Costa del Sol Langtidsferie

Langtidsferie på Andalusiens stemningsfulde kyst

Langtidsferie på Costa Del Sol 


Langtidsrejse til Costa del Sol på godt hotel direkte på strandpromenaden

  •    Hotel med fin beliggenhed, god mad, daglige aktiviteter og underholdning om aftenen 
  •    Halvpension alle aftener med ½ flaske vin og vand til maden
  •    2 udflugter og spansk begynderkursus inkluderet
  •    Mulighed for et spændende udflugtsprogram med rutineret rejseleder
  •    Tilslutningsfly fra Aalborg t/r kr. 800
   

  Med i prisen: 

  • Ophold i standard dobbeltværelse
  • 21 x morgenmad
  • 20 x middag med ½ flaske vin og vand til maden
  • Udflugt til Marbella og Fuengirola
  • Heldagsudflugt til Malaga
  • Spansk begynderkursus
  • Rejseleder
  • Flybilletter og afgifter
  • Transfer fra/til lufthavnen


  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt

  Tillæg: 
  Enkeltværelse kr. 4.998. Gæster i enkeltværelse indkvarteres i dobbeltværelse. Begrænset antal.

  Opgradering af værelse:
  Skrå havudsigt og solnedgang over bjergene kr. 998 pr. person. Beliggende i hotellets hovedbygning med udsigt også til pool og have.
  Club-værelse kr. 1.498 pr. person. Værelser med skrå havudsigt og udsigt til pool og have. Disse værelser har køleskab samt kaffe/te faciliteter

  Flytilslutning fra Aalborg t/r kr. 800
  Afbestillingsforsikring kr. 920
   

  Interesseret i rejsen?
  Ring til os

  Om rejsen

  Flamenco og hvidkalkede bjerglandsbyer.
  Tag med Gislev Rejser på langtidsferie til Solkysten i den spanske region Andalusien. Med mere end 300 solskinsdage om året er dette område særligt attraktivt for os danskere. Den sydspanske kultur er farverig, og du møder her smukke landskaber, skønne strande, lækker mad samt en interessant kulturarv og gamle traditioner. Vi bor på Solkystens første luksushotel, der har haft både Frank Sinatra og Sophia Loren som gæster.

  Hotellet ligger ud til Torremolinos strandpromenade med blot 10 minutters gang til henholdsvis Benalmadenas eksklusive marina og La Carihuela – det charmerende spanske kvarter fyldt med butikker og små fiskerestauranter. Deltag i vores interessante udflugtsprogram og tag med til bl.a. bjergbyen Ronda, paladsbyen Alhambra og den britiske kronkoloni Gibraltar. Vi besøger også Malaga og de kendte kystbyer Fuengirola med det farverige marked og Marbella, som også kaldes for Sydspaniens Saint Tropez. Rejs væk fra efterårets og vinterens kolde vinde og forkæl dig selv med 3 ugers udsigt til Middelhavet i selskab med Gislevs danske rejseleder.

  Billeder

  Dag for dag

  Dag 1: Udrejse fra Danmark til Malaga
  Med direkte fly til Malaga i Sydspanien. Fra lufthavnen kører vi ca. en halv time i bus til Hotel Pez Espada, som ligger på kysten i Torremolinos.

    
  21 nætter på det dejlige hotel Pez Espada beliggende direkte på strandpromenaden i Torremolinos.


  Dag 2: Heldagsudflugt til Malaga med lokalguide
  Vi kører det korte stykke til Malaga, hvor vi møder vores lokalguide, der bl.a. viser os de militære anlæg fra dengang, Malaga var under arabisk herredømme. Vi kommer også forbi byens smukke katedral, der mangler et tårn. Malaga er Picassos fødeby, og vores lokalguide viser, hvor du finder hans museum, hvis du skulle ønske at besøge dette på et senere tidspunkt. Du får også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i denne spændende by. Byrundtur med lokalguide inkluderet.

  Malaga langtidsferie
  Inklusiv udflugt til Malaga og byrundtur med lokalguide. Du har god tid til egne oplevelser.


  Dag 3 - 21: Afvekslende udflugtsprogram

  Spansk for begyndere

  Om formiddagen har du mulighed for at deltage i et lille begynderkursus i spansk. Det giver dig hurtig mulighed for at sige de mest almindelige ord, når du er på eventyr blandt de lokale. Eftermiddagen er på egen hånd. Tag evt. med rejselederen på hyggelig gåtur til La Carihuela med de små fiskerestauranter. Begynderkursus og gåtur til La Carihuela inkluderet.


   

  De kendte kystbyer Marbella og Fuengirola
  Med bus kører vi langs kysten til en af Sydspaniens mest populære kystbyer, Fuengirola, med den 7 km lange sandstrand. Du får tid til at besøge det farverige marked, hvor du virkelig kan prøve dit handelstalent. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære; keramik, tasker, tøj og meget andet. Turen fortsætter til Marbella, som også kaldes Spaniens svar på Saint Tropez. I den gamle by, møder du smalle stræder og blomsterfyldte pladser i skøn forening med kunstgallerier og butikker med håndlavede produkter. Inkluderet.

  Marbella
  Inklusiv halvdagsudflugt til de hyggelige småbyer Marbella og Fuengirola


  Ronda – andalusisk kultur og natur, når det er bedst
  Ronda betyder omgivet af bjerge og er en af de mest spektakulære byer i Sydspanien. Den er beliggende på et klippemassiv og vejen derop er en af de smukkeste bjergruter man kan opleve i Spanien. Byen er en af landets ældste byer og her finder du også landets ældste tyrefægterarena. Den karakteristiske bro Puente Nuevo forbinder den nye og den gamle bydel hen over en dyb kløft. Selveste Ernest Hemingway og Orson Welles levede i en årrække i denne fascinerende by. Vores lokalguide viser dig alle de spændende seværdigheder og fortæller hele historien. Du få også tid til egne oplevelser inden vi returnerer til Torremolios. Heldagsudflugt kr. 400 (€ 55).


  Mulighed for udflugt til Ronda flot beliggende på et bjerg. En oplevelse du ikke må snyde dig selv for


  Cordoba – Andalusiens hjerte
  Med vidende lokalguide besøger vi byen, der engang var maurernes hovedstad. Her finder du verdens næststørste moské Mezquita, som er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Den overgår alt i storhed og pragt med mere end 850 søjler af granit og marmor. Med lokalguide besøger vi byen og moskéen, der også kaldes for Domkirke-Moskéen, da den er en sammenblanding af en moské og en katolsk katedral. Heldagsudflugt kr. 400 (€ 55).

  Cordoba
  Vores lokalguide viser dig rundt i Cordoba med bl.a. verdens næststørste Moské, der også er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste


  Gibraltar – et lille stykke England i Spanien
  Tag med til Gibraltar og oplev et stykke af Storbritannien i Spanien. The Rock, som halvøen også kaldes rummer en interessant historie og er et strategisk vigtigt område mellem Europa og Afrika. Her finder du Europas eneste vildtlevende abekoloni samt engelske pub'er og små caféer, der tilbyder traditionel engelsk afternoon tea. Heldagsudflugt kr. 495 – bestilles sammen med rejsen.

  Gibraltar Gibraltar aber
  Tag med til Gibraltar og oplev et stykke af England midt i alt det spanske


  Paladsbyen Alhambra med lokalguide og det gamle arabiske kvarter Albayzin
  Tidlig afgang fra vores hotel og efter ca. to timer er vi fremme i Paladsbyen Alhambra. Vi besøger de smukke El Generalife-haver med fontæner, smukke blomsterbede og cyprestræer. Vores lokalguide viser os Nasridernes palads med den berømte løvegård. Du får eftermiddagen på egen hånd til at udforske det gamle arabiske kvarter i Albayzin med snævre gader, hyggelige pladser med små caféer og lokalliv. Heldagsudflugt kr. 495 – bestilles sammen med rejsen.

  Paladsbyen Alhambra
  Heldagsudflugt til paladsbyen Alhambra med smukke blomsterbede og en spændende historie


  Mijas – andalusisk charme
  Mijas er en rigtig spansk perle med hvide huse, skæve og stejle gader samt æsler i bybilledet. Her findes også Spaniens næstældste samt eneste firkantede tyrefægterarena. Byen har formået at beholde den andalusiske måde at leve på, så her er en dejlig afslappet atmosfære og det spanske ord for ting, der kan udsættes til i morgen – mañana – bliver ofte brugt her. Halvdagsudflugt kr. 200 (€ 28).


  Mijas med skæve huse, æsler i gaderne og Spaniens næstældste tyrefægterarena


  Sevilla - Andalusiens smukke hovedstad
  I dag skal vi til Don Juans og Carmens by, som også er hjemstavn for sigøjnernes sprudlende dans, flamenco. Med rejselederen rundt til Sevillas mange seværdigheder, bl.a. de stemningsfulde kvarterer Barrio de Santa Cruz og Alcátar med snoede gågader og hyggelige grønne pladser. Du skal naturligvis også se Sevillas katedral, der officielt er verdens største og fyldte med klassisk kunst fra den spanske guldalder. Du får også tid på egen hånd til at udforske denne stemningsfulde by. Udflugtspris kr. 450 (€ 62).

  Sevilla
   

  Smagen af Sydspanien
  Panoramatur i det andalusiske bagland med besøg i 2 typiske landsbyer. Vi smager på lokale produkter som mandler, figner og oliven samt møder de lokale, når vi bydes på frokost i private hjem. Kr. 350 (€ 48).


  Månelandskabet El Torcal og historiske Antequera
  Flot heldagsudflugt til El Torcal, som er et geologisk vidunder og kendt for de unikke klippeformationer, som gør stedet til noget ganske særligt. Herfra kører vi til Antequera, hvis historiske centrum er et stor museum med mere end 50 bygningsværker opført fra bronzealderen frem til 1800-tallet. Området omkring Antequera er kendt for produktion af olivenolie, korn mm. Dagen slutter med et besøg i de imponerende stendysser ved Menga Dolmen, der dateres tilbage til før vores tidsregning. Halvdagsudflugt kr. 275 (€ 38).

  Månelandskabet El Torcal
  Månelandskabet El Torcal er spændende og anderledes


  Fridag og tid til egne oplevelser
  Der er på rejsen også  god tid til at nyde livet, deltage i hotellets daglige aktiviteter eller tage med på egne udflugt. Gislevs rejseleder er med fra start til slut og lærer dig de mest nyttige gloser, giver tips og gode råd om nærområdet og arrangerer også fælles aktiviteter.


  Dag 22: Hjemrejse til Danmark
  Efter en dejlig langtidsferie med oplevelser, afslapning og hyggeligt samvær.

   

  Hotel

  Hotel Pez Espada
  Avda. Salvador Allende, 11
  29620 Torremolinos
  Læs mere om Hotel Pez Espada

  Fotovirtual360: goo.gl/maps/47azyuokYcy

  Historisk hotel beliggende ved strandpromenaden ca. 100 meter fra stranden og i gåafstand til Benalmadenas smukke havn samt indkøbs- og restaurantområde.
  Gislev Rejser kan tilbyde standardværelser samt værelser med begrænset havudsigt og solnedgang.

  Opholdet på Hotel Pez Espada er med halvpension, ½ flaske vin og vand til middagen.

  Standardværelser (Double Med Room)
  Alle værelser har balkon, to senge, fladskærms tv, køleskab/minibar (€ 3 pr dag + forbrug), aircondition, værdiboks mod betaling (€ 2,50 pr. dag) samt telefon. Badeværelset er med badekar og bruser samt hårtørrer. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Værelserne vender mod parkeringsareal, og der kan ikke garanteres for udsigt mod havet. Værelserne vender mod nordøst.

  Solnedgangsværelser (Beach Sunset Double)
  Disse værelser er beliggende på solnedgangssiden i hotellets hovedbygning med udsigt over swimmingpool og haven. Værelserne har skrå havudsigt. Alle værelser med badekar og bruser, toilet, hårtørrer, balkon, to senge, plasma tv, køleskab/minibar (€ 3 pr dag + forbrug), aircondition, værdiboks mod betaling (€ 2,50 pr. dag), samt telefon. Badeværelset er med badekar og bruser samt hårtørrer. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

  Club værelser (Club Room)
  Disse værelser er beliggende mod nordøst med skrå havudsigt og udsigt til pool og have. Alle værelser med badekar og bruser, toilet, hårtørrer, balkon, to senge, plasma-tv, telefon, gratis wi-fi, køleskab, pengeboks og kaffe/te faciliteter.

    

  Gæsterne siger

  Costa del Sol langtidsferie

  "Dejlig rejse, som vi har lyst til at gentage næste forår”

  "En super ferie med god rejseleder, godt hotel og godt vejr, alt var perfekt"

  "Vi var meget glade for rejselederen. Hun var meget engageret i hvad gruppen lavede og i gruppens velbefindende”

  Værd at vide

  Afstande fra hotellet
  Lufthavn: ca. 11 km.
  Malaga: ca. 20 km.
  Mijas: ca. 18 km.
  Fuengirola ca. 17 km.
  Cordoba: ca. 172 km.
  Granada: ca. 147 km.
  Gibraltar: ca. 120 km.

  Bagage
  Det er tilladt at medbringe 2 stk. bagage pr. person, max vægt pr. styk er 20 kg samt 1 stk. håndbagage der max vejer 10 kg. Håndbagagens dimensioner må maksimum måle 55 cm x 40 cm x 23 cm.

  Bus
  Der køres i spansk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs.

  Drikkepenge
  Ingen tvang – dog normalt til chauffør, service- og restaurationspersonale.

  Entré 

  Klima og påklædning
  Vejret i Spanien 

  Rejseleder
  Er med under hele opholdet og er behjælpelig med gode råd og forslag til fridagene.

  Pas
  Medbring gyldigt pas og husk ved bestilling at oplyse dit navn som angivet i passet.

  Valuta
  Euro.

  Links
  Andalusiens Turistkontors hjemmeside
  Vejret i Spanien

   

  Flyv fra

  Fly letter

  Rejsemateriale
  Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Vigtigt
  Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

  Direkte fly fra København til Malaga med Norwegian. Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg.
  I februar også afgange fra Billund direkte til Malaga.

  Mødetid i København kl. 18.15
  Afrejse fra København kl. 20.15
  Ankomst Malaga kl. 23.55

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 11.25
  Ankomst København kl. 15.10

  Bemærk hjemrejsen 22. november er tiderne følgende:
  Hjemrejse

  Afrejse fra Malaga kl. 15.50
  Ankomst København kl. 19.35 


  Tilslutningsfly fra Aalborg Lufthavn

  Mødetid i Aalborg kl. 16.15
  Afrejse fra Aalborg kl. 17.45
  Ankomst København kl. 18.30
  Afrejse fra København kl. 20.15
  Ankomst Malaga kl. 23.55

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 11.25
  Ankomst København kl. 15.10
  Afrejse fra København kl. 16.35
  Ankomst Aalborg kl. 17.20

  Bemærk hjemrejsen 22. november er tiderne følgende:
  Afrejse fra Malaga kl. 15.50
  Ankomst København kl. 19.35 
  Afrejse fra København kl. 20.20
  Ankomst Aalborg kl. 21.05
   

  Mødetid i Billund kl. 09.20
  Afrejse fra Billund kl. 11.20
  Ankomst Malaga kl. 15.05

  Hjemrejse
  Afrejse fra Malaga kl. 06.55
  Ankomst Billund kl. 10.40

  Bagage
  Indtjekket bagage: 2 x 20 kg pr. person
  Håndbagage: 10 kg pr. person

  Forplejning om bord
  Er ikke inkluderet, men kan købes om bord og betales med kreditkort

  Københavns Lufthavn

  Læs mere her: www.cph.dk

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Mødested
  I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

   

  København lufthavn mødested Gislev Rejser

  Aalborg Lufthavn

  Læs mere her: www.aal.dk

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Mødetid og mødested
  Seneste mødetid i Aalborg Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale. OBS rejser du fra Aalborg skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

  Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

  Billund Lufthavn

  Læs mere her: www.bll.dk

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Mødested
  Mødested er ved selv check-in skrankerne i område D (se kort) under den grønne lego figur i loftet. Her venter rejselederen.


  Billund mødested

   

  Kort

  Costa Del sol kort