Krydstogt i Holland og Belgien - 5 Dage

Dejligt krydstogtskib med komfortable kabiner og helpension om bord

Krydstogt i Holland og Belgien
 

Tag med os på et dejligt forårskrydstogt i Holland og Belgien med fuld forplejning om bord og flotte oplevelser.

  • Vi besøger de spændende byer Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen
  • Opholdet om bord er med fuld forplejning – og drikkevarerne er også inkluderet
  • Oplev en million løgblomster i fuldt flor i verdens største blomsterpark Keukenhof


Med i prisen:

  •  Ophold i dobbeltkahyt
  •  All inclusive på skibet fra 1. dags aften til 5. dags morgen
  •  Dansk rejseleder
  •  Udflugter inkluderet ekskl. entréer, hvor andet ikke er nævnt


Tillæg: Kahyt kategori M kr. 900 pr. person. Kahyt kategori A kr. 1.200 pr. person. Enkelkahyt kategori B 1.600.

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er fri bar fra kl. 10-23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

Status:
Ring til os

Om rejsen

Forårskrydstogt i Holland & Belgien

Forårsrejse til tulipanlandet inklusiv afslappende krydstogt på de skønne floder og kanaler fra Amsterdam til Antwerpen. Det komfortable skib tager os gennem sluseanlæg og forbi de karakteristiske vindmøller. Opholdet om bord er med fuld forplejning – og drikkevarerne er også inkluderet. Glæd dig  til at opleve en million løgblomster i fuldt flor i verdens største blomsterpark Keukenhof samt de spændende byer Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse
Gennem Tyskland til den hollandske grænse. Ved ankomst til Amsterdam går vi om bord på det komfortable skib MS La Boheme, hvor der venter en velkomstdrink og middag. Skibet ligger i Amsterdam natten over.

Dag 2: Hovedstaden Amsterdam
Byrundtur i Amsterdam med de karakteristiske huse og de mange kønne broer. Glæd dig til at opleve den indtagende by, der er kendt for Van Gogh, funklende diamanter og dagbogsskriveren Anne Frank. Skibet ligger i Amsterdam natten over.

Amsterdam


Dag 3: Formiddagssejlads og blomsterparken Keukenhof
Formiddagen nydes om bord på skibet, mens vi sejler. Om eftermiddagen er der mulighed for at deltage i en flot udflugt til verdens største blomsterpark Keukenhof. Smukke omgivelser danner en flot ramme om forårets bebudere, og intet sted i verden finder man flere løgblomster samlet på et sted. Hvert år omlægges blomsterbedene efter et nyt tema, og besøgende vender tilbage år efter år til nye oplevelser. Glæd dig, Keukenhofs utallige tulipaner, påskeliljer, hyacinter og fresier er en flot, farvestrålende og velduftende oplevelse. Udflugt inkluderet. Efter de flotte oplevelser i Keukenhof kører bussen os til Rotterdam, hvor skibet nu ligger til kaj. Vi går om bord og gør os klar til en god middag.

Keukenhof


Dag 4: Sejlads
Tidlig afgang fra Rotterdam kl. 05.00. Vi har god tid til at nyde morgenmaden. Vi tilbringer dagen om bord, nyder den gode mad og forårssolen på dækket, mens vi sejler gennem de enorme sluseanlæg ved dæmningerne Volkerak og Kreekak. Vi passerer grænsen til Belgien og sejler ad floden Scheldt til Antwerpen, hvortil vi ankommer ca. kl. 15.00. Her indbyder det historiske centrum til en hyggelig spadseretur i selskab med vores rejseleder.

Belgien


Dag 5: Hjemrejse
Morgenmad om bord før vi siger farvel til skibet. Vi kører gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

Forbehold for ændringer.

Skibet

Krydstogtskib M/S Beethoven                                                                                                   
Rederi: Croisi Europe

Nydeligt skib med 3 dæk. Om bord finder du restaurant, lounge og bar. Stort soldæk med liggestole. Lille butik. Aircondition.

3 kahytskategorier:
A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.
M: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.
B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.

Gæsterne siger

Krydstogt i Holland og Belgien - Gæsterne siger

” En fantastisk tur, som vi virkelig har nydt”

”  Gode forhold, fantastisk personale og køkken i topklasse”

” Det var en god og afslappende tur”

Værd at vide

Sprog på skibet
Croisi Europe er et fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 per person/dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta
På dette krydstogt kan der betales med Euro alle steder i land. Kreditkort kan også anvendes som betaling i Tyskland, Belgien og Holland, men det er en god ide også at medbringe kontanter. Om bord på skibet kan der afregnes i Euro eller med kredikort, der accepteres Visa og MasterCard.

Påklædning
Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

Elektricitet
Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

Internet
Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder om bord. Bemærk, internettet kan have udfald og nedsat hastighed pga. dårlig dækning.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Krydstogt i Holland og Belgien