front mod havet og strandpromenaden. Alle værelser er nyrenoveret i 2020 / 2021.

  Opholdet på Hotel Pez Espada er med halvpension, ½ flaske vin og vand til middagen.

  Standardværelser (Classic)

  Alle værelser har balkon, to senge, fladskærms tv, køleskab/minibar, Elkedel, aircondition, værdiboks mod betaling samt telefon. Badeværelset er med bruser samt hårtørrer. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Værelserne vender mod parkeringsareal, og der kan ikke garanteres for udsigt mod havet. Værelserne vender mod nordøst.

   

  Superiorværelse med pool- og delvis havudsigt (Club Superior pool and side sea view)

  Disse værelser er beliggende på solnedgangssiden i hotellets hovedbygning med udsigt over swimmingpool og haven. Værelserne har skrå havudsigt. Alle værelser har, balkon, to senge, plasma tv, køleskab/minibar, Elkedel, aircondition, værdiboks mod betaling samt telefon. Badeværelset er med bruser (få med badekar) samt hårtørrer. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. 

   

  Dobbeltværelse med balkon mod havet (Junior Suite Beach Front)

  Beliggende i separat bygning med front mod havet lige ud til strandpromenaden og stranden. Bygningen har egen have med solsenge og herfra kan du gå direkte til standen og havet. værelserne i stueetagen har egen private terrasse og på de øvrige etager er der direkte havudsigt fra balkonen.
  Værelser er rummelige, ca. 42m2. med boblebad på balkonen. 2 senge, sovesofa, værdiboks, te- og kaffeservice med kedel, en Nespresso kaffemaskine, minikøleskab, tv, aircondition. Badeværelset er med bruser samt hårtørrer. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

   

  Gæsterne siger

  Costa del Sol langtidsferie

  "Dejlig rejse, som vi har lyst til at gentage næste forår”

  "En super ferie med god rejseleder, godt hotel og godt vejr, alt var perfekt"

  "Vi var meget glade for rejselederen. Hun var meget engageret i hvad gruppen lavede og i gruppens velbefindende”

  Værd at vide

  Afstande fra hotellet

  Lufthavn: ca. 11 km.
  Malaga: ca. 20 km.
  Mijas: ca. 18 km.
  Fuengirola ca. 17 km.
  Cordoba: ca. 172 km.
  Granada: ca. 147 km.
  Gibraltar: ca. 120 km.

  Bagage

  Norwegian: Det er tilladt at medbringe 2 stk. bagage pr. person, max vægt pr. styk er 20 kg samt 1 stk. håndbagage der max vejer 10 kg. Håndbagagens dimensioner må maksimum måle 55 cm x 40 cm x 23 cm.
  SAS: Det er tilladt at medbringe 1 stk. bagage pr. person, max vægt 23 kg samt 1 stk. håndbagage der max vejer 8 kg. Håndbagagens dimensioner må maksimum måle 55 cm x 40 cm x 23 cm.

  Børn og unge

  VIGTIGT, hvis du rejser med børn
  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  Læs mere her

  Bus

  Der køres i spansk bus med næsten samme standard som dansk turistbus. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs. Der kan købes fast plads på denne rejse.

  Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge til f.eks. chauffør, service- og restaurationspersonale, men der er ingen tvang.

  Drikkevand

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

  Entré 

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

  Klima og påklædning

  Vejret i Spanien

  Medicin

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin, der indeholder morfin.

  Rejseleder

  Er med under hele opholdet og er behjælpelig med gode råd og forslag til fridagene.

  Pas

  Medbring gyldigt pas og husk ved bestilling at oplyse dit navn som angivet i passet.

  Program 

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

  Tilskud

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

  Valuta

  Euro.

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske informationer her.

  Links

  Andalusiens Turistkontors hjemmeside
  Vejret i Spanien

  Flyv fra

  Fly letter

  Rejsemateriale
  Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Vigtigt
  Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

  Direkte fly fra København til Malaga med Norwegian eller SAS

  Afrejse 11. februar 2022 med SAS
  Mødetid i København kl. 04.55
  Afrejse fra København kl. 06.55
  Ankomst Malaga kl. 10.35

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 11.30
  Ankomst København kl. 15.15

  Afrejse 4. marts 2022 med Norwegian
  Mødetid i København kl. 14.05
  Afrejse fra København kl. 16.05
  Ankomst Malaga kl. 19.45

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 16.10
  Ankomst København kl. 19.55

  Bagage

  SAS
  Indtjekket bagage: 1 x 23 kg pr. person
  Håndbagage: 8 kg pr. person

  Norwegian
  Indtjekket bagage: 2 x 20 kg pr. person
  Håndbagage: 10 kg pr. person

  Forplejning om bord

  Er ikke inkluderet, men kan købes om bord og betales med kreditkort.

  Københavns Lufthavn

  Læs mere her: www.cph.dk

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Mødested
  I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

   

  København lufthavn mødested Gislev Rejser

  Kort

  Costa Del sol kort

  Afgange og priser

  DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
  11-02-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 811.998,-Bestil rejsenMere information
  04-03-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 811.998,-Bestil rejsenMere information