Skip to main content

Nytårsophold i Skagen

-
Festligt nytår på toppen af Danmark

Nytår i Skagen

Tag med Gislev til toppen af Danmark og skyd nytåret ind. Oplev det storslåede natursceneri, det hyggelige bymiljø med de flotte skagensgule huse, muséer og butikker. Du bor lige midt i centrum på det charmerende Foldens Hotel, som har sørget for et ophold i rigtig nytårsstil med alt hvad dertil hører. Velkommen til en dejlig nytårsstemning i centrum af Skagen.

Glæd dig til

 • Halvpension på charmerende hotel midt i centrum af Skagen
 • Hyggelig bankospilsaften med gevinster, kaffe og hjemmebagte småkager
 • Udflugt til Den Tilsandede Kirke med snaps og sildehapser samt rundtur i Gl. Skagen
 • Nytårsfest med 4-retters menu inkl. vine, musik, dans, champagne, fyrværkeri og natmad

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x 4-retters nytårs menu inkl. vine
 • 1 x velkomstdrink
 • Bankospil med gevinster, kaffe og småkager
 • 1 glas bobler til dronningens nytårstale
 • Nytårsfest med musik, dans, kaffe, kransekage, fyrværkeri, champagne og natmad
 • Udflugt til Gl. Skagen m.m.
 • Den Tilsandede Kirke med snaps og sildehapser
 • Kørende rejseleder.
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse mod Skagen

  Vi kører nordpå med passende pauser undervejs og videre til toppen af Danmark.

  I Skagen bliver vi budt hjerteligt velkommen på det charmerende Foldens Hotel, som er beliggende lige i hjertet af byen. Inden aftenens 2-retters middag nyder vi en lille frisk velkomstdrink. Efter middagen hyggeligt samvær og afslapning.

 • Dag 2: Rundtur - Tid på egen hånd - Banko

  Kørende rundtur i byen, blandt andet forbi Gammel Skagen, havnen med auktionshallerne, forbi vippefyret og det grå fyr, og så langt som det nu er muligt at køre ud mod Grenen. Eftermiddagen til fri disposition.

  Om aftenen serveres endnu en dejlig 2-retters menu i Foldens restaurant. Efter spisning serveres kaffe og hjemmebagte småkager i Viseværtshuset, og huset er vært ved bankospil med pakker samt hyggeligt samvær.

 • Dag 3: Rundtur og nytårsfest

  God tid til at nyde morgenbuffeten inden bussen sidst på formiddagen kører en hyggelig tur til Den Tilsandede Kirke, hvor vi nyder en hjemmelavet snaps, sildehapser og den skønne, fredelige natur.

  Tilbage til hotellet og mulighed for at slentre en tur i byens centrum eller spise en frokost på én af byens caféer.

  Nytårsaften mødes vi til en skål, mens vi ser dronningens nytårstale. Herefter sætter vi os til bords i restauranten og nytårsfesten starter. Der serveres en lækker 4-retters nytårsmenu inkl. vine og efterfølgende kaffe med kransekage.

  I Viceværtshuset spilles der op til dans og der er festlig stemning. Før midnat tæller vi ned, mens der serveres boblende champagne. Vi ønsker hinanden godt nytår og ser det flotte fyrværkeri. Musikken fortsætter til kl. 01.00, hvor der bliver serveret natmad i form af pålægsplanke med friskbagt brød.

 • Dag 4: Hjemrejse

  Vi sover længe og nyder morgenmaden i fred og ro. For de morgenfriske er der tid til en gåtur i byen, inden vi sidst på formiddagen kører sydpå og retur til vores hjembyer.

Hotel

 • Dag 1-4

  Foldens Hotel Skagen

  Charmerende hotel beliggende i hjertet af Skagen. Her er masser af ægte Skagensstemning og det servicemindede personale sørger for at gæsterne føler sig hjemme og godt tilpas. På Foldens Hotel har du alt inden for kort rækkevidde. Dagens måltider nydes i restauranten, hvor der er mulighed for behagelig afslapning i hyggelige omgivelser. Viceværthuset er beliggende i samme bygning som hotellets hovedbygning. Moderne og pæne værelser med tv og gratis wi-fi.

  Afstand til centrum0 m
  KaffebarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 998.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu