Skip to main content

Rundrejse i Portugal

-
Porto, Óbidos, Fatima, Cascais og Lissabon

Portugals højdepunkter

Flot og alsidig rundrejse fra det grønne nord ved Porto og floden Douro til hovedstaden Lissabon, der er én af Europas smukkeste storbyer. Portugal er rig på naturskønne landskaber, spændende historie samt stemningsfulde byer og frister med sødmefuld portvin og stolte traditioner. Gå på opdagelse i Coimbra med ét af Europas ældste universiteter, pilgrimsbyen Fatima og lyt til tonerne af den portugisiske sjæl i den traditionsrige Fado.

Glæd dig til

 • 3 nætter i Porto med spændende udflugter og 3 nætter ved Lissabons gyldne kyst
 • Besøg i middelalderbyen Óbidos flot beliggende bag velbevaret bymur
 • Valfartsbyen Fatima er spændende og anderledes
 • Stor byrundtur i Lissabon med lokalguide
 • Mulighed for dejlig afslutning med middag og traditionel Fado
 • Gislevs roste rundrejse i Portugal - nu på 20. år

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 4 x middag (på egen hånd dag 3, 6 og 7)
 • Portvinssmagning i Porto
 • Sejltur på Dourofloden
 • Udflugter jf. program
 • Lokalguide i Lissabon, Porto og Coimbra
 • Flybillet, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Dag 1: Udrejse med fly til Porto

  Fra Københavns Lufthavn flyver vi via Lissabon til Portugals næststørste by Porto. Herfra kort køretur til vores centralt beliggende hotel i den historiefyldte by.

 • Dag 2: Porto - Portvinens hovedstad

  Byrundtur med lokalguide i byen med de farverige huse. Porto er en herlig blanding af nyt og gammelt, en perle med charme og atmosfære. Byen blev i 2017 for tredje gang valgt til Europas bedste destination pga. sine kulturelle og historiske seværdigheder.

  Vi ser bl.a. den smukke børs og hovedbanegården med de karakteristiske blå kakler, der hver især fortæller deres egen dramatiske historie. Du får hele historien om Porto, og vi besøger en portvinsproducent samt smager på de gyldne dråber, byen har lagt navn til.

  Om aftenen tager vi på hyggelig sejltur på Douro-floden, inden middagen nydes på en lokal restaurant.

  Byrundtur med portvinssmagning, sejltur på Douro-floden og middag på lokal restaurant inkluderet.

 • Dag 3: Smuk natur og vinsmagning i Douro-dalen

  Panoramatur gennem de frodige bakker i dalen, der er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. De snorlige vinranker pryder de grønne niveauinddelte vinmarker. Her besøger vi bl.a. en lokal vingård og smager de populære dråber.

  Heldagsudflugt kr. 245.

 • Dag 4: Portugals ældste universitet i Coimbra samt Pilgrimsbyen Fátima

  Vi forlader Porto og kører til Coimbra, hvor vi sammen med vores lokalguide besøger det interessante universitet. Oprindeligt blev det skabt i Lissabon, men i år 1537 flyttet til Coimbra efter beslutning af Kong Johan d. 3.

  Der bliver også tid på egen hånd til at udforske Coimbras hyggelige gågader og pladser. Du kan også nyde en frokost på en af byens caféer og restauranter.

  Herfra fortsætter vi til den hellige katolske by Fátima, hvor du om aftenen kan se katolikkerne gå i procession med lys rundt om kapellet.

  Lokalguide i Coimbra inkluderet.

 • Dag 5: Eventyrbyen Òbidos og Lissabons mondæne kyst

  Fra Fátima kører vi til bjerg- og eventyrbyen Óbidos, som er én af Portugals mest maleriske byer. Middelalderbyen med de brostensbelagte gader, omgivet af en borgmur, er stadig beboet og emmer af portugisisk charme og stemning. Herfra fortsætter vi til Cascais, en perle af en kystby blot 30 km vest for Lissabon.

  Cascais har mange ansigter – et malerisk fiskerleje, en efterspurgt badeby med dejlige sandstrande og kystens mest elegante marina. Cascais har bibeholdt sin oprindelige charme med den gamle bydel fyldt med historiske bygninger.

  Vi overnatter tre nætter i Cascais.

 • Dag 6: Heldags byrundtur i historiske Lissabon med lokalguide

  Vores lokalguide viser os en af Europas smukkeste hovedstæder. En raffineret storby med elegante boulevarder, brostensgader, pastelfarvede bygninger og knirkende sporvogne.

  Vi kommer forbi alle de kendte steder, bl.a. Jeronimus kirken, Belèm tårnet og vi spadserer i byens ældste kvarter Alfama med de snævre og krogede gader.

  Byrundtur med lokalguide inkluderet.

 • Dag 7: Halvdagstur til Lissabon, afslapning og portugisisk Fado-aften

  Vi kører den korte tur til Lissabon, hvor du får god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byen. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og forslag.

  Måske frister en shoppingtur på byens mondæne hovedstrøg eller en afslappende stund på en af de mange pladser. Retur til Cascais, hvor du får eftermiddagen på egen hånd til afslapning eller egne oplevelser. Tur til Lissabon er inkluderet, dog ekskl. entréer.

  Om aftenen har du mulighed for at opleve en ægte portugisisk Fado-aften med traditionel fado-sang, musik og en 3-retters menu på lokal restaurant.

  Pris kr. 435. Bestilles med rejsen.

 • Dag 8: Hjemrejse

  Hjemrejse fra Lissabon til København.

Hoteller

 • Dag 1-4

  Hotel Casual Inca

  Central beliggenhed i Porto blot ca. fem minutters gang fra byens centrum og ca. én km fra den smukke togstation São Bento, hvor de traditionelle portugisiske kakler, azulejos, pryder banegårdens vægge.

  Moderne og enkelt indrettede værelser dekoreret med symboler fra inkakulturen. Alle værelser med hårtørrer, minibar, tv, aircondition, wi-fi og værdiboks.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  MinibarJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  Morgenmads-restaurantJa
 • Dag 4-5

  Hotel Santa Maria

  Centralt beliggende hotel ca. 500 meter fra Fátimas basilika. Alle værelser med hårtørrer, tv, aircondition, wi-fi og værdiboks.

  Læs mere på hotellets hjemmeside

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  BarJa
  RestaurantJa
 • Dag 5-8

  Hotel Vila Galé Cascais

  Beliggende nær havet samt Cascais marina og ca. 1,5 km. fra Cascais centrum. Hotellet har pool og dejlig have med solsenge. Alle værelser med hårtørrer, tv, aircondition, wi-fi, balkon. Værdiboks mod gebyr.

  Læs mere på hotellets hjemmeside

  Afstand til centrum1,5 km
  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  BarJa
  RestaurantJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
14-10-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 810.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  TAP

  Indtjekket bagage: 1 x 23 kg pr. person.
  Håndbagage: 8 kg pr. person.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Portugal

  Normalt til chauffører, service- og restaurationspersonale.

 • Elektricitet i Portugal

  220 v. Adapter ikke nødvendig.

 • Entréer

  Er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt. Beregn ca. € 60 pr. person.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Vi flyver med TAP Air Portugal fra København. 

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Er du gangbesværet?
  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods.

  Har du nedsat hørelse?
  Bemærk at der på enkelte udflugter benyttes in-ear audioguides. Hvis du anvender høreapparat, anbefaler vi derfor at du medbringer dine egne høretelefoner (med ledning).

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Shopping

  Håndmalede Azulejoskakler, flettede kurve, kniplingearbejde og broderier.

 • Tidsforskel i Portugal

  1 time. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Portugal.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.998.
  Afbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris.
  Fado-aften kr. 435. Bestilles med rejsen
  Udflugt i Douro-dalen med vinsmagning kr. 245. Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Fra Københavns Lufthavn med TAP Air Portugal.  

  Afrejse 20.05.2024
  Udrejse fra København via Lissabon til Porto
  Mødetid i København kl. 10.45
  Afrejse fra København kl. 12.45
  Ankomst Lissabon kl. 15.35
  Afrejse fra Lissabon kl. 18.00
  Ankomst Porto kl. 19.00

  Hjemrejse fra Lissabon direkte til København
  Afrejse fra Lissabon kl. 07.20
  Ankomst København kl. 12.00

  Afrejse 10.06.2024
  Udrejse fra København via Lissabon til Porto
  Mødetid i København kl. 10.45
  Afrejse fra København kl. 12.45
  Ankomst Lissabon kl. 15.35
  Afrejse fra Lissabon kl. 18.00
  Ankomst Porto kl. 19.00

  Hjemrejse fra Lissabon direkte til København
  Afrejse fra Lissabon kl. 12.10
  Ankomst København kl. 16.50

  Afrejse 09.09.2024 og 14.10.2024
  Udrejse fra København via Lissabon til Porto
  Mødetid i København kl. 04.00
  Afrejse fra København kl. 06.00
  Ankomst Lissabon kl. 08.55
  Afrejse fra Lissabon kl. 09.55
  Ankomst Porto kl. 10.55

  Hjemrejse fra Lissabon direkte til København
  Afrejse fra Lissabon kl. 12.10
  Ankomst København kl. 16.50

 • Valuta i Portugal

  Euro. €1 = ca. kr. 7,50.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret

  Rejsetidspunkter med behageligt klima med temperaturforskelle nord/syd: maj/juni: 19-21 grader, august: 22-25 grader, september-oktober: 21-23 grader.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere om Portugal?

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu