Skip to main content

Flot busrejse til England

-
Cotswolds, Oxford, Bath og Shakespeares fødeby

Idylliske England

Tag med på vores flotte busrejse til det smukke Cotswolds i England. Med dig på hele rejsen har du vores rejseleder, der tager dig med på flotte udflugter til bl.a. Cotswolds, Oxford og Bath. Du bor alle nætter i England på dejligt hotel i skønne omgivelser.

Bølgende landskaber og idylliske byer

Gislevs stemningsfulde busrejse til England bringer dig til det smukke område omkring Cotswolds, hvor vi skal bo på majestætiske Bowden Hall fra 1770 beliggende i en 5 hektar stor park med smukke udsigter. Hotellet er et godt udgangspunkt for spændende udflugter til blandt andet Cotswolds bløde bakker og hyggelige byer samt Bath, Englands måske smukkeste by med honningfarvede huse og en imponerende klosterkirke.

Du kommer også til universitetsbyen Oxford, hvor en stor del af den britiske elite er uddannet og til Shakespeares blomstrende fødeby, Stratford-upon-Avon. I Bristol viser rejselederen dig det nye område omkring havnen og kanalerne med masser af liv og hyggelige caféer.

Der bliver god tid undervejs til at nyde den engelske livsstil, f.eks. med en kop Cream Tea, et godt glas gin eller en pint på en af de mange pubber.

Velkommen til Idylliske England.

Glæd dig til

 • Oxford, Stratford-upon-Avon, Bath og Bristol – Englands stemningsfulde byer
 • Engelsk havekunst, Cotswolds smukke landskaber og hyggelige byer
 • Alle nætter i England på historisk hotel med flot beliggenhed
 • Gislev viser dig noget af det flotteste og mest charmerende ved England
 • Erfaren rejseleder, der fortæller alle de spændende historier
 • Afvekslende og oplevelsesrigt udflugtsprogram

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • 1 x Cream Tea
 • Udflugt til Oxford og Blenheim
 • Entré til Blenheim Palace
 • Udflugt til Shakespeare og Hidcote Manor Garden
 • Entré til Hidcote Manor Garden
 • Udflugt til Cotswolds
 • Udflugt til Bath
 • Udflugt til Bristol
 • Rejseleder.
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i andet rækkefølge.

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1 - 2: Udrejse til England

  Afrejse i vores komfortable bus til overnatning i Holland. Næste dag fortsætter vi over Kanalen med smukt udsyn til Dovers hvide klinter. Undervejs orienterer rejselederen om rejsens program. Ankomst til vores hotel i landlige omgivelser nær Gloucester.

 • Dag 3: Cheltenham og Cotswolds

  Dagen starter i kurbyen Cheltenham, som er domineret af smukke palæer, flotte parker og et af Englands mest elegante hovedstrøg.
  Cheltenham er en charmerende by med en rig historie blandet med moderne kultur og shopping.

  Vi fortsætter til Cotswolds, som er kåret som et af Englands smukkeste områder, og kører ud i områdets bløde bakker og gør stop i flere af de små hyggelige byer med snævre stræder og hyggelige markedspladser.

  Området er berømt for sine idylliske, stenbyggede landsbyer med honningfarvede huse, brostensbelagte gader og hyggelige pubber samt billedskønne landsbyer.

 • Dag 4: Englands mest elegante by

  Heldagsudflugt til Bath med smuk arkitektur og de romerske bade.

  Vi starter med at køre forbi Royal Cresents 30 palæer, der er opført i en ubrudt halvcirkel og gennem rundkørslen The Circus, der er inspireret af Colosseum i Rom. Med rejselederen rundt i Baths centrum med honningfarvede georgianske huse og den imponerende katedral, Bath Abbey.

  Du får også tid på egen hånd til at udforske denne spændende by. Måske frister et besøg i de berømte Romerske Bade, hvor du ser, hvordan romerne udnyttede de varme kilder i Baths undergrund eller prøv en original Bath bolle hos Sally Lunn’s i et af Baths ældste huse.

 • Dag 5: Oxford og Churchills fødehjem

  Med rejselederen rundt i universitetsbyen Oxford med de mange flotte colleges – bl.a. det kendte Christchurch og Oxfords udgave af Sukkenes Bro samt det imponerende bibliotek Bodleian Library. Du kommer også forbi Inspector Morses ynglingspub The White Horse samt den gamle markedshal med alverdens specialiteter.

  God tid til egne oplevelser inden vi fortsætter vores tur og kører til Blenheim Palace, som er Sir Winston Churchills fødehjem, og hvor han blev født i 1874.

  De 200 værelser rummer ud over en separat udstilling om Churchill en fin samling malerier, møbler og porcelæn. Slottet blev givet som gave af Dronning Anne til general John Churchill, der i 1704 besejrede den franske hær ved den tyske by Blindheim.

 • Dag 6: Shakespeare og engelsk havekunst

  Vi besøger Shakespeares berømte fødeby Stratford-upon-Avon, som er mere end 800 år gammel. Her finder du idylliske bindingsværkshuse, snævre stræder med butikker og caféer samt selvfølgelig Shakespeares fødehjem.

  Rejselederen viser rundt i byen og du får tid på egen hånd til f.eks. at besøge Shakespeares fødehjem og de små hyggelige stræder.

  Herfra kører vi ud i Cotswolds bløde bakker til Hidcote Manor Garden, som er indbegrebet af engelsk havekunst. Haven er lavet som udendørs værelser, som hver især har forskellige karakterer og temaer.

 • Dag 7: Bristol – en perle af en by

  Med rejselederen rundt i Bristol, en havneby ved Avon floden og en af Englands kønneste byer.

  Her finder du et interessant naturhistorisk museum lige ved siden af byens universitet samt dampskibet SS Great Britain – Bristols stolthed og verdens første propeldrevne jernskib, der krydsede Atlanten. Skibet ligger nu i tørdok som museumsskib.

  Byen har et hyggeligt havneområde med caféer og ikke mindst den kendte sørøverpub, Llandoger Trow, hvor Defoe efter sigende skulle have ladet sig inspirere til Robinson Crusoe. Du får god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i denne spændende by.

  Hotellet står klar med en kop dejlig te og scones med clotted creme og syltetøj (Cream Tea), når vi kommer hjem fra dagens udflugt.

 • Dag 8-9: Hjemrejse til Danmark

  Vi forlader vores hotel og kører med passende pauser til Dover. Med færge over den engelske kanal ankommer vi til Frankrig og fortsætter til overnatning i Holland.

  På rejsens sidste dag krydser vi til den danske grænse først på aftenen.

Hotel

 • Dag 2-8

  Mercure Gloucester Bowden Hall

  Flot historisk og smukt beliggende hotel nær Gloucester på et ca. 5 hektar grønt område. Hotellet har en hyggelig bar, lounge-område, restaurant samt fitnessrum. Alle værelser med tv, gratis wi-fi, bad, toilet, hårtørrer og kaffe/te faciliteter.

  Der er ikke elevator på hotellet, men der tilbydes hjælp til de gæster, der ikke selv kan bære deres kufferter på værelset.

  Læs mere om Mercure Gloucester Bowden Hall

  ElevatorNej
  HårtørrerJa
  Wi-fiGratis

Kort

Idylliske England

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
21-09-2024Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 89.498,-Bestil
12-10-2024Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 89.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brexit og rejser til England

  Der er ingen ændringer i indrejsen til Storbritannien. Du skal medbringe dit pas for at kunne rejse ind i Storbritannien, og passet skal være gyldigt under opholdet.
   

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge i England

  Ingen påbud, men det er almindeligt at give drikkepenge til tjenere og personale på restauranter som en gestus for god service.

 • Elektricitet i England

  240 V - medbring adapter.

 • Entréer

  Entréer inkluderet i rejsens pris: Blenheim Palace og Hidcote Manor Garden.

  Yderligere entrér er for egen regning. Beregn ca. £ 55-60.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tidsforskel i England

  England er en time bag efter Danmark - dvs. når klokken er 13 i Danmark er den 12 i England.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 2.998.
  Afbestillingsforsikring: 7% af rejsens pris. 

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i England

  Kontanter accepteres kun få steder.
  Medbring derfor kreditkort - Visakort, Mastercard eller Eurocard.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt som i Danmark, men en anelse mildere.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu