Skip to main content

Flot busrejse til Sydengland

-
Oplev engelsk havekunst og skønne byer

Sydenglands smukke haver

Sydengland og Kent er en vidunderlig blanding af blomstrende haver, historiske huse og en smuk natur. Med udgangspunkt i vores hotel i nærheden af Ashford i idylliske Kent tager vi dig med på udflugt til nogle af Englands flotteste haver. Glæd dig til en tur med damptog, vinsmagning på lokal vingård, sydengelske farver og blomster i flor.

Glæd dig til

 • Smukke og varierede sydengelske haver
 • Romantisk togtur med damptog
 • Besøg på sydengelsk vingård inklusive smagning
 • Komfortabel bus og rutineret rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Alle udflugter
 • Entré til Leeds Castle og Sissinghurst Gardens
 • Entré til Great Dixter og Chartwell
 • Enkeltbillet med damptog
 • Vingårdsbesøg med smagning
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse med overnatning

  Vi kører med bus gennem Tyskland til vores overnatningshotel i Holland, som står klar med aftensmaden. Undervejs informerer rejselederen om ugens program.

 • Dag 2: White Cliffs of Dover

  Vi forlader Holland og kører mod Frankrig, hvor vi med DFDS krydser kanalen. Efter ankomst til Dover kører vi med passende pauser gennem det bakkede landskab til vores hotel for de næste 5 nætter.

 • Dag 3: Canterbury og Leeds Castle

  Vi kører den korte tur til Canterbury, hvor du finder noget af Englands smukkeste arkitektur fra middelalderen og en af landets ældste katedraler. Rejselederen viser rundt i byens smalle middelalderstræder, og du får tid på egen hånd til frokost og måske et besøg i Canterburys katedral, der er en af Sydenglands største attraktioner.

  Om eftermiddagen kører vi til et af verdens mest romantiske slotte, Leeds Castle, der er omgivet af en kæmpe voldgrav. Vi besøger slottet og de velholdte haver.

 • Dag 4: Damptog og romantisk herresæde

  Afslappende køretur gennem Kents skønne landskab til Bodiam, hvorfra vi skal på romantisk togtur med damptoget gennem Rother-dalen til Tenterden. De victorianske vogne og lokomotiv er smukt restaureret.

  Herfra til Great Dixter Garden, som er et romantisk herresæde fra det 15. århundrede. Se bl.a. det imponerende bed, ”Mixed Border”, der er 63 m langt og 4,5 m bredt, og som blomstrer med forskellige stauder, løgvækster, buske og ét-årige planter fra april til oktober. Haven er kendt blandt gartnere fra hele verden, der bruger den som inspiration og uddannelse.

 • Dag 5: Sissinghurst Gardens og vingård

  Vi tager på udflugt til Sissinghurst Gardens, som er en af de mest besøgte haver i Sydengland. Haven blev anlagt i 30’erne af forfatteren Vita Sackville-West og hendes mand Sir Harold Nicolson. Haven er inddelt i mindre afsnit, som omkranses af hække og mure. Den mest berømte er White Garden bestående udelukkende af hvide blomster, og det er den sidste have, Vita nåede at lave.

  Om eftermiddagen skal vi opleve den sydengelske vin, når vi kører til vinsmagning på en af Sydenglands mange vingårde. Vi hører om produktionen og smager på vinen.

 • Dag 6: Sir Winston Churchill og Chagall

  Vi tager på en rolig køretur gennem Kent til Chartwell, hvor den tidligere premierminister Sir Winston Churchill boede i mere end 40 år. Det klassiske Tudor-palæ er i dag indrettet som museum med en interessant udstilling. Værelserne og den smukke have fremstår på samme måde, som da den yderst kreative og sammensatte Churchill boede der. Churchill er en af de få, der har fået lov til at beholde en kopi af Elefantordenen, og den er selvfølgelig udstillet i hans hus.

  Turen fortsætter til Tudeley, hvor vi besøger kirken All Saints, som er den eneste kirke i verden, hvis vinduer har smukke glasmosaikker af kunstneren Marc Chagall.

 • Dag 7: Afrejse til Holland

  Vi forlader vores hotel, kører til færgen i Dover og sejler retur til Frankrig. Herfra fortsætter vi videre til vores overnatningshotel i Holland.

 • Dag 8: Hjemkomst

  På rejsens sidste dag kører vi gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen efter en dejlig haverejse til Sydengland.

Hotel

 • Dag 2-7

  Mercure Dartford Brands Hatch Hotel and Spa

  Pænt hotel i tre etager beliggende i grønne omgivelser ca. 13 km. fra den lille landsby Dartford. Hotellet er indrettet i en kombination af klassisk engelsk hotel og moderne stil.
  Bemærk, at hotellet ikke har elevator.

  Læs mere om Mercure Dartford Brands Hatch Hotel and Spa

  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  VærdiboksI receptionen
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
25-06-2023Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland, Fyn og Sjælland Mere end 88.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brexit og rejser til England

  Der er ingen ændringer i indrejsen til Storbritannien. Du skal medbringe dit pas for at kunne rejse ind i Storbritannien, og passet skal være gyldigt under opholdet.
   

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge i England

  Ingen tvang – dog normalt til service- og restaurationspersonale.

 • Elektricitet i England

  240 V - medbring adapter.

 • Entréer

  Følgende entréer er inkluderet:

  - Leeds Castle
  - Sissinghurst Gardens
  - Great Dixter
  - Chartwell
  - Vinsmagning
  - Togtur med damptog.

  Yderligere entréer er for egen regning.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tidsforskel i England

  England er en time bag efter Danmark - dvs. når klokken er 13 i Danmark er den 12 i England.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.698.

  Afbestillingsforsikring kr. 440.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta

  I England anvendes engelske pund (£).
  På den øvrige del af rejsen anvendes euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu