Nytår i Skagen

Festligt nytår på toppen af Danmark

 Nytår i Skagen

Tag med Gislev til toppen af Danmark og skyd nytåret ind. Oplev det storslåede natursceneri, det hyggelige bymiljø med de flotte Skagensgule huse, museer og butikker. Du bor lige midt i centrum af den hyggelige by på det nye Skagen Hotel, som har sørget for et ophold i rigtig nytårsstil, med alt hvad dertil hører. Velkommen til en dejlig nytårsstemning i centrum af Skagen.  

 • Nytårsfest med 4-retters menu, vine, musik og fyrværkeri.
 • Hyggelig bankoaften med gevinster og kaffe.
 • Halvpension på nyrenoveret hotel midt i centrum.

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad 
 • 1 x middagsbuffet i hotellets brasserie 
 • 1 x 4-retters nytårs menu inkl. vine 
 • Velkomstdrink 1. aften
 • Bankospil med gevinster, kaffe og lidt sødt
 • 1 glas bobler til dronningens nytårstale
 • Nytårsfest med musik, dans, kaffe, kransekage, cognac eller likør, fyrværkeri, champagne og natmad 
 • Udflugt til Den Tilsandede Kirke med snaps og sildehapser
 • Kaffe med kringle på udrejsen 

 

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 650. Afbestillingsforsikring: kr. 135.

 

Bestil rejsen

Pris fra 3.998,-

3 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Busrejse med halvpension
 • Nyrenoveret hotel i centrum
 • Lokalkendt chauffør
Bestil rejsen

Om rejsen

Nytår på toppen af Danmark
Skagen er Danmarks nordligste by omringet af unik og smuk natur. Du bliver taget godt imod på vores dejlige nyrenoverede hotel, Skagen Hotel, som bl.a. hygger om os med dejlig mad, bankospil m.m.

Tag med Gislevs kørende rejseleder på rundtur i byen og til Den Tilsandede Kirke. Vi skyder nytåret ind til en forrygende nytårsfest som naturligvis starter med dronningens Nytårstale, herefter 4-retters menu med vine, musik, dans, champagne, fyrværkeri, natmad med mere.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Rebild Bakker – Limfjorden – Skagen
Vi kører nordpå og holder en pause i Hjallerup, hvor byens kro byder os velkommen med eftermiddagskaffe og kringle. Videre til centrum af Skagen og tjek ind på det skønne Skagen Hotel. Buffetmiddag i hotellets brasserie. Senere er der bankospil med fine gevinster samt aftenkaffe.  


Dag 2: Gammel Skagen – Den Tilsandede Kirke - Nytårsfest
Kørende rundtur i byen, blandt andet forbi Gammel Skagen, havnen med auktionshallerne, forbi vippefyret, det grå fyr, og så langt som det nu er muligt at køre, ud mod Grenen. Herefter tur til Den Tilsandede Kirke, hvor vi nyder en snaps og sildehapser i den skønne, fredelige natur. Tid på egen hånd i byen til frokost og eftermiddagskaffe. Nytårsaften mødes vi til en skål mens vi ser dronningens nytårstale i Viseværtshuset lidt længere henne af gaden. Herefter starter nytårsfesten tilbage på hotellet.  Der serveres lækker 4-retters menu inkl. vine, som er nøje udvalgt og tilpasset hver ret. Kaffe, kransekage og avec inden musikken for alvor går i gang og dansegulvet åbner. Før midnat tæller vi ned mens der serveres frisksmagende champagne. Vi synger det nye år ind, hvorefter hotellet er klar med et lille festfyrværkeri. Musikken fortsætter til kl. 01.00, hvor der bliver natmad i form af salte snitter.


Dag 3: Hjemrejse
Vi sover længe og nyder morgenmaden i fred og ro. For de morgenfriske er der tid til en spadseretur i byen, inden vi sidst på formiddagen kører sydpå og retur til vores hjembyer.

Hotel

Skagen Hotel

Skagen Hotel

Sct. Laurentiivej 35
9990 Skagen

Helt nyrenoveret hotel beliggende midt i centrum og i hjertet af Skagen. Tæt på byens største seværdigheder. Alle værelser er stilfuldt og Skagensinspireret indrettet og har bad og toilet, tv, telefon og gratis wi-fi.
Læs mere om Skagen Hotel her

 

Værd at vide

Wi-fi
Gratis på hotellet

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
30-12-2020Bus fra Jylland og Fyn63.998,-Bestil rejsenMere information