Skip to main content

Rejs med bus fra Sjælland til Skagen

-
Smagsoplevelser, hygge og sensommerstemning i det nordligste Danmark

Sensommer i Skagen

Skagen har i århundreder været et samlingspunkt for kreative sjæle, livsnydere og rejsende med en drøm om at opleve et af landets mest unikke steder. På denne 3-dages busrejse kører vi fra Sjælland til toppen af Danmark, der byder på alt fra hvislende klitlandskaber til hyggelige gamle gader, stolte traditioner og ikke mindst det helt særlige lys, som var en stor inspiration for de berømte skagensmalere. Her nyder vi den danske sensommer uden for højsæson, så vi i ro og mag kan udforske Skagen med alt, hvad dertil hører af spændende smagsoplevelser, kendte seværdigheder og skøn, dansk natur. Undervejs er det nyrenoverede Hotel Plesner vores faste base, og herfra har du stranden, havnen og flere af Skagens attraktioner inden for kort rækkevidde.

Kunst og kulinariske oplevelser

Det er ikke kun lyset, seværdighederne og Grenen, der i dag tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Skagen har også udviklet sig til en populær destination for madentusiaster. Det lærer vi mere om, når vi besøger det moderne lakseopdræt Skagen Salmon, hvis laks vi skal smage på, når vi hos Vincentralen bliver budt på lækker frokost lavet med lokale råvarer med en tilhørende let vinsmagning. Turen byder også på en tur til Kongevillaen, hvor vi skal prøve at samle tang med mulighed for smagsprøver.

Derudover skal vi på både ud- og hjemrejsen besøg den nordjyske hovedstad, Aalborg. På rejsens første dag får vi tid til frokost og egne oplevelser i byen, mens vi på hjemrejsen besøger kunstmuseet Kunsten, inden turen går hjem til Sjælland.

Denne rejse er skabt i samarbejde med vores søsterselskab NILLES Rejser.

Glæd dig til

 • Rundvisning og foredrag hos lakseopdrættet Skagen Salmon
 • Tangtur ved Kongevillaen inkl. smagsprøver
 • Lækker frokost på Vincentralen med vinsmagning
 • Besøg på Kunsten i Aalborg

Inkluderet i rejsens pris

 • Busrejse Sjælland – Skagen t/r
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters middag
 • Besøg hos Skagen Salmon
 • Tangtur med smagsprøver
 • Frokost med lokale råvarer og vinsmagning (Vincentralen)
 • Rundvisning på Kunsten i Aalborg inkl. frokost
 • Udflugter jf. program
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Med bus fra Sjælland til Skagen

  Efter alle har sat sig til rette i bussen, går turen mod Fyn, hvor vi spiser morgenmad på Vissenbjerg Bageri. Herfra fortsætter vi over broen og op gennem Jylland, hvor vi undervejs besøger Nordjyllands hovedstad, Aalborg. Her får vi tid til at spise frokost og snuse rundt i gaderne på egen hånd, inden vi fortsætter til Skagen, hvor vi indlogerer os på Plesner Hotel. Her samles vi om aftenen om en god 2-retters menu.

  Med bus fra Sjælland til Skagen
 • Dag 2: Oplevelser i Skagen

  Efter en god nats søvn og morgenmad gør vi klar til at gå på opdagelse i det nordligste Danmark. Dagens første oplevelse får vi på lakseopdrættet Skagen Salmon, som vi besøger til en rundvisning og et foredrag om processen med at opdrætte laks. Lakseopdrættet ligger naturskønt med udsigt til de bølgende klitlandskaber.

  Herfra fortsætter vi til Kongevillaen, der i dag går under navnet Klitgaarden. Det royalt klingende kaldenavn skyldes, at det var Christian 10., der opførte villaen tilbage i 1914 som en kongelig feriebolig. Her skal vi et smut ned til stranden, hvor vi skal prøve at samle tang, høre om tangens kvaliteter inden for madlavning og naturligvis smage på den, hvis du har lyst.

  Så er det blevet tid til frokost. Den får vi serveret hos Vincentralen, der byder på et lækkert måltid lavet med lokale råvarer i form af sild, kød, ost og laks fra Skagen Salmon. Her venter også en let vinsmagning.

  Efterfølgende skal vi på rundtur med rejselederen i Skagen, hvorefter vi får tid på egen hånd til at gå på opdagelse. Måske frister et besøg på Skagens Museum, en slentretur på havnen eller afslapning hjemme på Hotel Plesner.

  Oplevelser i Skagen
 • Dag 3: Kunsten i Aalborg og hjemrejse

  Det er blevet tid til at drage hjem, men inden vi sætter kursen mod Sjælland, skal vi igen på visit i Aalborg. Denne gang for at kigge inden for på kunstmuseet Kunsten. Det moderne museum, der er tegnet af den kendte, finske arkitekt Alvar Aalto, byder på spændende dansk og international kunst fra 1900-tallet og frem. Her spiser vi også frokost, inden vi kører hjem til Sjælland.

Hotel

 • Dag 1-3

  Hotel Plesner

  Hotel Plesner blev tegnet og navngivet efter den berømte Skagens-arkitekt Ulrik Plesner. Det blev opført i 1907, og her bor du derfor i absolut historiske rammer på det charmerende hotel midt i Skagen. Det nyrenoverede Plesner Hotel ligger tæt på flere af byens seværdigheder som Skagens Museum, havnen og Sønderstrand. Værelserne har alle deres egne detaljer, og her er du sikret et behageligt ophold i landets nordligste by.

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
20-09-2024Se afrejsetider 3 dageBus fra SjællandMere end 83.995,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet i Norden

  I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

  På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

 • Entréer

  Skagen Museum: kr. 125.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Fast plads i bussen på rejser skabt i samarbejde med NILLES Rejser

  Når du bestiller din rejse hos Gislev, kan du altid købe fast plads i bussen. På vores rejser skabt i samarbejde med NILLES Rejser, som tilfældet er med denne rejse, gælder følgende priser for fast plads i bussen:

  • 0-4 dage: Kr. 80
  • 5-7 dage: Kr. 150
  • 8 eller flere dage: Kr. 230


  Fast plads gælder, fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen.

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Rejseforsikring - Rejser til Norden

  Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

  Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

  HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

 • Tillæg

  Opgradering til Dobbeltværelse Deluxe: kr. 250 pr. person.

  Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.150.
  Tillæg for dobbeltværelse til enkeltperson: kr. 1.300.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Tilskud på busrejser fra Sjælland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Sjælland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu