Fortryllende Færøerne

Oplevelsesrig rejse til de unikke øer

Færøerne er populær som aldrig før og kåret som et af verdens mest tiltrækkende rejsemål. Her oplever du uberørt natur samt de livsglade øboere. Omgivelserne er farverige og fortryllende.
Denne lille appetitvækker er spækket med oplevelser, for vi ønsker at øerne kommer helt ind under huden på dig. Du vil have ét ønske når du er tilbage i Danmark: at komme tilbage.

 • Du bor på Færøernes bedste hotel med panoramaudsigt over havet
 • Besøg hos Kongsbonden i Kirkjubøur og hør mere om traditioner og historie
 • Få en smagsprøve på den berømte Kingosang
 • Oplev en F'ljód - Koncert i et færøsk hjem, med fin og intim stemning
 • Velkomstmiddag og 2 x kaffe og kage er også inkluderet
 • Alle udflugter og entréer er inkluderet


Med i prisen

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag
 • 3 x frokost
 • Byrundtur i Tórshavn
 • Rundvisning og kaffe/kage hos Kongsbonden
 • Akustisk F'ljód med kaffe/kage
 • Entré til Krigsmuseet
 • Udflugt til Tjørnuvik inkl. rundvisning og kingosang
 • Udflugt til Blasastova museum
 • Udflugt til vandfaldet Múlafossur ved Gásadal
 • Rejseleder


Eksklusiv entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1400. Afbestillingsforsikring kr. 650.


Se film om Færøerne herBestil rejsen

Pris fra 7.198,-

5 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Alle udflugter inkluderet
 • Oplev Kingosang i lokal kirke
 • Besøg Kongsbonden med kaffe og kage
Bestil rejsen

Om rejsen

Færøerne er en af verdens mest attraktive øgrupper. I 2007 foretog National Geographic en omfattende undersøgelse af 111 forskellige øsamfund i verden. 522 berejste eksperter i bæredygtig turisme skulle vurdere disse øer og sætte dem i rækkefølge med de mest uspolerede som nr. 1. Færøerne blev placeret som verdens mest indbydende rejsemål med ordene: ”Dejlige, uspolerede øer – en fryd for den rejsende”.

Øerne byder på kirker og fyrtårne som lyser op i landskabet, alt sammen med de naturskønne bække og klipper. Frisk luft, solrige dale og den fascinerende tåge er blot noget af det du kommer til at opleve på denne rejse. Vi besøger Kongsbonden i hans 1000 år gamle stue, tager til stuekoncert i et privat færøsk hjem og går på opdagelse i idylliske Tórshavn. Glæd dig også til at høre mere om den færøske kultur og historie og oplev den betagende natur, når vi kører sikkert og trygt rundt på øerne. Hør den historiske kingosang, se de mange små huse med græs på toppen og oplev den lille bygd Gásadalur. Vi har sammensat et program med smagsprøver på det hele og glæder os til at byde dig velkommen. En skattekiste af oplevelser venter forude, når vi besøger fårenes ø og fuglenes paradis.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til de smukke øer i nord
Vi mødes med vores rejseleder i lufthavnen og flyver direkte til Færøerne. Herfra tager vi på en rejse gennem Færøernes natur- og kulturhistorie, når vi besøger det spændende Krigsmuseum. En god start på rejsen som giver en mindeværdig oplevelse af den færøske natur, kultur og historie. Efter vores besøg kører vi til Tórshavn for indkvartering på hotellet.


Tórshavn by.

Dag 2: Akustisk koncert – F'ljód
Vi sætter kurs mod Blasastova til et skønt museum med flere gamle huse og et spændende kig tilbage i tiden. Her oplever vi de sorttjærede huse med græstag og hvidsprossede vinduer. Hils også på de oprindelige færøske heste. Ejeren fortæller gerne om dem. Frokost er inkluderet, inden vi tager til F'ljód, som er en lille intim koncert arrangeret i et privat færøsk hjem. Her oplever vi en uformel, akustisk koncert med sang og musik. Vi nyder denne eftermiddag med musik, kaffe og kage, hvorefter turen går tilbage til hotellet.

Eksempel på en F'ljód:

Dag 3: Tórshavn og Kongsbonden
Følg vores rejseleder når vi tager på en byrundtur i Tórshavn samt den gamle bydel Tinganes. Her fortælles der om Færøernes spændende historie samt nutidens forhold for de livsglade øboere. Efterfølgende vil der være tid på egen hånd til at nyde byen og dens hyggelige gader. Herfra går turen ud til Kongsbondegården i Kirkjubøur, hvor kongsbonden viser rundt og fortæller. Vi slutter i de gamle stuer, som mange af de europæiske kongefamilier også har besøgt. Her serveres der kaffe og kage.


Kongsbondegården i Kirkjubøur.

Dag 4: Bygdebesøg og smuk natur
En af de smukkeste strækninger på Færøerne fører dig til Tjørnuvik, hvor du har udsigt til klippeformationen Kæmpen og Kællingen. Følg lokalguiden rundt og hør bygdens historie. I kirken giver guiden også en smagsprøve på den berømte kingosang. Frokost er inkluderet. På vej retur til vores hotel gør vi et stop i den flotte bygd Saksun. Denne eftermiddag vil det være muligt at vandre en tur i fjeldet. Vores hotel ligger i skønne omgivelser og herfra byder der sig flere vandrestier som kan udforskes. Du behøver ikke at bevæge dig langt for at opleve den storslåede og uberørte natur.


Udsigt over Saksun bygd.

Dag 5: Vandfaldet i Gásadalur
I dag kører vi til den lille bygd Gásadalur, der ligger gemt væk mellem frodige grønne marker og skrånede bjerge. Her skal vi opleve det smukke vandfald på nært hold, Múlafossur. I mange år var dette en af de mest isolerede bygder på Færøerne, da man kun kunne komme dertil via fjeldet. Efterfølgende bliver der også tid til at nyde en frokost i Sørvåg i den gamle købmandsbutik inden hjemrejsen.


Vandfaldet Múlafossur i bygden Gásadalur.

OBS: Der tages forbehold for ændringer i dag til dag programmet.

 

 

Hotel

Hotel Föroyar
Oyggjarvegin
FO-110 Tórshavn

Bygningen regnes blandt de smukkeste i hovedstaden og har en uovertruffen beliggenhed ved fjeldvejen lidt ovenfor Tórshavn. Alle værelser har panoramaudsigt over byen og Atlanterhavet. Værelserne er med tv, wifi, hårtørrer samt kaffe/te faciliteter.

Læs mere om Hotel Föroyar

Hotel Föroyar i Törshavn

Værd at vide

Information i forbindelse med Coronavirus
Flyrejsende generelt

De danske myndigheder har vedtaget, at alle rejsende fra danske lufthavne skal bære mundbind, fra man træder ind i lufthavnen, under flyvningen samt til man er ude af ankomstlufthavnen igen. 
Det er den rejsendes eget ansvar at medbringe mundbind.

Rejsende til Færøerne
Fra den 27. juni 2020 skal alle rejsende til Færøerne testes for COVID-19 i lufthavnen på Færøerne. Denne test vil være gratis frem til den 31. oktober 2020. Herefter koster den DKK 390,- og betales af den rejsende selv. Børn under 12 år skal ikke testes. Du skal dog kunne bevise barnets alder ved fremvisning af f.eks. pas.

Du vil modtage resultatet af testen foretaget i Vágar Lufthavn enten på ankomstdagen eller senest inden middag den følgende dag. Ifølge retningslinjerne skal du blive på hotellet indtil resultatet foreligger.

Det er vores anbefaling, at du også lader dig teste i Danmark inden afrejse. Det er gratis at få foretaget COVID-19 test i Danmark.

Du kan læse mere om de færøske retningslinjer på: www.corona.fo

(Opdateret den 20. august 2020).


Husk pas
Husk at medbringe gyldigt pas, det er påkrævet ved tjek-ind i lufthavnen.

Ønsker til indkvartering
Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, seperate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen af rejsen.
Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men at vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker.

Diæter
Det er vigtigt at du informere Gislev ved bestilling af rejsen såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellet i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen.

Påklædning
Omskifteligt vejr. Vand- og vindtæt tøj, godt fodtøj, paraply og solbriller. Medbring evt. kikkert, da der er et rigt fugleliv på Færøerne.
Området omkring hotellet indbyder til gåture, og nogle gange kan rejselederen indbyde til en lille aftenvandring. Derfor bør du overveje at medbringe et par gode, skridsikre sko du står godt fast i. Græs og tuer kan være drilske når duggen falder, men udsigten og området opvejer alt. Godt fodtøj vil du også være glad for på turene i al almindelighed.

Klima
I april og september måned er temperaturen ca. 5-10 grader og i gennemsnit 4 solskinstimer. Vejret er meget omskifteligt, derfor kan den ene dal være indhyllet i tåge mens nabobygden sagtens kan ligge badet i sol. Temperaturen på Færøerne er generelt meget ens året rundt, der er ikke de store udsving da øerne beskyttes af den varme Golfstrøm, derfor de meget små udsving.

Flyrejsen
Vi flyver med Atlantic Airways ud af Billund og København. Vand, kaffe/te, sodavand og juice er gratis om bord. Der kan købes et let måltid om bord, samt øl, vin og spiritus.
Flytiden er ca. 2 timer fra Danmark til Færøerne. Der er 1 times tidsforskel og urene stilles tilbage.

Valuta
Danske eller færøske kroner. Vekselkurs 1:1. Kreditkort modtages.

Rejseforsikring
Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.
HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

Tilskud
Gratis over Storebælt i egen bil eller 50% tilskud til tog, bus og færge.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Flyselskab
Vi flyver med Atlantic Airways.

Udrejse d.05.09.20
Afgang kl.12:25 med ankomst kl.13:40 i Vagar Lufthavn på Færøerne.
Hjemrejse d.09.09.20
Afgang kl.13:50 med ankomst kl.16:55 i Københavns Lufthavn.

Udrejse d.01.04.21
Afgang kl.12:25 med ankomst kl.13:40 i Vagar Lufthavn på Færøerne.
Hjemrejse d.05.04.21
Afgang kl.15:00 med ankomst kl.18:05 i Københavns Lufthavn.

Mødetid
Seneste mødetid i Kastrup Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale ca. 10 dage før afrejse.

Mødested
Mødested er i hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7-Eleven".

 

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Flyselskab
Vi flyver med Atlantic Airways.

Udrejse d.12.09.20
Afgang kl. 14:55 med ankomst kl. 15:55 i Vagar Lufthavn på Færøerne.
Hjemrejse d.16.09.20
Afgang kl. 14:55 med ankomst kl. 17:45 i Billund Lufthavn.

Udrejse d.26.09.20
Afgang kl.14:55 med ankomst kl.15:55 i Vagar Lufthavn på Færøerne.
Hjemrejse d.30.09.20
Afgang kl.18:10 med ankomst kl.21:00 i Billund Lufthavn.

Udrejse d.08.04.21 og 22.04.21
Afgang kl.13:10 med ankomst kl.14:10 i Vagar Lufthavn på Færøerne.
Hjemrejse d.12.04.21 og 26.04.21
Afgang kl.14:40 med ankomst kl.17:30 i Billund Lufthavn.

Mødetid
Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale ca. 10 dage før afrejse.

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne i område D (se kort) under den grønne lego figur i loftet.


Billund mødested

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
01-04-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information
08-04-2021Fly fra Billund LufthavnMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information
22-04-2021Fly fra Billund LufthavnMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information