Skip to main content

Ny solorejse til ferieresort ved Østersøen

-
Weissenhäuser, Lübeck, Fehmarn, Neumünster og Flensborg

Julestemning ved Østersøen for solorejsende

Direkte ud til den friske luft ved Østersøen ligger Weissenhäuser Strand. Et anerkendt ferieresort som byder på en arkade med shopping muligheder, restauranter spændende fra den moderne stil til tysk gemütlichkeit. I prisen er inkluderet adgang til badelandskab hvor man kan dyrke sit velvære og afslapning.

I selskab med andre solorejsende er det vores erfaring, at der hurtigt opstår et fællesskab, og at en afslappet og behagelig atmosfære hurtigt indfinder sig og kommer til at præge din rejse.

Vi har inkluderet middag hver aften for at udbygge det sociale. Weissenhäuser er julepyntet og desuden arrangeres der hyggeudflugt til Lübeck, der har et af det mest attraktive julemarkeder i Tyskland. Der er også udflugt til øen Fehmarn samt besøg ved det kendte outlet- og shoppingcenter i Neumünster, hvor der er mulighed for at gøre en god handel og julegaveindkøb.

På vej tilbage er der besøg i julesmykkede Flensborg. Stop ved grænsehandel Duborg – så man også sikrer sig den del af juleindkøbene.

Glæd dig til

 • Bo på det anerkendte ferieresort, Weissenhäuser Strand
 • Udflugter til julemarkedet i Lübeck og øen Fehmarn
 • Rig mulighed for julegaveindløb i shoppingcenter i Neumünster samt julesmykkede Flensborg
 • Inkluderet adgang til Dünenbad eller subtropisk badeparadis (3timer)

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 3 x adgang til Dünenbad eller subtropisk badeparadis (3timer)
 • Ophold i Neumünster Outlet
 • Udflugt til Lübeck
 • Ophold i Flensburg
 • Rejseleder
 • Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Behagelig udrejse til Weissenhäuser Strand med mulighed for at købe nogle fine julegaver

  Efter turen gennem Syddanmark gøres stop ved grænsen for lidt hyggeindkøb. Herefter fortsætter vi mod Neumünster til et passende ophold ved det kendte Designer Outlet Neumünster, hvor der kan handles mærkevarer til fornuftige priser. Her er også fine muligheder for en god frokost og smage på det gode tyske øl.

  Herfra kører vi det lille sidste stykke vej til indkvartering på Weissenhäuser Strand, hvor rejselederen vil give en orientering om de forskellige faciliteter og deres beliggenhed. Herefter til fælles middag.

 • Dag 2: Julemarked i Lübeck, afslapning og frisk luft ved Østersøen

  Lübeck er en charmerende gammel by, der er kendt for sin velbevarede middelalderlige arkitektur og sin historie som en vigtig hansestad. Nogle af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i Lübeck inkluderer Holstentor, Marienkirche og det gamle rådhus.

  Julemarkedet i Lübeck kan føre traditionen tilbage til omkring år 1650. Der er udsmykninger med stjerner, pyntede juletræet og boder i rækkevis, hvor man kan gøre små køb af dekorationer, legetøj, varer fra lokalområdet men hvor du også finder det lidt ekstraordinære sortiment. Byen er også kendt for sin lækre marcipan, så sørg for at prøve nogle lokale delikatesser. Der er afsat god tid til denne oplevelse og frokosten kan indtages på mange af de typiske restauranter, hvor en af de mere navnkundige er Schiffergesellschaft.

  Hen på eftermiddagen returnerer vi til hotellet i god tid, så måske lokker en tur i Weissenhäusers subtropiske badelandskab med boblebade, bølgebassiner, saunaer mm., og endelig er der en tur ned til Østersøen inden middagen.

 • Dag 3: Rundtur på øen Fehmarn og selvforkælelse på Weissenhäuser Strand

  Øen Fehmarn forbinder man med fugleflugtslinien – den skal vi besøge. Beliggende i Østersøen og i behagelig afstand fra Weissenhäuser. Øen er kendt for sine smukke strande, historiske steder og naturskønhed. En passende rundtur starter med broen, hvor der er flot udsigt over Østersøen, besøg ved St. Nikolai Kirke: Denne gamle kirke er et bemærkelsesværdigt religiøst sted på øen som byder på smukke arkitektoniske detaljer og et roligt miljø.

  Videre ned til den lille havneby Orth ud til Fehmarnsund, nordpå men hen på formiddagen når vi øens største by Burg. Her kan du udforske de maleriske gader, besøge lokale butikker og nyde god mad på en af de hyggelige restauranter. Omkring ved femtentiden er vi tilbage ved vores hotel.

  Igen er denne dag tilrettelagt således, at du både oplever, kan dyrke samvær med dine medrejsende eller forkæle dig selv i wellnessområdet – måske en drink, et velskænket godt glas solidt tysk øl eller en kaffe med de velproportionerede tyske kager kan friste inden middagen.

 • Dag 4: Holstenske Schweiz og besøg i julesmykkede Flensborg

  Efter morgenmaden fortsætter rejsen nordpå og vi lægger vejen gennem det måske sneklædte Holstenske Schweiz med byerne Malente og Eutin inden ankomst til den stadig danskprægede Flensborg, hvor der bliver god tid til at frekventere nogle af stormagasinerne på gågaden.

  Vi slutter naturligvis af med besøg ved grænsehandlen Duborg inden vi passerer grænsen til Danmark.

Hotel

 • Dag 1-4

  Weissenhäuser Strand

  Weissenhäuser Strand er et velrenommeret ferieresort beliggende tæt ved Østersøen i Tyskland. Du får stillet din egen feriebolig til rådighed med bad, toilet og et lille køkken.

  Mulighederne for at dyrke sit velvære for krop og sind er mange, det råder over et spa-område med saunaer, dampbade og massagebehandlinger, subtropisk badeland og et aktivområde med tennis, squash, minigolf mm.

  Der er flere restauranter og barer, hvor gæsterne kan nyde kulinariske oplevelser og cocktails. Weissenhäuser lægger vægt og er indrettet på, at stedet skal indbyde til alle aldersgrupper.

  BarJa
  CaféJa
  RestaurantJa
  Wellness områdeJa
  Indendørs swimmingpoolJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu