Skip to main content

Flyrejse direkte til Napoli

-
Syditaliensk charme, betagende natur og duften af citroner

Sorrento og Amalfikysten med Ældre Sagen

Oplev den syditalienske charme på Sorrento-halvøen, der frister med et behageligt klima, betagende natur, charmerende byer og historiske seværdigheder. Et populært rejsemål som mange besøger igen og igen.

På denne rejse er der tid til afslapning, samtidig med at du har områdets mange seværdigheder inden for rækkevidde. Vi tager på byrundtur i stemningsfulde Sorrento, hvor de smalle gader emmer af atmosfære. Amalfikysten, der strækker sig langs den sydlige del af Sorrento-halvøen, er på UNESCOs Verdensarvsliste. Fra både land- og vandsiden oplever vi den smukke kyststrækning med de maleriske byer, hvor de pastelfarvede huse kravler op ad bjergskråningerne.

Du får ligeledes mulighed for at mærke historiens vingesus i ruinbyen Pompei i skyggen af Vesuv og komme helt tæt på de lokale, når vi besøger en økologisk agriturismo tæt på byen Massa Lubrense.

Vi bor på et dejligt hotel i udkanten af Sorrento, som nemt nås med hotellets gratis busservice. Byens torv Piazza Tasso er det naturlige samlingspunkt, og herfra kan du gå på eventyr og lade dig friste af velsmagende italiensk is og de mange delikatesser i byens farverige butikker. Det var da også her, at Trine Dyrholm og Pierce Brosnan forelskede sig i filmen 'Den skaldede frisør'.

Velkommen til La Dolce Vita - Syditaliens søde liv.

Glæd dig til

 • Flyv med Gislevs eget fly fra Billund direkte til Napoli – nemt og bekvemt
 • Byrundtur i stemningsfulde Sorrento. Inkluderet
 • Udflugt til Amalfikystens kendte byer Amalfi og Positano - inkl. sejltur
 • Erfaren og vidende dansk rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Byrundtur i Sorrento
 • Udflugt til Positano og Amalfi inkl. bådtur
 • Flybillet, afgifter og bagage
 • Transfer fra/til lufthavnen
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Dag 1: Udrejse med Gislevs charterfly til Napoli

  Afrejse med direkte fly fra Billund til Napoli, hvor vores italienske bus og chauffør venter. Herfra kører vi til Sorrento-halvøen ved Napolibugten, der er kendt for sine mange oliven- og citronlunde. Alle nætter på Hotel Atlantic Palace beliggende med udsigt over Napolibugten og blot to km fra centrum af stemningsfulde Sorrento.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Byrundtur i charmerende Sorrento

  Med rejselederen rundt i den charmerende by, som oser af syditaliensk stemning. Byens centrale torv er Piazza Tasso, og herfra udgår de romantiske stræder med de indbydende specialforretninger. I den historiske bydel kan du bl.a. prøvesmage de friske dråber af citronlikøren limoncello, som området er så kendt for.
  Byrundturen er inkluderet.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Pompeis ruiner

  Vi skruer tiden tilbage til år 79, da udbruddet fra vulkanen Vesuv begravede Pompei under et lag af aske og pimpsten. Pompei lå gemt, indtil de første udgravninger begyndte i 1748, og stadig i dag foretages der udgravninger. Det er fascinerende at gå rundt på de brolagte veje, der har slidspor efter vognhjul, og se resterne af de fornemme villaer, badeanstalter, bordellet mm. Med Gislevs lokalguide besøger vi udgravningerne, mærker historiens vingesus og hører hele den interessante historie.
  Halvdagsudflugt inkl. entré til Pompei kr. 345. Skal bestilles med rejsen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 4: Smagen af Syditalien

  Dagens udflugt bringer os til den lille landsby Schiazzano, som ligger på toppen af en klippe tæt på Massa Lubrense. Her bliver vi de næste timer en del af det italienske landliv. Besøg den dejlige citronplantage og smag de hjemmelavede citrusmarmelader på hjemmebagt brød serveret med frisk limonade og limoncello. Du får også lov til at smage de forskellige olivenolier, som kan være tilsat både basilikum, rosmarin og chili.

  Herefter besøger vi Benedetto de Gregorios økologiske gård og hører bl.a. om opdræt af dyr og ostefremstilling. Du får selvfølgelig lov til at smage nogle af de lækre oste, som Benedetto fremstiller, ledsaget af et køligt glas vin.

  Midt i Schiazzanos historiske bydel besøger vi det lokale pizzeria. Her får du historien om den napolitanske pizza, som fremstilles efter familiens gamle opskrift. Bagefter kan du selv smøge ærmerne op og fremstille din helt egen pizza.
  Halvdagsudflugt med frokost kr. 435. Skal bestilles med rejsen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 5: Marked i Sorrento

  Besøg det lokale marked, der afholdes hver tirsdag. Her sælges både frisk frugt, grøntsager og tøj. Selvom du ikke skal have noget med hjem, er det en god måde at møde de lokale på. Tag dig tid til at slentre mellem boderne og opleve den autentiske atmosfære og de gestikulerende og temperamentsfulde syditalienere.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 6: Positano og Amalfi med bus og båd

  På denne udflugt har du mulighed for at opleve den smukke Amalfikyst både fra land- og vandsiden. I minibusser kører vi til Positano, som i tidernes morgen kun kunne nås på æselryg eller fra havet.

  Byens pastelfarvede huse nærmest klynger sig til de stejle klippevægge med en fantastisk udsigt. Den bilfrie by er mondæn og et af de dyreste steder på Amalfikysten. Fra den lille havn neden for byen sejler vi langs kysten til Amalfi by, som har lagt navn til hele den spektakulære kyststrækning. En af byens store attraktioner er domkirken på torvet. Amalfi er også kendt for håndlavet papir, og det kan anbefales at besøge det interessante papirmuseum.
  Heldagsudflugt inkl. bådtur inkluderet.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 7: Afslapning og tid på egen hånd til flere oplevelser

  Nyd hotellets omgivelser og en afslappende dag ved poolen. Har du lyst til flere eventyr, kan du f.eks. tage Circumvesuviana-toget til Napoli. Byens historiske centrum er på UNESCOs Verdensarvsliste, og den gamle kongeby byder på alt lige fra middelalderslot og barokkirker til blafrende vasketøj spændt ud mellem altanerne. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med gode råd og forslag.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 8: Hjemrejse fra Napoli

  Med fly retur til Billund Lufthavn efter otte skønne dage på Sorrento-halvøen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Atlantic Palace

  Hotellet er beliggende i et roligt område på Sorrento-halvøen med udsigt over Napolibugten. Hotellet tilbyder gratis busservice til og fra Sorrento by flere gange dagligt.

  På hotellet findes udendørs swimmingpool, pool-/snackbar, solterrasse, restaurant og elegant møbleret barområde, hvor du kan nyde en kølig drink eller en cappuccino. Udenfor er der et område med borde og parasoller, hvor du ligeledes kan slappe af eller læse en god bog. Det store, grønne haveområde er fyldt med citrustræer, og her kan du finde en god plads i solen. Haven er fyldt med jacuzzier, som måske også frister til lidt afslapning og forkælelse.

  Indkvartering i en separat sidebygning, der ligger ca. 20 meter fra hotellets hovedbygning. Værelserne er rummelige og stilfuldt møbleret enten med udsigt over bugten, poolen eller mod haven (der kan ikke garanteres en bestemt udsigt). Dobbeltværelser har enten fransk balkon eller terrasse.

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Afstand til centrum2 km
  BoblebadJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Atlantic Airways fra Billund: Det er tilladt at medbringe totalt 23 kg bagage inkl. håndbagage. Håndbagage må maks. veje 8 kg

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Det syditalienske køkken

  Der er stor forskel på det italienske køkken i det nordlige og sydlige Italien. Nordpå er køkkenet mere rustikt, og maden afspejler især, at Italien har været under belejring af mange forskellige nationer. Et måltid består som regel af mange retter startende med antipasto – en forret der f.eks. kan bestå af et ristet stykke brød med hvidløg og tomat. Dernæst en primo piatto – normalt en suppe eller en pastaret. Secondo piatto er kød, som ofte serveres uden tilbehør. Derfor skal man huske at bestille contorno, og det kan være kartofler, salat eller stegte grøntsager. Sidst afsluttes med dolce – dessert såsom tiramisu, tærte, ost eller is. Hele måltidet afsluttes med en espresso og evt. en digestivo (en lille én), som kan være en grappa eller limoncello.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods.

  Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Shopping

  Sorrento og kysten i al almindelighed har et stort udvalg af specialbutikker. Kysten er som tidligere nævnt i særdeleshed kendt for den velsmagende citronlikør limoncello, som kan købes overalt. Den fås i forskellige smagsvarianter både som cremet udgave og den traditionelle ”klare”. Derudover er området også kendt for farverig keramik, sæber mv. Det kan også være en god ide at købe olivenolie med hjem, som ligeledes fås i forskellige smagsvarianter. Olien fra Syditalien er meget anderledes end de olier vi kan købe i Danmark. De er kraftige og yderst velsmagende og er et dejligt supplement også i det danske køkken. Mange Gislev gæster er desuden faldet for de kendte Capri ure, som kun kan købes på øen. Positano er særlig kendt for sin helt specielle tøjstil – den er eksklusiv og af yderst høj kvalitet. Du kan måske også med fordel få et par håndlavede sandaler. Disse butikker ses også overalt. 

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.298.
  Afbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris.
  Forplejning på flyet t/r kr. 240 (bestilles med rejsen).

  Følgende udflugter bestilles med rejsen:
  Smagen af Syditalien kr. 435.
  Pompei kr. 345.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Flyv fra Billund Lufthavn med Gislevs eget charterfly fra Atlantic Airways.

  Fra Billund Lufthavn med Atlantic Airways
  Fra Billund kl. 08.30 til Napoli med ankomst kl. 11.10
  Fra Napoli kl. 11.55 til Billund med ankomst kl. 14.35

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu