Skip to main content

Oplev Floriaden i Holland

-
Rejs foråret i møde i skønne Holland

Floriade i Holland

Du har nu mulighed for at tage med på en helt unik rejse til Floriaden i Holland. Den imponerende verdensudstilling for havebrug afholdes kun hvert 10. år. Spændende udflugtsprogram, hvor du også oplever charmerende Amsterdam samt kongeslottet Het Loo med den imponerende barokpark.

Vi bor i centrum af hyggelige Harderwijk på vores gode Hotel Baars. Både butikker, restauranter og vandet er blot en kort spadseretur væk. Hotellet er kendt for sin gode forplejning, og det venlige personale glæder sig til at give dig en dejlig ferie i Holland.

Glæd dig til

 • Bo i hyggelige Harderwijk. Godt hotel med god forplejning.
 • Besøg Floriaden - verdensudstillingen for havebrug.
 • Udflugt til charmerende Amsterdam er også inkluderet.
 • Besøg Het Loo - kongeslottet med den smukke barokpark.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x halvpension
 • Udflugt til blomsterparken Floriaden
 • Udflugt til Amsterdam
 • Udflugt til Het Loo
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse til Holland og hyggelige Hotel Baars

  Rejselederen vil byde dig velkommen i bussen og fortælle mere om de næste dages oplevelser. Vi kører gennem Tyskland til det nordlige Holland, hvor vi ankommer til det gode Hotel Baars først på aftenen.

 • Dag 2: Floriaden – verdensudstillingen for havebrug

  Den store verdensudstilling for havebrug afholdes hvert 10. år i Holland. Almere ligger knap 40 km fra Hotel Baars, så det tager ikke lang tid, før vi er fremme og klar til den store oplevelse. Udstillere fra 40 lande i hele verden viser deres bud på blomster og havebrug, når det er bedst. Derudover bidrager de udstillende lande også med kulturelle indlæg, hvor de viser deres skikke og traditioner. Udstillingen er delt op i flere områder med hvert deres tema.

  Efter en interessant og flot dag på en af verdens vigtigste udstillinger inden for havebrug, kører vi den korte tur tilbage til Hotel Baars.

 • Dag 3: Amsterdam med byrundtur

  Udflugten til charmerende Amsterdam er også inkluderet. Amsterdam er bl.a. berømt for den tilbagelænede livsstil, samt byens velkendte udseende med smukke kanalhuse langs de smalle kanaler.

  Under vores besøg vil det være muligt at tilkøbe en sejltur rundt på kanalerne, dette er en skøn måde at se Amsterdam by på. Fra kanalbåden betragter vi de karakteristiske huse og de kønne broer, som den betagende by er så kendt for.

  Efter sejladsen vil der være god tid til at opleve byen på egen hånd. Man skal aldrig gå tørstig eller sulten rundt i byen, for der er altid lige en café rundt om hjørnet. Amsterdam er en by der tiltrækker gæster fra alverden, med deres elegante kanaler, udsmykkede kanalhuse, og en livsglad befolkning.

 • Dag 4: Kongeslottet Het Loo og tid i skønne Harderwijk

  Halvdags udflugt til kongeslottet Het Loo, der er omgivet af en imponerende park i hollandsk barokstil. Slottet var igennem mange år sommerresidens for den hollandske kongefamilie.

  I 1984 blev det omdannet til museum og haven er ført tilbage til sin oprindelige pragt fra 1686. Udflugt inkluderet, dog ekskl. entré. Om eftermiddagen er der tid til at nyde hotellets gode placering nær vandet og de hyggelige gågader med små butikker. Besøg evt. det berømte delfinarium der ligger i gåafstand fra Hotel Baars. Der er flotte shows flere gange dagligt.

 • Dag 5: Vi siger farvel til Holland

  Vi forlader Holland, og kører retur til Danmark efter nogle oplevelsesrige dage.

Mere om rejsen

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere denne spændende nyhed til Holland. Siden 1960 har Holland været vært ved en af verdens vigtigste begivenheder, inden for havebrug. Hele 40 lande udstiller og sætter hvert deres præg på den imponerende oase fuld af blomster, planter, frugt og grønt. Kun fantasien sætter grænser, når udstillerne skal præsentere deres bud på bl.a. havebrug.

Glæd dig til denne unikke chance for at opleve det hele, for Floriaden blomstrer kun hvert 10. år. Vores gode Hotel Baars danner den perfekte ramme om den skønne rejse, der også byder på en udflugt til charmerende Amsterdam. Velkommen til skønne oplevelser i Holland.

Hollænderen er kendt for at være både jordbunden og gæstfri. Den argentinsk fødte og populære Dronning Máxima sagde engang ”Holland er én småkage til kaffen, med en enorm gæstfrihed og varme”. Foruden deres gæstfrihed er Holland også kendt for deres karakteristiske møller, det våde og lave land med marker, heder og moser. I omkring år 1800 stod der cirka 9000 møller i Holland i dag er der cirka 1000 tilbage. De hollandske møller kan opdeles i to kategorier, poldermøllen og indrustrimøllen. Poldermøllen blev brugt til at pumpe vand væk og indrustrimøllen blev brugt til at forarbejde træ, olie, ris osv.

Foruden deres karakteristiske landskab er hollænderne også kendt for deres produktion af ost. Ikke mindre end 600 millioner tons ost produceres der om året, her går cirka 500 millioner tons til eksport. Hollænderne selv spiser i gennemsnit 15 kilo ost om året. En anden spise som er specielt for foråret er deres saltede sild som hollænderen anser for at være en delikatesse. Oftest kan du smage de saltede sild ved en madvogn, hvor du kan købe en ”broodje haring” som er en saltet sild lagt i et hotdogbrød med et lag rå løg på toppen.

Selvom Holland er et lille land, så er det nærmest en verdensmagt, når det kommer til kunst. Her kan bl.a. nævnes tre berømte kunstnere, Rembrandt, Van Gogh og Mondriaan.

Hotel

 • Dag 1-5

  Best Western Hotel Baars

  Gislevs populære hotel ligger centralt i den lille hyggelige by Harderwijk. Her er du tæt på både vandet og butikker. Det gæstfrie personale, den personlige service og det gode køkken er med til at gøre denne rejse til noget ud over det sædvanlige.

  Værelserne på hotellet er uensartede i størrelse og indretning.

  HårtørrerJa
  TVJa
  BarJa
  RestaurantJa
  Afstand til centrum300 m
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KaffebarJa
  MinibarJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  Afstand til vandet500 m

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Bus og bagage

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

  Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg. 

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

  Floriade: ca. €35.
  Entré til parken ved Het Loo €10. 
  Sejltur i Amsterdam: ca. €11.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Tillæg: Enkeltværelse kr. 300. Afbestillingsforsikring kr. 240.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Vi rejser til Holland i både maj, juni, juli og august. Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. Generelt har Holland næsten samme klima som i Danmark, dog lidt lunere. 

  Læs mere her.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu